Tvättmaskiner Med Ett Djup Av 40 Cm: Bredd På En Smal Maskin Med Topplastning, Modeller 40 X 60 Med Topplastning, Mått 60x40x85 M.fl

Innehållsförteckning:

Video: Tvättmaskiner Med Ett Djup Av 40 Cm: Bredd På En Smal Maskin Med Topplastning, Modeller 40 X 60 Med Topplastning, Mått 60x40x85 M.fl

Video: Tvättmaskiner Med Ett Djup Av 40 Cm: Bredd På En Smal Maskin Med Topplastning, Modeller 40 X 60 Med Topplastning, Mått 60x40x85 M.fl
Video: Miele W1 tvättmaskiner med TwinDos automatisk dosering 2024, April
Tvättmaskiner Med Ett Djup Av 40 Cm: Bredd På En Smal Maskin Med Topplastning, Modeller 40 X 60 Med Topplastning, Mått 60x40x85 M.fl
Tvättmaskiner Med Ett Djup Av 40 Cm: Bredd På En Smal Maskin Med Topplastning, Modeller 40 X 60 Med Topplastning, Mått 60x40x85 M.fl
Anonim

I det moderna livet är vi redan vana vid att tvättmaskinen tvättar för oss. Dess val måste hanteras noggrant, baserat på dess storlek och funktioner. Tvättmaskiner kan lastas fram och över. Modeller med ett djup på upp till 40 cm är mycket kompakta och passar perfekt in i små lägenheter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära tillverkare

Bland tillverkarna av hushållsapparater, inklusive tvättmaskiner, Det finns flera av de mest populära, vars produkter är av god kvalitet och efterfrågade bland köpare.

Electrolux . Det är ett svenskt företag som grundades redan 1919. Idag är det den näst största tillverkaren av hushållsapparater i världen. Varumärket säljer årligen över en halv miljon av sina produkter till konsumenter runt om i världen. Det finns kontor och butiker i minst 60 länder runt om i världen. Utbudet av tvättmaskiner inkluderar både budget och dyra modeller. De skiljer sig från varandra i hur de laddas, i funktionalitet och i storlek. Men alla förenas av hög kvalitet och svensk tillförlitlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bosch . Detta tyska varumärke är ledande bland tillverkare av hushållsapparater, inklusive tvättmaskiner. Företaget började sin verksamhet 1886. Utbudet av tvättmaskiner inkluderar både standardmodeller och enheter med torktumlare. Tysk kvalitet är alltid på topp. Modeller går praktiskt taget inte sönder, de har all funktionalitet som krävs för arbete.

Bild
Bild
Bild
Bild

Godis . Detta företag blev den första tillverkaren av tvättmaskiner i Italien och det första märket för att tillhandahålla en Wi-Fi-funktion i denna apparat. Redan 1945 producerade företaget sin första tvättmaskin framåt. Idag erbjuder märket ett brett utbud av fristående och inbyggda tvättmaskiner. Italiensk design och modern teknik har gjort dessa produkter populära och populära över hela världen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung . Detta är ett sydkoreanskt märke. I sortimentet finns ett stort urval av tvättmaskiner. De har en modern och vacker design. Varje ny modell är utrustad med några innovationer. Samsung har åtagit sig att se till att varje produkt är av kvalitet och användarvänlighet. Mer än 300 000 människor arbetar med produktion och frisläppande av varor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Smala maskiner betyg

Tänk på några smala tvättmaskiner som har fått godkännande av användare och tagit värdiga platser i rankingen.

Electrolux EWT 566 EKW

Denna smala modell har en snygg design och är klar i vitt. Den har vertikal lastning, den kan tvätta upp till 6 kg tvätt i en tvättcykel. Små dimensioner (djup - 40 cm, bredd - 60) gör det möjligt att installera enheten i ett litet badrum. Den maximala centrifugeringshastigheten är 1000 rpm. Kontrolltypen är en elektronisk display på maskinens överdel.

Tack vare det kan du enkelt välja lämpligt tvättläge och övervaka hela processen på skärmen. Invertermotorn säkerställer tyst drift och är mycket slitstark.

Tack vare SensiCare -systemet är tvätten skonsam och programmet anpassar sin längd efter tvättens vikt. Vatten- och elförbrukningen justeras för vikten av de laddade föremålen.

Ull tvättas enligt Woolmark Blue -läget, tack vare vilka saker behåller sin form och mjukhet ., eftersom det här läget imiterar handtvätt och tvättar saker på ett uppmätt sätt. TimeSave -funktionen hjälper dig att tvätta tvätten i en snabbare takt. Varje cykel kommer att halveras, du behöver bara trycka på en viss knapp. En fördröjning av tvättstart är också möjlig. Du ställer in den tid som passar dig och maskinen anpassar sig efter dig. Det finns också ett ångprogram. Det gör ett utmärkt jobb med allergener och mikrober och tar bort dem från varje fiber i tyget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bosch WLG 2426 WOE SportLine

Denna frontlastningsmodell är färdig i silver. Den har måtten 60x40x80 cm och kan tvätta upp till 5 kg tvätt per cykel . Tack vare den elektroniska styrningen kan du enkelt välja önskad funktion. Displayen visar tiden till slutet av cykeln, indikation på programmets framsteg, val av centrifugeringshastighet och temperatur. När tvätten är slut hörs en signal.

Det finns funktionerna "Snabbtvätt", "Handtvätt" och "Tidsfördröjningstvätt i 24 timmar."

Den maximala centrifugeringshastigheten är 1200 varv / min . Klassen för tvättläget är A, och centrifugeringen är B. Energiklass A kommer att spara elkostnader, 0,9 kW per timme förbrukas per cykel. Vattenförbrukningen för en full tvätt är 40 liter. När den inte är fullastad väger maskinen själv och bestämmer önskad förskjutning. Ger skydd mot barn, kontroll av skumning, undertryckande av obalans under centrifugering, flerstegsskydd mot läckage. Luckan har en diameter på 30 cm och en öppningsvinkel på 180 grader.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Candy CS4 1051D1 / 2-07

Denna modell är gjord i vitt, har horisontell belastning, vikten av föremål är upp till 5 kg. Den maximala centrifugeringshastigheten är 1000 rpm. Mått - 85x60x40 cm. Det finns möjlighet att styra genom applikationen. Utrustad med en funktion för att fördröja tvätten upp till 9 timmar. Sexton fabriksprogram hjälper dig att välja rätt tvätt för din typ av tvätt.

Smart Touch -funktionen ger kontroll över utrustning med NFC -teknik . Beroende på bilmodell kan du uppdatera dess funktionalitet genom att ladda nya lägen, samt lösa problem och åtgärda fel.

Den automatiska vägningsfunktionen minimerar dina kostnader genom att väga din tvätt och bestämma förbrukningen av vatten och pulver.

Det finns alternativ för snabb tvätt på 14, 30, 44 och 59 minuter. De kommer felfritt att klara av sin uppgift under den tid du valt, vilket avsevärt sparar elkostnader.

Tack vare intern diagnostik kommer du alltid att veta om utrustningens skick, och om det finns några tips, åtgärda eller förhindra en större haveri. Med hjälp av funktionen "Min statistik" kommer du att vara fullt medveten om de program som du använder oftast.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung WF60F4EFW0W

En sådan maskin är gjord i grått, och dess design kommer att tillfredsställa de mest krävande kunderna. Den har måtten 50x40x85 cm. Frontlastningstypen gör det möjligt att tvätta upp till 6 kg linne. Den maximala centrifugeringshastigheten är 1200 varv / min. I en cykel förbrukar tekniken 39 liter vatten.

Arbetsprocessen är nästan tyst, eftersom maskinen har en plasttank.

Värmeelementmaterialet har en keramisk beläggning . Tvättklass - A och centrifugering - B. Energiförbrukning är ekonomisk, har klass A +++. Med en vridknapp och LED -display kan du enkelt välja önskat alternativ från 12 standard. Laddningsdiameter - 32 cm

Bild
Bild
Bild
Bild

Vilken ska man välja?

Att välja tvättmaskin är inte lätt. Låt oss se vilka råd experterna ger.

  • När du väljer en tvättmaskin, särskilt en smal, måste du omedelbart bestämma dess storlek. Om du verkligen saknar plats i badrummet är 40 cm det enda möjliga alternativet.
  • När du väljer en specifik tvättmaskin måste du veta hur mycket den ska tvätta tvätten per cykel. Den smala modellen kan tvätta mellan 4 och 7 kg. Därför, om du har en stor familj, är det bättre att titta på modellen med en större belastning.
  • Centrifugeringsklassen spelar en viktig roll, eftersom andelen fukt i tvätten beror på denna indikator. Modeller med hög centrifugeringshastighet lämnar tvätten endast något fuktig efter centrifugering.
  • Vissa människor ser dem annorlunda när de väljer modeller med topplastning eller frontlastning. För vissa är horisontell lastning mer bekväm, eftersom hela tvättprocessen är synlig genom glasluckan. För andra anses bilar med topplast bara vara en gåva. Det finns trots allt ingen anledning att böja sig för att få linnet, det är möjligt att stoppa maskinen och lägga till mer linne i tvätten, vilket inte kan göras med det främre alternativet. Fokusera på dina egna preferenser och önskningar.
  • Det rekommenderas också att överväga energiklassen. Det mest ekonomiska för din budget är klasserna "A", "A ++" och "A +++".
  • När det gäller funktionalitet gör alla modeller sitt jobb bra. Om du har individuella preferenser väljer du alternativ med Smart Touch -funktionen. Tack vare det kan du ladda ytterligare alternativ. Sådana modeller är dock dyrare.
  • Ljudnivån under tvätt beror på trumman. Rostfria produkter anses vara de mest slitstarka, men de ger höga ljud. Plastfat kommer att vara tysta, men de är kortlivade.

Rekommenderad: