Beläggningsplattor "Wave" (22 Bilder): Beläggningsstorlekar Och Installationsalternativ, Dekorativa Grå Plattor 60 Mm Tjocka Och Andra Storlekar, Vikten Av Korrugerade Pl

Innehållsförteckning:

Video: Beläggningsplattor "Wave" (22 Bilder): Beläggningsstorlekar Och Installationsalternativ, Dekorativa Grå Plattor 60 Mm Tjocka Och Andra Storlekar, Vikten Av Korrugerade Pl

Video: Beläggningsplattor "Wave" (22 Bilder): Beläggningsstorlekar Och Installationsalternativ, Dekorativa Grå Plattor 60 Mm Tjocka Och Andra Storlekar, Vikten Av Korrugerade Pl
Video: this was a bad idea.. 2024, Mars
Beläggningsplattor "Wave" (22 Bilder): Beläggningsstorlekar Och Installationsalternativ, Dekorativa Grå Plattor 60 Mm Tjocka Och Andra Storlekar, Vikten Av Korrugerade Pl
Beläggningsplattor "Wave" (22 Bilder): Beläggningsstorlekar Och Installationsalternativ, Dekorativa Grå Plattor 60 Mm Tjocka Och Andra Storlekar, Vikten Av Korrugerade Pl
Anonim

Det är svårt att föreställa sig en park eller torg, dekorerad utan användning av beläggningsplattor. Och även detta material väljs ofta för att dekorera de lokala områdena. Inte bara snygga stigar läggs ut med kakel, utan också praktiska plattformar.

På den ryska marknaden presenteras denna produkt i en mängd olika märken. Köpare väljer mellan inhemska och utländska tillverkare. Golvplattorna i Volna är mycket populära och konkurrerar framgångsrikt med utländska märken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Representanter för Volna -varumärket förklarar att de använder innovativ teknik för tillverkning av kakel, inklusive moderna och funktionella vibropresser. Särskild uppmärksamhet ägnas åt de råvaror som väljs ut för tillverkning av gatsten . Alla komponenter i kompositionen är noggrant utvalda och testade. Detta är en av de viktigaste fördelarna med denna produkt.

Experter har tänkt på en speciell porös struktur, på grund av vilken vägytan behåller sin integritet och form. Kaklet är inte rädd för exponering för fukt, passerar det genom sig själv. Och hon är inte heller rädd för andra infall av dåligt väder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ignorera inte produktens dekorativa egenskaper. Märket erbjuder ett brett utbud av nyanser som passar perfekt in i alla exteriörer . Tillverkaren hävdar att även vid långvarig användning kommer kakelns färg att behålla sin mättnad. Färgkomponenterna förblir ljusa även i kontakt med destruktiva yttre faktorer (solljus, kemiska föreningar, hög permeabilitet och mycket mer).

Om en av brickorna blir oanvändbar kan den snabbt bytas och återställa vägbanans snygga utseende . Du kan utföra reparationer själv utan hjälp av specialister.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den speciella formen på beläggningsplattorna skiljer produkten märkbart från den rika sorten. På grund av den fantastiska strukturen erhålls ett dynamiskt och uttrycksfullt mönster som inte kan ignoreras . Denna form har inte bara estetiska, utan också praktiska syften, vilket ger ett säkert grepp.

Designers väljer ofta Wave -plattor på grund av sitt släta och snygga mönster . Om du kombinerar färgerna på vägytan korrekt kan du skapa en original och snygg väg eller plats. Materialet är lämpligt för olika stilistiska riktningar, så att alla designidéer kan förverkligas i verkligheten.

Sammansättningen av vägytan är helt säker för miljön, liksom för människors och djurs hälsa

Tillverkaren följer de fastställda GOST -standarderna och garanterar hög kvalitet och säkerhet för varje varugas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Och köpare noterade följande positiva egenskaper:

  • en plan och slät yta på vilken smuts inte samlas, vilket gör det enkelt att underhålla plattorna;
  • en annan positiv kvalitet är överkomlig kostnad, som spelade en viktig roll i produktens popularitet och förekomst;
  • kakelns höga hållfasthet gör att den kan användas på platser med hög trafik, eftersom materialet tål en maximal belastning på 400 kg / cm2;

  • plattor kan användas inte bara för lekplatser och stigar, utan också för motorvägar och parkeringsplatser;
  • risken för förstöring av sömmar, liksom deformation av plattan är minimal;
  • tack vare noggrant utvalda material kan plattorna skryta med hållbarhet, därför kommer materialet att behålla sina egenskaper under cirka 25 år under förutsättning av driftsförhållandena.
Bild
Bild
Bild
Bild

Trots den stora listan över positiva egenskaper har denna produkt också nackdelar. Låt oss ta en titt på några av dem.

  • Köpare noterar att installationen av Wave -brickorna bör utföras av en professionell. Endast en specialist med nödvändig kunskap och erfarenhet kommer att kunna använda beläggningen korrekt.
  • Enligt tillverkaren har plattorna ett högt och ganska konkurrenskraftigt pris, men vissa kunders åsikt sammanfaller inte med de som anges ovan. De tycker att priset är för högt.
  • Den sista nackdelen är att vissa sändningar snabbt ändrar färg. Under påverkan av solljus förlorar färgen sin uttrycksfullhet och mättnad. Kanske beror detta på att en förfalskning kom i köparens händer, vid tillverkning av vilken ett färgämne av låg kvalitet användes. För att undvika detta behöver du bara göra ett köp i en pålitlig butik som endast erbjuder certifierade produkter.
Bild
Bild
Bild
Bild

Mått och vikt

Korrugerade plattor finns i en mängd olika storlekar. Tillverkare har tänkt på många alternativ så att köpare kan välja vägytan för en specifik designlösning.

Tillverkaren erbjuder följande mått i millimeter (längd-bredd-höjd):

  • 240x120x60;
  • 215x105x70;
  • 255x136x50;
  • 264x165x70;
  • 222x110x60;
  • 225x112x60;
  • 222x109, 5x60.

Dessa är typiska beläggningsstorlekar som ofta finns i järnaffärer. Dessa parametrar avser materialet i olika färger (grå, gul, röd och andra alternativ).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tjockleken på 60 mm visar tydligt produktens höga prestanda. MEN också på rea kan du hitta atypiska kakelstorlekar (300x300x30 mm, 30x30 mm, 25 mm, höjd 70 mm och andra alternativ) . Du hittar den i företagsbutiken eller när du beställer produkter via den officiella webbportalen. Storleken på originalkopiorna skiljer sig med mer än 15% från de vanliga.

Kakelens vikt beror på dess storlek . En kakel i storleken 210x110x40 mm väger 3 kilo. Med detta värde är mängden per 1 m2 40 stycken. Innan du beställer en vägyta måste du göra noggranna mätningar av platsen. Det rekommenderas att köpa materialet med en marginal, eftersom vissa brickor kan skadas under installationsprocessen.

Bild
Bild

Stylingalternativ

Designers har utvecklat många alternativ för att lägga beläggningsplattor. Var och en av metoderna skiljer sig åt i komplexitet och visuell effekt. I processen för att lägga vägbanan är det viktigt att uppmärksamma dess yta.

En kvalitetsprodukt kännetecknas av mjukhet. Om det finns oegentligheter och andra defekter på brickorna blir det svårt att åtgärda dem. Vibrocasting brickor kan återanvändas. Den behåller sin form och andra prestandaegenskaper.

Innan du fortsätter direkt till installationen är det absolut nödvändigt att ange och förbereda platsen . Arbetet är inte komplett utan registrering av basen. Krossad sten och sand används för det.

För att resultatet ska uppfylla alla förväntningar måste du försiktigt tampa varje lager.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns tre typer av styling som används mest

  • Den första metoden är standard murverk, som används för tegelbyggnader . Läggningen utförs med ett skift på en halv kakel. Detta är ett enkelt alternativ, bra för dem som ska göra jobbet med sina egna händer, utan hjälp av specialister.
  • Schackstapling 2 x 2 är populärt . För arbete behöver du en kakel med två färger. Layouten liknar en schackbräda. Med detta enkla mönster skapas ett rytmiskt mönster. Element måste anslutas vinkelrätt.
  • Det sista alternativet är parkettläggning, under vilken plattorna indikeras med ett fiskbensmönster . För detta schema kan du använda en beläggning med en eller flera färger.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med hjälp av beläggningsplattor och en designmetod kan du komponera en originalritning från elementen . Denna metod används ofta för att utforma parkeringsplatser eller områden framför banker, köpcentrum eller restauranger. Med hjälp av brickor i olika färger skapar designers bokstäver, logotyper och andra bilder.

Rekommenderad: