Betongblandare "Stroymash": Byggbetongblandare 120 L, 180 L Och 200 L, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Betongblandare "Stroymash": Byggbetongblandare 120 L, 180 L Och 200 L, Recensioner

Video: Betongblandare
Video: Mammut - betongblandare 2024, Maj
Betongblandare "Stroymash": Byggbetongblandare 120 L, 180 L Och 200 L, Recensioner
Betongblandare "Stroymash": Byggbetongblandare 120 L, 180 L Och 200 L, Recensioner
Anonim

En betongblandare är en viktig del av alla små byggarbetsplatser när det gäller att förbereda en lösning i rätt mängd utan särskilda kostnader. Denna typ av utrustning tillverkas av inhemska företag, bland vilka Stroymash -företaget kan noteras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Produkterna från Stroymash -företaget har sina egna egenskaper

  • Enkelhet . Tekniken är inte utrustad med komplexa funktioner som endast uppfyller dess huvudsakliga syfte - tillverkning av en blandning. Du kan använda sådana betongblandare utan erfarenhet, du behöver bara vänja dig vid arbetsprocessen.
  • Pålitlighet . Och även om utrustningen har funnits på hemmamarknaden i många år, förlorar den inte sina främsta egenskaper, bland vilka hög tillförlitlighet noteras.
  • Brett utbud av modeller . Du kan välja en betongblandare enligt de tekniska egenskaperna och önskat pris. Kostnaden för enheten är ganska bred och tillgänglig för den genomsnittliga köparen.

Dessutom bör det sägas om förekomsten av särskilt kraftfulla modeller, därför finns det enheter för stora byggföretag som arbetar med projekt av olika storlekar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

SBR-120

SBR-120 är en av de mest populära modellerna för 120 liter, som används i hushållsbyggnad på sin egen plats. Volymen på den färdiga lösningen når 50 liter, motoreffekten är 700 W, vilket är tillräckligt för sådan utrustning. Strömförsörjning från ett 220 V-nätverk, gjutjärnskronan gör strukturen mer slitstark och pålitlig . Det finns transporthjul och denna betongblandares vikt är 50 kg. Modellens små dimensioner kombineras med dess prestanda och användarvänlighet.

Bild
Bild

MS-160

MC-160 är en enkel betongblandare med en volym på 160 liter, varav 80 liter är en färdig lösning avsedd att användas på plats. Effekten är 700 watt. Den viktigaste skillnaden från den tidigare modellen är ökningen i vikt till 60 kg, vilket beror på den större kapaciteten . Designen har inte genomgått några speciella förändringar - det är fortfarande en enkel teknik med transporthjul.

Bild
Bild

MS-180

MC-180 är en enhet som helt motsvarar MC-160, men har ändringar i parametrarna för volym och total vikt för enheten. Betongblandarens totala volym är 180 liter, varav 96 liter färdigblandade . Samtidigt var det en viktökning med 1 kg, vilket inte är så signifikant jämfört med de tidigare egenskaperna. Prestandan förblir densamma - 700 W elmotor.

Bild
Bild

MS-200

MS-200 är en annan betongblandare från MS-serien, som liknar andra aggregat i denna kategori. Blandarens volymer på 200 liter och den färdiga lösningen på 110 liter krävde extra kraft, så tillverkaren utrustade utrustningen med en 1 kW elmotor . Denna förbättring har ökat produktiviteten i arbetsflödet. När det gäller dimensionerna har de också ändrats. Enheten väger 66 kg.

Bild
Bild

SBR-220-01

SBR-220-01 är en konstruktionsenhet som oftast används i stora projekt på grund av blandarens stora volym på 220 liter. Den färdiga lösningen är 120 liter. Med en liten mängd arbete kan en sats räcka ganska länge. Den tillgängliga elmotorn på 800 W gör arbetsprocessen lite tråkig att vänta, men totalt sett gör denna modell kraftfull för att vara produktiv.

När det gäller vikten är den lika med 125 kg, vilket kan orsaka svårigheter när du flyttar denna modell runt byggarbetsplatsen. Med tanke på det ganska överkomliga priset kan SBR-220-01 kallas ett bra val om det finns budgetbegränsningar, men en betongblandare med en högvolymblandare behövs.

Bild
Bild

Driftsregler

Eftersom betongblandare har en elmotor måste du noga överväga hur utrustningen fungerar under påverkan av elektrisk ström. Om strömkabeln är defekt kopplar du bort den från uttaget. Innan arbete är det nödvändigt att kontrollera utrustningen för synliga defekter. Det är mycket viktigt att inte ändra den ursprungliga designen, annars kan tillverkaren inte garantera produktens säkerhet och tillförlitlighet.

Innan den torra blandningen laddas är det nödvändigt att slå på enheten för dess enhetliga blandning. Vatten tillsätts efter blandning av de torra komponenterna. När lösningen blandas bestäms dess beredskap visuellt och konsistensen justeras genom tillsats av torra komponenter eller vatten. Det är nödvändigt att iaktta säkerhetsåtgärder vid användning av roterande mekanismer, se till att händer eller kläder inte av misstag fastnar i elementen i den roterande mekanismen.

Efter tömning av mixern och efterbehandlingen måste det inre hålrummet och mixern rengöras och tvättas från resterna av murbruk (eller betong). Dra ur nätkabeln från uttaget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Köpare i de flesta recensioner anser att Stroymash betongblandare är pålitliga och säkra produkter med bekväm drift. Den enkla designen möjliggör användning av dessa enheter utan någon särskild kunskap inom teknik och konstruktion. Dessutom anses närvaron av tydliga instruktioner för beskrivning, montering och användning av enheten vara ett plus . Och användarna gillar också tillgängligheten av teknik, som ligger i det överkomliga priset.

Bland bristerna kan vi notera det faktum att modellutbudet är enhetligt, vilket endast skiljer sig åt i flera egenskaper, främst i blandarens volym, vikt och motoreffekt. På grund av detta anser vissa användare att Stroymash betongblandare är av samma typ och snävt fokuserade.

Rekommenderad: