Triton -bad (50 Foton): Akrylmodeller, "Michelle" Och "Diana", "Standard" Och "Isabelle", Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Triton -bad (50 Foton): Akrylmodeller, "Michelle" Och "Diana", "Standard" Och "Isabelle", Kundrecensioner

Video: Triton -bad (50 Foton): Akrylmodeller,
Video: MIDI клавиатура KORG TRITON Taktile 49 2024, April
Triton -bad (50 Foton): Akrylmodeller, "Michelle" Och "Diana", "Standard" Och "Isabelle", Kundrecensioner
Triton -bad (50 Foton): Akrylmodeller, "Michelle" Och "Diana", "Standard" Och "Isabelle", Kundrecensioner
Anonim

Idag är akrylbad mycket populära, som gradvis ersätter stål- och gjutjärnsprodukter. De lockar uppmärksamhet med sitt oklanderliga utseende och praktiska. På den moderna VVS -marknaden är Triton -produkter mycket efterfrågade. Märket erbjuder bad av utmärkt kvalitet, som kännetecknas av funktionalitet, hållbarhet och skönhet.

Bild
Bild

Särdrag

Triton grundades 2002. Det grundades av en liten grupp ingenjörer som ville skapa en mycket speciell sanitetsprodukt med utmärkt kvalitet, snygg design och överkomligt pris. Produktionens särdrag ligger i det faktum att alla vinster investeras i företagets utveckling, vilket resulterar i att tekniken för tillverkning av produkter ständigt förbättras.

Idag producerar Triton -företaget ett brett utbud av badkar i akryl. Det samarbetar uteslutande med pålitliga leverantörer som tillhandahåller bra råvaror och utmärkt utrustning. Triton tillverkar badkar av sanitär akrylplåt. Tillverkaren av detta kvalitetsmaterial är det österrikiska företaget Senosan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Varumärket Triton är ensam ägare till ett vakuumformande komplex i Ryska federationen. Akrylbad skapas genom vakuum -termoformande akrylskivor, varefter de förstärks med en blandning av glasrovning, harts och mineralfyllmedel. Företaget använder installationer för att applicera ett förstärkningsskikt från en amerikansk koncern Binks … Badkar tillverkas på vår egen produktionslinje - endast galvanisering utförs med hjälp av partners.

Varumärkets ledning har etablerat ett logistiksystem som utesluter alla slags mellanhänder. Allt material levereras direkt från tillverkare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Triton erbjuder badkar av hög kvalitet i akryl i följande konfigurationer:

  • standard - satsen består av själva produkten (badkar), ram, avloppsöverloppssystem och panel;
  • enligt beställningen - om så önskas kan produkten utrustas med hydro-, turbo- eller luftmassage.

Tack vare sin pålitliga ram motstår akryl deformation även under tung vikt.

Bild
Bild

Tillverkaren erbjuder badkar i olika former, bland vilka både traditionella och asymmetriska modeller efterfrågas. För små utrymmen är ett hörnbad en utmärkt lösning. Du kan välja höger eller vänster modell. Märket producerar badkar i olika storlekar. I det presenterade sortimentet kan du hitta både kompakta alternativ för små badrum och stora badkar som passar perfekt in i rymliga rum.

För trånga rum kan du plocka upp en ganska djup modell.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom flera typer av massage kan moderna Triton -modeller utrustas med olika tillbehör, till exempel nackstöd, kranar, handtag, frontpanel, gesimser och en enhet för färgterapi.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller färglösningar erbjuder Triton badkar i en mängd olika färger. De olika nyanser av VVS gör att du kan välja det bästa alternativet som passar perfekt in i vilken inredning som helst. En viktig egenskap hos badkar är närvaron av en upphöjd botten, eftersom den förhindrar glidning och förhindrar skador under vattenprocedurer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En annan egenskap är att produkter i de flesta fall inte är benägna att gulna. Men om de dyker upp, används speciella medel för att rengöra dem, även om de kan torkas perfekt med hjälp av vanlig tvättvätska.

Om det uppstår chips på badkarets yta, behöver du inte förtvivla, för med hjälp av ett speciellt polermedel kan du bli av med det här besväret, och Triton -badkaret kommer igen att få ett vackert och snyggt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Fördelarna med Triton akrylbadkar härrör från sådana plastfunktioner som:

  • hög kvalitet;
  • varaktighet;
  • styrka;
  • ekologisk renlighet;
  • brist på tendens att rosta;
  • brännbarhet;
Bild
Bild
  • blank och slät yta;
  • lätthet, vilket ger bekvämlighet under transport;
  • ljudisolerande egenskaper;
  • antibakteriella egenskaper;
  • kemisk resistans;
  • låg värmeledningsförmåga, så vattnet i badet kyls långsamt;
  • motståndskraft mot ultravioletta strålar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Liksom de flesta badkar har Triton -produkter några nackdelar, nämligen:

  • bräcklighet av akryl, eftersom detta material kännetecknas av en liten tjocklek;
  • bara vissa modeller från tillverkaren Triton tål tung belastning - inte alla bad är avsedda för överviktiga;
  • det finns ett fabriksfel, därför bör du noggrant undersöka den innan du köper en specifik modell.
Bild
Bild

Material (redigera)

Badkar från tillverkaren Triton är tillverkade uteslutande av högkvalitativ, pålitlig och praktisk akryl. Detta material är en typ av plast. Vid uppvärmning kan akryl anta olika former. Trots att tjockleken bara är 4 cm är produkterna hållbara och pålitliga. Glasfiber- och polyesterhartser används för att förstärka produkter.

De flesta akrylmodeller finns i en universell färg - vit. Ett lyxigt vitt badkar ser alltid elegant, elegant och elegant ut.

Bild
Bild

Räckvidd

Triton erbjuder ett brett utbud av badkar i akryl. Beroende på produktens stil är de indelade i flera typer:

  • Klassisk . Bad av denna typ tillhör kompakta storlekar, som kännetecknas av rymlighet. Sådana produkter kan utrustas med ett hydromassagesystem, liksom inbyggda säten.
  • Original . Dessa produkter är idealiska för anpassade badrum. Badkar kännetecknas av släta linjer. De används ofta för att dela stora rum i zoner. Många modeller är utrustade med bekväma alternativ som ergonomiska nackstöd.
  • Standard … Modellerna är rektangulära i form, några av dem har en aluminiumram. Fördelen med denna typ är skålens stora volym och förekomsten av en halkskyddande beläggning.
  • Elegant . Sådana badkar lockar uppmärksamhet inte bara för sitt magnifika utseende, utan också för de många inbyggda alternativen. Dessa produkter kan ge maximal komfort och avkoppling samtidigt som de tar vattenbehandlingar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Triton har ett antal populära modeller. Låt oss överväga dem mer detaljerat.

  • Michelle Är en fristående akrylmodell med hydromassage. I katalogen presenteras den i både höger och vänster version. Modellen är utrustad med två funktionella armstöd. Två typer av handtag kan dessutom installeras i designen, samt en fram- eller ändsköld. Badet har måtten 170x96x60 cm.
  • " Lagun " Är badkar med hydromassage av akryl. Modellen har en bred rygg, två räcken; dessutom kan du installera en mixer. En obestridlig fördel är den korrugerade botten, som ger massage. Denna version presenteras med måtten 170x96x60 cm.
  • " Caesar " Är ett badrum utrustat med hydromassage, som har varit mycket efterfrågat i cirka fem år. Det överraskar med sin lyxiga design, anatomiska ryggstöd och ett bekvämt nackstöd. Badtillbehör kan placeras ovanpå produkten. Modellen är fristående, så den kan säkert användas för både små och rymliga badrum. Den har måtten 180x80 cm och en höjd av 64,5 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Bella - Detta är ett utmärkt val för små utrymmen, eftersom det har kompakta mått: 140x76x60 cm. Den icke-standardiserade formen gör att du kan installera produkten i ett av hörnen av badrummet. Tillverkaren erbjuder denna modell i både höger- och vänsterutförande.
  • " Bris " Är en elegant kompakt modell utrustad med hydromassage och andra extrafunktioner. Produktens botten är korrugerad, den breda ryggen är utrustad med ett bekvämt nackstöd. Badkaret presenteras i en asymmetrisk form, med måtten 150x96x67 cm.
  • " Standard" 150x70 - Det här är en ganska enkel modell, men den är efterfrågad på grund av sitt överkomliga pris. Denna version har ett djup på 36 cm och en volym på 210 liter. Det rektangulära badkaret har en 10-årig tillverkargaranti.
  • " Diana " är en träff på försäljningen på grund av sin ursprungliga och bekväma form. Modellen lockar uppmärksamhet med sin anatomiska rygg. Om så önskas kan den dessutom utrustas med ett hydromassagesystem, samt kompletteras med gardiner med en taklist för att skapa maximal komfort när du tar vattenprocedurer. Den mäter 170x75x65,5 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Isabelle Är ett charmigt hörnbadkar som är kompakt. Modellen är utrustad med hydromassage, den presenteras i höger och vänster version. Volymen är 270 liter och måtten är 170x100 x63 cm.
  • " Emma-170 " Är ett elegant rektangulärt badkar. Det utmärks av sin enkelhet och koncishet. Tillverkaren ger 10 års garanti för denna modell. Badkaret är ganska rymligt, samtidigt som det tar lite plats, eftersom dess mått är 170x70 cm och höjden är 63 cm. Dessutom kan denna modell utrustas med nackstöd, handtag, gardiner, en mixer och en skärm.
  • " Kylie " kombinerar lyx, elegans och skönhet. Denna modell har en korrugerad botten, vilket garanterar en halkskyddande effekt, liksom ett brett ryggstöd med nackstöd för en bekväm position medan du tar vattenprocedurer. Den är gjord i två lösningar: höger och vänster. Tar lite plats i badrummet tack vare hörnfästet. Dess mått är 150x101x63 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Triton -badkar är inte billiga, så du bör noggrant välja en produkt. Det är värt att följa rekommendationerna från experter för att inte köpa en falsk. Det viktigaste är att bekanta sig med dokumenten som bekräftar produktens originalitet och kvalitet. Det är svårt att identifiera en falsk efter sitt utseende, vanligtvis kommer denna förståelse med tiden, när det snövit badrummet gradvis börjar bli gult.

Lågkvalitativa akrylprodukter tål inte mycket vikt och sänkning. Triton använder flera lager av beläggning för att säkerställa hållbarhet och tillförlitlighet. En falsk har vanligtvis färre lager, så repor dyker snabbt upp på den, och det finns också möjlighet till delaminering av materiallagren.

Bild
Bild

Det är nödvändigt att vara uppmärksam på följande punkter när du väljer Triton -badkar:

  • läs recensioner, se olika modeller på webbplatsen, välj några av de mest lämpliga alternativen för dig själv;
  • När du köper bör du fråga säljaren om installationsfunktionerna;
  • munstyckenas funktion beror på vattnets kvalitet, därför är det med ökade hårdhetsvärden nödvändigt att dessutom installera ett filter;
  • billiga produkter bör undvikas eftersom Triton -modellerna är prissatta över genomsnittet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Installationsrekommendationer

Hydromassagebad är mycket efterfrågat bland köpare. De dök upp i början av 1900 -talet, deras berömmelse ökar bara från år till år. Många lockas av hydromassagemodellen, för med hjälp av denna funktion kan du lindra stress och trötthet efter en hård dags arbete, samt generellt stärka kroppen.

Experter rekommenderar att nybörjare, när de installerar VVS -utrustning, inte tar på sig installationen av ett badkar, särskilt en hydromassage. Det är bättre att lita på proffs som kommer att utföra arbetet snabbt och effektivt. Om du redan har lite erfarenhet av att installera VVS kan du, enligt instruktionerna, installera det själv.

Bild
Bild

Det finns flera alternativ för att installera ett badkar från Triton:

  • På rekvisita … I det här fallet är produkten installerad på specialben, som vanligtvis redan ingår i satsen. Detta alternativ är lämpligt även för nybörjare, eftersom det är enkelt. Stöden är tillverkade av legerat stål, vilket inte lämpar sig för korrosion. De kan justeras, så att alla kan ställa in produkten till en viss höjd, beroende på personliga preferenser och önskemål.
  • På tegelstenar . Detta alternativ har samma princip som ovanstående metod, men endast sanitetsartiklar läggs på tegel. De exponeras på ett sådant sätt att de bildar "ben". Det här alternativet ser oestetiskt ut, så du bör använda speciella plattor täckta med kakel.
  • På ramen . Detta alternativ är idealiskt för installation av inbyggda badkar. Arbetet börjar med att skapa en ritning av trådramen. För dess konstruktion krävs stålskenor som är anslutna med bultar eller svetsning under montering. Det senare alternativet är mer hållbart och pålitligt. För att dölja ramen används paneler på vilka keramiska plattor är fästa.

Idag föredrar många människor hörnmodeller, eftersom de är kompakta och låter dig lämna mer ledigt utrymme jämfört med de vanliga rektangulära baden. Hörnalternativ kännetecknas av mångsidighet, eftersom de ser attraktiva ut i rymliga rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För att korrekt installera hörnalternativet måste du vara uppmärksam på flera viktiga nyanser:

  • De kan vara både vänster- och högerhänta. Det är nödvändigt att välja rätt modell, eftersom anslutningen av vattentillförsel och avloppssystem beror på dess val.
  • Var uppmärksam på väggarna innan du installerar produkten - de måste vara platta. Böjda väggar tillåter inte installation av VVS -utrustning på en nivå.
  • Hörnmodellen är vanligtvis installerad på stöd, som bör vara ordentligt fixerade runt produktens hela omkrets, eftersom de används för att ytterligare fästa ramstyrningarna.
  • Installera en flexibel golvlist där produkten vilar på väggen. Detta skyddar golvbeläggningen på ett tillförlitligt sätt genom att eliminera risken för vattenläckage.

Rekommenderad: