Vitt Loft: Inredning I Vit Lägenhet I Loftstil

Innehållsförteckning:

Video: Vitt Loft: Inredning I Vit Lägenhet I Loftstil

Video: Vitt Loft: Inredning I Vit Lägenhet I Loftstil
Video: Hemstylisterna tipsar: Färgval 2024, April
Vitt Loft: Inredning I Vit Lägenhet I Loftstil
Vitt Loft: Inredning I Vit Lägenhet I Loftstil
Anonim

En vit interiör i loftstil kan vara en elegant fyllning för alla hem. En bra och väl vald inredning i vitt ser väldigt snygg ut. En lägenhet i loftstil har vanligtvis någon form av romantisk överklagande - du behöver bara välja efterbehandlingsmaterial, möbler och ta hänsyn till de grundläggande designkraven.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Det är värt att starta en konversation om ett vitt loft med det faktum att denna stil är nästan omöjlig att förväxla med något annat. I en sådan miljö samsas ultramoderna och gammaldags komponenter fredligt . Trots "ljusningen" av interiören kan man i det här fallet inte klara sig utan de nyanser som är traditionella för huvudmetoden - till exempel fabriksrör och grova tegelstenar. Gipsade väggar kan också vara en logisk lösning.

Med inredning i vitt kan du göra atmosfären mer glädjande och intressant, för att mildra interiörens överdrivna självhävdighet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det vita färgschemat är neutralt och ger en känsla av friskhet i den omgivande miljön . Genom att radera gränserna mellan väggarna kan du skapa ett nästan monolitiskt utrymme. Även de mest moderna materialen kan användas. Kalla vita nyanser är också bra för ett loft. De motsvarar helt andan i en fabrik eller ett lager som omvandlas till bostäder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett vardagsrum i ett vitt lofts anda kan inte ha skiljeväggar och stora skåp . För distribution av zoner används endast färgval och möbler, ibland ljus accentuering. Den dominerande platsen i mitten av rummet kommer att intas av soffan. Det är i förhållande till det som en ensemble av andra möbler byggs.

I ett kök av denna stil är det absolut nödvändigt att separera matsalen. Detta gör att du kan njuta av kommunikation och samtidigt överge trånga utrymmen helt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med en studiolayout finns arbetsytor (kontor) i ett stort rum

En annan oumbärlig komponent i loftstil är användningen av öppna hyllor och ställningar. Ju fler zoner och funktioner som slås samman (men inte till nackdel för det öppna rummet, förstås), desto bättre bibehålls det övergripande konceptet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dekorationsmaterial

Ibland används till och med betong i en sådan miljö. Även om detta material knappast kan kallas mysigt, passar det perfekt in i den övergripande kompositionen. Väggdekoration är mest bekvämt med hjälp av efterbehandlingsplattor av ett speciellt prov . Det konkreta rymdets brutalitet är bortom alla tvivel. Men att dekorera ett vitt loft med vitkalkade eller putsade tegelstenar kan också anses vara ett bra alternativ.

Tegelverk eller dess imitation kan användas för alla rumsväggar eller för ett enda accentplan . Det rengörs i alla fall av gipsskiktet och fogarna mellan blocken utmärks.

Imitation av tegelverk görs med klinkerplattor eller specialpaneler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Att använda trä kan också vara en bra lösning . Där det appliceras är det lättare att skapa atmosfären i ett lanthus; oftast används träelement för att dekorera enskilda väggar eller som inlägg bland annat material.

Metall har också en rent sekundär roll . Om du anger det i ett stort antal kommer rummet att se extremt coolt och för industriellt ut. Men gips som grundläggande neutralt material är mycket bra. Metoderna för dess tillämpning väljs efter eget tycke. Även en vit finishsten kan användas med tillräckliga medel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Att välja möbler

I korridoren och sovrummet kan du säkert sätta möbler från avancerade masssamlingar. Ännu bättre, denna lösning kommer att vara i utformningen av en hall, terrass eller vardagsrum. Sittplatser är utformade i form av breda bänkar eller stabila pallar. Hög barstol kan vara en utmärkt lösning för ett loftinteriör.

Skrivbord skiljer sig lite från maträtter - det här är en duk monterad av enstaka brädor med en hård metallram; användning av mobila eller inbyggda piedestaler är tillåten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Designidéer

Att inreda lägenheter eller rum i vitt är mycket lovande. För att göra rummet mer intressant kan du forma alla väggar i vitt, och en kan vara gjord av rött tegel eller dess imitation. Det rekommenderas att täcka golven med naturligt trä av hög kvalitet. För att dekorera utrymmet rekommenderas det att använda svartvita målningar och icke-standardlampor. I köket är ljus färg typisk:

  • för skåp;
  • väggar;
  • förkläde.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Rektangulära glasbord inramade med metall eller trä placeras i rummen och vid sängarna . I köket finns också plats för ett rent träbord. Ett ytterligare plus är god synlighet av den naturliga konsistensen. En utmärkt designlösning är ofta också "svin" -plattan, speciellt för ett förkläde.

Vitt loft innebär också användning av vita taklampor (ljuskronor).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel på interiörer

Ett iögonfallande vitt loftmönster kan innehålla trådbundna taklampor och en soffa med vita randiga kuddar. Den traditionella bordslampan passar perfekt in i interiören. Frånvaron av ljusa inneslutningar hindrar dig inte från att uppnå en fantastisk effekt.

Bild
Bild

Och så här ser en alternativ lösning ut - med en vit tegelvägg och vita möbler. Individuella mörka element vävs skickligt in i det övergripande ljusområdet.

Rekommenderad: