Holografiska Projektorer: 3D -hologramfläktprojektorer Och Tips För Att Välja Dem

Innehållsförteckning:

Video: Holografiska Projektorer: 3D -hologramfläktprojektorer Och Tips För Att Välja Dem

Video: Holografiska Projektorer: 3D -hologramfläktprojektorer Och Tips För Att Välja Dem
Video: Hologram fan display introduction 2024, Maj
Holografiska Projektorer: 3D -hologramfläktprojektorer Och Tips För Att Välja Dem
Holografiska Projektorer: 3D -hologramfläktprojektorer Och Tips För Att Välja Dem
Anonim

Holografi är en metod för registrering av information som är baserad på störningar . - ömsesidig ökning eller minskning av amplituden när vågorna överlagras på varandra. I tur och ordning, hologram Är en tredimensionell bild som erhålls med holografi. Denna bild har en känsla av rumsligt djup och flervinkel. Hologrammet skapas med en speciell enhet med en laser som återger bilden av ett tredimensionellt objekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad det är?

Det är vanligt att ringa en holografisk projektor fläkt med kontrollerade lysdioder, som är placerade längs hela bladens längd.

Till exempel kan en 3D-hologramfläkt visa en levande tredimensionell bild.

Dessutom med den inbyggda Wi-Fi-modul du kan överföra dina foton till den här enheten och visa dem.

Bild
Bild

Alla typer av holografiska projektorer kännetecknas av följande funktioner:

  • närvaron av ett speciellt program för drift av en dator (bärbar dator);
  • fjärrkontroll;
  • Kompakt storlek;
  • läsa SD -kort för att snabbt ändra innehåll;
  • användning av ljusa lysdioder för mer realistisk visualisering;
  • hög bildkvalitet;
  • ganska stort bildtäckningsområde.
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla dessa funktioner tillåter en bred använda holografiska projektorer inom många områden i det moderna livet . Vid konferenser, presentationer, utställningar i vår tid används 3D -hologram väldigt ofta. Marknadsföring och reklam med deras hjälp lyckas locka nya kunder.

Inom medicin hjälper ett 3D -hologram av det önskade organet läkaren att i detalj se alla egenskaper hos sjukdomen och eliminera misstag.

När du undervisar med hologram kan du behärska nytt material som i teori och i praktiken … Underhållningsindustrin använder också framgångsrikt denna innovation: dataspel, showbranschen, nattklubbar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur fungerar det?

Som redan nämnts, till skapa ett 3D -hologram, du behöver minst två ljusvågor … En av dem är stödjande , och den andra går till objektet och kallas objekt . I rollen som vågor i moderna enheter används speciella lasrar , vid skärningspunkten där störningar uppstår, vilket orsakar en tredimensionell bild.

För närvarande finns det holografiska projektorer i olika former. De kan ha både en standardform och är gjorda i form av geometriska former.

Fläktprojektorer skapa en bild som ett resultat av snabb rotation, de är osynliga för publiken. Med hjälp av styrenheter genereras en serie ljuspulser under ett vridmoment. Som ett resultat ser vi en levande tredimensionell bild. För att styra en sådan enhet, du måste ladda ner en speciell applikation och köra den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

För att välja rätt holografisk projektor bör du noggrant läsa följande expertrekommendationer

  1. Besluta först för vilket ändamål denna enhet köps , hur ofta den kommer att användas, och vilken signalkälla den kommer att ansluta till.
  2. Från ljuskällor är det värt att ge företräde laser … Den producerar rena färger, har en enorm resurs och låg energiförbrukning.
  3. När du använder konventionella projektorer, ta hänsyn till det faktum att ju mer rummet är upplyst, desto högre bör ljusstyrkan vara . Men när du använder holografiska projektorer är det resulterande hologrammet tydligt synligt i ett rum med valfri belysning.
  4. Kompakt 3D -fläkt Det är lätt att ta med från affären och montera den själv, men för att inte förstöra enheten, läs noga instruktionerna.
  5. Det bör komma ihåg att holografisk fläkt strömförbrukningen är lägre än den för den holografiska pyramiden.
  6. 3D -fläkt - Detta är det mest budgetmässiga och snabbaste återbetalningsalternativet bland moderna holografiska projektorer.

Rekommenderad: