Kaldewei Badkar: Tyska Modeller Saniform Plus, Eurowa Och Cayono, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Kaldewei Badkar: Tyska Modeller Saniform Plus, Eurowa Och Cayono, Kundrecensioner

Video: Kaldewei Badkar: Tyska Modeller Saniform Plus, Eurowa Och Cayono, Kundrecensioner
Video: Надежная установка стальной ванны Kaldewei Saniform Plus 2024, April
Kaldewei Badkar: Tyska Modeller Saniform Plus, Eurowa Och Cayono, Kundrecensioner
Kaldewei Badkar: Tyska Modeller Saniform Plus, Eurowa Och Cayono, Kundrecensioner
Anonim

När du letar efter ett badkar för hemmet uppmärksammar köparna alltid produktens kvalitet. Modellens hållbarhet och användbarhet beror på detta kriterium. Den moderna marknaden erbjuder ett sortiment från internationella och inhemska tillverkare, som har ett positivt rykte och goda recensioner från sina kunder. Dessa inkluderar varumärket Kaldewei. Den presenterar ett brett utbud av stålbadkar, bland vilka du kan hitta rätt produkt för alla kunders behov.

Bild
Bild

Specifikationer

Det tyska företaget Kaldewei har tillverkat sanitetsprodukter i ett sekel sedan 1918. Det är det första märket som skapade det första badkaret i ett stycke utan svets. Det blev ett genombrott inte bara för företaget, utan också för VVS -marknaden i allmänhet. Kaldewei badkar är tillverkade av stålemalj.

Processen att tillverka material för själva produkterna utförs i flera steg

  • Blandning av naturliga råvaror . Från silikater och oxider, som företagets specialister blandar enligt ett särskilt patenterat recept, erhålls en högkvalitativ grund för tillverkning av sanitetsartiklar.
  • Smältande . För att få emaljfrits placeras den resulterande blandningen i smältugnar uppvärmda till + 1300 ° C. Den homogena legeringen som bildas under smältprocessen kyls med isvatten. Från den härdade massan erhålls glaskristaller - frits, som är nödvändiga för det fortsatta stadiet av materialproduktion.
  • Slipning . För att bearbeta emaljfritt till emaljslip bearbetas det i 5 timmar i kulkvarnar tillsammans med andra naturliga komponenter.
  • Ansökan och avfyrning . Det resulterande materialet sprutas på stålplåtar och placeras i en ugn vid + 850 ° C. Det resulterande kompositmaterialet har en emaljbeläggningstjocklek på cirka 0,6 mm och en stålram på 2,9 mm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Materialet är bra eftersom det är 100% naturligt och miljövänligt . Separat från samma tillverkare kan du köpa ett ljudisoleringssats, tack vare vilket badet blir en ännu trevligare och bekvämare process. Kaldewei -sortimentet kännetecknas av ett överflöd av produkter i olika former. Den enkla och snygga designen ger produkten en speciell charm, vilket gör den lämplig för moderna badrum. De flesta produkterna är golvstående utan ben. Således kännetecknas de av en högre grad av stabilitet och säkerhet.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Badkar från tillverkaren Kaldewei har flera positiva aspekter.

  • Stötmotstånd . På grund av den speciella metoden för tillverkning av materialet för sanitetsartiklar kännetecknas ytan av en hög täthet och motståndskraft mot mekaniska skador.
  • Säkerhet och renlighet . Emaljytan är icke-porös, så mikroorganismer och bakterier dröjer inte kvar på den länge. Dessutom har den halkskyddande egenskaper. Och det är också lätt att rengöra och motståndskraftigt mot reaktioner på kemikalier av olika natur - tvättmedel, hårfärg, medicinska tillsatser och andra.
  • Upp till 30 års garanti . Badkar från detta företag kännetecknas av sin hållbarhet och höga kvalitet på ytan, som behåller sitt oklanderliga utseende under lång tid med rätt vård.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Användarvänligheten . Designers bryr sig om sina kunders komfort, så badkar tillverkas med hänsyn till människokroppens kurvor. Ljudisolering för ett bad spelar en viktig roll, därför innehåller tillverkarens sortiment en speciell uppsättning ljudisolerande beläggningar. Användningen av produkter ger positiva känslor och låter dig uppnå den mest avslappnande effekten.
  • Enkel installation . Bad installeras på kort tid och kräver inte mycket ansträngning och nerver. Produkten är lätt och du kan enkelt installera den själv eller använda installationstjänsten.
  • Pris . Bland tillverkarens breda sortiment kan du hitta en produkt för valfri plånbok. Alla modeller kännetecknas av ett trevligt pris-prestanda-förhållande som tillfredsställer kunderna.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns praktiskt taget inga nackdelar med produkter från Kaldewei, men som framgår av recensionerna finns det risk för att mikrosprickor och små chips uppstår vid felaktig användning av produkten.

Bild
Bild

Sortimentöversikt

Kaldewei -serien innehåller snygga badkar i klassisk traditionell eller modern stil . Till exempel har modellen Saniform Plus en standarddesign som eliminerar onödiga saker. Det är lätt att använda på grund av sin ergonomi. Avloppet är vid foten. Tillgängliga storlekar varierar från 140x70 till 180x70 cm, beroende på badrumets storlek. Badkaret har en självrengörande Perl-Effekt-beläggning och en halkskyddande emaljbeläggning och ett ljudisolerande kit. Själva produkten är installerad på benen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Cayono 751 Easy-Clean är ett fristående badkar som är populärt bland rymliga badrum. Frånvaron av ben och stabila sidoväggar av produkten gör den bekväm att använda både för avsett ändamål och för hushållsbehov. Du kan välja storlekar från 150x70 till 180x70 cm. Dessutom kan modellen utrustas med självrengörande och halkskyddande beläggningar. Satsen kan också innehålla handtag för enkel användning av badet och ett ljudsystem för trevlig avkoppling. Eurowa -modellen skiljer sig åt med liknande egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Conoduo badkar kombinerar oöverträffad design och otrolig form . En sådan produkt kommer att bli en fristad för bekväma vattenprocedurer. Designers, när du skapar denna modell, använde skickligt geometriska former, så badkaret kommer helst att betona den moderna stilen i rummet. Storleken har ett intervall från 170x75 till 200x100 cm. Frånvaron av ben gör att badet kan användas som en fristående produkt. En bred palett låter dig välja utformningen av VVS för badrumsinredning. Avloppet ser mycket imponerande ut eftersom det är dolt och kompletteras med en emaljbeläggning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom rektangulära bad producerar företaget intressanta modeller av ovala, lockiga och hörnmodeller. Det ovala badrummet Ellipso Duo Oval ser extremt imponerande ut, även om dess design kännetecknas av släta, enkla linjer. Tack vare sin form kan vattenbehandlingar tas bekvämt ensamma eller tillsammans. Badrummet har en storlek på 190x100 cm, det finns inga ben. Det finns 7 färgalternativ att välja mellan. Det finns också Mega Duo Oval och Meisterstueck Classic Duo Oval modeller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hörnbadrum är särskilt populära på grund av möjligheten att spara utrymme i badrummet eller diversifiera det med en intressant modellform. Plaza Duo -produkten ser extremt imponerande ut och är redo att betona rummets modernitet med sin extraordinära tydliga geometriska form. Hörnbadet Novola Duo 6, Twin Pool och Studio Star ser också intressanta ut. Fördelen med modellutbudet är att köparen enkelt kan hitta ett badrum av lämplig storlek: 140x70, 170x70, 170x75, 180x80, 200x100 cm och andra. Varje produkt kan dessutom utrustas med självrengörande och halkskyddande beläggningar samt ett ljudisoleringssats.

Nya modeller finns i Showroom, där tillverkaren demonstrerar sina produkter flera gånger om året.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Inhemska köpare är mycket positiva till Kaldewei -produkter från Tyskland. Först och främst noterar de dess unika design, som trots sin enkelhet ser väldigt harmonisk ut och intressant betonar badrummet. Ägare av modeller utan ben noterar dess attraktivitet och stabilitet, bekvämligheten med att använda en dusch i den, liksom en positiv uppfattning i allmänhet. Kunder som har använt Kaldewei sanitetsartiklar i mer än ett år noterar dess hållbarhet och emaljens pärleffekt, med tiden blir det inte gult och förlorar inte sin snövit blanka nyans.

Och tack vare den extra halkskyddande beläggningen är det mycket bekvämare och säkrare att använda produkten, så många köpare villigt köper sådana produkter till barnens badrum. För detta ger tillverkarens sortiment specifikt badstorlekar från 140x70 till 160x70 cm.

Bild
Bild

Kaldewei -produkter används ofta i Ryssland på grund av deras intressanta och ergonomiska design . Många köpare ger möjlighet att göra skräddarsydda hål i badrummen. Detta är mycket bekvämt för dem som vill stoppa i dem vatten- eller luftmassagestrålar för att förbättra kvaliteten på deras avkoppling. Och även köpare noterar de tjocka väggarna, tack vare vilka vattnet i badet svalnar långsamt och en bra ljudisoleringseffekt, även utan att köpa en extra uppsättning. Produkter kan enkelt och snabbt rengöras med neutrala tvättmedel. Recensioner om modellerna för detta företag är 90% positiva, vilket ökar förtroendet hos andra kunder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

8 bilder

Rekommenderad: