Silverram (31 Bilder): Fotoramar För A4 -silver Och Andra Storlekar, Designalternativ Och Tips För Att Välja

Innehållsförteckning:

Video: Silverram (31 Bilder): Fotoramar För A4 -silver Och Andra Storlekar, Designalternativ Och Tips För Att Välja

Video: Silverram (31 Bilder): Fotoramar För A4 -silver Och Andra Storlekar, Designalternativ Och Tips För Att Välja
Video: 2 кофейных панно DIY #кофейныепанно #кофе 2024, Maj
Silverram (31 Bilder): Fotoramar För A4 -silver Och Andra Storlekar, Designalternativ Och Tips För Att Välja
Silverram (31 Bilder): Fotoramar För A4 -silver Och Andra Storlekar, Designalternativ Och Tips För Att Välja
Anonim

Sedan antiken har silverbestick använts av människor inom olika livssfärer. Denna ädelmetall används för att producera inte bara smycken, utan också högteknologiska moderna och designerprodukter. För att dekorera hemmet används silverramar, som är ett oberoende designelement. Beslutet om vad som ska placeras i en sådan ram fattas av lokalägaren. Det är nödvändigt att observera några nyanser för att silveret organiskt ska passa in i det inre av rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Traditionen att dekorera väggarna i ett rum med fotografier av släktingar och nära och kära kom från tidigare århundraden. I modern inredning placeras fotografier inte bara på väggarna, utan också på hyllor, i skåp och på eldstäder. Sätt i silverramar:

  • färg- och svartvita foton;
  • minnesvärda dokument;
  • konstverk;
  • handbroderi och gobelänger;
  • geografiska kartor;
  • Ortodoxa ikoner;
  • originalrecept.
Bild
Bild
Bild
Bild

Silverramen kommer att dekorera ett hem i högteknologisk, klassisk, minimalism, moderna stilar. Silver ser bra ut mot bakgrunden av pastellfärgade väggar . Om tapeten är mönstrad, mjukar silverfärgen väggarnas ljusa färg, passar in i de blå och ljusgråa tonerna.

Elite fotoramar är tillverkade i 925 sterling silver . I denna riktigt dyra ram infogas fotografier som visar viktiga händelser. Till exempel kommer ett foto från ett silverbröllop att dekoreras tillräckligt i en fotoram av äkta silver, vilket betonar händelsens betydelse.

Ikonens dekoration i en”halvantik” silverinställning kommer att förbättra bildens helighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men silverramar kallas inte bara de i produktionen av vilka naturligt silver används. Produkter tillverkade av billiga material ser mer presentabla ut om de målas med silverfärg. Det här är träramar gjorda av en plastbaguett i silverfärg, men oftast är silverramar gjorda av aluminium.

Den silverfärgade färgen mjukar aggressionen av ljusa färgfoton, ger antikens adel till svartvita foton . Silverramar med rektangulär eller fyrkantig form är lämpliga för att dekorera ett kontor i affärsstil. Kontorsinredningen kommer också att dekoreras med en svartvit geografisk karta i en silverram. Använd silverramar för viktiga dokument. Till exempel certifikat, diplom.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett collage av silverramar i olika storlekar kommer att dekorera väggen i vardagsrummet och korridoren. Kompositionen bör förenas av en gemensam idé, temat för bilderna . Till exempel landskap eller fotografier av en familj, djur. Du kan designa ett släktträd i silver. Den centrala ramen, från vilken trädgrenarna kommer, ska vara större än resten. När avståndet från mitten ökar minskar måtten. Ett sådant collage är lämpligt i vardagsrummet, kontoret.

Collage gjorda av tomma ramar är populära . I det här fallet fungerar han som ett konstobjekt. I klassisk stil i rummet behöver du en ristad silvrig baguett.

Enkla släta ramar utan fyllning skapar en känsla av oavslutad inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att dekorera köket använder de sina favoritrecept i en silverram, som alltid kommer att vara i sikte. Denna designidé är perfekt för högteknologisk stil. När det är mycket glas och metall i köket kommer silveraluminium att passa organiskt in i interiören.

En silvrig baguette används för att dekorera målningar, broderier, gobelänger . Vinterlandskap i målningarna kombineras med baguettens färg. Snöns glitter i målningen och glittret av kall metall betonar känslan av vinter. Vid dekoration av konstverk används en matta. Med hjälp av det rätta valet expanderar landskapet visuellt, bildens färg skuggas. Vit eller grå matta kombineras med metallfärg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Silverramarna finns i olika storlekar. Dessa är standardfototryckstorlekar. Därför är det inte svårt att välja rätt storlek för fotot. De är indelade i grupper:

  • standardstorlekar;
  • komplexa former;
  • collage från flera ramar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Standardutbudet av storlekar för silvermetallramar börjar med den minsta. Den är 9x13 cm. Små ramar kan inte bara hängas på väggen, utan också placeras på ett bord eller annan plan yta . Det finns en extra bit på baksidan för stabilitet. Dessa är ramar med måtten 10x15, 13x18, 18x24 cm.

Stora ramar från A4 (21x30 cm) är utformade för att hängas på väggen . Denna storlek är populär eftersom certifikat, diplom och andra officiella dokument produceras i detta format.

Silver, som ingen annan, behåller den officiella stilen. Därför upprättas oftast minnesdokument i en silverram.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produktens storlek är 25x35 cm. Den är avsedd för registrering av foton med landskap, porträtt.

En annan populär A3 -storlek (30x40 cm) är bekväm för att dekorera affischer, vanliga affischer

Det största av standardalternativen är 50x60 cm. Reklamaffischer och stora tavlor placeras i dessa ramar. Varje baguetteverkstad kommer att göra en stor produkt. Den silverfärgade baguetten är populär bland kunderna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Komplexa former av metall tillverkas i fabriker. Produkter i form av ett hjärta, en cirkel, en oval i olika variationer är populära . För att bestämma storleken på fotot för en icke-standardram, måste du ta ut pappersinsatsen från fabriken och justera bildens storlek för att passa den.

Originalformen är ett collage . Det här är flera produkter tillverkade av en silvrig baguett eller metall av olika storlekar, kombinerade till en hel komposition. Perfekt för att dekorera bilder av familjemedlemmar.

Du kan infoga foton som har ett gemensamt tema. Detta är en historia om familj, resor, landskapsbilder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att köpa en ram som matchar fotot, målningen och gör inredningen djupare måste du följa följande riktlinjer:

  • välj en ram för fotot, och inte tvärtom;
  • fokusera på bilden, och inte på väggarnas färg;
  • ta hänsyn till inredningen;
  • en produkt med glas skyddar fotot från yttre påverkan;
  • silverramen matchar den moderna stilen;
  • ramar av olika material passar inte ihop i ett collage.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ramen i inredningen ska placeras så att du fritt kan komma upp och undersöka fotot, måla. Bilden och ramen väljs i samma stil . Först efter det beaktas väggarnas färg i valet. Silverfärg sätter igång ljusa foton, idealiska för mycket konstnärliga verk, för avantgardekonst.

Inställningen i 925 sterlingsilver är en utmärkt present till ett jubileum, ännu ett familjefest

En bred baguett skuggar fotot med fokus på ramen. Tunn lön för att devalvera bilden. Kompositionen ser ut som en billig hemlagad produkt.

I det här fallet måste du behålla en balans - välj lämplig bredd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

En sammansättning av flera silverramar i kombination med ett annat silverföremål kommer att dekorera alla rum i huset.

Till exempel , i sovrummet på byrån finns flera foton i en silverram bredvid en blomvas av silvermetall . Svartvita foton kombineras organiskt med glans av metall. Den luftiga kompositionen av silvermetall skapar en stämning av lätthet.

Bild
Bild

Silver kronjuvel med hjärta - en underbar present till en ung flicka eller en liten prinsessa. Ett hjärta på böjda ben med en snidad krona kommer att dekorera barnkammarens interiör, lägga till romantik i flickans sovrum.

Rekommenderad: