Trampolin Intex: Egenskaper Hos Barns Uppblåsbara Studsmattor, Slott, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Trampolin Intex: Egenskaper Hos Barns Uppblåsbara Studsmattor, Slott, Recensioner

Video: Trampolin Intex: Egenskaper Hos Barns Uppblåsbara Studsmattor, Slott, Recensioner
Video: Studsmatta Colosseum 2024, April
Trampolin Intex: Egenskaper Hos Barns Uppblåsbara Studsmattor, Slott, Recensioner
Trampolin Intex: Egenskaper Hos Barns Uppblåsbara Studsmattor, Slott, Recensioner
Anonim

En resa till lanthuset är ett riktigt äventyr för många barn. Och studsmattor, som är ganska överkomliga, hjälper till att göra din vila ännu ljusare.

I den här artikeln kommer vi att prata om trampolinerna hos det välkända företaget Intex Development Co Ltd, överväga deras fördelar och nackdelar, liksom konsumentrecensioner.

Särdrag

Barns studsmattor kan vara olika: uppblåsbara, ram, på benen, med rutschbanor, med ett nät.

För barn har företaget utvecklat en särskild serie uppblåsbara studsmattor med höga sidor … Detta görs så att barnet är säkert under spelet, dessutom spelar sidorna rollen som ett slags arena.

Fördelarna med sådana studsmattor ligger inte bara i barnets säkerhet, utan också i den relativt billiga kostnaden, liksom i de olika färgerna. Dessa studsmattor är inte så "studsande", för barn under 6 år är detta tillräckligt.

Naturligtvis måste uppblåsbara element ständigt pumpas upp, även om strukturen är fri från defekter. Och det är bäst att vara i detta ögonblick bredvid barnet, för fullständig säkerhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Intex Development Co Ltd har länge etablerat sig som en pålitlig leverantör av uppblåsbar utrustning, inklusive barns studsmattor. Den officiella webbplatsen presenterar en omfattande varukatalog.

De mest populära är Intex 48261 uppblåsbart centrum, Intex Jump-o-Lene centrum, Intex 48257 Fortress uppblåsbart centrum och Zamok spelcenter med ett fönster Intex 48259 … Var och en av de presenterade modellerna är utformad för barn från 3 till 6 år och rymmer två spädbarn.

Sådana centra är lämpliga för installation i ett lanthus, i ett lanthus eller i en stor plantskola. De kommer att uppskattas av små dagis och stora familjer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Uppblåsbar studsmatta Intex 48261

Den ljusa mitten med transparenta väggar har ett litet fönster. Trampolinens dimensioner är 1820x890 millimeter, vikten överstiger inte 7,5 kg. Den maximala belastningen på en sådan studsmatta är 54 kg … Satsen innehåller ett reparationssats vid oförutsedda omständigheter. Priset är cirka 2 tusen rubel. Dessutom kan du köpa bollar till poolen.

Fördelen med denna uppblåsbara enhet är att barn verkligen gillar den och är också gjorda av högkvalitativa material.

Perfekt för sommarbruk på landet eller hemma. Barnet kommer inte bara aktivt att spendera tid, utan också göra det i frisk luft.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trampolin Intex Jump-o-Lene

Den blå-gul-röda lekcentralen har höga väggar, vilket gör att inte ett utan två barn kan hoppa säkert. Mått: 1740x1740x1120 mm. Tillåten belastning - 54 kg … Priset överstiger inte 3, 3 tusen rubel. Pumpen ingår inte.

Trampolinen Jump-o-Lene är ganska stor, så den är lämplig för alla kommersiella utrymmen eller gator. När du installerar på gatan måste du tänka på hur du döljer det från direkt solljus och hur du fixar det på marken, eftersom det inte har stöttor eller fästen med pinnar.

Det är värt att notera att uppblåsning av en studsmatta inte är lätt, så det blir svårt att ständigt tömma och bära den från plats till plats. För att sätta det måste du först blåsa upp golvet underifrån, sedan golvet ovanifrån och först då väggarna … Detta kommer att göra det lättare för dig att sätta upp en ny studsmatta om du blåser upp den för första gången. Processen tar ungefär en timme.

Detta alternativ är lämpligt för stora rum eller hus där det finns ett stort barnrum .… Att sätta det i vardagsrummet eller sovrummet är inte helt lämpligt. Innan du köper detta alternativ, bestämma dess ytterligare plats för de närmaste åren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Speltrampolin "Castle" med ett fönster Intex 48259

Lekcentret är avsett för högst två barn och har max tillåten vikt på 54 kilo … Storlek: 1750x1750x1350 mm. Trampolinens vikt är cirka 12 kilo. Priset överstiger inte 3,5 tusen rubel.

"Slottet" har torn, på toppen av vilka (vid fästpunkten) finns hål. Därför måste studsmattan blåses upp med några dagars mellanrum. Samtidigt garanterar "slottets" höga murar barnets fullständiga säkerhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trampolin "Fortress" Intex 48257

Detta alternativ passar både pojkar och flickor, och även vuxna kommer att gilla dess ljusa färger. Måtten är 1320x1320x1070 mm, tillåten vikt - 27 kg … Strukturens vikt är cirka 6 kilo. Pris - 2 tusen rubel.

Trampolinen är idealisk för lägenhetens förhållanden, men du måste komma ihåg att minsta övervikt kommer att leda till en avvikelse i sömmarna, och detta är den största nackdelen med designen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Kunderna är mycket nöjda med kvaliteten på Intex Development Co Ltd. Hennes studsmattor fungerar i mer än ett år och glädjer alltid barn med sina ljusa färger och lekmöjligheter. Trampolinen kan vara i gott skick under hela användningsperioden, men bara om du följer alla regler för installation och drift ., inklusive övervakning av maximal belastning på studsmattan.

Det bör noteras att Intex Development Co Ltd har ett antal nackdelar. Till exempel är strukturerna mycket stora, men rymmer bara ett fåtal barn. Den största nackdelen är inte lika stark "hoppning" som i ramen.

Och inte desto mindre lämnar köpare som köper spelcenter för sommarstugor och lanthus för det mesta bara positiva recensioner och återkommer också för inköp redan för släktingar och vänner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tips

Låt oss ta en titt på några av de installationstips som ges av experterna.

  • blåsa upp strukturen med någon tillsammans, det blir lättare att installera den;
  • välj det rum som har mest utrymme;
  • placera inte studsmattan bredvid blommor eller skarpa hörn av skåp;
  • om du placerar strukturen på gatan, ta bort grenarna och stenarna från platsen där studsmattan kommer att stå;
  • se till att det inte finns några skarpa taggiga och skärande föremål på installationsplatsen för konstruktionen;
  • Placera inte lekcentra nära träd, under elektriska ledningar eller på en solig sida.

Rekommenderad: