Uppblåsbar Barns Studsmatta: Att Välja Ett Trampolinslott För Barn Från 2 Till 6 år Till Landet, Egenskaper Hos Happy Hop Och Bestway-produkter

Innehållsförteckning:

Video: Uppblåsbar Barns Studsmatta: Att Välja Ett Trampolinslott För Barn Från 2 Till 6 år Till Landet, Egenskaper Hos Happy Hop Och Bestway-produkter

Video: Uppblåsbar Barns Studsmatta: Att Välja Ett Trampolinslott För Barn Från 2 Till 6 år Till Landet, Egenskaper Hos Happy Hop Och Bestway-produkter
Video: Studsmatta Colosseum 2024, April
Uppblåsbar Barns Studsmatta: Att Välja Ett Trampolinslott För Barn Från 2 Till 6 år Till Landet, Egenskaper Hos Happy Hop Och Bestway-produkter
Uppblåsbar Barns Studsmatta: Att Välja Ett Trampolinslott För Barn Från 2 Till 6 år Till Landet, Egenskaper Hos Happy Hop Och Bestway-produkter
Anonim

Barnens uppblåsbara studsmatta är en mycket underhållande och användbar uppfinning. För barnens underhållning har många uppblåsbara modeller skapats. Att spendera tid på en studsmatta är inte bara roligt, utan har också en positiv effekt på hälsan och utvecklingen av den växande kroppen.

Den uppblåsbara lekstrukturen är en utmärkt sportutrustning som tränar muskler och det kardiovaskulära systemet

Att hoppa på en studsmatta ger positiva känslor och hjälper till att spendera överskott av energi.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns alltid särskilda krav på babyprodukter . Produkter från många företag presenteras på den uppblåsbara studsmarknaden, men företräde bör ges till företag som har en certifierad kvalitetsbekräftelse.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Först och främst, från en sådan produkt krävs maximal säkerhet, miljövänlighet och hög kvalitet.

Det är nödvändigt att ta hänsyn till glidbanornas och räckenas höjd, bromsplattformens dimensioner, förekomsten av sådana skyddselement som nät, förstyvningar, pålitliga fästelement.

Alla dessa parametrar beaktas baserat på åldern för de avsedda besökarna till det uppblåsbara området.

Bild
Bild

För en utomhus studsmatta måste det finnas minst 6 bindningar . Och även i en uppsättning med en kvalitetsprodukt levereras tillbehör för uppblåsning och bibehållande av formen på den övergripande strukturen. Fläkten, pumpen och värmaren måste vara utom räckhåll för barnet, skyddad och absolut säker.

Det är också viktigt att ha en informationsaffisch med uppföranderegler för barn på en studsmatta.

Viktbelastningen på den uppblåsta lekplatsen måste beaktas i enlighet med de tillåtna gränserna som anges av tillverkaren. Det beror på antalet barn på studsmattan samtidigt och deras totala vikt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Installation

När du installerar en barns studsmatta måste det finnas ledigt utrymme för dess placering. Om du tänker använda den inomhus är det värt att överväga:

  • område i rummet;
  • höjd från golv till tak;
  • mått;
  • enkel uppblåsning och lagring vid montering;
Bild
Bild

När studsmattan ska användas utomhus är det viktigt att tänka på:

  • metoder för fastsättning och dess genomförande på en specifik plats;
  • skala och yta på den föreslagna platsen;
  • behovet av att utrusta en baldakin om studsmattan är planerad att användas under hela säsongen;
  • skydd av befintliga fungerande elektriska apparater mot naturlig nederbörd.
Bild
Bild

Olika sorter

Klassificeringen av barns lekstrampoliner kan utföras beroende på olika parametrar. Till exempel, på platsen för användning, kan studsmattor vara av flera typer.

Gata

Designad för utomhusbruk. De skiljer sig från hemalternativ i stora dimensioner (från 150x150 cm).

De är i sin tur indelade i två typer

  • För individuellt utomhusbruk (på ett privat territorium). Kompakta dimensioner tillåter användning och lagring av produkter i hem och privata gårdar, enkel transport i en bil. Den här typen är mer prisvärd. Ett utmärkt alternativ för ett sommarboende.
  • För allmänt bruk . Installationen av sådana uppblåsbara underhållningskomplex är lämplig för kommersiella ändamål. Finns ofta i parker, köpcentrum, lekplatser. Strukturer upptar ett stort område och är utrustade på olika sätt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hem

De är avsedda att användas i små lekrum i utvecklingscentra, restauranger, kaféer och liknande. Storleken och fästena på spelkomplexen av denna typ är lämpliga för deras ändamål. Den kompletta uppsättningen högkvalitativa modeller inkluderar en manuell eller automatisk pump.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vatten

Tätt termoplastmaterial med dukunderlag är inte lufttätt. Gjord genom att sy. En konstant tillförsel av luft krävs.

Konstruktion av PVC (polyvinylklorid) med en tankpool eller antydande installation nära en reservoar.

Tål låga temperaturer, därför är det tillåtet att använda under den kalla årstiden. Uppblåsbara studsmattor är utrustade med en automatisk pump, en specialvärmare och en fläkt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Typerna av barnlekstrampoliner är indelade i tre ålderskategorier beroende på ålder

Från 6 månader upp till ett och ett halvt år . För barn som precis har lärt sig att sitta och försöker resa sig på benen är en studsmatta perfekt. Det är med glädje du kan befästa de förvärvade fysiologiska färdigheterna. Närvaron av pip och flyttbara leksaker i arenan kommer att lägga till glada känslor och underhålla barnet. Mjuk och helt säker design, där du säkert kan lämna din baby ett tag. Naturligtvis under övervakning av vuxna.

Bild
Bild
Bild
Bild

1 till 3 år gammal . Barn under denna period blir mer intelligenta och begränsas inte längre bara till ett mjukt område med väggar - fasthållningsanordningar. De föredrar uppblåsbara lekplatser med flera underhållande strukturer (rutschkana, stege). Samtidigt förblir modellerna kompakta och kan användas även i små lägenheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Från 4 år gammal . Ett slott, ett hus, en labyrint, tunnlar, hinderbanor - allt detta finns i varje struktur som är tillåten för barn från 2 till 6 år. I en så aktiv ålder är rörliga barn oberoende och ganska utvecklade. De uppfattar entusiastiskt närvaron av uppblåsbara figurer av deras favorit sagokaraktärer och spelar pneumatiska element (öppna munnar av djur, rörlig botten, etc.).

Bild
Bild
Bild
Bild

Designen är väldigt mångsidig, men i alla versioner är den alltid ljus och attraktiv.

Ett barns aktiva fritid indikeras för hans harmoniska utveckling, god aptit och god sömn. Barnens studsmatta är ett underbart alternativ för aktiv tidsfördriv inomhus och utomhus. Men bara under förutsättning att det är en högkvalitativ och absolut säker design.

Bild
Bild

Topptillverkare

Två märken som producerar lektrampoler har visat sig särskilt bra.

Bestway Group

Det gemensamma USA-Kina-företaget, som har funnits sedan 1993, är idag ett multinationellt företag. Tillverkar och levererar underhållningsprodukter av hög kvalitet över hela världen. Nya original och unika projekt utvecklas årligen.

Bestway lockar kunder med utmärkt kvalitet till ett överkomligt pris och partners från hela världen - med fördelarna av samarbete. Företaget analyserar ständigt marknaden, vilket gör det möjligt att fastställa detaljerna och säljstrategin i varje region.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar:

  • överkomligt pris;
  • genomtänkt konfiguration;
  • styrka av material med deras mjukhet när de monteras.

Trots att Bestways studsmattor är billiga har de sina nackdelar och nackdelar:

  • vissa barnmodeller har inte ett skyddande nät;
  • lägre belastning på produkten är tillåten.
Bild
Bild
Bild
Bild

Glad hopp

Världsberömda kinesiska företaget Swiftech, grundat av tyska investerare. Ledande inom tillverkning av storskaliga och miniatyr uppblåsbara studsmattor, komplex med rutschbanor och annan utrustning.

Varumärket Happy Hop är hennes hjärnskap och är känt för bekväma och pålitliga PVC -studsmattor.

De flesta australiensiska invånare, européer och ryssar litar på detta märke som tillverkare av lekprodukter för barn. Produkterna är utformade för den europeiska marknaden och uppfyller strikta kvalitetskrav. Säkerheten bekräftas av patent och certifikat, lång erfarenhet och modern utrustning på företaget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hoppytan för Happy Hop -studsmattor är tillverkad av laminerad PVC, vilket gör den mer hållbar under dynamisk lastning. Det är nästan omöjligt att bli skadad på en sådan studsmatta, eftersom det inte finns någon metall och några fasta delar. Den sitter fast på ytan och förhindrar att den välter och lutar under användning. Spännen är gjorda av slitstark lavsan. Det huvudsakliga konstruktionsmaterialet är ett innovativt Oxford -tyg. Tack vare dess användning har produkten praktiskt taget inga viktbegränsningar.

Denna studsmatta kan anses vara en av de mest hållbara bland liknande produkter.

Bild
Bild

Fördelar:

  • pålitliga produkter, de är inte rädda för små punkteringar och aktiv drift;
  • tillverkaren kontrollerar noggrant produktionsprocessen och tar hand om sitt rykte;
  • överkomligt pris på produkter, vilket gör det lönsamt att köpa dem för personligt bruk eller för kommersiella företag.

Det finns andra plus också. Glada studsmattor tar liten plats när de monteras och kan förvaras i en specialpåse som ingår i förpackningen. Attraktiv design och tillgänglighet för reparations- och underhållssatser lockar uppmärksamhet hos köpare från hela världen.

Varje modell du gillar installeras snabbt och blåses upp på några minuter. Modeller för hemmabruk är säkra och luktfria.

Bild
Bild
Bild
Bild

En nackdel kan bara betraktas som ett högre pris jämfört med den ovan beskrivna analogen från Bestway och andra kinesiska uppblåsbara produkter av denna typ.

Rekommenderad: