Sony -kameror För En Blogg: En översikt över Kameramodeller För En Bloggare Och För Filmning Av Videoklipp På YouTube, Urvalskriterier

Innehållsförteckning:

Sony -kameror För En Blogg: En översikt över Kameramodeller För En Bloggare Och För Filmning Av Videoklipp På YouTube, Urvalskriterier
Sony -kameror För En Blogg: En översikt över Kameramodeller För En Bloggare Och För Filmning Av Videoklipp På YouTube, Urvalskriterier
Anonim

Att blogga är inte bara en trendig modern hobby. Blogga är ett sätt att tjäna pengar och självutveckling. Varje hobby eller fullfjädrad arbetsaktivitet kräver högkvalitativ utrustning. Huvudmålet för en bloggare är att hitta och erövra din publik på Youtube, då - att behålla den. Att hålla publiken med tanke på stark konkurrens är endast möjlig med högkvalitativt, intressant innehåll filmat med professionell utrustning, till exempel Sony.

Bild
Bild

Särdrag

En kamera för en bloggare är en speciell videokamera, eftersom kanalens innehåll beror på dess egenskaper. Huvuddragen i en sådan kamera är bärbarhet, eftersom filmning sker överallt och när som helst . Kameran ska vara bärbar, med ett ganska stort batteri. Först och främst är det värt att välja rätt tillverkare.

Sony är ett världsberömt japanskt märke som specialiserat sig på tillverkning och utveckling av prylar och diverse utrustning . Sonys utrustning kombinerar framgångsrikt tre huvudsakliga egenskaper: hög kvalitet, objektiva varukostnader, modern teknik. Tack vare denna kombination är Sony -utrustning idealisk för dem för vilka videofilmning inte bara är en hobby utan också ett yrke.

Bild
Bild

Modellöversikt

Sony erbjuder ett brett utbud av videokameror i olika prissegment och med olika detaljer, men några av dem passar bäst för att blogga på Youtube.

Sony a7R III

A7R III kan anses vara en av de mest populära modellerna. Liten utrustning kännetecknas av en hög bildnivå, både video och fotografier . Den breda fotograferingsvinkeln tillsammans med hög prestanda (120 bilder / sekund) förloras inte ens i svagt ljus eller på natten. Med en sådan kamera kommer bilden att förbli hög kvalitet under alla förhållanden.

Bild
Bild

Sony HDR-AS50

HDR-AS50-modellen är idealisk för en nybörjare på YouTube. Prisvärt pris (cirka 12 000 rubel) i kombination med högkvalitativ bild och bärbarhet gör att du kan använda gadgeten både hemma och för filmning medan du reser. Modellens prestanda är genomsnittlig - upp till 60 bilder per sekund (oavsett ljusförhållanden) . I allmänhet motiverar modellen sin kostnad fullt ut. Av nackdelarna noterar användarna den låga batterikapaciteten och bristen på skyddskåpor som säljs både från den officiella tillverkaren och på marknaden i princip.

Bild
Bild

Sony FDR-X3000

Actionkameran från en pålitlig japansk tillverkare är kompakt, vilket gör den idealisk för vloggar och resefilmer. Tack vare actionkameratekniken har denna modell en hög bildstabilisering. Videon är helt smidig, hög kvalitet. Till alla andra Sony FDR-X3000-modellen har en ganska lång batteritid, små dimensioner . Modellen tillhör mellansegmentet, perfekt för både amatörbloggare och professionellt bruk.

Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer den optimala utrustningen för att spela in videor på YouTube, bör en videobloggare uppmärksamma ett antal kriterier.

Pris

Innan du bestämmer dig för en viss modell, beräkna budgeten och håll dig till den. Sony erbjuder ett stort antal modeller för varje plånbok - det finns definitivt ett val. Särskilt om du är en blivande amatörbloggare, leta efter mellankameror.

Bild
Bild

Bildkvalitet

Kvaliteten på innehållet är nyckeln till bloggarens framgång, och det beror på den valda utrustningen. Kolla in recensioner och videor / foton som gjorts med denna kamera . På så sätt kan du bestämma kvalitetsnivån för dig själv så exakt som möjligt.

Bild
Bild

Bildstabilisering

Att skriva innehåll för en blogg innebär ofta ändringar av platser, fotografering i rörelse, foto- och videoserier. Det är därför bildstabilisering är viktigt för en kamera. Det måste förstås kamerans förmåga att "ta" ett skott under alla förhållanden återspeglar kvaliteten på det slutliga materialet.

Bild
Bild

Bärbarhet

Lätt, kompakt och passar enkelt i din väska - den perfekta bloggarens kamera. För det För att fota mångsidigt, intressant material följer kameran bloggaren överallt, därav kraven för dess bärbarhet.

Bild
Bild

Fotografering under ogynnsamma förhållanden

Att filma är en oförutsägbar sak, precis som väderförhållanden, så utrustningen måste vara redo för alla förhållanden. Natt, regn, vind, brist på artificiellt ljus i rummet och andra yttre omständigheter bör inte störa innehållsprocessen . Du kan också utvärdera kamerans funktioner baserat på recensioner från riktiga användare på Internet.

Bild
Bild

WI-FI-anslutning

En valfri men mycket praktisk funktion. Möjligheten att ansluta kameran till nätverket gör att du kan ladda ner material till din telefon eller bärbara dator utan ytterligare anslutningar.

Bild
Bild

Batterikapacitet

Detta kriterium förtjänar särskild uppmärksamhet från en resevideoblogger. Ett ganska rymligt batteri gör att du kan göra utan en direkt strömkälla i upp till 6-8 timmars fotografering.

Rekommenderad: