Motoblock "Brest": Egenskaper Hos Modellerna VK-9 Och MB-10 Med En Kapacitet På 9 Liter. Med

Innehållsförteckning:

Video: Motoblock "Brest": Egenskaper Hos Modellerna VK-9 Och MB-10 Med En Kapacitet På 9 Liter. Med

Video: Motoblock
Video: Мотоблок Брест (и мысли вслух) 2024, Maj
Motoblock "Brest": Egenskaper Hos Modellerna VK-9 Och MB-10 Med En Kapacitet På 9 Liter. Med
Motoblock "Brest": Egenskaper Hos Modellerna VK-9 Och MB-10 Med En Kapacitet På 9 Liter. Med
Anonim

Motoblock "Brest" är välförtjänt bland de mest efterfrågade märkena. Men ändå är det värt att uppmärksamma valet av en specifik modell. Låt oss överväga flera modifieringar och deras huvudsakliga egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Motoblock "Brest VK-9"

Detta är en modern odlingsanordning där kraften överförs till hjulen genom en remdrivning. En kombinerad växellåda (med kugghjul och kedjor) är installerad på den bakomliggande traktorn.

Enheten kan bearbeta landremsor upp till 1 m breda på 0,3 m djup. Vikten av själva enheten når 80 kg. Den genererar en ansträngning på upp till 9 liter. med.

Fyrkraftsmotorns arbetskammarkapacitet är 170 kubikmeter. se Kraftöverföring görs genom en remkoppling. Enheten kan bara startas manuellt, kraftuttagsaxeln tillhandahålls inte. Andra anmärkningsvärda egenskaper är:

  • tank för 3,5 liter;
  • 2 hastigheter framåt och 1 bakåt;
  • vridning upp till 3400 varv per minut;
  • justerbar ratt;
  • volymen av det förökade ljudet - 110 dB;
  • kylning av motorn med luft;
  • 1 års egen garanti.
Bild
Bild

Mindre kraftfull version

Vi pratar om Brest MB-10 walk-behind traktorn, designad för endast 7 liter. med. Energin för arbetselementen levereras av en dieselmotor. Enheten är utrustad med en skivkoppling och är relativt lätt (endast 70 kg). Reduceraren är gjord på grundval av växlar. Den odlade jordremsan är 1, 1 m, med ett djup av nedsänkning av verktyg i 0, 3 m.

Fyrtaktsmotorn kan bara startas manuellt. En kraftuttagsaxel tillhandahålls. Enheten är utrustad med en justerbar ratt. Förbränningskammarens kapacitet i motorn är 168 kubikmeter. se Bränsletanken rymmer 3,5 liter bränsle.

Andra parametrar:

  • endast manuell start;
  • Kraftuttag;
  • reduktionsreducerare;
  • justering av ratten;
  • motorvarvtal upp till 3500;
  • begränsande ljudvolym - 90 dB;
  • kylning av motorn med luft;
  • mängden motorolja är 0,6 liter.
Bild
Bild

Motoblock 9 liter. med

Brest PRO MB-12 M-modifieringen levereras med hjul och specialfräsar. Tillverkaren kompletterar sin produkt med en pålitlig växellåda i gjutjärn. Växellådan kan innehålla 2 framåtväxlar, ytterligare 1 är avsedd för backning. Biaxiala fräsar har 4 sektioner, var och en med tre knivar.

Motoblocket fångar upp en remsa av land, 1 m bred, nedsänkningsdjupet för verktygen är standard - upp till 0,3 m.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Den överväldigande majoriteten av recensionerna på Brest walk-behind traktorer är verkligen positiva. Det är ganska sällsynt att utföra reparationer, och du kan hitta reservdelar utan problem. Samma VK-9 kan utföra ett brett spektrum av verk. Utvecklarna kunde uppnå hög prestanda, samt minimal nyckfullhet för miljön. Enheterna är genomtänkta på ett sådant sätt att de kan kombineras med redskap och släputrustning av både inhemska och utländska märken.

Försäljning av motorblock "Brest" sker antingen monterat eller i en transportbehållare . Kunder kan ta emot produkter med fräsar eller hjul installerade på halvaxlar. Den energi som odlarna genererar är tillräcklig för att lyfta jungfruliga marker med en plog med en enda del och för att plöja mjuk jord med 3 knivar. "Brest" är också kompatibel med gräsklippare som bearbetar upp till 12 tunnland på 60 minuter. Trimmare låter dig förfina dina gräsmattor i sommarstugor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Konsumenter säger att Brest walk-behind traktorer kännetecknas inte bara av anständig kraft, utan också av sitt trevliga utseende.

De kan kompletteras:

  • vagnar;
  • potatisgrävare;
  • bergsmän;
  • gräsklippare.

Av alla dessa enheter är vagnen den mest attraktiva. Av nackdelarna nämner vissa användare ganska ofta oljebyten och höga bränslekostnader. Ibland finns det också klagomål om betydande vibrationer.

Det är nödvändigt att arbeta med Brest walk-behind traktorer mer noggrant. Men de tillåter både att ta hand om fältet och att rensa stora snömarker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Designerna har tagit hand om maximal användning av den senaste utvecklingen. Det klassiska arrangemanget av motorer och växellådor som valts av dem gör arbetet så bekvämt som möjligt, vilket minskar slitage. Själva växellådorna är noga genomtänkta, men detta påverkar inte deras pris. Många experter rekommenderar att du väljer Brest MB-14DE PRO bland dieselmodeller. Enligt konsumenterna är det inte nödvändigt att använda vikter, och kontrollen är så enkel och bekväm som möjligt.

Rekommenderad: