I-jump-studsmatta: Line-up-funktioner, Fördelar Och Nackdelar

Innehållsförteckning:

Video: I-jump-studsmatta: Line-up-funktioner, Fördelar Och Nackdelar

Video: I-jump-studsmatta: Line-up-funktioner, Fördelar Och Nackdelar
Video: Hoppar studsmatta. Varning bra video 2024, Mars
I-jump-studsmatta: Line-up-funktioner, Fördelar Och Nackdelar
I-jump-studsmatta: Line-up-funktioner, Fördelar Och Nackdelar
Anonim

En studsmatta är ett användbart objekt för utveckling av fysiska data. Först och främst kommer barn att vilja hoppa på det, även om många vuxna inte kommer att neka sig själva ett sådant nöje. I-jump-studsmattan hjälper dig att enkelt lösa problemet med att tillhandahålla en bekväm och pålitlig sportutrustning.

Bild
Bild

Fördelar

Mycket ofta installeras studsmattor i I-jump-modellserien på lanthuset eller på gården till ett lanthus, även om ingenting, förutom bostadsområdet, inte stör att sätta en sådan projektil i rummet.

Sådana mönster har ganska många fördelar

  • De ger stress på kroppen genom att stärka musklerna och hjälpa till att utveckla koordinering av rörelser. Främjar lungutveckling.
  • De svänger inte och undviker därmed säkerhetsrisken för människor på vårmattan.
  • Nätet är en och en halv meter högt (eller högre, beroende på modell) tillåter inte att flyga ut från hoppområdet.
  • Skyddsnätet placeras inuti studsmattan och skiljer hoppplattformen från fjäderstrukturen, vilket är säkrare än att placera nätet utanför.
  • Förutom den övre skyddsnätstrukturen har sportutrustningen också en lägre, vilket hindrar barn och husdjur från att klättra under vårmattan.
  • Nätet på botten ger ett fack för skor, vilket är mycket bekvämt i vardagen.
  • Projektilen är utrustad med en speciell stege, längs vilken det är lätt att klättra och sjunka från studsmattan.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Fjäderdynan är elastisk, utsätts inte för stretchning eller rivning under påverkan av stötar från ben och andra delar av människokroppen.
  • Sportutrustningens fjädrar är utformade för att jämnt fördela belastningen på metallstrukturerna, som är grunden för hela strukturen.
  • Enhetens basmaterial är galvaniserat stål, vilket säkerställer styrkan och hållbarheten hos sportutrustningen.
  • Trampolinen bleknar inte i solen, förlorar inte sitt attraktiva utseende.
  • Den tar inte mycket plats när den är ihopfälld.
  • Det är bekvämt att transportera det.
  • Du kan välja en studsmatta med en viss ytarea för hoppning, beroende på storleken på det territorium där det kommer att vara bekvämt att placera en sådan sportutrustning. Till exempel är en 8ft studsmatta 2,44m i diameter och en 6ft är 1,83m i diameter.

Det är också möjligt att köpa en modell med en plattformsdiameter på nästan fem meter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Brister

Bland nackdelarna med I -jump -studsmattor kallar de ofta besväret med att arbeta ensam för att montera strukturen på den plats som valts för det - för detta är det lämpligt att agera tillsammans.

Vikten av de största studsmattorna når 100 kg i ett paket, vilket skapar vissa svårigheter med deras rörelse.

Bland de villkorade bristerna kan man peka ut priset på produkter . Om små studsmattor kan köpas inom 20 tusen rubel kostar de övergripande modellerna mer än 40 tusen. Sådana mönster väljs ofta för kommersiellt bruk snarare än för hushållsbehov.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

För det mesta svarar köpare positivt på I-jump-studsmattor. Människor fängslas av strukturens styrka och elasticitet, liksom dess intressanta snygga utseende.

Dessutom behöver du inte oroa dig för att enheten blir blöt i regnet - det skadar det inte, även om vissa rekommenderar dig att köpa en baldakin eller markis för studsmattan för att undvika onödig förorening.

Som köpare noterar hindrar skyddsnätet på ett tillförlitligt sätt barn från att hoppa ur mattan, vilket är mycket viktigt för alla föräldrar som är intresserade av att se till att barnets sportaktiviteter inte blir problem för honom.

Bild
Bild

Trampoliner kännetecknas av sin "hoppförmåga", så att de inte bara tillåter erfarna idrottare att utföra kullerbyttor i luften, utan också bara uppmuntra alla som bestämmer sig för att testa kapaciteten hos en sådan enhet.

Köpare noterar att monteringen av strukturen inte är svår . En instruktion på ryska är bifogad studsmattan, dessutom innehåller den bilder som hjälper dig att snabbt förstå hur man monterar en sportutrustning korrekt. Den medföljande fjäderspänningsnyckeln gör det enkelt att få jobbet gjort.

Rekommenderad: