Musikcentra Sony (32 Foton): Hemmaljudsystem Och Ljudcentra Med En Subwoofer, Karaoke Och Andra. Hur Ansluter Jag?

Innehållsförteckning:

Video: Musikcentra Sony (32 Foton): Hemmaljudsystem Och Ljudcentra Med En Subwoofer, Karaoke Och Andra. Hur Ansluter Jag?

Video: Musikcentra Sony (32 Foton): Hemmaljudsystem Och Ljudcentra Med En Subwoofer, Karaoke Och Andra. Hur Ansluter Jag?
Video: BÄTTRE LJUD I HUSBILEN - VI UPPGRADERAR BILSTEREO OCH HÖGTALARE 2024, April
Musikcentra Sony (32 Foton): Hemmaljudsystem Och Ljudcentra Med En Subwoofer, Karaoke Och Andra. Hur Ansluter Jag?
Musikcentra Sony (32 Foton): Hemmaljudsystem Och Ljudcentra Med En Subwoofer, Karaoke Och Andra. Hur Ansluter Jag?
Anonim

Original Sony -produkter har många fans runt om i världen. Varumärket producerar exceptionellt högkvalitativ utrustning som fungerar i många år och kännetecknas av rik funktionalitet.

I den här artikeln kommer vi att titta på musikcentren för denna topptillverkare och ta reda på hur du väljer dem korrekt.

Särdrag

Sonys musikcentra finns i ett brett sortiment. Sådan musikutrustning säljs i många butiker och efterfrågas galet. Många konsumenter köper endast Sony -utrustning utan att uppmärksamma andra - kanske billigare - tillverkare. Detta gäller även modern akustik av ett välkänt varumärke.

Bild
Bild
Bild
Bild

Och detta är inte konstigt, eftersom det har många viktiga fördelar

  • Sonys ljudcenter är av oklanderlig kvalitet … Märkesutrustning kan fungera i många år utan att skadas eller fungera. Sonys högtalare tas sällan in för reparationer.
  • Musikinstrument av det aktuella märket kännetecknas av strålande byggkvalitet … I märkesdesigner kommer köparen aldrig att se luckor, motreaktion eller dåligt fixerade delar. Tekniken kommer att pågå i århundraden.
  • Moderna Sony högtalarsystem har hög funktionalitet … Till salu hittar du många högkvalitativa modeller som erbjuder trådlösa gränssnitt, karaoke, alla nödvändiga kontakter. Med sådana enheter kan fritiden bli mycket ljusare och mer intressant.
  • Det bör noteras attraktiv design musikcentra Sony. Tekniken utstrålar bokstavligen kompromisslös kvalitet och hög anpassningsförmåga. Märkesvaror passar enkelt in i många interiörer, vilket gör dem dyrare och eftertänksamare.
  • Kommer att glädja konsumenter och ett brett utbud av tillverkade Sony -musikcentra … Butikerna får regelbundet en mängd olika modeller - från enkla till kraftfulla och multifunktionella. Varje kund har möjlighet att välja den bästa enheten för sig själv som uppfyller alla hans krav.
  • Sonys utrustning har rudimentära och prisvärda kontroller … Du kommer inte behöva hantera ett märkesmusikcenter på länge och trist, tappar tålamodet. Alla kan räkna ut sådana enheter. Dessutom kommer uppsättningen med akustiken alltid med de mest begripliga instruktionerna som hjälper dig att behärska ett nytt köp.

Det är också värt att fokusera på det utmärkta ljud som återges av moderna Sony -stereosystem. Detta är ett av de mest uppmärksammade fördelarna av konsumenter. Vid vilken volymnivå som helst är ljudet inte förvrängt och är alltid helt klart.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Musikcentra Sony är inte så populära förgäves - de kännetecknas av många positiva egenskaper. Sanning, det är värt att överväga att andra modeller av detta märke är ganska dyra … Detta faktum orsakar missnöje bland vissa köpare. Sony -utrustningen är dock värd det - för en inte den mest prisvärda prislappen får du den perfekta kvaliteten på akustiken som kommer att tjäna dig i många år utan att skapa onödiga problem.

Bild
Bild

Modellöversikt

Sony producerar många högkvalitativa musikcentra med olika funktioner och konfigurationer. Låt oss ta en titt på några av de populära ljudsystemen från denna välkända tillverkare.

Med karaoke

Moderna Sony -ljudsystem med karaokefunktion är mycket efterfrågade. Låt oss lista egenskaperna hos några kopior.

MHC-V50D . En utmärkt modell, utrustad med en Bluetooth -modul med en speciell LDAC -codec, som möjliggör dataöverföring på ett accelererat sätt. Enhetens högtalare kompletteras med attraktiv belysning som dämpas efter rytmen och volymen på de ljud som spelas. Det finns ett karaoke -läge med motsvarande ljudeffekter och en funktion för att utvärdera användarens sång. Den totala uteffekten för denna modell är 660 W, det finns stöd för FM -frekvenser. Teknikern styrs av fjärrkontrollen som ingår i satsen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

HCD-SHAKE-X30D … Ett effektivt musikcenter, utrustat med en avstängningstimer, samt en högkvalitativ display som visar all nödvändig information om utrustningens inställningar. Systemet tillhör midi-kategorin och har en digital tuner, inbyggd DVD-spelare, speciella ingångar för anslutning av mikrofoner eller en elgitarr. Enheten är tillräckligt kraftfull - den totala effekten är 1200 W.

Det är möjligt att ansluta USB-bärare, en Dolby Digital-avkodare tillhandahålls.

Bild
Bild

MHC-GT4D . Detta är ett intressant 2,1 -format högtalarsystem. Effekten är 1600 W - perfekt för utomhusevenemang. Det finns en DSEE -funktion som kan återställa originalkvaliteten på filer som överförs automatiskt. Enhetens högtalare kompletteras med högkvalitativa lysdioder, vars ljusstyrka ändras och flimrar efter rytmen i den musikspelande kompositionen. "Karaoke" -läget finns också. Förresten, inställningarna för MHC-GT4D-modellen tillåter användare att sjunga i par.

Bild
Bild
Bild
Bild

Blåtand

Sony tillverkar många högkvalitativa Bluetooth-ljudsystem.

Här är några exempel

CMT-SBT20 . Ett relativt billigt mikroljudsystem. Den har en kompakt storlek, så du behöver inte tilldela mycket ledigt utrymme för den. Typ av spelare finns - CD och USB. Effekten på detta musikcenter är 12 watt. Det finns trådlösa gränssnitt: Bluetooth och NFC. Akustikens kropp är gjord av en kombination av plast och MDF.

Bild
Bild

MHC-M60D . Populär akustik i format 2.0, utrustad med karaoke -funktion. Består av ett centrum, som utför återgivning av musikspår, samt ett par högkvalitativa högtalare. Den totala effekten är 500 watt. Akustikens kropp är gjord av en kombination av plast och MDF. Uppspelning från USB-enheter tillhandahålls, det finns en informativ display, en equalizer, ett trådlöst Bluetooth-gränssnitt.

Bild
Bild
Bild
Bild

MHC-V90VDW . Ett dyrt minisystem från Sony som gör den perfekta festlösningen. Fodralet rymmer 4 högtalare, samt 2 subwoofers. Den här enhetens totala effekt är 2000 W. Trådlösa gränssnitt Bluetooth, Wi-Fi, NFC tillhandahålls.

Det finns utgångar för mikrofon och gitarr. Men det finns ingen enhet för att läsa minneskort i enheten i denna akustik.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trådlös

Sonys toppmoderna trådlösa center är särskilt enkla att använda. Låt oss titta närmare på några modeller av denna typ.

JBL Party Box300 . Bärbar akustik. Den totala effekten på de främre högtalarna är 240 watt. Modellen är känd för sin återgivning av klart och högkvalitativt ljud - varken distorsion eller brus observeras. Det är möjligt att ansluta till externa digitala medier för att spela spår i WMA- eller MP3 -format. Enheten kan fungera både från det elektriska nätverket och från det inbyggda batteriet, som håller i 18 timmars användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

SRS-ZR5W … Sonys trådlösa hemmaljudcenter med fantastiskt ljud. Modellen har ett stort antal gränssnitt och tekniker. Det finns Bluetooth, NFC och Wi-Fi. Den totala effekten för hela centret är 60 W. Akustikens kropp är gjord av plast.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

JBL Party Box 100 Svart … Detta trådlösa ljudsystem har 2 högkvalitativa och kraftfulla högtalare som levererar utmärkt ljudkvalitet på alla volymnivåer. I fristående läge kan enheten fungera i 12 timmar vid en genomsnittlig volym. Ett vanligt hushållsuttag är lämpligt för podrazyadki. Den totala effekten av denna modell är 160 W.

Bild
Bild

Övrig

Tänk på egenskaperna hos andra populära musikcentra från Sony

CMT-SBT 40D . Ett tvåkanals akustiskt mikrosystem som är vettigt att sätta i ett sovrum, kök eller kontor. Det finns en inbyggd Bluetooth-modul, tack vare vilken du kan spela musikspår direkt från din smartphone. Det finns en 7-bands equalizer, en infällbar optisk enhet för 12 skivor. Den totala uteffekten är 50 W.

Bild
Bild

CMT SBT-100 . Ett ljudsystem som ansluts med en knapptryckning NFC. Kompatibel med moderna smartphones. Frontal typ av skivladdning tillhandahålls. Det finns en USB-port, inbyggd klocka. Modellen styrs med en fjärrkontroll. Kroppen är gjord av plast. OS som stöds - Android.

Bild
Bild

GTK-PG10 … Trådlöst musikcenter typ midi. Det är inte särskilt stort, så det kräver inte mycket ledigt utrymme. Modellen är optimerad för utomhusbruk. Det finns en display, Bluetooth, klocka, NFC, subwooferutrustning. Enhetens totala effekt är 240 W. Utrustningen är gjord i svart och styrs med en fjärrkontroll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Fundera över vilka kriterier du bör vara uppmärksam på när du väljer ett Sony -musikcenter.

  • Specifikationer är viktiga … Bestäm själv vilken typ av ljudsystem du behöver - högteknologiskt och modernt eller så enkelt som möjligt, till exempel med en antenn. Om en kraftfull teknik väljs för ett rymligt rum måste dess parametrar vara lämpliga. Om du letar efter akustik inte för avkoppling, utan för din arbetsplats, kan du föredra något mer blygsamt. För små rum är det meningslöst att ta för kraftfulla och högljudda musikcenter - under sådana förhållanden är det bättre att installera utrustning med medelhög eller låg effekt.
  • Var uppmärksam på funktionaliteten hos Sony -utrustning . Hitta ett system som har alla komponenter du verkligen behöver. Betala inte för mycket för system utrustade med alternativ som är helt värdelösa för dig.
  • Alla egenskaper hos det valda musikcentret (särskilt om det är dyrt på hösten) det är lämpligt att kontrollera med den tekniska dokumentationen , och inte förlita sig på information om prislappen eller hämtat från butikens konsult - ofta marknadsförare och skrupelfria säljare blåser upp tillgängliga tekniska indikatorer artificiellt så att det är mer intresserat av konsumenten.
  • När du väljer ett musikcenter för ditt hem, se till att det är byggkvalitet . Sonys utrustning är monterad "perfekt" och har inte en enda möjlig brist. Det ska inte vara några skador på akustiken. Kontrollera att enheten fungerar som den ska i butiken innan du betalar. Om du inte gillar ljudkvaliteten eller om du hittar skador på enheten är det lämpligt att vägra köpet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du vill köpa original Sony-akustik, och inte en andra klassens falska, bör du shoppa i en företagsbutik. Det kan vara en välkänd nätarbetare (som "M-Video" eller "Eldorado") eller en monobutik från Sony. Här ska du inte nekas en detaljerad undersökning av enheten du gillar och dess fullständiga kontroll.

Du bör inte köpa sådana enheter på tvivelaktiga butiker, där du inte kommer att få bekanta dig med medföljande dokumentation, och de kan lura dig med garantiservice. Dessutom gillar säljare på sådana platser ofta inte det faktum att köparen inspekterar utrustningen för noggrant och vill kontrollera användbarheten av sitt arbete på plats.

Bild
Bild

Hur ansluter jag?

För att slå på Sony Music Center måste den först och främst vara ansluten till ett fungerande elnät (anslut strömkabeln till uttaget). Sedan kan enheten startas med fjärrkontrollen.

För att ansluta utrustningen till TV: n måste du ansluta den till videokodeken med hjälp av speciella ljud- och videokablar som vanligtvis följer med satsen. Efter det kan ett fönster med en meny visas på TV -skärmen, där du kan justera ljudet och andra nödvändiga parametrar.

Det är värt att överväga att alla funktioner för att ansluta ett märkesljudcenter direkt beror på dess specifika modell. Du bör inte experimentera med att köra en teknik. Det är bättre att först bekanta dig med bruksanvisningen, som i detalj beskriver varje steg för att ansluta, starta och använda utrustningen du köpte.

Bild
Bild

Recension av Sony MHC -V50D musikcenter - längre ner i videon.

Rekommenderad: