Fotoramar Ritmix (18 Foton): Digitala Ramar RDF-828, RDF-808W Och Andra Modeller, Tips För Att Välja

Innehållsförteckning:

Video: Fotoramar Ritmix (18 Foton): Digitala Ramar RDF-828, RDF-808W Och Andra Modeller, Tips För Att Välja

Video: Fotoramar Ritmix (18 Foton): Digitala Ramar RDF-828, RDF-808W Och Andra Modeller, Tips För Att Välja
Video: Montering av måttbeställda ramar 2024, April
Fotoramar Ritmix (18 Foton): Digitala Ramar RDF-828, RDF-808W Och Andra Modeller, Tips För Att Välja
Fotoramar Ritmix (18 Foton): Digitala Ramar RDF-828, RDF-808W Och Andra Modeller, Tips För Att Välja
Anonim

Numera tar människor mycket fler bilder än för tio år sedan, och det blir väldigt svårt att välja den bästa att dekorera ditt hem med. Enheter som kan visa flera utvalda foton i följd kommer till undsättning, nämligen digitala fotoramar. I den här artikeln kommer vi att överväga funktionerna i Ritmix digitala fotoramar och bekanta oss med tips för att välja dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Ritmix -företaget grundades i Sydkorea år 2000 och var inledningsvis engagerat i utveckling och produktion av MP3 -spelare. Efter hand utökade företaget sitt sortiment och tillverkar numera små konsumentelektronik: från spelkonsoler och surfplattor till digitala fotoramar.

Alla produktionsanläggningar i företaget ligger i Kina, och det sydkoreanska kontoret är huvudsakligen engagerat i utveckling och testning av nya modeller av utrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

De främsta fördelarna med Ritmix digitala fotoramar:

  • lågt pris - beroende på funktioner och parametrar kommer Ritmix fotoram att kosta från 2 800 till 10 000 rubel, vilket är märkbart billigare än produkter från andra koreanska företag;
  • prisvärd reparation - det finns certifierade SC för företaget i alla större städer i Ryssland och grannländer;
  • snygg design - fotoramar från det koreanska företaget passar bra i nästan alla interiörer;
  • pålitlighet - byggkvaliteten för dessa ramar är märkbart högre än för produkter från företag som är helt baserade i Kina;
  • hög bildkvalitet - moderna skärmar används inom ramen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Denna teknik har också nackdelar:

  • dålig instruktion - de flesta av de medföljande bruksanvisningarna för denna teknik är mycket dåligt översatta till ryska, för att få en bättre förståelse av funktionerna i att använda ramverket måste du använda den engelska versionen;
  • otillräckligt antal bildvisningsalternativ - Produkter från andra företag har ett stort antal alternativ för att ställa in ett bildspel, till exempel har modellen RDF-708D bara 5 visningslägen, medan analoger av denna ram från andra tillverkare vanligtvis har mer än 15 visningslägen;
  • liten mängd eget minne - modeller av andra företag som liknar andra egenskaper har ofta en mycket större mängd inbyggt minne, medan det här bara räcker för 3 foton;
  • inget batteri - alla företagets modeller fungerar bara från nätverket.
Bild
Bild

Laguppställningen

Vissa modeller av Ritmix digitala fotoramar är mest populära på den ryska marknaden

RDF -717 - budget skrivbordsversion med en diagonal på 7 tum utan multimediefunktioner med en upplösning på 800 × 480 pixlar och ett mycket litet inbyggt minne (rymmer upp till 3 foton).

Bild
Bild
Bild
Bild

RDF-810 - 8-tums ram med en upplösning på 800 × 600 pixlar, som stöder anslutning av flash-enheter och SD-kort. Förutom att visa foton kan den här enheten spela upp ljud och video, och har även kalender-, alarm- och klockfunktioner. Komplett med fjärrkontroll.

Stöder endast foton i JPEG -format.

Bild
Bild

RDF -808W -skiljer sig från 810 i sitt snygga mörka trähölje.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • RDF-828 - skiljer sig från den tidigare modellen i kroppen av ljust trä och skärmupplösningen ökade till 1024 × 768 pixlar. Stöder JPG, BMP, GIF och.png" />
Bild
Bild

RDF-877 - skiljer sig från modell 828 i en mörk träkropp, utökat ljudstöd (tidigare modeller spelar bara ljud med video, medan den här kan användas som en ljudspelare) och närvaron av ett väggfäste på fodralet.

Bild
Bild

RDF-836 - skiljer sig från resten av de 8-tums ramarna genom att det finns en pekskärm.

Bild
Bild

RDF-1090 - flaggskeppsmodell med en diagonal på 10 tum med en pekskärm IPS-display (upplösning- 1024 × 768 pixlar) och en Wi-Fi-modul.

Bild
Bild

Urvalskriterier

När du väljer är det värt att överväga ett antal punkter.

  • Skärmupplösning . Det är värt att välja modeller med en upplösning på minst 800 × 600 pixlar.
  • Diagonal … Bestämmer ramens storlek. Det är värt att välja detta värde för den plats där du vill installera fotoramen.
  • Inbyggt minne och möjlighet att ansluta externt … Det beror på storleken på det interna lagringsutrymmet och den maximala volymen för flash -enheten som stöds hur många foton ramen kan visa.
  • Funktionsuppsättning … De flesta moderna fotoramar kan inte bara visa och bläddra igenom foton i bildspelsläge, utan också spela upp videor och spela upp ljudfiler, vilket gör dem till ett portabelt multimediacenter. Om du är nöjd med dina multimediaenheter och inte tänker använda ramen för att lyssna på musik och titta på filmer, är det värt att välja en enhet utan dessa funktioner, vilket sparar lite. Det är också värt att bestämma i förväg om du behöver sådana funktioner i ramen som en pekskärm, Wi-Fi-modul, klocka eller arrangör.
  • Kompatibla format . Det är värt att omedelbart ta reda på vilka bildformat enheten kan visa, förutom standard JPG, BMP och TIFF.
  • Anslutningar … Det är värt att se till att du kan sätta in ett USB -minne i ramen eller ansluta det till en dator. För modeller med ljud- / videofunktioner är det värt att kolla efter hörlurs- eller högtalaruttag.
  • Design … Ramens utseende bör väljas utifrån stilen i rummet där du planerar att installera den. Klassiska svarta modeller som RDF-1090 eller retrodesigner som RDF-808W kommer att passa bra i alla interiörer.
  • Installationsmetod . De flesta digitala ramar är utformade för att monteras på ett bord, men vissa (som RDF-877) kan också hängas på väggen.
Bild
Bild

Se en översikt över Ritmix fotoramar nedan.

Rekommenderad: