Handdukstorkar "PRIORITET": Vatten, El, Rostfritt Stål Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Handdukstorkar "PRIORITET": Vatten, El, Rostfritt Stål Och Andra Modeller

Video: Handdukstorkar
Video: Workshop on Motor Vehicle Tires Containing 6PPD - Priority Product Proposal - July 29, 2021 2024, April
Handdukstorkar "PRIORITET": Vatten, El, Rostfritt Stål Och Andra Modeller
Handdukstorkar "PRIORITET": Vatten, El, Rostfritt Stål Och Andra Modeller
Anonim

En uppvärmd handdukstork är en enhet som hjälper till att hålla en behaglig temperatur i badrummet och förhindrar mögel i ett fuktigt rum. Moderna spolar har också en estetisk funktion: originalmodeller kan ge smak till interiören och göra den annorlunda än andra. Valet av handdukstorkar är enormt. De tillverkas av inhemska och utländska fabriker. I den här artikeln kommer vi att berätta om enheterna i det ryska företaget "Priority".

Bild
Bild
Bild
Bild

allmän beskrivning

Firman "Priority" grundades 2006. Vid den tiden tog hennes mästare order för individuell produktion av designerradiatorer av vilken form, färg och storlek som helst. Idag produceras under detta varumärke pålitliga och hållbara handdukstorkar som har hittat sin köpare i Ryssland, Abchazien, Vitryssland, Kazakstan och Mongoliet.

Bild
Bild

Tillverkare tillverkar värmeenheter av 2 typer:

  • vatten;
  • elektrisk.

De första är avsedda att anslutas till värme- eller varmvattenledningar. Alla konstruktioner är baserade på rostfritt stål. Alla presenterade produkter är resistenta mot vattenslag och korrosion.

Bild
Bild

Här är några av funktionerna i Priority uppvärmda handdukstorkar på ett vattenvärmemedium:

  • kräver inte jordning;
  • lämplig för uppvärmning, oavsett område;
  • arbeta utan att ansluta till ett 220 V -nätverk;
  • har en hög värmeeffektivitet.
Bild
Bild

Flyktiga enheter "Prioritet" presenteras också i ett stort utbud . De är lätta att använda eftersom de bara kan slås på när det behövs. Enheten fortsätter att värma rummet när varmt vatten är avstängt och kommer inte att torka ut luften under den varma säsongen. Elektriska uppvärmda handdukstorkar är mobila: de kan användas inte bara i badrummet, utan också i andra rum.

Bild
Bild

De är lätta och kompakta, så de kräver inte mycket ansträngning när du flyttar. I värmeanordningar kan "Priority" -vatten, frostskyddsmedel eller olja användas som värmebärare.

Typer och modeller

Priority -företaget erbjuder en mängd olika elektriska och vattenuppvärmda handdukstorkar i olika storlekar och former. Till salu finns modeller med hyllor, lösningar i form av en stege, en sicksack, samt icke-standardiserade designalternativ.

Bild
Bild

Här är några populära modeller på en vattenkylare

Böhmen-2 . Modellen presenteras i olika storlekar. Dess mått sträcker sig från 60x40 till 200x60 (höjd och bredd). Den uppvärmda handduksstången är utrustad med en hylla och har välvda tvärstänger. Produkten är tillverkad av rostfritt stål.

Bild
Bild

" Grace-3 ". Modellen finns i olika storlekar. Den presenteras i många färger: krom, vit, svart, brons och andra alternativ. Värmarens livslängd är upp till 50 år.

Bild
Bild

" Virage-2 ". Detta är en rostfri produkt med sicksackbalkar. Konsumenten kan beställa enheten i olika färger: krom, vit, svart, brons, samt modeller av icke-standardiserade nyanser (rött, rosa, grönt och andra).

Bild
Bild

Vissa elektriska handdukstorkar är också efterfrågade bland konsumenterna

Combi-3 . Modellen innehåller vertikala uppsamlare och horisontella rör. Enheten är utrustad med en automatisk termostat, tack vare vilken enheten slås på och stängs av automatiskt när den inställda temperaturen har nåtts.

Bild
Bild

" Artis ". Handdukstork i rostfritt stål, komplett med hylla. Designen ger en teleskopfäste som låter dig justera avståndet från väggen. Modellen är utrustad med en effektregulator och en automatisk termostat.

Bild
Bild

Lincy, Zetera, Polonik, Joker - alla dessa modeller, tack vare deras funktionalitet och tillförlitlighet, har också vunnit konsumenternas förtroende.

Bild
Bild

Granska översikt

Recensioner för Priority -torktumlare är mycket kontroversiella. Vissa köpare noterar den höga kvaliteten på uppvärmda handdukstorkar, deras höga effektivitet och tillförlitlighet. Det finns också missnöjda konsumenter. De klagar över svetsar av svag kvalitet, repor, flis och andra defekter på enheternas yta.

För att minimera riskerna för att få en defekt produkt eller utrustning av låg kvalitet, rekommenderas det att lägga beställningar från tillverkarens officiella webbplats: på så sätt skyddar kunden sig från att köpa en falsk.

Rekommenderad: