Stor Studsmatta: Hur Man Väljer Stora Uppblåsbara Strukturer? Hur Placerar Man En Stor Studsmatta?

Innehållsförteckning:

Video: Stor Studsmatta: Hur Man Väljer Stora Uppblåsbara Strukturer? Hur Placerar Man En Stor Studsmatta?

Video: Stor Studsmatta: Hur Man Väljer Stora Uppblåsbara Strukturer? Hur Placerar Man En Stor Studsmatta?
Video: Hoppar studsmatta. Varning bra video 2024, April
Stor Studsmatta: Hur Man Väljer Stora Uppblåsbara Strukturer? Hur Placerar Man En Stor Studsmatta?
Stor Studsmatta: Hur Man Väljer Stora Uppblåsbara Strukturer? Hur Placerar Man En Stor Studsmatta?
Anonim

Att köpa en stor studsmatta är en viktig händelse i en familj. När allt kommer omkring fångar denna underhållning inte bara de yngre medlemmarna, utan också de vuxna. Samtidigt är en studsmatta inte bara ett underbart och intressant fritidsalternativ, utan också en struktur som gynnar kroppen.

Höga hopp gör att du kan behålla fysisk form, ge känslomässig tillfredsställelse och föra familjen närmare. Det är dock viktigt att närma sig valet av design med stort ansvar.

Bild
Bild

Olika sorter

För en stor familj erbjuder butiker två alternativ för en studsmatta, har sina egna egenskaper, fördelar och nackdelar.

Uppblåsbar . Denna typ kännetecknas av en mycket överkomlig kostnad. Dessutom är det mycket bekvämt att transportera: när du flyttar kan du helt enkelt blåsa av det och leverera det i denna form till din destination. Sportaffärer erbjuder uppblåsbara strukturer i olika former. Det kan inte bara vara slott och torn, utan hela städer, liksom studsmattor med en bild och alternativ i form av sagofigurer. Vanligtvis lockas barn till sådana modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trådram . Vanligtvis är denna utrustning en studsmatta med ett nät. Detta är ett bra alternativ för en stor familj. Bland ramkonstruktionerna erbjuds mer slitstarka och hållbara strukturer jämfört med uppblåsbara modeller, som på grund av en liten punktering inte fungerar. De stöder också mer vikt. Nackdelarna med ramsorten inkluderar en liten variation av design och komplexitet under transport.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man väljer

Går till affären för en studsmatta var uppmärksam på följande kriterier när du väljer modell.

  • Se till att alla leder i den uppblåsbara studsmattan är väl limmade, utrustningens säkerhet och dess hållbarhet beror direkt på detta.
  • Om ett ramalternativ är valt, var uppmärksam på att strukturen inte är lös och inte lös.
  • Läs bruksanvisningen. Välj bara de modeller som motsvarar vikten för alla användare av studsmattan när det gäller "maximal belastning". Kom ihåg att gäster ofta kommer till barn, och om det är en barns födelsedag måste du ta hänsyn till att antalet användare den dagen kommer att öka betydligt.
  • Beräkna antalet möjliga användare och överskrid inte det under drift.
  • Om en ramrampolin väljs är det bättre att föredra höga strukturer. Ju mindre studsmattan och ju lägre nät, desto mer traumatisk är det.
  • Snåla inte med den här enheten. Vid tillverkning av billiga studsmattor används samma billiga material av låg kvalitet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man placerar

Det är förbjudet att placera en enorm uppblåsbar studsmatta på innergården i ett bostadshus, eftersom detta utrymme är husägarnas gemensamma egendom. Om du verkligen vill installera en megatrampolin på gården till ditt hus, måste du få samtycke från alla hyresgäster för detta. Om de boende i huset vägrar, kan du placera strukturen i din dacha eller på gården till ett lanthus. När du väljer en plats för en studsmatta, var uppmärksam på följande punkter.

  • Placera utrustningen direkt bredvid ditt hem. Fönster och ytterdörren måste nödvändigtvis gå till detta område, så att föräldrar kan följa barnen och snabbt komma till undsättning.
  • Placera enheten så långt som möjligt från grillen och grillen, och det bör inte finnas några vattendrag i närheten.
  • Det bör inte finnas några buskar eller träd i närheten av växten. För det första kan frukt falla från fruktträd och skada semesterfirare. för det andra är vassa grenar ett verkligt hot mot skador på utrustning; för det tredje, på hösten kommer stugans ägare att tröttna på att rengöra studsmattan från fallna löv och torra grenar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Behåll en balans mellan ljus och skugga. I den stora solen kan ett barn få värmeslag, och i närvaro av en konstant skugga kommer användare ofta att attackeras av mygg. Detta bör vara ett område med en "förbigående" sol.

Rekommenderad: