Överspänningsskydd Sven: översikt över Modellerna SF-08-16, SF-05L, Grey And Platinum Pro, Optima Pro Och Optima Base Black, SF-05L, Urvalskriterier För Förlängningssladdar

Innehållsförteckning:

Video: Överspänningsskydd Sven: översikt över Modellerna SF-08-16, SF-05L, Grey And Platinum Pro, Optima Pro Och Optima Base Black, SF-05L, Urvalskriterier För Förlängningssladdar

Video: Överspänningsskydd Sven: översikt över Modellerna SF-08-16, SF-05L, Grey And Platinum Pro, Optima Pro Och Optima Base Black, SF-05L, Urvalskriterier För Förlängningssladdar
Video: GM 3060 E-Book 4 + 1 Power Strip | premium qualitity extension board 2024, Maj
Överspänningsskydd Sven: översikt över Modellerna SF-08-16, SF-05L, Grey And Platinum Pro, Optima Pro Och Optima Base Black, SF-05L, Urvalskriterier För Förlängningssladdar
Överspänningsskydd Sven: översikt över Modellerna SF-08-16, SF-05L, Grey And Platinum Pro, Optima Pro Och Optima Base Black, SF-05L, Urvalskriterier För Förlängningssladdar
Anonim

Instabil spänning kan vara elbolagets, gamla ledningars eller grannars fel som inkluderar utrustning som kan orsaka kortslutning. Ett överspänningsskydd hjälper till att minska risken för utrustningsstörningar på grund av överspänningar.

Bild
Bild

Särdrag

Sven överspänningsskydd är en budgetenhet som väl skyddar hushållsapparater från plötsliga strömavbrott eller strömavbrott. Dessutom är den utrustad med funktioner för filtrering och eliminering av negativa impulser och störningar som kan skada utrustningen.

Enheten innehåller ett fodral och en sladd . Element med skyddsfunktioner finns inuti huset. Enhetens yttre sida representeras av uttag, vars antal varierar från 1 till 8.

Bild
Bild

För att ansluta elementen i en persondator - en systemenhet, en bildskärm, högtalare och en skrivare krävs ett antal uttag. I det här fallet kan du använda en vanlig förlängningssladd, som har flera uttag, men den kommer inte att skydda enheterna från spänningsstötar på något sätt.

Tillverkaren anger ingångsspänningen på var och en av enheterna, och denna information måste överensstämma med egenskaperna hos det elektriska nätverket . Samtidigt beaktas inte olika misslyckanden och hopp. Stabilisering av spänningen som går till utrustningen är filtrets huvuduppgift. Den maximala strömförbrukningen för enheterna är av stor betydelse; den bör inte överstiga indikatorn som passerar filtret.

Sven -överspänningsskyddet har ett lakoniskt utseende. Det är möjligt att fixa enheten på väggen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Sven filterintervall representeras av följande alternativ

Sven SF-05L

Enheten har 5 uttag, 2 USB -kontakter för laddning av vissa enheter. Stommen i denna variant är tillverkad av hållbart, stöttåligt material med högsta brandsäkerhet. Det finns en omkopplare med en indikator. Enheten ger skydd mot spänningsfluktuationer. Filtret kan fästas i valfri position på väggen . Färgen på Sven SF-05L är vit och svart.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven SF-S1U

Modellen har 2 USB -kontakter, som ger möjlighet att ladda olika enheter med en maximal effekt på 12 W och samtidigt ansluta 2 enheter med en ström på 2, 4 A. sexton.

Det främsta kännetecknet för filtren av detta märke är pålitlig kontakt med dessa pluggar även efter långvarig användning . Denna version av linjefiltret gör det möjligt att jämna ut högfrekventa störningar med en energi på 125 Joule. Produkten är tillverkad av stöttåligt material. Närvaron av skyddande gardiner ger ännu större skydd mot inträngande av främmande partiklar.

Bild
Bild

Sven Optima Pro

Det är en produkt med en tvåpolig strömbrytare med en upplyst indikator. Skyddar mot buller och störningar från strömförsörjningen. Dessutom har den varistorskydd mot högspänningsurladdningar. Det finns 8 multifunktionella uttag med jordning, automatisk termosäkring . Det är möjligt att fixa filtret på väggen oavsett dess placering.

Produkten är utrustad med en kropp tillverkad av ett material som är resistent mot fysiska påverkan och inte är föremål för förbränningsprocessen.

Bild
Bild

Sven platinum pro

En enhet med en tvåpolig omkopplare med en indikatorlampa för att slå på. Filtrets huvudfunktion är att skydda mot buller och olika störningar från strömförsörjningen. Det finns ett varistorskydd mot högspänningsurladdningar. Det finns 5 multifunktionsuttag, var och en med sin egen switch. Sladdens storlek är 180 cm / 300 cm / 500 cm. Produkten är tillverkad av material som inte genomgår förbränningsprocesser.

Bild
Bild

Sven SF-08-16

Modell med den högsta strömstyrkan på 1 A. Det finns en 2-polig strömbrytare med en ON-indikatorlampa. Huvudfunktionen är att skydda mot buller och störningar från elnätet. Produkten kan också ge en hög grad av skydd mot högspänningsurladdningar.

I närvaro av 8 multifunktionella uttag med jordning . Det finns en automatisk termosäkring. Produkten har en kropp, motståndskraftig mot fysiska påverkan, tillverkad av material som inte utsätts för förbränning. Ledaren är gjord av koppar, inga föroreningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven SF-S1 Grå

Det är en produkt med kraftfulla varistorer som skyddar mot impulsljud. Filtret har ett uttag med en skyddande slutare som förhindrar att främmande föremål tränger in. Utrustad med en automatisk säkring som stänger av enheter vid nätöverbelastning och kortslutning . Produkten presenteras i svart och grått och är utrustad med en 5 m sladd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sven Optima Base Svart

Enheten med en dubbel omkopplare för ljusindikering av inkludering. Har varistorskydd mot högspänningsurladdningar . Förekomsten av ingångar är karakteristisk, vars design gör det möjligt att ansluta både pluggar av inhemsk teknik och produkter från europeiska länder. Det finns möjlighet att fixera på väggen, oavsett plats.

Produkten har 3 uttag. Presenteras i svart.

Bild
Bild

Sven Fort Pro

Det är en modell med en voltmeter. Produkten kan dämpa impulsljud med 10 gånger. Enhetens kropp är svart, tillverkad av obrännbart material. Produktens sladd är 5 meter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

När du väljer ett överspänningsskydd måste du ta hänsyn till dess egenskaper och parametrar. Beroende på syftet och graden av skydd för hushållsapparater kan överspänningsskydd ha följande alternativ.

  • För hushållsbruk . Sådana anordningar kallas "grundläggande", eftersom de har en ganska enkel struktur och en låg uppsättning säkerhetskoefficienter. Dessa filter är lätta att identifiera visuellt. De har ett litet antal uttag, en miniatyrkropp och en kort sladd. Produkterna är väl lämpade för hemmabruk.
  • För avancerade användare . Denna typ av filter är ett säkert och praktiskt alternativ för anslutning av flera persondatorer. Filter kan användas både hemma och på kontoret. Produkten har en ganska lång kabel och ett stort antal uttag, vilket gör att den verkar skrymmande.
  • Professionella produkter . De är oumbärliga för enheter med högt pris och ökad känslighet. De låter dig garantera maximal säkerhet för utrustningen. Filtren kännetecknas av en lång sladd och trefasuttag.
Bild
Bild

Det är inte svårt att hitta ett bra filter av hög kvalitet om du följer vissa urvalsregler

  • Var uppmärksam på produktens dimensioner. Ett litet och plant filter kan vara en kopia av låg kvalitet som inte har några skyddande egenskaper. Om du har det minsta tvivel bör du be säljaren om dokumentation. Om den innehåller tekniska funktioner och parametrar är modellen original.
  • Det är att föredra att köpa en produkt med uttag som är lämpliga för pluggar av Euro-typ. Dessa produkter är kompatibla med olika typer av enheter.
  • Det är bättre att välja produkter med USB.
Bild
Bild

Modeller utrustade med fjärrkontroll finns också. De är väl lämpade för dem som inte vill använda manuella kontroller.

Rekommenderad: