Trampolin Hasttings: Funktioner På 8 Fot Och 10 Fot Modeller, Funktioner På 54 Minitrampolin Med Säkerhetsnät

Innehållsförteckning:

Video: Trampolin Hasttings: Funktioner På 8 Fot Och 10 Fot Modeller, Funktioner På 54 Minitrampolin Med Säkerhetsnät

Video: Trampolin Hasttings: Funktioner På 8 Fot Och 10 Fot Modeller, Funktioner På 54 Minitrampolin Med Säkerhetsnät
Video: BEST TRAMPOLINES TO BUY 2024, April
Trampolin Hasttings: Funktioner På 8 Fot Och 10 Fot Modeller, Funktioner På 54 Minitrampolin Med Säkerhetsnät
Trampolin Hasttings: Funktioner På 8 Fot Och 10 Fot Modeller, Funktioner På 54 Minitrampolin Med Säkerhetsnät
Anonim

Strukturen på Hasttings 10 fot trampolin är vanlig: en ram monterad av delar, tillverkad av galvaniserad metall, material fästs på den längs hela omkretsen - för att hoppa med fjädrar.

Bild
Bild

Produktegenskaper

Trampolinen har formen av en cirkel, med en diameter på 300 cm. Själva strukturen är inte målad, utan täckt med ett polymerskikt, som skyddar den från negativa miljöpåverkan. Satsen innehåller en stege - den behöver inte monteras, den är klar att användas. Alla fästelement är anslutna till varandra med pålitliga bultar eller genom svetsning och täckta med ett speciellt mjukt skal för att förhindra eventuella stötar.

Löpbandet är materialet där hopp görs. Det vill säga, denna fråga är basen för hoppzonen. Ju bättre det är, desto högre är hopparnas säkerhet.

I Hasttings används ett mycket hållbart Permatron -tyg som duk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trampolinduk

För studsmattor utvecklades en speciell duk "Permatron", som kombinerar de egenskaper som gör den pålitlig och hållbar.

  • Säkerhet och vindstyrka … Materialet består av fibrer som bearbetas under påverkan av höga temperaturer, därför har det maximal hållfasthet. På grund av denna kvalitet kan inte bara barn utan även vuxna hoppa på studsmattan.
  • Bra töjbarhet … Efter hoppet återgår materialet till sitt ursprungliga tillstånd.
  • Motståndskraftig mot alla klimatfluktuationer … Varken frost eller varmt väder kommer att skada materialets beståndsdelar. Motstår sol exponering. Även här beror allt på fibrerna som utgör materialet, de har genomgått en speciell bearbetning. Detta gör att vävnaden inte deformeras under påverkan av ultraviolett strålning.
  • Fuktavvisande egenskaper … Detta material tillåter inte bara att vatten passerar igenom, utan har också utmärkta antiseptiska egenskaper, vilket utesluter utseende av svampar och mögel på dess yta.
  • Bekvämlighet … Materialets yta gör det enkelt att flytta och ta av för hoppet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Den täta duken ligger på fjädrar, som är de viktigaste i studsmattan. De fungerar som en länk mellan hoppbrädan och produktramen och är ansvariga för hela uppsättningen åtgärder på studsmattan.

Fjädrar

Metallfjädrarna som ingår i Hasttings -strukturen gör ett bra jobb. De är gjorda av ett material som inte påverkas av klimatförhållanden och som skyddas mot korrosion. Fjädrarna i denna design skapar bekväma förutsättningar för att röra sig på studsmattan och hoppa på den. Men samtidigt det är nödvändigt att de ligger under en skyddsmatta och inte skapar en situation som är farlig för människor.

Skyddsmattan är en mjuk produkt som stöds av fjädrar. Den består av skumfyllning och dubbelsidig mantel. På sidan mot fjädrarna är mattan täckt med polypropen. Det är ett mycket slitstarkt material som gör att du kan använda mattorna ganska länge ..

Det övre lagret är tillverkat av polyester. Det är tätt, behagligt vid beröring och tillverkat i enlighet med säkerhetskraven.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Satsen innehåller också ett skyddande nät. Det fungerar som en garanti för säkerhet, med det känner en person självförtroende. Nätet är tillverkat i ett trevligt terylenmaterial: det är mycket töjbart och pålitligt.

Detaljerna har inga märken, så de är sammanlänkade "för ögat". På alla sidor av produkten är nätet fäst med ganska frekventa fästelement för att minimera risken för att få en fot mellan fjädrarna … I den övre delen är nätet fäst med remmar som sys med tunna trådar. Denna produkt kommer med ett annat nät som hindrar barn och djur från att komma under studsmattan.

Enligt forskning från specialister är denna typ av Hasttings 10ft bra för både små barn och äldre barn.

Med sina funktioner är den den mest bekväma, måttligt fjädrande och har bra kontroll över hopp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tiden att gå in i studsmattan för den här modellen är den lägsta, för tillsammans med den finns det en stege och det finns ingen blixt i nätet.

I gång med att testa aktiviteter produkten tål inte vikten 150 kg och föll ihop … Tillförlitligheten för ytfästet på nätet är också lägre än vi skulle vilja: när du tar tag i remmarnas övre kanter lossnar remmarna omedelbart. En tyngdkraft på 100 kg på nätet och dess bas ledde till en liten förändring i formen , men hon utförde skyddsfunktionen, även om fästbandet gick sönder igen.

Under de tester som genomfördes visade det sig att vikt upp till hundra kilo, som anges i produktinstruktionerna, är väl underhållen … Med en större massa hänger materialet i området där hopp utförs, och det kan leda till skador.

Trampolinen kan användas i upp till fem säsonger om den används av barn upp till 50 kg, eller 4 säsonger om den används av vuxna upp till 100 kg. 8 fot -modellen är konstruerad för vikter upp till 80 kg, och 15 fot -modellen är konstruerad för upp till 150 kg.

Bild
Bild

Mini studsmatta

En variant av Hasttings är en minitrampolin 54 med ett skyddsnät för småbarn. Fördelarna med denna typ anses vara mycket töjbara och bullerfria expanderbälten, som fungerar som fjädrar: de gör att du enkelt och smidigt kan hoppa på denna struktur.

Ingången till studsmattan stängs med en dragkedja som fästs inifrån och utifrån - detta gör att barnet fritt kan komma in och ut ur studsmattan. Stöden, till vilka nätet är fäst, har ett skyddande lock och här är möjligheten att komma i kontakt med metallprodukter uteslutna. De nedre och övre säkerhetsnäten garanterar tillförlitlighet och säkerhet.

Denna design hjälper till att utveckla koordination och balans, mest lämplig för hemmabruk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hasttings Sky Double 3, 96 m

En sådan produkt kommer att ge en massa oförglömliga känslor på sommaren. Det är en gatutrampolin som har alla nödvändiga fördelar jämfört med vissa typer av produkter för samma ändamål.

Fördelarna med denna design är:

  • användning på båda sidor;
  • mycket stark och pålitlig ram, nästan oförstörbar, attraktivt utseende;
  • tål vikt upp till 160 kg;
  • mycket pålitligt tyg, motståndskraftigt mot rivning;
  • utrustad med alla säkerhetsåtgärder.
Bild
Bild

Tillverkaren har tillverkat produkten på ett sådant sätt att den tar hänsyn till alla finesser i dess tillämpning. Den största fördelen med produkten är att du kan använda den på båda sidor: om ena sidan blir uttråkad kan du helt enkelt vända mattan till den andra sidan.

Ram

Närvaron av en galvaniserad ram gör att produkten kan vara oberoende av miljöpåverkan, samtidigt som produktens utseende avsevärt förbättras. Trampolinen passar vackert in i det inre av ett förortsområde.

Bild
Bild
Bild
Bild

Duk

Duken är gjord av slitstarkt material "Permatron" och tål en vikt på upp till 160 kilo. Den fästs på basen med ett stort antal fjädrar, som är gjorda av silverpläterat stål. Denna duk låter inte vatten passera genom, förhindrar bildning av mögel och exponering för ultraviolett strålning.

Skyddsmattan är tillverkad av ett material som är ogenomträngligt för vatten och innehåller ett skumskikt.

Bild
Bild

Säkerhet

Produkten har en hög tillförlitlighet, det säkerställs genom närvaron av sådana funktioner.

  • Nätet fästs på materialet för hoppning med hjälp av gummislingor - detta säkerställer att barnets kropp inte kommer i kontakt med fjädrarna under hoppen.
  • Stöden är böjda, det vill säga de är placerade på ett stort avstånd från hoppzonen.
  • Meshstruktur. Det finns så små hål i den, genom vilka inte ens ett barns lillfinger kommer att krypa.
  • Ingången är stängd med dragkedja på båda sidor.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Svaren på denna design är tvetydiga: det finns både positiva och negativa.

De positiva inkluderar:

  • hållbar duk som tål mycket vikt;
  • hög kvalitet, pålitlig, stabil;
  • studsmattan kan passa två barn;
  • även vuxna kan använda;
  • överkomligt pris och enkel montering.

Negativ:

  • nätet går sönder snabbt;
  • blixten, som stänger ingången, misslyckas;
  • sömmarna slits och duken skiljer sig åt;
  • obekväm trappa.

Rekommenderad: