Tvättmaskiner Med Ett Djup Av 45 Cm: En översikt över Frontladdningsmodeller Med En Bredd På 45 Cm, Betyg På De Bästa Smala Tvättmaskinerna

Innehållsförteckning:

Video: Tvättmaskiner Med Ett Djup Av 45 Cm: En översikt över Frontladdningsmodeller Med En Bredd På 45 Cm, Betyg På De Bästa Smala Tvättmaskinerna

Video: Tvättmaskiner Med Ett Djup Av 45 Cm: En översikt över Frontladdningsmodeller Med En Bredd På 45 Cm, Betyg På De Bästa Smala Tvättmaskinerna
Video: Best Washing Machine 2021 India , best front load washing machine 2021 in India | 2024, April
Tvättmaskiner Med Ett Djup Av 45 Cm: En översikt över Frontladdningsmodeller Med En Bredd På 45 Cm, Betyg På De Bästa Smala Tvättmaskinerna
Tvättmaskiner Med Ett Djup Av 45 Cm: En översikt över Frontladdningsmodeller Med En Bredd På 45 Cm, Betyg På De Bästa Smala Tvättmaskinerna
Anonim

När de väljer en tvättmaskin litar köparna på dess funktionalitet och kostnad. Men för många som bor i små lägenheter är den första uppgiften att välja en liten, kompakt och utrustad med alla nödvändiga funktioner. Det här är smala modeller av tvättmaskiner.

Särdrag

Smala maskiner betraktas som maskiner vars djup eller bredd är upp till 45 cm. Många tillverkare kan erbjuda ännu mindre storlekar, från 29 till 35 cm. Det bästa alternativet är utrustning med ett djup på upp till 45 cm. Den är utrustad med alla nödvändiga fungerar som en vanlig tvättmaskin. … Den maximala tvättmängden i smala modeller är 8 kg. Om det här är en inbyggd modell blir tvätten mindre.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Smala tvättmaskiner kan skilja sig åt i typ av last. Dessa är vertikala och horisontella alternativ . Den vertikala har en lucka placerad överst på maskinkroppen, och den horisontella är rund, i form av ett glasfönster framför. Smala toppmatade tvättmaskiner har en stor fördel - det är möjligt att sluta tvätta när som helst och lägga till mer tvätt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Topplastningsmaskiner kallas smala på grund av bredden på upp till 45 cm , även om alla andra dimensioner, djup och höjder ligger på nivå med standardteknik. Frontlastningsmodeller kallas smala på grund av djupet , men alla andra dimensioner är desamma som för konventionella bilar. De skiljer sig också åt i sin funktionalitet.

Många har standardlägen, andra är utrustade med Dry, Steam och andra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Granskning av tvättmaskiner

Bland de smala tvättmaskinerna från märket Siemens kan man särskilja modellen Siemens WS 10G240 , som har en frontlastningstyp och har ett djup av 40 cm. Den maximala tvättmängden är 5 kg. Den har 3D-Aquatronic-teknik som väter tvätten så jämnt som möjligt. Utrustningen är utrustad med funktionen "Extra sköljning", den bestämmer tvättläget oberoende beroende på tygtypen. AquaStop -funktionen skyddar dig och dina grannar från läckage. LED -displayen ser väldigt estetiskt tilltalande ut och gör att du enkelt kan välja önskad funktion, samt styra hela tvättprocessen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Betyget av smala bilar av Candy -märket presenterar modellen GVS34 116TC2 / 2-07 . Med ett djup på endast 34 cm kan den tvätta upp till 6 kg tvätt i en cykel. Snygg design, olika nödvändiga funktioner gjorde denna modell mycket populär. Ger skydd mot barn, kontroll av skumning och obalans, skydd mot läckage. Det finns en ångtvätt funktion. Mycket ekonomiskt energiförbrukningsläge med klass A +++. Styrning från en smartphone är möjlig. Den inbyggda trumman är tillverkad med Shiatsu-teknik och har en speciell räfflad yta. Den maximala centrifugeringshastigheten är 1200 varv / min.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell Vestfrost VFWM1241 SE har frontlastning. Kan servera 6 kg tvätt per tvättcykel. Tvättmaskinen är bara 45 cm djup. Enkel design och enkel användning på den digitala displayen gör denna modell mycket populär. Ekonomiklass för energiförbrukning A ++. Kontroll av obalans och skumning tillhandahålls. Vattenförbrukningen per cykel är 47 liter. Centrifugeringshastighet - 1200 varv / min. Maskinen är utrustad med 15 tvättprogram.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland modellerna av LG -märket kan man skilja modellen F-1096ND3 . Den har ett djup på 44 cm. Tack vare den låga energiförbrukningen i A +++ - klassen kommer du inte att känna stora kostnader på din budget. Den direktdrivna motorn kommer inte att ge buller under tvätten och kommer att hålla länge. Tillverkaren ger 10 års garanti på den.6 Motion -systemet väljer automatiskt önskat tvättläge utifrån tyget. Den maximala tvättmängden är 6 kg. 13 olika program låter dig välja det som passar dig bäst. Den maximala centrifugeringshastigheten är 1200 varv / min.

Valet av funktioner bestäms med vridknappen och visas på LED -displayen. Det visar också tvättiden från start till slut i etapper. Det finns skydd mot läckage och skumning, en timer för slutet av tvätten och en obalanskontroll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Top-loading-modellen blir Bosch-varumärkesambassadör WOT 24255 . I en tvättcykel kan den tvätta upp till 6,5 kg tvätt. Dess lilla bredd på 40 cm gör att modellen kan installeras på ett litet ställe. Maskinen har 11 olika tvättprogram. Ekonomisk energiklass A +++ sparar din budget. Valet av funktioner och lägen görs med vridknappen, och data om lägena visas på LED -displayen. Den maximala centrifugeringshastigheten är 1200 varv / min. Ger skydd mot läckage, kontroll av skumning och obalans, samt en timer för tvättens slut. Tankmaterialet är tillverkat av plast, vilket garanterar tyst drift.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tvättmaskin Electrolux EWT1066ESW med topplast har en liten bredd på 40 cm. Denna modell anses vara det mest ekonomiska alternativet, eftersom den har en energiförbrukning på 150 kW / h. Den maximala tvättmängden är 6 kg. Trumman är självrengörande och har en avlastningsyta. Den direktdrivna motorn är konstruerad för kontinuerlig drift utan buller. Den maximala centrifugeringshastigheten är 1000 rpm. Tankens material är tillverkat av plast och skapar inte onödiga ljud under drift. Vattenförbrukningen per cykel är 41 liter. Funktionen växlas med vridknappen. Alla alternativ syns på LED -displayen. Skydd mot läckage, skydd från barn, kontroll av skumning och obalans tillhandahålls.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer en smal modell måste du vara uppmärksam på huvudpunkterna

  1. Primärt du måste bestämma vilken typ av nedladdning … Frontmodeller har en fördel på djupet, medan topplastningsmaskiner har en fördel i bredd. Det är också möjligt att köpa en inbyggd modell som kan placeras och byggas in i möbler. Baserat på maskinens placering kan du välja en modell bland dessa alternativ.
  2. Lagringstankens djup i smala modeller når den 45 cm.
  3. Spinnklass . Hastigheten och kvaliteten på de vridna sakerna beror på det.
  4. Energiklass . Den mest ekonomiska klassen anses vara A +++.
  5. Torkfunktion inte alla modeller har, men det här alternativet är mycket efterfrågat. Tvätten blir nästan torr efter tvätt. Det behöver inte hängas upp. Du kan stryka det lätt - och du kan använda det direkt. Denna funktion sparar mycket tid. Om du ändå väljer att köpa en modell utrustad med detta alternativ, är det bättre att köpa en maskin med en "universell torktumlare", som är lämplig för alla typer av tyger. Under detta läge är tvättmängden som måste torkas exakt 2 gånger mindre än den som är avsedd för tvätt. De enklare modellerna torkar tvätten mycket, så det är svårt att stryka, och de avancerade kan styra fukten i badkaret, så tvätten är något fuktig efter torkning och är utmärkt att stryka.
  6. Ljudnivå - en mycket viktig indikator, eftersom utrustningens placering och din bekväma vila beror på den. Om du har köpt en modell med en ljudnivå på högst 55 dB, kan du säkert installera utrustning även nära vardagsrummet, eftersom en sådan indikator är ganska tyst och inte kommer att orsaka några besvär.
  7. Nästan alla modeller har ett elektroniskt styrsystem . Det visar tydligt tvättprogrammen, tiden från början till slutet av cykeln. Möjliga felkoder visas också.
  8. Vattenförbrukningen för varje modell är cirka 1 liter per kilo … Det finns modeller som väger tvätten före tvätt och förbrukar mängden vatten baserat på tvättens vikt.
  9. Trumma och tank . Du bör vara uppmärksam på vilket material tanken är gjord av. Det kan vara rostfritt stål eller annat kompositmaterial. Rostfritt stål anses vara det mest hållbara materialet, men tanken är det mest bullriga. Kompositmaterial är mindre hållbara, men tanken är tyst. Inuti är det en trumma, som har en stålbas med speciella utskjutande delar.

Tack vare denna struktur av tekniken blandas linne mer effektivt.

Rekommenderad: