Kuddar I Form Av En Smiley (40 Foton): Modeller I Form Av Smileys "Emoji"

Innehållsförteckning:

Video: Kuddar I Form Av En Smiley (40 Foton): Modeller I Form Av Smileys "Emoji"

Video: Kuddar I Form Av En Smiley (40 Foton): Modeller I Form Av Smileys
Video: Inkscape Draw Emoticon 2024, April
Kuddar I Form Av En Smiley (40 Foton): Modeller I Form Av Smileys "Emoji"
Kuddar I Form Av En Smiley (40 Foton): Modeller I Form Av Smileys "Emoji"
Anonim

Ingenting kommer att stödja den inbjudande atmosfären i ett rum som dekorativa kuddar. Eftersom de är gjorda av olika material och har en varierad form, ger de en speciell stämning till stilen, indikerar designen, är ljusa accenter i ett rum eller ett gäng separata föremål. Idag är fokus för en kudde i form av en smiley emojis värld, som kan muntra upp dig och tala utan ord med bara en blick. Dessa kuddar är unika, de sticker ut från de klassiska motsvarigheterna och har ett antal fördelar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

"Emoji" betyder språket för ideogram och uttryckssymboler, ett sätt att tala genom elektroniska meddelanden. Det är ett grafiskt språk i form av uttryckssymboler, utvecklat av japanerna, som har spridit sig över hela världen och i de flesta fall förklarar mer med bilder än ord.

Smiley -kuddar är unika tillbehör för "talande" rum. De är mestadels rundformade produkter med uttalade känslor, liknande ansiktet på en japansk anime-seriefigur.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessa tillbehör är rika på ansiktsuttryck, de är mer nära människor, även om djur idag har lagts till i deras antal, och i vissa fall mer kreativa saker. Smileykuddar har många fördelar. Förutom att de inte behöver anpassa sig till rummets designidé:

  • är tillverkade av råmaterial av naturligt, syntetiskt ursprung och deras blandning;
  • har ett rikt "känslomässigt" intervall, så att du kan välja vilken känsla som helst för ditt rum;
Bild
Bild
  • är relevanta i utformningen av alla rum i huset (plantskola, sovrum, vardagsrum, kök, rymlig loggia);
  • ge en känsla av ljus och värme till interiören, lindra stress från atmosfären;
  • kan vara klassisk gul eller rosa, brun, röd, svart;
  • beroende på form och färg kan de rädda rummet från överbelastning med negativa nyanser;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • är funktionella hushållsartiklar, kan användas som en klassisk kudde för att sova, en kudde under ryggen, en kudde till en stol;
  • skiljer sig åt i olika storlekar, kan vara kompakt miniatyr, medium eller stor;
  • utförs på ett massivt sätt på produktionsutrustning eller självständigt hemma med improviserade medel;
  • skiljer sig åt i en acceptabel kostnad, vilket gör det möjligt att köpa flera kuddar samtidigt för att dekorera ett rum.
Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana tillbehör är ett bra presenttema för dig själv eller dina nära och kära, vänner för en fest.

De behöver inte vara bundna till en viss säsong av semestern, men om du vill kan du alltid dekorera kudden med ett avtagbart tillbehör (till exempel en nyårskeps).

Sådana produkter är lämpliga som en present till födelsedag och nyår, alla hjärtans dag och söndag, 1 april och Halloween, 8 mars och 23 februari, ungdomsdag och namnsdag.

Dessutom är detta en bra presentidé för kocken: en humoristisk stil är alltid relevant. I regel är sådana gåvor alltid välkomna, och de upprepas sällan, så nuet kommer att vara det enda, utan en kopia.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varianter

Känslor av smileykuddar uttrycks inte bara av det vanliga leendet, skratt till tårar, glädje, flin eller gråt. Det grafiska språket är mångfacetterat, förutom de vanliga ansiktsdragen använder det:

  • röda kinder (förvirring, blyghet);
  • hjärtan istället för ögon (kärlek, liknande);
  • slutna ögon (blinkning, lekfullhet);
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • stora "katt" -ögon (bön, listig begäran);
  • furade ögonbryn och en rad tänder (ilska);
  • hjärta vid munnen (kyss);
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • ett gasbindband och en termometer (sjuk);
  • ett omvänt leende (missnöje);
  • utstickande tunga (kul);
  • droppar i pannan (tänk);
  • ånga nära munnen (indignation).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns många känslor, och de ändras beroende på kombinationen av olika ansiktsritningar: uttryckssymboler är en av fem kategorier av emoji, som utgör totalt 845 olika uttryckssymboler. De är ganska ljusa och subtilt uppmärksammade.

Tack vare hantverkarnas kreativa tillvägagångssätt kan smileykuddar ha armar och ben, och detta avbryter inte grunden: en cirkel eller en kvadrat förblir huvudkomponenten i produkten.

Det är värt att notera att produkten blir visuellt mindre efter fyllning med förpackning. Därför ökar erfarna nålkvinnor mönstret och lägger till cirka 3 cm runt omkretsen till önskad parameter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Minus

Smileykuddar kräver noggrann hantering. Eftersom huvudfärgen på produkterna är gul är all smuts tydligt synlig på den. Men inte alla smileykuddar är tvättbara. Vissa av dem kan endast rengöras med en torr borste.

Efter tvätten ändrar pälsprodukter sitt utseende, blir mindre attraktiva och behöver kamma högen. Stickade modeller är nyckfulla i tvätten och deformeras nästan alltid efter det.

Dessutom kan inte bara krympning av produkten inträffa: ibland sträcks basbanan. Dessutom behöver stickade modeller ett extra textilkuddöverdrag, annars kan fyllmedlet bryta igenom mönsterkretsarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

I grunden är smileykuddar inte avtagbara lock, vilket gör det svårt att ta hand om dem. Hantverkare försöker dock förutse detta genom att sätta in en dragkedja i anslutningssömmen på två delar. Om de används konstant som en vanlig kudde blir de platta, vilket gör texturerade produkter oattraktiva.

Alla produkter är inte harmoniska. Trots de trendiga trenderna innehåller uttryckssymbolerna på något sätt modeller som visar avföring. Det här är inte författarnas mest framgångsrika idéer, eftersom negativa känslor kan uttryckas mer kulturellt. Oavsett hur söt känsla denna produkt är begåvad, kan den inte kallas lämplig och värdig att köpa, och ännu mer så kan den inte inkluderas i raden av ansiktsbilder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material och inredning

Materialen som smileykuddarna är gjorda är varierande. Produkten kan vara:

  • textil;
  • fiberduk (päls);
  • stickad.

Textil

Textilier för smileykuddar väljs med en tät, men behaglig beröring och mjuk konsistens. Vanligtvis, i produktionen, försöker de använda tyg där randen av känslorna kommer att uttryckas så tydligt som möjligt. Dessa är velour, sammet, plysch, fleece. Att dekorera sådana produkter är enkelt: att använda broderitekniken eller fixera tyget av känslor (filt) med en sicksackstygn.

Bomull och grov calico förenklar utseendet avsevärt, därför måste du ägna särskild uppmärksamhet åt det professionella utförandet av känsloteckningen för att de ska se status ut. Det är ofta målat med speciella akrylfärger för tyget, vilket i sig gör materialet speciellt.

Om du dekorerar en bomullsprodukt med ränder, kontrasterande sömmar eller till och med broderi, kommer det inte att se vackert ut mot en sådan bakgrund. För att ge texturens densitet limmas den dessutom med en limremsa (fiberduk).

Bild
Bild
Bild
Bild

Från päls

Päls motsvarigheter är original, och på grund av den trevliga högen har de också värme. Sådana kuddar dekorerar inte bara med "platta" känslor: de ser vackra ut med voluminösa texturerade ögon, hjärtan av tyg, gjorda av textilier och sydda på toppen. Men "tillägg" är bäst av mjukt tyg (bomull eller satin är olämpligt här).

För att smileys känslor ska kunna uttryckas tydligt utförs den något större än vanligt, annars kan den gå vilse omgiven av en pälsbas.

Själva högen är också annorlunda: den kan vara kort, tunn, vriden, mångtexturerad (bestående av fibrer och oklippta öglor). Varje material ger något annorlunda i designen, så kuddarna ser alltid olika ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Från garn

Smiley stickade kuddar är ett separat designtema. De kan utföras med ett annat mönster. Detta är inte nödvändigtvis en klassisk sjal, strumpa eller pärlstickning: vissa hantverkskvinnor kan använda olika tekniker, skapa en strukturerad bas och dekorera den med inte mindre ursprungliga känslor.

För ett tydligt uttryck för "ansiktet" använder needlewomen broderier över ett stickat tyg, applikationstekniker, volymetriska ämnen från textilier eller stickad inredning. Stora knappar, pom-poms gjorda av garn eller till och med pälsknappar som lånats från gamla hattar används som ögon.

Bild
Bild
Bild
Bild

Från pomponger

Smiley kuddar i en kreativ hantverkares skickliga händer kan göras på det mest ovanliga sättet: från pom-poms, pom-pom fläta. Om allt är klart med pompongarn (virkning görs i en cirkel) är de två andra metoderna icke-standardiserade:

  • den första är gjord av fläta med pom-poms, samlas i en cirkel eller kvadrat på en symaskin, sy varje nytt lager på det föregående;
  • den andra är gjord på en speciell träram, som lindar det erforderliga antalet lager garn, fixerar sedan hårkorset med dubbla knop och skär det nödvändiga antalet lager.

Dessutom finns det en fragmentarisk tillverkningsmetod när en smiley sätts ihop från förberedda pom-poms och knyter ihop dem med starka dubbla knop. Denna metod är mer tidskrävande, men ganska rolig.

I grund och botten är inredningen av sådana produkter minimal, eftersom det är viktigt att inte överbelasta smileys känslor. Det maximala som kan tillåtas är en frisyr.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fyllmedel

Smileykuddar är fyllda med olika råvaror. I grund och botten är det ett lätt och skrymmande syntetmaterial tillverkat av polyamidfibrer. De viktigaste typerna av fyllning idag är syntetisk vinterisator, syntetiskt ludd, holofiber, holofitex. Det fibrösa materialet kan vara i form av elastiska fjädrar eller ett ark, som rivs i bitar för bättre och jämn fördelning.

Kuddarna fylls inte tätt, så produkterna är inte tunga, skrymmande och bekväma om de används som en vanlig kudde.

Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer en produkt i en butik bör du vara uppmärksam på flera faktorer:

  • materialets struktur (tyget ska vara lätt att tvätta, vara motståndskraftigt mot veck);
  • möjligheten att ta bort locket för enkelt underhåll;
  • tillverkning av hög kvalitet (tillverkad av bra råvaror med utmärkta prestandaegenskaper);
  • hypoallergenicitet hos materialet (relevant för allergiker och personer med särskilt känslig hud);
  • motståndskraft mot dammansamling (tätt material);
  • ljusstyrka i nyanser och tydligt uttryck för känslor;
  • en säljargaranti eller en bra rekommendation från en huvudtillverkare;
  • enkel vård.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Emoji -kuddar anses vara en bra inredning. Detta bevisas av de många recensioner som finns kvar på Internet. Nöjda kunder noterar att sådana produkter ger en positiv atmosfär i atmosfären och höjer humöret. De som älskar hantverk skriver att det här är en bra idé, tack vare vilken vilken stil som helst i rummet ser annorlunda ut, speglar modernitetens anda och inte avbryter den övergripande designidén.

Rekommenderad: