Sicksackuppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Svart, Med Hylla I Rostfritt Stål Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Sicksackuppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Svart, Med Hylla I Rostfritt Stål Och Andra Modeller

Video: Sicksackuppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Svart, Med Hylla I Rostfritt Stål Och Andra Modeller
Video: Jeeves Heated Towel Rails - Features & Benefits 2024, April
Sicksackuppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Svart, Med Hylla I Rostfritt Stål Och Andra Modeller
Sicksackuppvärmda Handdukstorkar: Vatten Och El, Svart, Med Hylla I Rostfritt Stål Och Andra Modeller
Anonim

En genomgång av sicksackhandduksvärmare kan ge mycket intressanta resultat. Tillverkarens sortiment inkluderar vatten och elektriska torktumlare. Känd svart, tillverkad med en rostfri hylla och andra modeller av detta märke.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

allmän beskrivning

Sicksack avancerade handdukstorkar levereras av Terma . Detta är namnet på den ursprungliga estetiskt tilltalande serien av torktumlare. Ramen är rektangulär. Det ser eftertryckligt lakoniskt ut och kompletteras med hoppare som ligger i olika vinklar. Designen är optimal för inredning av badrum och andra rum i technostil.

Bredden på de uppvärmda handdukstorkarna är alltid densamma . Höjderna varierar dock avsevärt. Utrustning med väggfästen tillhandahålls, vilket underlättar installationen mycket. Radiatorer är målade med en mycket hållbar färg som effektivt överför negativ påverkan.

Viktigt: Termas produkter är inte konstruerade för drift i varmvattenförsörjningsnät. den ska användas uteslutande under förutsättning att syret i atmosfären avbryts.

Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över elektriska modeller

Ett bra exempel på en enkel stege är E electro. För tillverkning används rostfritt stål. Denna torktumlare är också lämplig för uppvärmning av olika rum. Huvudinställningar:

  • en stegtemperaturregulator tillhandahålls;
  • möjligheten att ansluta till en hushållsströmförsörjning;
  • tillverkad av legering av AISI 304;
  • rörsektion 18x1, 5 eller 32x2 mm;
  • elektroplasmapolering;
  • strömförbrukning från 0,05 till 0,3 kW;
  • grad av elektrisk skydd av den första kategorin.
Bild
Bild

G electro är också en bra modell . En sådan uppvärmd handdukstork kan monteras till höger och vänster. Hyllan tillhandahålls inte. Storleken varierar från 400x700 till 600x1200 mm. Under testerna bekräftades att modellen var resistent mot tryck upp till 40 atm (kortsiktigt).

Bild
Bild

Att välja en version med hylla är definitivt värt en titt på F electro . Steg-för-steg termoreglering tillhandahålls. Strukturen är tillverkad av stål AISI 304. Det maximala (kortsiktiga) arbetstrycket är 40 atm (enligt testdata). Arbetstemperatur från 27 till 60,5 grader.

Bild
Bild

På tal om svarta uppvärmda handdukstorkar måste jag säga att sådana modeller kan drivas med vatten eller el . Den ursprungliga designen är deras starka sida. Konsumenter noterar också det ovanliga arrangemanget av tvärstängerna. Det är inte svårt att ställa in den exakta temperaturen, enheten växlar till det angivna läget efter den inställda tidsperioden.

För din information: det är möjligt att måla i valfri färg på begäran av konsumenter

Bild
Bild

Vattenstrukturer

Handdukstork i svart rostfritt stål, målad med RAL -färg 9005. Enheten var utrustad med en termostat. Leveransuppsättningen innehåller:

  • infästningar utan justering;
  • kran från Mayevsky -systemet;
  • pluggar.
Bild
Bild

Utmärkt vattentork - modell A … Den är utrustad med hyllor. Den kan anslutas till varmvattenförsörjningskretsen. Anslutning till värmeanläggningen är också möjlig.

Två 32 cm ingångar finns på sidorna; den högsta tillåtna temperaturen är 115 grader.

Bild
Bild

Clip ultra är också en bra uppvärmd handdukstork från foxtrotgruppen … Den är ansluten på samma sätt som den tidigare modellen. Som vanligt poleras rören till en spegelfinish och är tillverkade av AISI304 -stål. Typiskt arbetstryck är minst 3, högst 25 atm. Under en kort tid kan den växa upp till 40 atm, men inte mer.

Rekommenderad: