Ljus Loft (30 Bilder): Inredning Av Lägenheter I Ljusa Färger I Loftstil

Innehållsförteckning:

Video: Ljus Loft (30 Bilder): Inredning Av Lägenheter I Ljusa Färger I Loftstil

Video: Ljus Loft (30 Bilder): Inredning Av Lägenheter I Ljusa Färger I Loftstil
Video: Hemstylisterna tipsar: Färgval 2024, April
Ljus Loft (30 Bilder): Inredning Av Lägenheter I Ljusa Färger I Loftstil
Ljus Loft (30 Bilder): Inredning Av Lägenheter I Ljusa Färger I Loftstil
Anonim

Ägare av vanliga lägenheter kan om så önskas återskapa en industriell stil i sina lägenheter. Det är bäst att bo på ett ljust loft för att få vardagsrummet att verka mer rymligt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Den industriella designen domineras av en grov finish, kombinerad med en mängd olika inredningar. För att återskapa ett ljust loft i det inre av en stadslägenhet måste flera villkor vara uppfyllda: lokalerna måste ha högt i tak och tegel, trä och betong måste användas i dekorationen. Vi måste överge partitioner, eftersom utrymme är en av de viktigaste kraven i detta område.

Andra funktioner inkluderar:

  • utmärkt belysning;
  • grov ytbeklädnad, som påminner om interiören i industribyggnader;
  • minimalistiska möbler.

I sådana interiörer kan du naturligtvis ofta hitta en öppen spis om storleken på rummet tillåter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färgkombinationer

Ett loft i ljusa färger fyller rummen med mys . När du återskapar en sådan design i det inre av en lägenhet måste du använda mjölkiga, vita och omättade grå nyanser.

Denna designriktning möjliggör användning av ljusa färger. Men det är viktigt att förstå att i en liten lägenhet, på grund av deras inneboende variation, kommer de att överbelasta interiören eller fokusera för mycket på sig själva.

För att visuellt utöka de rumsliga gränserna rekommenderas att välja ljusa färger

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Beige är en sofistikerad nyans som passar bra med turkos. Gula, aprikos- och kaffetoner kan vara bra partner för honom . Bruna möbler är i perfekt harmoni med väggarna i beige toner. Du kan lägga ljusa färger till interiören med färgglada kuddar eller inomhusblommor.

I sovrummet kan till exempel en av väggarna dekoreras med dekorativa vita tegelstenar . Denna finish kompletteras med en beige säng och trägolv. Svartvita målningar kan användas som tillbehör - dekorera väggarna med dem.

Loftet, återskapat i en vit palett, kommer visuellt att göra lokalerna rymligare. Det är viktigt att rummen har bra belysning, annars ser interiören mindre presentabel ut. Väggar och takytor är vanligtvis dekorerade i snövita färger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dekorationsmaterial

Vid reparation av en liten lägenhet rekommenderas att använda material av naturligt ursprung, till exempel tegel, trä. Glas- och metallkonstruktioner passar perfekt in i ett ljust loft.

Det är bäst att dekorera väggarna med tegelstenar och installera träfönster. Fönster i förstärkt plast är i perfekt harmoni med betongväggar.

Naturligt trä eller laminat används som golv . Om du inte gillar dessa alternativ kan du göra ett självutjämnande golv eller lägga kakel, men i det här fallet måste du definitivt ta hand om värmesystemet.

Taket är vanligtvis målat i vitt eller vitkalkat. Denna teknik gör det möjligt att öka höjden något visuellt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Möbler och belysning

Se till att rummen, utformade i stil med ett ljust loft, är väl upplysta. Det är önskvärt att rummen har stora fönster . Om detta inte är möjligt och naturligt ljus inte räcker, använd konstgjorda ljuskällor maximalt, till exempel metalllampor.

När det gäller möbler tål inte sådana interiörer inbyggda element. Men det gamla bordet och stolarna som finns på vinden passar bra in i designkonceptet. De kan kombineras med modern inredning.

För en loftdesign är en soffbok, rektangulära skåp lämpliga. Du kan dekorera rummet med gångjärnshyllor med blommor i krukor placerade på dem.

Antika möbler, bord och stolar som köps på loppis kommer att ge atmosfären ett lyxigt utseende

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För den industriella riktningen måste du välja minimalistiska möbler som har rätt konfiguration.

Med hjälp av möbler kan du zonera lokalerna, eftersom loftet inte tolererar skiljeväggar . Det rekommenderas att installera sängen på ett speciellt podium och separera köket från vardagsrummet på bekostnad av bardisken, det kommer att spara utrymme. Det är bättre att använda en rymlig garderob för att lagra saker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

Ett loft med betongvägg kommer definitivt att imponera på gästerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

De grova texturer som är typiska för den industriella riktningen kan lätt mjukas upp med mjuka accenter.

Bild
Bild

Original loftdesign i tegel "stalinka"

Bild
Bild

Industrial chic sätter perfekt på moderna motiv, interiören visar sig vara icke-trivial.

Rekommenderad: