Musikcentra BBK: AMS119BT, AMS120BT Och Andra Ljudsystem, Tips För Att Välja

Innehållsförteckning:

Video: Musikcentra BBK: AMS119BT, AMS120BT Och Andra Ljudsystem, Tips För Att Välja

Video: Musikcentra BBK: AMS119BT, AMS120BT Och Andra Ljudsystem, Tips För Att Välja
Video: Så här sätter du ihop en hemmabioanläggning 2024, April
Musikcentra BBK: AMS119BT, AMS120BT Och Andra Ljudsystem, Tips För Att Välja
Musikcentra BBK: AMS119BT, AMS120BT Och Andra Ljudsystem, Tips För Att Välja
Anonim

BBK -företaget är inte det mest kända i den elektroniska världen . Men dess produkter förtjänar åtminstone uppmärksamhet. Därför är det dags att studera huvudfunktionerna och modellutbudet av BBK -musikcentra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Beskriver BBK -musikcentret, konsumenter fokusera på bekvämligheten med denna teknik och bekvämligheten med dess användning . Högkvalitativt ljud och utmärkt montering av strukturer noteras också. Utseendet på de flesta modellerna glädjer också ägarna. När du analyserar andra recensioner är det värt att uppmärksamma följande ofta nämnda punkter:

  • lika klart ljud av höga och låga frekvenser;
  • trevligt ljud, oavsett volym;
  • acceptabel kombination av kostnad och kvalitet (ännu bättre än många erkända marknadsledares);
  • begränsade kontrollmöjligheter genom en egenutvecklad applikation.
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Men alla dessa påståenden är för generella. Det är nödvändigt att analysera specifika ljudsystem och ge en exakt bedömning av deras egenskaper. Ett bra exempel på ett musikcenter från BBK är modellen MA-890S . Denna enhet är tillverkad enligt schema 5.1. Den maximala ljudeffekten för de främre högtalarna är 25 W.

Stöder radiomottagning och musikuppspelning från SD -media. Säkert arbete med USB Flash -media är också möjligt. Subwooferns effekt når 50 watt.

Enheten kan styras från fjärrkontrollen som ingår i leveranssetet. Kroppen är tillverkad av massiv MDF.

Bild
Bild

Jämförelsen ser intressant ut med version MA-880S … Detta är också ett femkanals högtalarsystem, men dess främre ljudeffekt är redan 40 watt. Baksidan har en effekt på 40 W, mitten - 20 W, och subwooferns energi når 50 W. För tillverkning av ett akustiskt set används svart plast och MDF. Produkten uppfyller helt kraven i en modern designstil. MA-880S har utformats för att ansluta till DVD-spelare för att skapa ett fullt fungerande hemmabiosystem.

Den interna Cyber Logic-avkodaren stöder konvertering av stereoljud till flerkanaligt ljud. Det låter dig också separat justera intensiteten för högtalarnas ljud.

Ljudet kommer att stämmas in så detaljerat som möjligt, medan rummets akustiska funktioner beaktas noggrant. Funktionen är ganska modern - det finns en USB -port, ett system för att läsa information från SD -kort och en digital FM -mottagare . Därför visar sig det musikaliska centrumet vara självförsörjande. Du behöver inte fästa något annat på den för att njuta av melodin eller lyssna på radioprogrammet.

Oavsett vilken källa som används för uppspelning kommer den att låta klar och rik. Detta uppnås genom att använda den egenutvecklade Sonic Boom -tekniken. Det är dock typiskt för all BBK -ljudutrustning.

Bild
Bild

Systemet blir också bra BBK AMS119BT . Ett sådant musikcenter kan upprätta en anslutning via Bluetooth och är utrustad med en digital FM -tuner. Den totala uteffekten når 70 W. Utvecklarna tog också hand om att utrusta sin produkt med en utmärkt fjärrkontroll.

Tunerns minne samlar upp till 30 radiostationer, och den iögonfallande och energiska designen kommer att muntra upp alla ägare.

Bild
Bild

Du bör definitivt titta närmare på en sådan version som BBK AMS120BT . Denna enhet stöder också Bluetooth. Det finns dock ingen radiomottagare i dess sammansättning. Den maximala utgående ljudeffekten når 30 watt. Det finns en enda USB -port och 2 mikrofoningångar, och en karaoke -funktion stöds också.

Bild
Bild

Urvalskriterier

Först och främst måste du bestämma om det verkligen är nödvändigt att lyssna på radio . Att undvika det här alternativet sparar dig lite. Ljudsystem på mikronivå är kompakta och lätta att bära. Men att lyssna på musik från dem i ett stort rum är osannolikt att ge nöje. Det är olämpligt att välja modeller som ständigt måste arbeta "anstränga", det vill säga ge ut maximal effekt.

Sådan användning är ett avsiktligt suboptimalt läge. Det är bättre att fokusera på de musikaliska centra som har en effektreserv på 20-25% över den nödvändiga nivån. De ger utmärkt ljud och håller tillräckligt länge.

Du bör inte, om det inte är absolut nödvändigt, välja högtalare av plast.

Bild
Bild

Förutom dessa krav är det användbart att uppmärksamma:

  • allmän funktionalitet;
  • ytterligare alternativ;
  • produktens sammanträffande i design med det inre av rummet.

Rekommenderad: