Uppblåsbar Studsmatta: Egenskaper Hos Happy Hop, BestWay Utomhus-studsmattor-slott Och Deras Kvalitetscertifikat

Innehållsförteckning:

Video: Uppblåsbar Studsmatta: Egenskaper Hos Happy Hop, BestWay Utomhus-studsmattor-slott Och Deras Kvalitetscertifikat

Video: Uppblåsbar Studsmatta: Egenskaper Hos Happy Hop, BestWay Utomhus-studsmattor-slott Och Deras Kvalitetscertifikat
Video: Happy Hop Φουσκωτό Τραμπολίνο Elephant's Cave (9274) 2024, April
Uppblåsbar Studsmatta: Egenskaper Hos Happy Hop, BestWay Utomhus-studsmattor-slott Och Deras Kvalitetscertifikat
Uppblåsbar Studsmatta: Egenskaper Hos Happy Hop, BestWay Utomhus-studsmattor-slott Och Deras Kvalitetscertifikat
Anonim

Varje förälder kommer att njuta av nöjet att skämma bort sitt barn med ovanlig underhållning som en studsmatta. För att göra detta är det inte alltid nödvändigt att ta ditt barn till parken. Uppblåsbara produkter är kommersiellt tillgängliga och prisvärda. Tillverkare erbjuder ett brett utbud av produkter, men deras kvalitet motsvarar inte alltid priserna.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Till skillnad från vårens studsmattor, som är lämpliga för både barn och vuxna och till och med professionella idrottare, är uppblåsbara strukturer främst utformade för barn. En sådan leksak för ett barn kan köpas i tidig ålder, den är perfekt för att lära sig gå säkert och hålla balansen . Dessutom kommer ofta hoppning och lek på en uppblåsbar yta att ha stor effekt på koordinationen och på den allmänna fysiska utvecklingen av barnet.

Vid hoppning är alla muskelgrupper inblandade, särskilt i ryggen och benen. Dessutom kommer sådan underhållning att vara ett bra komplement till barnkalas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Även om det är svårt att göra ett misstag med köpet av en studsmatta, har köpet av en sådan produkt många nyanser som måste beaktas . Trots att lek på studsmattan oftast är gatuunderhållning finns det små modeller som enkelt kan passa in i vardagsrummet eller till och med barnrummet. Ofta, som underhållning för barn, köps sådana leksaker av anläggningar och köpcentrum - deras områden låter dig placera en stor struktur precis i byggnaden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Till att börja med bör du välja ålderskategori när du väljer en studsmatta . De skiljer sig åt i storlek och rymd (det är mer intressant för barn att leka på en liknande webbplats med ett företag). De skiljer sig också åt sidornas höjd - av säkerhetsskäl bör du välja en modell med höga sidor eller trampoliner som är helt stängda. Denna typ av produkter kallas lås. De finns i en mängd olika former och storlekar. Trampolinen kan ersätta en hel lekplats och omfatta rutschkanor, tunnlar och stegar. För de små kan den användas som en lekhage, där barnet kommer att vara bekvämt och säkert. Och för äldre barn har en rad med gymnastiska sportmodeller skapats.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Det finns inte så många typer av uppblåsbara strukturer, men det finns flera huvudsakliga som är värda att uppmärksamma. De mest populära är de så kallade slotten. Det är en stor uppblåsbar fästning. Enheten kan variera beroende på produktens storlek . Dessa kan vara uppblåsbara rum i form av slott, våningskonstruktioner med tunnlar och labyrinter inuti. Trampolinen kan också tillverkas i form av en båt. Produkterna kan användas som en lekhage för ett barn - de är utrustade med ett uppblåsbart eller nätstängsel runt omkretsen. Trampolinen kan också fungera som en pool.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa tillverkare tillverkar ytterligare tillbehör till sina produkter, så att de kan uppgraderas och till och med kombineras med varandra med samma objektglas och tunnlar. Slottet kan köpas kommersiellt för att installeras i en liten park eller på platsen för ett shoppingkomplex, och på platser där vuxna ofta går med barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tyvärr ligger uppblåsbara strukturer oftare utomhus - de ger säsongsbetonade intäkter och inkomst är mycket osannolikt på vintern.

Särdrag

Enligt enhetens princip skiljer sig en studsmatta inte från en luftmadrass. Vid tillverkningen används hållbart PVC -material, eftersom studsmattan tål en allvarlig belastning. En studsmatta av plastmaterial är inte så svår att reparera vid punktering eller sömbrott. Reparationer utförs enligt principen för limning av en bil- eller cykelkamera .- du behöver bara lim och det material som produkten är tillverkad på, eller så kan du använda ett speciellt reparationssats. Att limma produkten längs sömmen är en ännu enklare uppgift än att fixera punkteringen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Uppblåsbara studsmattor är inte utan nackdelar . Det största problemet är deras storlek - även miniatyrartiklar tar ibland mycket plats. Eftersom stora utomhus studsmattor är en säsongsaktivitet, måste en tömd trampolin förvaras någonstans under den kalla årstiden, och inte alla familjer har den möjligheten. Trots materialets styrka och enkla reparation lämnar uppblåsbara studsmattors hållbarhet mycket att önska. Denna produkt kommer att bli oanvändbar om 2-3 år, i sällsynta fall kan studsmattan hålla i cirka 4-5 år-det beror på materialkvalitet och montering.

Produkter som används året runt utsätts i större utsträckning för slitage.

Bild
Bild
Bild
Bild

Installation

När valet har gjorts vilken form på studsmattan som är bäst för barnet, bör du definitivt bestämma platsen för installationen av det nya förvärvet och välja det baserat på platsens storlek. Om produkten ska stå utanför, se till att det inte finns några stenar eller andra vassa föremål på det angivna området . Det är mer troligt att de tränger igenom studsmattan. Det rekommenderas inte heller att placera den (särskilt hög) på en lutande yta, även om lutningen är mycket liten, eftersom produkten kan vända när barnen är inne.

Bild
Bild
Bild
Bild

Även om nästan alla stora köpcentrum kan skryta med ett brett sortiment, rekommenderas det starkt att göra ett sådant köp i en specialbutik, där köparen får kvalitetscertifikat och en garanti. När du väljer ett hoppborg bör du vara uppmärksam på sådana populära tillverkare som Happy Hop och BestWay . Det är absolut nödvändigt att säkerställa produktens äkthet och kvalitet. Om ett material luktar kemikalier, gummi eller plast finns det tvivel om kvaliteten på en sådan produkt. Barns studsmattor måste vara miljövänliga och säkra.

Sömmarna måste limmas och förstärkas, som nämnts i certifikatet, och de måste också vara väl färdiga - detta kan lätt igenkännas visuellt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Installationen av studsmattan är inte svår och kan göras oberoende . Först måste du förbereda en plattform för att placera leksaken. Efter det är det tillräckligt att helt enkelt fälla ut det och blåsa upp det med en speciell pump som följer med köpet. Om den uppblåsbara ytan efter ett tag började minska i volym, är det troligtvis orsaken till materialets punktering eller till att hålet för pumpen släpper in luft. I detta fall måste reparationsarbete utföras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Drift och vård

Operationen har också sina egna nyanser. Om ytan som studsmattan kommer att vara belagd eller belagd med beläggningsplattor är en utmärkt lösning att använda en mjuk matta under studsmattan. Detta kommer att öka slitagetiden - studsmattan kommer definitivt inte att torka från botten. Slottets insida bör rengöras då och då. Det rekommenderas inte att låta barn på studsmattan med mat, dryck och dessutom med tuggummi. Alla leksaker med en styv struktur kan skada barnet eller skada studsmattan. Det är värt att noggrant övervaka antalet barn som leker på studsmattan, huvudsaken är att barnens totala vikt inte överstiger den högsta tillåtna belastningen. Det är viktigt att inte pumpa över studsmattan - detta kan vara orsaken till att sömmen spricker. Använd inte katter, hundar eller andra husdjur på studsmattan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Uppställning och demontering av studsmattan bör utföras i enlighet med reglerna som beskrivs i instruktionerna . Det rekommenderas att förvara produkten nära installationsplatsen, eftersom stora studsmattor är mycket massiva och svåra att bära. Trots skapandet av skyddande staket bör barn inte lämnas utan uppsikt på uppblåsbara ytor. Att hoppa på dem är enkelt, men att välja rätt riktning är mycket svårare. Om flera barn leker kan de lätt kollidera med varandra. Detta är fullt av blåmärken och blåmärken.

Vuxna håller ett säkert avstånd mellan spelarna - detta skyddar barn från fall och kollisioner.

Rekommenderad: