Står För En Tvättmaskin (26 Bilder): Välj Modeller Med En Låda På Hjul Och Andra Under Tvättmaskinens Ben

Innehållsförteckning:

Video: Står För En Tvättmaskin (26 Bilder): Välj Modeller Med En Låda På Hjul Och Andra Under Tvättmaskinens Ben

Video: Står För En Tvättmaskin (26 Bilder): Välj Modeller Med En Låda På Hjul Och Andra Under Tvättmaskinens Ben
Video: Förvara smart med vakuumpåsar 2024, April
Står För En Tvättmaskin (26 Bilder): Välj Modeller Med En Låda På Hjul Och Andra Under Tvättmaskinens Ben
Står För En Tvättmaskin (26 Bilder): Välj Modeller Med En Låda På Hjul Och Andra Under Tvättmaskinens Ben
Anonim

Tvättmaskinen har länge varit en integrerad del av alla hem. Det är svårt att hitta ett hus eller lägenhet utan den här ersättningsbara enheten. Det finns massor av tillbehör och ytterligare föremål som du måste köpa med din tvättmaskin. Idag kommer vi att prata om specialställ som måste placeras under de ovannämnda hushållsapparaterna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Karakteristisk

Moderna ställ för tvättmaskiner behövs främst för att dämpa oönskade vibrationer som skapas under drift av utrustning. Om du är trött på bullriga tvättar och är rädd för skador på golvfinishen, är det en utmärkt lösning att köpa en sådan vara. Ett stativ för en tvättmaskin är en liten bit som kan förhindra att många funktionsstörningar uppstår i hushållsapparater.

Utformningen av nuvarande tvättmaskiner innehåller så viktiga funktionella detaljer som stötdämpare, lager och spjäll . Medan de fungerar förhindrar dessa komponenter vibrationer vid drift av enheterna. En teknik som har använts länge förlorar oundvikligen sina ursprungliga egenskaper. Delar utsätts för slitage, vibrationer i drift intensifieras och en automatisk maskin kan inte undvikas utan ett särskilt stativ för skrivmaskinen.

Bild
Bild

Moderna vibrationsdämpande dynor är vanligtvis antingen runda eller fyrkantiga . För det mesta säljs det delar som tillverkas tillverkad av opretentiöst polymermaterial . En uppsättning sådana stativ innehåller vanligtvis 4 delar. I de flesta fall är det vita, gråa, svarta eller transparenta produkter. Färglösa versioner med en transparent konsistens är gjorda av silikon . Toppen av kuddarna som produceras idag ser mycket ut som en snygg keps. Det är på den som tvättmaskinens stödben sätts på.

Naturligtvis är detta långt ifrån det enda existerande alternativet för ett foder för en tvättmaskin. Du kan hitta andra sorter av dessa användbara delar på marknaden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad orsakar vibrationer?

Tvättmaskinställ kallas också för vibrationsdämpande. Låt oss se av vilka skäl hushållsapparater kan börja vibrera starkt.

  • Överbelastning … Om du laddar mer saker i trumman än vad som föreskrivs i utformningen av en viss modell, kan den börja vibrera kraftigt.
  • Vibrationer uppstår också på grund av främmande saker som fastnar i utrymmet mellan tanken och trumman.
  • Ojämna laster . Föremålen ska fördelas jämnt över trummans yta och inte förpackas i högar i separata områden.
  • Nivå … Om maskinen inte är korrekt installerad eller om golvet i rummet har en liten vinkel kommer det säkert att vibrera under tvätten.
  • Trägolv … De enskilda beståndsdelarna i sådana golvbeläggningar tenderar att skifta, varför ytan inte längre är stabil.
  • Försämring av systemet och brott på vissa delar . Oftast börjar tvättmaskiner vibrera kraftigt om det uppstår ett lagerfel. Samtidigt minskar trummans rörlighet, motviktselementen försämras.
  • Särskilda transiteringsbultar … Om du nyligen köpte din klippare bör du ta bort alla bultar som används för att hålla de enskilda delarna på plats under transporten. Om du glömmer att ta bort dem kan utrustningen skadas allvarligt.

Stativ av hög kvalitet kan dämpa även mycket allvarliga vibrationer som uppstår vid störningar i hushållsapparater. Naturligtvis talar vi om kvalitetstillbehör av pålitliga, robusta och hållbara material.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Idag säljs ett stort antal olika stativ, avsedda att installeras under tvättmaskinen. Dessa små men viktiga detaljer skiljer sig på många sätt. Så träffas produkter i olika färger . De mest populära alternativen listas ovan, men du kan också leta efter andra färger. Ibland finns det bruna, grädde, blå exemplar. De mest populära och vanliga är runda eller fyrkantiga underlägg. Men sortimentet av sådana produkter slutar inte heller där. Vissa tillverkare producerar mer original och ovanliga delar tillverkade i form av blommor eller leontassar.

Dimensionsparametrarna för fodren för tvättmaskinen är praktiskt taget desamma . I de flesta fall ligger diametern och diagonalen för de övervägda elementen av något slag i intervallet från 45 till 65 mm. Trots detta måste köparna fortfarande uppmärksamma storleken på tillbehören, särskilt deras interna värden. De får inte vara mindre än de bärande delarna av hushållsapparaterna själva.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är möjligt att klassificera dessa tillbehör för tvättmaskiner efter deras direkta typ. Klassificeringen inkluderar sådana föremål.

Mattor . De är vanligtvis tillverkade av slitstarkt och opretentiöst gummi som kan hålla mycket länge. Tjockleken på dessa produkter kan vara 1, 5-2, 5 cm. Parametrarna för mattornas bredd och längd varierar.

Bild
Bild

Separata delar för varje maskinben … Dessa exemplar är gjorda av olika material. Produkter tillverkade av gummi, polyvinylklorid, silikon är populära. I den inre delen av dessa exemplar finns fördjupningar, produktens kanter är över mitten. Standardstorleken på dessa kuddar är 5x5.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ben . Dessa stativ fäster på tvättmaskinen och ersätter de ursprungliga stöddelarna. I den nedre delen finns redan en nödvändig och väl fixerad gummitvätt.

Bild
Bild

Stå med låda … En mer komplex del i enheten för att förhindra maskinvibrationer. En sådan modell kommer att höja hushållsapparater något över golvnivån, vilket gör det mer bekvämt att ladda och tömma tvätt från trumman, eftersom hushållen inte behöver böja sig för mycket för detta. Sådana exemplar är kompakta lådor med en höjd av 50 cm.

De är utrustade med en infällbar frontdel, där det finns plats för förvaring av olika linne- eller hushållskemikalier.

Bild
Bild
Bild
Bild

På hjul . Det finns också sådana typer av stativ till salu som är utrustade med hjul och stödben. Tack vare dessa tillbehör kan tvättmaskinen stå på plats under drift, utan att röra sig eller röra sig någonstans. Det finns modeller som kan flyttas isär, vilket ger dem önskad design och storlek. Om så önskas kan denna del användas för att göra det enkelt att flytta hushållsapparater till en annan plats som ägarna väljer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stativ för tvättmaskiner och material från vilka de är gjorda skiljer sig åt. Skyddselementenas prestanda och deras effektivitet och deras kostnad beror på denna faktor.

Sudd … De mest populära och ofta förekommande produkterna. De har utmärkta hållfasthetsegenskaper och slitstyrka. De klarar felfritt sina huvudsakliga uppgifter: de eliminerar lätt glidning av hushållsapparater under arbetet tack vare utmärkt vidhäftning till alla golvytor. Gummikuddar dämpar vibrationer utan problem på grund av deras elasticitet. Till salu hittar du inte bara standard, utan också originalkopior av intressanta former.

Bild
Bild
Bild
Bild

Silikon … Tvättmaskinställen är också gjorda av silikon, och sådana produkter är lika populära som deras gummirivaler. Både de och andra alternativ har många liknande egenskaper och egenskaper. Dessa produkter skiljer sig åt i färg och struktur.

Bild
Bild
Bild
Bild

Spånskiva, fiberboard, trä . Dessa material används för att göra lådstativ för tvättmaskiner. Ovanifrån är dessa strukturer vanligtvis klädda med olika lämpliga material. Det dyraste är naturligtvis trämodeller, men det här är inte det mest praktiska, om än miljövänliga alternativet, eftersom träet måste behandlas med antiseptika. Produkter av fiberplatta eller laminerad spånskiva kommer att kosta mindre, men de kan inte kallas attraktiva, och deras livslängd är alltid mindre än strukturer av naturligt trä.

Varje konsument bestämmer själv vilka ställ som är mest lämpliga för hans tvättmaskin. I ett stort sortiment av dessa användbara och funktionella tillbehör kan den optimala produkten hittas av en person med alla krav och önskemål.

Bild
Bild

Urvalsregler

Vid första anblicken kan det tyckas att det är väldigt enkelt och enkelt att välja de perfekta underläggen för tvättmaskinen. Faktum är att för detta måste du ta hänsyn till många viktiga parametrar för hushållsapparater som du letar efter ytterligare stöd för. Låt oss ta reda på hur man väljer dessa funktionella tillägg korrekt.

  • Parametrar … Det är viktigt att överväga måtten på de valda tillbehören för tvättmaskinen. Innan du går till affären mäter du benens diameter och tittar på deras form. Det är viktigt att överväga dessa parametrar så att du kan köpa exakt de delar som bäst passar din enhet.
  • Materialkvalitet … Det är lika viktigt att välja ett stativ av det mest praktiska, slitstarka, hållbara och diskreta materialet. Halvsyntetiskt gummi anses vara den bästa lösningen. Detta material har alla nödvändiga kvaliteter och prestandaegenskaper.
  • Design … Trots att underlägg för tvättmaskinen ofta är små och nästan osynliga är det fortfarande värt att överväga deras design. Dessa detaljer kan användas för att dekorera fordonets kaross. För detta är ställen i form av tassar av ett vilddjur eller originella ställboxar med en attraktiv nyans och konsistens lämpliga.
  • Pris . När du väljer de mest lämpliga läktarna, tänk på din egen ekonomiska förmåga. Om du har råd att köpa dyra tillbehör tillverkade av högkvalitativa material är det här de bästa alternativen. Överdrivna besparingar är olämpliga här, eftersom du köper föremål som förlänger livslängden för dina hushållsapparater.
  • Affär . För att köpa sådana saker bör du gå till specialaffärer. Det rekommenderas inte att köpa ställ för tvättmaskiner på marknaden eller i tvivelaktiga butiker-här riskerar du att köpa en lågkvalitativ och kortlivad produkt, som skrupelfria säljare kommer att bli den starkaste och mest pålitliga.

Rekommenderad: