Zitrek Betongblandare: En översikt över Betongblandare, Hur Man Väljer

Innehållsförteckning:

Video: Zitrek Betongblandare: En översikt över Betongblandare, Hur Man Väljer

Video: Zitrek Betongblandare: En översikt över Betongblandare, Hur Man Väljer
Video: Betongblandare testad med grovbetong 2024, Maj
Zitrek Betongblandare: En översikt över Betongblandare, Hur Man Väljer
Zitrek Betongblandare: En översikt över Betongblandare, Hur Man Väljer
Anonim

Byggverktyg kommer att behövas under reparationen eller byggandet av ett nytt hus. Naturligtvis kan du hyra en betongblandare, men att ha en egen är mycket mer praktiskt. För att spara nerver och energi är det värt att ägna särskild uppmärksamhet åt valet av teknik. Betongblandare från Zitrek har redan förtjänat förtroende och företagets sortiment är ganska varierat.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Verktyg för byggnadsarbete måste vara av hög kvalitet och pålitliga, göra sitt jobb bra. Zitrek betongblandare produceras av ett litet företag som ligger i Prags förorter. Familjeföretaget startade med silverbrytningsverktyg. Idag tillverkas produkter på fabriker i Kina, Ryssland, Ungern, Italien och Kroatien.

Vid tillverkning av anläggningsutrustning används modern teknik och högkvalitativa material . Företagets anställda utvecklas ständigt och lär sig något nytt. Denna utvecklingsmetod låter kunderna använda pålitliga och effektiva betongblandare. På den ryska marknaden är Zitrek känt för sitt omfattande tekniska stöd för projekt.

Betongblandare har ett antal funktioner

  • Motorer för 220-380 V installeras, vilket garanterar hög prestanda.
  • Kugghjulen, kronan och remskivan är gjorda av gjutjärn. Materialets höga hållfasthet garanterar slitstyrka även vid aktiv användning.
  • Förstärkare och bultförbindelser tillhandahålls. Detta garanterar extra hållbarhet.
  • Det finns skydd mot överhettning och överspänningar.
  • Lämplig för framställning av även flerkomponentbruk.
  • Växellådan är skyddad mot mekaniska skador, så den går inte sönder under användning.
Bild
Bild

Modellöversikt

Tillverkaren erbjuder ett ganska brett sortiment. Varje modell har unika funktioner som företaget garanterar. Hela sortimentet innehåller 24 betongblandare. Vissa är identiska, men konstruerade för olika nätspänningar.

Följande modeller är särskilt populära

Z-70 . Effekt hos modellen är 0,22 kW. Trummans volym är 70 liter, volymen på den färdiga kompositionen är 45 liter. Tippning sker med manuell drivning.

Bild
Bild

ZBR 250 220V . Effekt - 0,85 kW. Med en trumvolym på 250 liter kan du omedelbart få 150 liter färdig lösning. Det tar bara en och en halv minut att blanda.

Bild
Bild

ZBR 700 220V och ZBR 700 380V . Effekten är 2, 2 kW respektive 1,5 kW. Trummans volym är 500 liter och den färdiga lösningen kan fås från 350 liter. Det tar bara 2 minuter att knåda. Kräver nätspänning 220 V eller 380 V.

Bild
Bild

ZBR 600 220V och ZBR 600 380V . Effekten är 2, 2 kW respektive 1,5 kW. Trumvolymen är 465 liter. På bara 1,5 minuter. du kan få 300 liter komposition.

Bild
Bild

ZBR 500 220V och ZBR 500 380V . Effekten är 2, 2 kW respektive 1,5 kW. Kräver nätspänning 220 V eller 380 V. Trummans volym är 400 liter. Redan efter 1, 5 minuter. du kan få 250 liter färdig lösning.

Bild
Bild

Z-140 . Effekten är 0,55 kW. Skålen är konstruerad för 140 liter och låter dig få 75 liter färdig blandning på bara 2 minuter. Betongblandaren är lämplig för hemmabruk.

Bild
Bild

Z-220 . Betongblandare med en effekt på 0,8 kW. En 200 liters skål ger 165 liter lösning på 2 minuter.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Till att börja med bör du vara uppmärksam på skålvolym … Den optimala storleken är alternativet för 125 liter. För mindre reparationer kan du ta mindre. För storskaliga byggarbeten används betongblandare med en kapacitet på 300 liter eller mer . Separat bör du vara uppmärksam på den nödvändiga spänningen i nätverket på 220 V eller 380 V. Trefasuttag i hus är sällsynta, så du bör inte köpa det här alternativet för personligt bruk. I en industriell skala, tvärtom, bör du ta en modell på 380 V. Den blir mer produktiv och håller längre.

Kraft är också värt att välja utifrån dina behov . För ett hem behöver du en lågeffektsmodell för att inte slösa för mycket el. Kraftfulla modeller med hög prestanda är bra för byggarbetsplatser.

I det här fallet bör du vara uppmärksam på att den färdiga lösningen är minst 2/3 av skålens totala volym. Så arbetet blir så snabbt och effektivt som möjligt.

Rekommenderad: