Betongblandare "Zubr": En översikt över Betongblandarna BS-180-850 Och BS-120-600, BS-140-600 Och BS-160-600, Recensioner Av ägarna

Innehållsförteckning:

Video: Betongblandare "Zubr": En översikt över Betongblandarna BS-180-850 Och BS-120-600, BS-140-600 Och BS-160-600, Recensioner Av ägarna

Video: Betongblandare
Video: Electric Mixer 3Y6P MR-1050-1 2024, Maj
Betongblandare "Zubr": En översikt över Betongblandarna BS-180-850 Och BS-120-600, BS-140-600 Och BS-160-600, Recensioner Av ägarna
Betongblandare "Zubr": En översikt över Betongblandarna BS-180-850 Och BS-120-600, BS-140-600 Och BS-160-600, Recensioner Av ägarna
Anonim

Konstruktion är en mycket viktig process som kräver största omsorg och precision. För detta har människor skapat ett stort antal verktyg som hjälper en person att arbeta bättre och snabbare. Denna teknik inkluderar betongblandare, varav en av tillverkarna är företaget "Zubr".

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Den inhemska tillverkaren Zubr har funnits på marknaden i över 20 år, tack vare vilket företaget har nödvändig erfarenhet av att skapa produkter av god kvalitet. När det gäller betongblandare har de flera funktioner.

  • Genomsnittlig kostnad . Det optimala priset för en produkt av denna kvalitet gör det överkomligt för konsumenten. Samtidigt ligger förhållandet mellan kostnad och kvalitet på en relativt hög nivå.
  • Enkelhet . Zubr -modeller skiljer sig inte åt något speciellt och representerar den teknik som majoriteten av konsumenterna är vana vid. Enheterna arbetar för sitt avsedda ändamål, vilket är tillräckligt för byggprocessen.
  • Pålitlighet . Genom att ständigt förbättra och modernisera sina produkter kunde Zubr -företaget under en viss tid skapa modeller av rätt kvalitet, vilket bidrog till att en permanent kundbas uppstod.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Nu är det värt att prata om modellerna av Zubr betongblandare för att mer i detalj förstå vilka produkter från denna tillverkare är.

BS-120-600

BS-120-600 är den billigaste och minst funktionella enheten utrustad med en 120 liters mixer. Volymen på den färdiga blandningen är 60 liter. Kronan är gjord av gjutjärn, vilket gör strukturen mer hållbar och betongblandaren mer pålitlig . Matningshålets diameter är 385 mm, motoreffekten är 600 W.

Varvtal 27 varv / min, 2 stödhjul för transport. Tankkroppen är gjord av 2 mm tjockt material, designen har en asynkron motor, vilket ökar betongblandarens effektivitet och gör arbetet mer produktivt. Vikt 52 kg.

Bild
Bild

BS-140-600

BS-140-600 är nästa modell med en stor blandningskapacitet-140 liter. Av dessa är 70 en färdig blandning som kan användas direkt i arbetet. För att driva en 600 W elmotor används ett 220 V nätverk.

Varvtalet är 27 rpm, de två bladen inuti tanken kan bytas ut genom att helt enkelt ta bort dem från bultarna. Den praktiska designen och tillbehören gör denna teknik enkel och pålitlig samtidigt. Vikt 54 kg.

Bild
Bild

BS-160-600

BS-160-600 är en bekväm enhet, som oftast används vid konstruktionsarbeten av genomsnittlig komplexitet. När det gäller designen har den inte ändrats jämfört med tidigare modeller och ger fortfarande en pålitlig ram och enkel hantering.

Den ökade vikten på 61 kg beror främst på blandarens stora volym, som är 160 liter. Volymen på den färdiga blandningen är 75 liter. 600 W -motorn gör blandningsprocessen ganska snabb och av hög kvalitet. Varvtal 23 varv / min.

Bild
Bild

BS-180-850

BS-180-850 är den dyraste och mest produktiva modellen av Zubr-märket, designad för objekt av medelhög och hög komplexitet. Den främsta innovationen kan betraktas som en elmotor, vars effekt har ökats från standard 600 W till 850. Med den här funktionen kan du arbeta med en blandning av större mängder, eftersom blandaren också byttes för denna enhet . Den har nu en kapacitet på 180 liter och producerar 110 liter färdigblandad. Varvtal 23 varv / min, vikt 63 kg.

När det gäller designen säkerställs dess tillförlitlighet av en gjutjärnskrona och en asynkron motor, vilket förbättrar enhetens prestanda.

Bild
Bild

Användningsinstruktioner

Trots att denna typ av anläggningsutrustning är ganska lätt att använda, finns det vissa regler som måste följas under varje arbetsprocess. Eftersom betongblandaren är utrustad med en elektrisk motor, övervaka dess funktion noggrant . Om det uppstår problem eller strömavbrott, dra ur nätsladden omedelbart. Kontrollera det före varje arbetsstart, eftersom ett fel på denna komponent kan orsaka kortslutning i motorn trots överspänningsskyddssystemet.

Det finns två blad inuti betongblandaren som du måste vara försiktig med . Vid säkerhetsöverträdelse kan du skada händerna. Lägg bara till material i mixern när tanken börjar rotera. Således kommer blandningen att skapas i enlighet med alla driftsregler. Om du står inför något sammanbrott, försök inte ändra enhetens design själv. I det här fallet ökar du risken för fara när du använder utrustningen.

För att få kompetent hjälp, kontakta servicecenteret, där proffs kan lösa problemet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

De flesta ägarna noterar användarvänligheten som en av fördelarna med Zubr betongblandare. Och även konsumenten gillar det låga priset och den ganska tillförlitliga designen, vilket motsvarar den deklarerade kvaliteten . Av bristerna utmärks ett begränsat modellintervall, på grund av vilket varje modell särdrag i förhållande till varandra reduceras, liksom närvaron av endast två enheter till salu från en auktoriserad återförsäljare.

Rekommenderad: