Minimusiksystem: Välj Ett Ljudsystem Med Ett USB -minne Och Andra Funktioner. Granskning Av Kompakta Modeller För Hemmet. Deras Fördelar Och Nackdelar, Rankning Av De Bästa

Innehållsförteckning:

Video: Minimusiksystem: Välj Ett Ljudsystem Med Ett USB -minne Och Andra Funktioner. Granskning Av Kompakta Modeller För Hemmet. Deras Fördelar Och Nackdelar, Rankning Av De Bästa

Video: Minimusiksystem: Välj Ett Ljudsystem Med Ett USB -minne Och Andra Funktioner. Granskning Av Kompakta Modeller För Hemmet. Deras Fördelar Och Nackdelar, Rankning Av De Bästa
Video: The Best White Noise Machines:10 Reviewed And Compared 2024, April
Minimusiksystem: Välj Ett Ljudsystem Med Ett USB -minne Och Andra Funktioner. Granskning Av Kompakta Modeller För Hemmet. Deras Fördelar Och Nackdelar, Rankning Av De Bästa
Minimusiksystem: Välj Ett Ljudsystem Med Ett USB -minne Och Andra Funktioner. Granskning Av Kompakta Modeller För Hemmet. Deras Fördelar Och Nackdelar, Rankning Av De Bästa
Anonim

Det stora utbudet av högkvalitativa musiksystem inkluderar inte bara skrymmande utan också kompakta modeller. Många musikälskare föredrar sådana enheter, eftersom de senare har många fördelar. Låt oss titta närmare på moderna minimusiksystem och ta reda på vad deras för- och nackdelar är.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Moderna musiksystem produceras av många välkända varumärken. Valet av konsumenter presenteras av ett stort antal olika modeller, som skiljer sig från varandra både i funktionell "fyllning" och konfigurationer och i extern design ., liksom prestandaegenskaper. Varje musikälskare kan välja det bästa alternativet för sig själv, vilket kommer att glädja honom och inte orsaka besvikelse. Många användare föredrar att köpa praktiska mini-format system.

Själva musikcentret är ett fullfjädrat högtalarsystem, vars utformning tillhandahåller enheter som är utformade för att läsa och spela ljudfiler . Och det finns också en radiomodul, med hjälp av vilken tekniken plockar upp och sänder olika radiostationer. Sådana anordningar utmärks av det faktum att de innebär kombinationen av flera funktioner samtidigt inom ramen för en enda enhet med tillhandahållande av universella egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Minimusikcentra som produceras idag är inte Hi-End-system, men det är ingen idé att jämföra dem med väggmonterade radiobandspelare-de är mer avancerade och multitasking. Små musikcentra är indelade enligt sina storleksparametrar i följande typer:

  • mikrosystem;
  • minisystem;
  • midi -system.

Mini-alternativ är bland de mest populära. Sådana enheter erbjuder det mest balanserade och högkvalitativa ljudet på grund av deras designfunktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ofta låter ett högkvalitativt miniformatsystem lika bra (eller ännu bättre) än en obalanserad uppsättning hifi-enheter som piskades.

En egenskap hos nuvarande ljudsystem är att de tillhandahåller möjlig interaktion med andra informationskällor. Dessa inkluderar flashkort i olika storlekar, smartphones, karaoke. Enheter kännetecknas av ett block-system, där varje modul har sin egen funktion .- dessa enheter inkluderar en fjärrhögtalare, trådlös högtalare, kontrollenhet och andra liknande komponenter. Sådana system produceras också som är utrustning där alla enheter är koncentrerade i ett fall.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Det är ingen slump att ljudsystem tillverkade i miniformat har blivit så populära. De köps av många människor som uppskattar inte bara bra ljud, utan också det praktiska med den valda tekniken. Låt oss överväga vilka positiva egenskaper mini-system har.

  • Deras främsta fördel är rik funktionalitet. Multifunktionell utrustning kommer alltid att efterfrågas, eftersom den är utformad för att lösa många problem.
  • Olika externa lagringsenheter kan användas för att spela musik. Oftast använder musikälskare flashkort för dessa ändamål. Det är mycket bekvämt.
  • Minimusiksystem som släpps idag har högsta ljudkvalitet och god högtalarkraft. Många ägare till sådan utrustning noterar att det ger utmärkt ljud.
  • Sådana anordningar är mycket enkla och enkla att använda. Du behöver inte vara en erfaren tekniker för att snabbt bemästra dem. Dessutom ingår bruksanvisningar i satsen med alla enheter, där allt alltid är klart och tydligt förklarat.
  • Den attraktiva designen av moderna mini-ljudsystem bör noteras. Det finns sådana föremål som säljs som kan bli en diskret inredning, särskilt om den är utformad i en stilistisk riktning som högteknologisk.
  • Små musiksystem behöver inte tilldela en enorm mängd ledigt utrymme. Det är lätt för dem att hitta en lämplig plats, till exempel nära TV: n i vardagsrummet. Samtidigt verkar interiören som helhet inte visuellt överbelastad.
  • Minimusiksystem av hög kvalitet presenteras i det bredaste sortimentet. De produceras av många välkända (och inte så) märken som ansvarar för kvaliteten på de tillverkade produkterna.

Varje konsument kan hitta det bästa alternativet som uppfyller alla hans behov.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Minimusiksystem är inte utan nackdelar. Innan du köper sådan utrustning bör du också bekanta dig med dem.

  • Vissa sorter av små musiksystem är mycket dyra. Detta gäller avancerade märkesmodeller med många funktioner. De ger ett lysande ljud, men många köpare är avskräckta av inte den mest demokratiska kostnaden.
  • I vissa modeller kan det finnas otillräcklig funktionalitet hos mikrokretsarna.
  • Billiga modeller av mini-ljudsystem kan inte skryta med hög effekt, därför är ljudet inte särskilt "rikt".
  • Det finns sådana modeller av minisystem där det finns för stark bakgrundsbelysning. Det är inte särskilt bekvämt att använda sådana enheter - användarnas ögon blir snabbt "trötta" på dem.
  • Många musikälskare har ett klagomål om utformningen av vissa mini -enheter. Inte alla exemplar kännetecknas av ett attraktivt och snyggt utseende. Det finns också alternativ som verkar för enkla och "klumpiga" för användarna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellbetyg

Låt oss analysera en liten topp av de mest populära och efterfrågade modellerna av minisystem

LG CM2760 . Single-box system, utrustad med en optisk enhet för att spela CD-skivor. Den kan läsa musik från olika USB-bärare, samt från mobila prylar med Bluetooth. Högtalarnas effekt når 160 watt. Det finns en tuner för mottagning av radiostationer. Modellen är billig och ser minimalistisk ut.

Bild
Bild

Pioneer X-CM42BT-W . Ett musikcenter i ett stycke med ett högtalarsystem med en effektnivå på 30 watt. Utrustad med 4 förinställda equalizer-, bas- och diskantkontroller. Det finns en CD-enhet, en USB-kontakt och en line-out ljudutgång och Bluetooth. Det finns stöd för populär Apple -teknik och en separat hörlursutgång.

Bild
Bild

Denon CEOL Piccolo N4 Vit . Högkvalitativt kompakt system med högtalare upp till 80 watt. Kan klassas som mikro snarare än mini. Den har inte en enhet för att läsa skivor, stöd för Apple -teknik tillhandahålls inte heller. Via Internet eller Hi-Fi kan centret anslutas till nätverket för att sända internetradio, samt få åtkomst till nätverkslagringen eller direkt till datorn.

Bild
Bild

Mystery MMK-82OU . Populärt musikcenter för hemmet. Avser format 2: 1. Paketet innehåller inte bara 2 högtalare utan också en 40-watts subwoofer. Enheten kan fungera som en DVD-spelare, det finns en plats för minneskort, så att du kan använda den beväpnad med ett USB-minne.

Bild
Bild

BBK AMS115BT . Klassificeringen stängs av ett bärbart ljudsystem som tillhör miniklassen. Det skiljer sig i en icke -standard design - högtalarna och den centrala styrenheten här utgör en enda del. Monoblock -mitten är inte utrustad med en optisk enhet, men du kan ansluta ett flash -kort, det finns Bluetooth. En analog equalizer tillhandahålls och fodralet är mycket hållbart.

Granskningen av kända minisystem är oändlig. Här är bara några av de bästa exemplen som oftast köps och finns i butiker.

Bild
Bild

Valbara kriterier

När du väljer den optimala modellen för ett minimusiksystem bör du ägna särskild uppmärksamhet åt flera grundläggande parametrar. Låt oss överväga en lista över dem.

  • CD spelare . Vissa användare letar bara efter center som kan spela skivor. Sådana kopior har dock blivit mindre populära med tillkomsten av USB -minnen. När du köper sådan utrustning, se till att den har CD-lyssningskapacitet om du behöver den.
  • Förekomsten av ett brusreduceringssystem . Dagens tillverkare installerar oftast digitala tuners på center, även om det inte är så länge sedan som endast kopior med analoga komponenter producerades.
  • Förekomsten av en kvalitets FM-AM-modul . Denna egenskap är särskilt viktig för de användare som föredrar att lyssna på radio. Modulen ska ge möjlighet att konfigurera kanaler, brusdämpning. Rekommenderat minne för 20-30 stationer.
  • Kvaliteten på det återgivna ljudet . Här bör du vara uppmärksam på flera parametrar. Tänk på effektförstärkarna. Billiga musikcentra är utrustade med enkla högtalarsystem, vilket påverkar ljudkvaliteten. Detaljerna i MC-DAC anses vara viktiga.
  • Mått . Tänk på de dimensionella parametrarna för mini -musiksystemen. Innan du köper den ljudformatutrustning du gillar, bestäm platsen för den i förväg.
  • Design . Glöm inte utformningen av mini -musikcentret. Även ett diskret bärbart exemplar kan skarpt sticka ut från den allmänna situationen om det inte motsvarar det i någonting. Välj enheter som matchar interiören i färg och övergripande stil.
  • Tillverkare . Snåla inte med att köpa ett kvalitetsmusiksystem. Många märkeskopior har ett överkomligt pris och har oklanderlig kvalitet, så du bör inte vara rädd för att köpa sådana enheter.

Det är lämpligt att välja lämpliga märkesenheter i specialiserade hushållsapparater - här kommer musikcentret att åtföljas av en tillverkarens garanti.

Rekommenderad: