Tvättmaskiner För Sommarstugor Utan Rinnande Vatten: Valet Av Maskin Med Sköljning Och Centrifugering. Små Förortsautomater Med Tank Och Andra Alternativ

Innehållsförteckning:

Video: Tvättmaskiner För Sommarstugor Utan Rinnande Vatten: Valet Av Maskin Med Sköljning Och Centrifugering. Små Förortsautomater Med Tank Och Andra Alternativ

Video: Tvättmaskiner För Sommarstugor Utan Rinnande Vatten: Valet Av Maskin Med Sköljning Och Centrifugering. Små Förortsautomater Med Tank Och Andra Alternativ
Video: Two Toy Washing Machines Miele, AEG running at the same time kids toys challenge, Обзор игрушки 48 2024, April
Tvättmaskiner För Sommarstugor Utan Rinnande Vatten: Valet Av Maskin Med Sköljning Och Centrifugering. Små Förortsautomater Med Tank Och Andra Alternativ
Tvättmaskiner För Sommarstugor Utan Rinnande Vatten: Valet Av Maskin Med Sköljning Och Centrifugering. Små Förortsautomater Med Tank Och Andra Alternativ
Anonim

För att göra vistelsen på dacha bekväm och hemmafruarna inte behövde tvätta saker för hand finns det tvättmaskiner som fungerar utan rinnande vatten. Denna typ av utrustning har många olika modeller, så varje ägare till en sommarstuga kommer att kunna välja det bästa alternativet för sig själv.

Särdrag

När en familj är utanför staden i flera månader är det inte nödvändigt att köpa en dyr modern tvättmaskin.

Det bästa alternativet i det här fallet är en tvättmaskin för ett sommarboende utan rinnande vatten.

Denna enhet måste kännetecknas av följande funktioner:

  • kompaktitet för transport utan komplikationer;
  • låg effekt, eftersom inte alla elektriska ledningar i landet eller på landsbygden tål en tung belastning;
  • låg vattenförbrukning, eftersom "tvättmaskin" -tanken måste fyllas manuellt;
  • låg energiförbrukning.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt av arter

Små landsbilar är inte bara med sköljning, spinning, med en tank, utan också många andra. För närvarande finns det fyra typer av enheter för landsbygden.

  1. Aktivator . Denna typ anses vara den mest budgetmässiga. I detta fall sker rengöring av linne med hjälp av mekanisk verkan. Aktivatormaskinen går sällan sönder, men eventuella funktionsstörningar kan enkelt elimineras av dig själv. Denna typ av utrustning kräver ingen anslutning till vattenförsörjningen, har inget drivrem och användaren behöver inte slösa tid på att värma upp vattnet.
  2. Halvautomatisk med snurrning . Denna typ av tvättmaskin används för att snurra saker i en centrifug. Det skiljer sig från maskinen genom behovet av mänskligt deltagande i tvättprocessen. Värdinnan måste ladda tvätten själv, hälla i uppvärmt vatten, tillsätt pulver och överföra saker till centrifugen för centrifugering - detta anses vara en nackdel med enheten. Fördelarna med teknik inkluderar möjligheten att ansluta till vattenförsörjningen, närvaron av en separat tank för tvätt och centrifugering, kompakthet, överkomlig kostnad, val av tvättläge, inget behov av manuell centrifugering.
  3. Automatisk med en pressning för vatten . Denna typ av maskin kan helt lösa tvättproblemet utan rinnande vatten. Dessutom behöver värdinnan inte värma vattnet och ägna sig åt manuell sköljning. Tekniken har ett stort urval av lägen, den tvättar, sköljer och vrider ut saker på egen hand. Det enda besväret är behovet av att manuellt suga in vatten i enheten.
  4. Minitvättmaskiner blir allt populärare bland befolkningen varje år . Deras främsta fördelar är rörlighet och låg vikt. En sådan assistent kan hämtas och transporteras i bagageutrymmet på en bil. I sådana "tvättmaskiner" placeras cirka 3 kilo linne.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter enhetstyp

För att starta tvättprocessen snurrar enheten trumman. För detta ändamål kan en av följande enhetstyper installeras i den.

  1. Bälte . Denna typ av enhet är ofta utrustad med budgetmodeller av tvättmaskiner. Det användes i sovjettillverkad teknik. Enheten överför energi från rotationsrörelser till trumskivan med ett bälte.
  2. Tvättmaskinens direktkörning är en av de senaste utvecklingen . Tack vare denna teknik kombineras motorn och trumman.
Bild
Bild
Bild
Bild

Genom att ladda metod

Alla tvättmaskiner kan laddas horisontellt eller vertikalt. Vid vertikal laddning placeras föremål för efterföljande tvätt ovanpå, för vilken topplocket viks tillbaka . I det här fallet skickas saker till en speciell lucka. Detta hål måste stängas under tvätt. Frontlastning innebär att man laddar saker i luckan, som ligger på framsidan av "tvättmaskinen". Enligt konsumentrecensioner finns det inga speciella skillnader mellan dessa typer av utrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Toppmodeller

Analysera statistik och konsumentrecensioner, experter drog slutsatsen att de mest värda modellerna av tvättmaskiner för sommarstugor är följande.

" Slavda WS - 30ET ". Denna modell tillhör aktivatorn, lastningen av linne i den utförs vertikalt. Den maximala enheten kan tvätta 3 kilo saker åt gången. Fördelarna med "Slavda" inkluderar låg kostnad, hög kvalitet på tvätt, kompakta mått, låg ljudnivå under drift, enkel användning och procedurens hastighet. Nackdelarna med modellen inkluderar kontrollknappar i plast, samt ett genomtänkt dräneringssystem.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Assol XPB45-255S ". Den halvautomatiska maskinen har en vridningsfunktion, den kännetecknas av närvaron av en plasttank samt vertikal lastning. För en tvätt kan enheten städa upp 4,5 kilo linne. Centrifugen för denna modell rymmer inte mer än 3,5 kilo tvättade föremål. Fördelarna med "Assol" är den goda kvaliteten på tvätt, snurrande kläder till ett nästan torrt tillstånd, små dimensioner samt överkomliga kostnader. Nackdelen är en olägenhet för slangen vid vätskeuppsamling.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gorenje W 72ZY2 / R + PS PL95 Är en tvättmaskin utrustad med en vattentank. Dessutom har enheten en elektronisk typ av kontroll, frontladdning av saker. När du laddar 18 kilo tvätt i "tvättmaskinen" kan du välja ett av 18 program. Fördelarna med modellen inkluderar tvätt utan anslutning till vattenförsörjningssystemet, elförbrukningens ekonomi, högkvalitativ borttagning av olika typer av fläckar, låg ljudnivå i drift. "Tvättmaskinen" skrynklar inte saker. Nackdelarna med enheten inkluderar en stor massa, liksom svårigheter med vätskedränering.

Bild
Bild
Bild
Bild

" VolTech Princess " - en minimaskin med en aktivator typ av funktion och en mekanisk typ av kontroll. Denna typ av teknik ger värdinnan möjlighet att tvätta små föremål som väger upp till ett kilo. Denna modell tar liten plats, tvättar tvätt effektivt och är lämplig för frekventa tvättar. Värdinnan har möjlighet att observera tvättförfarandet i ett transparent badkar. Nackdelen med prinsessan är slangens lilla längd, liksom nätsladden.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Vol Tek Rainbow CM - 2 Blue ". Tvättmaskinen kännetecknas av sin ekonomiska förbrukning av vatten, tvättmedel och el. Tekniken kräver inte en separat elektrisk ledning. Modellen är efterfrågad på grund av dess lätthet och kompakthet, liksom möjligheten att använda den för daglig tvätt. Maskinen är utrustad med extremt nödvändiga funktioner, den har inget överflödigt. Säkerheten för utrustningsdriften säkerställs av en blockeringssensor, liksom av ett system för skydd mot vattenöverflöd och överbelastning. Användare noterar sådana nackdelar med tekniken som slangfästets opålitlighet, frånvaron av centrifugeringsläge och en liten volym av tvättkärlet.

Bild
Bild
Bild
Bild

" VolTek Rainbow CM-5 White " är ett idealiskt alternativ för att tvätta kläder i landet. Denna typ av teknik anses vara ekonomisk när det gäller vatten- och elförbrukning. Enheten fungerar i omvänd läge. Du kan tvätta saker med maskinen i normalt och känsligt läge. Maskinen kan använda alla typer av pulver. Dessutom ger den en automatisk avstängning.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Snövit HRV45-968 S ". Denna "tvättmaskin" köps ofta för tvätt på landet eller hyresbostäder. Denna modell kännetecknas av en aktivatortyp och tvättar tvätten perfekt. Maskinen kan tvätta i en normal, känslig cykel och även snurra saker bra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalsregler

För att bestämma modellen för en tvättmaskin för ett sommarboende, Följande faktorer måste beaktas:

  • möjligheten att ansluta enheten till konstruktionssystemet;
  • personliga preferenser för personen.

I avsaknad av möjlighet att ansluta utrustning till vattenförsörjningssystemet minskas utbudet av sålda modeller betydligt. Du bör inte betala för mycket för mini-enhetens många funktioner, eftersom du inte behöver använda dem på dacha. Du kan köpa en maskin utan att spinna och torka saker, eftersom dessa procedurer kan utföras utomhus.

Om familjen har små barn är det värt att välja en modell som tvättar kläder i ett känsligt läge.

De viktigaste kraven för landstvättmaskiner är följande

  1. Storlek och vikt . Minimaskinen måste enkelt transporteras och bäras från plats till plats, så "tvättmaskinen" för att ge bör vara lätt och kompakt.
  2. Kraft . Denna indikator måste väljas ansvarsfullt, annars kan det uppstå kortslutning.
  3. Vatten konsumption . Det ska vara minimalt.
  4. Energiförbrukning . Hög elförbrukning har en direkt inverkan på maskinens kostnad.
  5. Pris . Eftersom många människor för närvarande köper automatmaskiner för att tvätta kläder, är sommarstugor billiga.
Bild
Bild

Professionella rekommenderar att du inte köper en "tvättmaskin" med höga tekniska egenskaper för ett lanthus, eftersom elnätet kanske inte tål sina möjligheter. Det är också värt att uppmärksamma utrustningen med en plasttank, eftersom den inte drivs sämre än en metall, men det kostar mycket mindre, samtidigt som ljudnivån reduceras.

Recension av Slavda tvättmaskin i videon.

Rekommenderad: