Smala Frontmatade Tvättmaskiner: De Bästa Supertunga Modellerna, Dimensionerna På De Horisontella Lastmaskinerna

Innehållsförteckning:

Video: Smala Frontmatade Tvättmaskiner: De Bästa Supertunga Modellerna, Dimensionerna På De Horisontella Lastmaskinerna

Video: Smala Frontmatade Tvättmaskiner: De Bästa Supertunga Modellerna, Dimensionerna På De Horisontella Lastmaskinerna
Video: Top Load Washers vs Front Load Washers 2024, April
Smala Frontmatade Tvättmaskiner: De Bästa Supertunga Modellerna, Dimensionerna På De Horisontella Lastmaskinerna
Smala Frontmatade Tvättmaskiner: De Bästa Supertunga Modellerna, Dimensionerna På De Horisontella Lastmaskinerna
Anonim

Att välja en smal tvättmaskin bör vara så försiktig som möjligt. Det finns mycket fler frontladdningsmodeller än vertikala, varför deras tekniska finesser bör ägnas mer uppmärksamhet. Det är till och med användbart att göra en vettig analys av specifika versioner, för att jämföra deras fördelar och nackdelar.

Bild
Bild

Särdrag

Det är absolut omöjligt att föreställa sig det moderna livet utan tvättmaskiner. Smala frontmatade tvättmaskiner sticker ut bland andra modeller . De kan vara tillräckligt stora utan att ta för mycket plats i rummet. Sådana enheter kan placeras under handfatet, i badrummet eller i garderoben. Men liten storlek är inte allt, det finns andra nyanser.

Fler och mer avancerade modeller släpps varje år. Modernisering gäller inte bara den tekniska delen, designen förbättras också stadigt. Du kan också notera följande egenskaper:

  • harmonisk inkludering i sammansättningen av köksuppsättningar;
  • låg vattenförbrukning;
  • minimal energiförbrukning;
  • praktiskhet;
  • ganska stark vibration;
  • ganska betydande pris.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

De typiska måtten på en superlast tvättmaskin, vilket är ganska logiskt, är små. Så för små lägenheter är det ganska lämpligt att använda enheter med ett djup av 0,33-0,4 m. Det är knappast möjligt att placera en liten trumma inuti, men detta påverkar inte funktionen särskilt. Avancerade företag vet hur man skapar fantastiska mönster, även med sådana dimensioner, samtidigt som de använder de maximala prestationerna av modern teknik . Även överlägsna energi- och vattenbesparingar betonas av ett antal tillverkare.

Kategorin tvättmaskiner med ett djup av 0,45 m kännetecknas av ökad funktionalitet. Lastgränsen är vanligtvis 5 kg. I de mest produktiva versionerna kan den nå 6 kg.

Tillverkarna ägnar stor uppmärksamhet åt förbättringen av sådana tvättmaskiner - i varje ny modell visas ytterligare alternativ och de viktigaste tekniska parametrarna förbättras.

Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

En fantastisk liten tvättmaskin med en horisontell mängd linne är Zanussi ZWSO 6100 … Utformningen av en sådan modell inkluderar ett separat lock för fullständig inbäddning. Det intelligenta styrsystemet bestämmer självständigt hur stor belastningen är. Följaktligen kommer systemet att välja det önskade vattenflödet. I allmänhet motsvarar modellens ekonominivå kategorin A +.

Zanussi ZWSO 6100 snurrar tvätt med hastigheter upp till 1000 varv / min. Den exakta hastigheten kan dock ställas in manuellt. Avbrytande av sådan behandling är också möjlig. Konsumenterna har tillgång till ekonomiska, snabbare och 7 mer grundläggande tvättprogram . Försedd pålitlig skumkontroll.

Tillverkarens ingenjörer tog hand om både skyddet mot läckor och möjligheten att blockera kontrollpanelen. Systemgränssnittet är enkelt och begripligt även för dem som är dåligt insatta i teknik. En sådan tvättmaskin är billig. Storleken på pulverlådan är dock inte särskilt tilltalande och kontrollerna innehåller inte praktiska elektroniska komponenter.

Den totala trumkapaciteten är bara 4 kg bomull (syntet eller ull kan laddas ännu mindre).

Bild
Bild
Bild
Bild

Alternativt kan du överväga Hotpoint-Ariston VMUF 501 B . Dess bredd är bara 0,35 m, men du kan lägga upp till 5 kg linne inuti. Därför slutar tvätt av filtar, små jackor och dunjackor vara ett problem. Det finns ett barnspärrläge och ett system för förebyggande av läckage. Alternativt kan du använda fördröjd start.

Andra viktiga egenskaper som är värda att notera:

  • en speciell cykel för att eliminera allergener;
  • modern designmetod;
  • närvaron av en signal om tvättens slut;
  • luckans stora diameter;
  • låg ljudnivå;
  • vibrerande motor under centrifugering;
  • ingen skumkontroll.
Bild
Bild
Bild
Bild

I kategorin smala tvättmaskiner med ett djup av 0,45 m sticker det positivt ut LG F-1096ND3 . Dess viktiga fördel är närvaron av en speciell mobilapplikation som används för diagnostik. Du kan lägga upp till 6 kg tvätt inuti. Lastluckan öppnas 180 grader, vilket gör det lättare att ladda filten. Trumman är utformad så att den negativa mekaniska påverkan på tvättade föremål minimeras.

Denna modell är utrustad med en digital display med hög ljusstyrka. Det finns 13 huvudsakliga tvättlägen. En av dem undertrycker patogena organismer så effektivt som möjligt. Energiförbrukningen hålls på ett minimum (klass A +).

Men med en snurrning med hög hastighet kommer maskinen att vibrera, och den kommer inte att kunna skölja tvätten dessutom.

Bild
Bild
Bild
Bild

Haier HW60-BP12758 - en annan enhet i samma klass. Ingenjörerna tog hand om inte bara att snurra i hastigheter upp till 1200 varv / minut, utan också av totalt skydd mot läckage och skumblåsning. Hanteringen sker genom en smart pekskärm och en roterande spak. Ger tillgång till ånga och speciella lägen för underkläder, för dunkläder. Temperaturen och centrifugeringshastigheten ställs in oberoende, du kan också skjuta upp starten och lägga till föremål under tvätten.

Användare noterar:

  • trevligt utseende;
  • tyst och relativt kraftfull inverter-typ motor;
  • kommer ihåg den senaste tvätten;
  • ansamling av vatten i tätningen;
  • lätt kontaminering av luckans yta.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är lämpligt att avsluta granskningen kl Whirlpool FWSG 71053 WV … Liksom andra modeller av den amerikanska koncernen är denna version bekväm och pålitlig. Delay Start används inte, men Fresh Care + -läget säkerställer att tvätten förblir färsk upp till 6 timmar efter tvättens slut. 13 grundprogram kan du tvätta nästan alla tyg som används i vardagen. Det är också möjligt att ånga tyget för att ta bort den mest envisa smutsen. Den allmänna energiförbrukningskategorin är A +++.

Andra funktioner är följande:

  • snurra med en hastighet på upp till 1000 varv / min;
  • mata ut all nödvändig information till LCD -skärmen;
  • möjligheten att ställa in centrifugeringshastighet och driftstemperatur;
  • rymlig kapacitet;
  • lång driftstid;
  • ganska högt ljud (men detta är den enda nackdelen).
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Modeller med ett djup av 0,4 m eller mindre bör väljas för de minsta rummen, till exempel garderober eller kombinerade badrum. De används också för inbäddning under handfat eller hängande hyllor. Men tvättmaskiner med ett djup av 0,45 m är lämpliga för rymliga rum. De används vanligtvis i ett kök, badrum eller hall. Men höjden är också viktig, vilket inte bör störa användningen av hängande hyllor, skåp och dekorativa föremål.

Du bör också vara uppmärksam på antalet tillgängliga lägen. Endast på en mycket begränsad budget kan du använda de enklaste tvättmaskinerna. Men alla lite kräsna konsumenter föredrar att välja modeller som kan:

  • torra kläder;
  • ånga det;
  • tvätta och känsliga föremål;
  • desinficera saker;
  • skjuta upp starten.
Bild
Bild
Bild
Bild

En centrifugeringshastighet på mer än 1000 rpm behövs knappast riktigt . Det låter dig bara påskynda arbetet, men gör inte tvätten torrare, som man ofta tror. I avancerade enheter finns det ytterligare sätt att ladda tvätt under tvätten. Vägning är också användbar, vilket gör att du kan optimera belastningen och uppnå högsta effektivitet under arbetet. Extremt viktigt fullt skydd mot läckage , vilket sparar inte bara grannarna nedan och saker i huset, utan också komponenterna i själva maskinen.

Det är ingen idé att köpa enheter med en energieffektivitetskategori under klass A . Att köpa premiumbilar är den andra ytterligheten. Ja, de är mycket mer ekonomiska, håller längre och kan göra de tuffaste jobben. Kostnaden kan dock vara många gånger högre än grundversionernas.

Därför måste du noga fundera över vilka funktioner som behövs hela tiden, och vilka som kommer att behövas ungefär en gång om året eller ännu mindre ofta.

Rekommenderad: