Perfeo Radios: PF-SV922 Sound Ranger Och Digital Palm, Andra Radiomottagarmodeller

Innehållsförteckning:

Video: Perfeo Radios: PF-SV922 Sound Ranger Och Digital Palm, Andra Radiomottagarmodeller

Video: Perfeo Radios: PF-SV922 Sound Ranger Och Digital Palm, Andra Radiomottagarmodeller
Video: Обзор радиоприемника Perfeo Sound Ranger PF SV922. Не просто радио. Лучшая мини-аудиосистема. 2024, April
Perfeo Radios: PF-SV922 Sound Ranger Och Digital Palm, Andra Radiomottagarmodeller
Perfeo Radios: PF-SV922 Sound Ranger Och Digital Palm, Andra Radiomottagarmodeller
Anonim

Perfeo -radioer kan utmana många etablerade radiomärken. Men ändå bör konsumenterna förstå deras specifika egenskaper, nyanserna i enskilda modeller. Det är lika viktigt att veta hur man väljer en specifik mottagare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Perfeo -radioer får ett positivt betyg av majoriteten av konsumenterna. Även modeller med relativt blygsamma dimensioner visar ett mycket anständigt ljud … Och batteriernas kapacitet är ganska tillräcklig för fullvärdigt arbete under lång tid. Intressant nog, i enheterna av detta märke, kunde ingenjörer ge jämn bas, men inte särskilt kraftfull. Det finns gott om alternativ för musikuppspelning och talade radiosändningar.

Perfeo uppfyller deklarerade egenskaperna mycket noggrant. Många människor köper medvetet detta märke av radiomottagare om och om igen efter behov. Vissa modeller tillåter uppspelning av inspelningar gjorda på flash -kort eller micro SD -media. Perfeo -enheter är relativt lätta.

Användare kan välja den färg de anser vara optimala för sig själva.

Bild
Bild
Bild
Bild

Uppspelningsvolymen är mycket hög … Laddning sker vid behov direkt från elnätet. Det är inte svårt att förstå sådan utrustning även för dem som har liten förståelse för modern teknik. Radiomottagningskvaliteten är optimal. Tyvärr, det är värt att notera omöjligheten att justera volymen i ett antal ändringar.

I andra versioner är volymen initialt inställd på en hög nivå. Det är omöjligt att justera sådan automatisk inställning, och på kvällen och i andra situationer orsakar det besvär. Det noteras ofta att en specifik knapp är tilldelad varje specifik station. Samtidigt är utseendet på Perfeo -radio mycket attraktivt. Förvaltningen är byggd ganska bekvämt. Vissa människor klagar också över det, men knapparna kan inte tryckas av misstag.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

En digital radiomottagare visar alltid goda resultat Perfeo Palm … Mottagningsfrekvensen är standard - från 87,5 till 108 MHz. Enheten kan spela MP3 -filer från USB -minnen och microSD -kort. Radiostationer identifieras med autosökning. LED -displayen visar numren på de spår som spelas eller frekvensen för den mottagna signalen.

Huvuddragen är följande:

  • teleskopisk antenn;
  • bärbar kolumn med monoljud;
  • Bluetooth stöds inte;
  • volymjustering med en knapp;
  • högtalarstorlek 4 cm;
  • minneskapacitet för 50 radiostationer;
  • inbyggd minijack;
  • total ljudeffekt 3 W;
  • ladda laddning via USB -kabel;
  • avtagbart batteri;
  • pålitligt plastfodral;
  • mått 11, 5x7, 8x3, 7 cm;
  • nettovikt 0, 207 kg;
  • möjligheten att hantera flashkort och andra media med högst 32 GB.
Bild
Bild
Bild
Bild

Alternativt kan du överväga Perfeo PF-SV922 Sound Ranger … Detta är inte bara en radiomottagare, utan ett miniatyr ljudsystem. Enheten kan användas som en extern USB -högtalare för digital ljudbehandling. Stöd ges inte bara för FM, utan också för traditionell VHF. Antennen sträcker sig utåt.

Som standard är radiochippet 8035 installerat. Laddningen av det utbytbara batteriet varar i 12-15 timmar utan laddning. Designen innehåller en passiv BassBooster subwoofer.

Användare kan selektivt radera oönskade stationer från mottagarens minne. Equalizer och 3 olika upprepningslägen tillhandahålls för att förbättra MP3 -uppspelning.

Andra funktioner är följande:

  • spårnummer kan inte anges;
  • spårnummer kommer ihåg;
  • en svängbar antenn tillhandahålls;
  • 60 fasta stationer;
  • alternativ för autosökning;
  • möjligheten att justera hjulet och redigera stationer;
  • du kan inte selektivt lagra stationer;
  • högtalaren producerar ljud med en frekvens på 0,09 till 18 kHz;
  • det finns en AUX -ljudingång, samt en vanlig minijack;
  • batteriet håller en laddning på 1000 mAh.
Bild
Bild
Bild
Bild

Radiomottagaren förtjänar också uppmärksamhet. " Huntsman FM + " … Enheten kan hantera frekvenser från 70 till 108 MHz. Mottagaren är som standard blå. I företagsbeskrivningen uppmärksammas det "saftiga" ljudet. Det är möjligt att spela MP3 -filer, automatiskt söka efter stationer, ställa in önskad frekvens manuellt.

Kännare av ljudböcker kommer att glädjas åt möjligheten att spola tillbaka spåren som spelas. Användare kan sänka volymen till ett minimum redan innan den slås på. Detta gör att du inte kan störa andra i onödan. "Huntsman" kommer att memorera upp till 100 radiostationer.

Enheten har en utmärkt avancerad radioväg, du kan välja tre olika färger.

Bild
Bild

Val av hemligheter

Det viktigaste när du väljer en radio är att förstå att denna process inte är för enkel. Att hitta en lämplig modell kommer knappast att lösa sig snabbt. Den attraktiva Perfeo -radion är faktiskt inte lättare att välja än för 30 eller 40 år sedan. Uppmärksamhet bör i första hand ägnas åt typen av strömförsörjning. Det är mycket bra om mottagaren kan använda batterier eller laddningsbara batterier.

Även för stadsbor är den autonoma driften av en radio mycket viktig. När allt kommer omkring kan de när som helst stänga av elen eller någon form av nödsituation kommer att hända. Då är det bara autonomt att lyssna på radiosändningar som gör att du kan få nödvändig information, instruktioner från räddningstjänsten. Och möjligheten att ta enheten på vägen, på en campingtur, använda den på tåget och på offentliga platser är mycket värdefullt.

Rekommendation: moderna radioapparater kan ha möjlighet att ansluta till ett biluttag.

Batteriets livslängd bestäms av följande faktorer:

  • omtanke och sofistikerad design;
  • mottagningens känslighet;
  • akustisk effekt;
  • högtalarvolym.
Bild
Bild
Bild
Bild

Att öka räckvidden och öka kraften är huvudriktningen för att förbättra radioteknik. Möjligheten att ta emot sändningar även på ett betydande avstånd från radiostationen beror på dessa parametrar. Radioer som tar emot både FM och traditionella VHF -stationer fungerar bättre än sina konventionella motsvarigheter. Om det är möjligt att ta emot långa och korta radiovågor är detta ännu bättre .… Då kommer även några utländska sändningar att finnas tillgängliga.

Moderna mottagare kan utrustas med flera antenner samtidigt. I andra fall läggs en extern extra antenn till den inbyggda huvudantennen. En bra FM -antenn är bara en lång tråd ur en elektroteknisk synvinkel. Därför innebär ett professionellt tillvägagångssätt alltid att ta hänsyn till antennens längd och dess elektriska motstånd. En lika viktig parameter är mottagarens linjära dimensioner. De bestäms främst av typen av huvudbatteri. Men storleken påverkas också av högtalarnas storlek och det totala antalet.

Slutsatsen är enkel: om du inte behöver köpa en kompakt mottagare bör du välja en större enhet. Det kommer låta bättre. Den tveklösa fördelen är närvaron av stereoljud.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men problemet är att bra radiosändningar med stereoljud bara är möjliga på FM -bandet. Och även i den måste du få den mest stabila signalen. Om dessa villkor inte är uppfyllda kan du inte hoppas på ett bra ljud. När signalkvaliteten försämras är monoläget mycket trevligare. Alla konsumenter kan välja andra alternativ efter deras smak och behov.

Någon behöver en klocka mer, andra människor har svårt att klara sig utan väckarklocka. För riktiga musikälskare är modeller med ljudutgång till hörlurar utan tvekan lämpliga. Det är i alla fall värt att tänka på om det verkligen behövs något alternativ, eller om det har lagts till rent av marknadsföringsskäl. Trots att amplitudmodulering används allt mindre, förtjänar förmågan att ta emot sådana signaler uppmärksamhet.

I vilket fall som helst bör företräde ges till digitala enheter - de bearbetar signalen mer stabilt och har också maximal funktionalitet.

Rekommenderad: