Uppblåsbar Uppvärmd Jacuzzi: Utomhuspool Med SPA För Sommarstugor, Recensioner Av Intex -produkter För Gatan

Innehållsförteckning:

Video: Uppblåsbar Uppvärmd Jacuzzi: Utomhuspool Med SPA För Sommarstugor, Recensioner Av Intex -produkter För Gatan

Video: Uppblåsbar Uppvärmd Jacuzzi: Utomhuspool Med SPA För Sommarstugor, Recensioner Av Intex -produkter För Gatan
Video: Intex Portable 6 Person Inflatable Bubble Hot Tub 2024, April
Uppblåsbar Uppvärmd Jacuzzi: Utomhuspool Med SPA För Sommarstugor, Recensioner Av Intex -produkter För Gatan
Uppblåsbar Uppvärmd Jacuzzi: Utomhuspool Med SPA För Sommarstugor, Recensioner Av Intex -produkter För Gatan
Anonim

Tyvärr har inte alla sommarboende råd med sin egen pool, eftersom arrangemanget av en sådan plats kräver stora ekonomiska kostnader. Samtidigt gillar många att börja badsäsongen från de första soliga dagarna och avsluta den efter att det sista lövverket har fallit från träden.

Det var för sådana människor som speciella uppblåsbara uppvärmda pooler skapades, som passar in i alla sommarstugor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad det är?

Själva utformningen av en uppblåsbar jacuzzi skiljer sig praktiskt taget inte från vanliga utomhuspooler. Men genom att installera en sådan enhet i landet får du inte bara möjlighet att stanna i varmt vatten utomhus även vid låga temperaturer, men också många andra bonusar, till exempel en luftmassageeffekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den automatiska filtrerings- och rengöringsfunktionen gör att du inte behöver oroa dig för rengöring och byte av vatten . Två lager ger ytterligare styrka: det inre är tillverkat av kompositfibrer och det yttre har en PVC -laminerad bas. Tack vare detta kan flera personer luta sig mot kanterna på den uppblåsbara jacuzzin på en gång och inte vara rädda för dess deformation.

Som regel varierar höjden på sådana pooler från 1,6 till 1,9 meter, volymen är 1,5 ton. Kapaciteten är fyra personer.

Dessa enheter är inte så avsedda för simning som för avkoppling och njutning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Uppblåsbara jacuzzi utomhus har många fördelar. Alla modeller har en speciell polyesteryta med en silikonbas. Botten av poolerna, förutom huvudskiktet, är täckt med konstläder, vilket förhindrar skador från stenar, så enheterna kan placeras var som helst. En annan fördel med enheterna är ett speciellt filtreringssystem som mjukar upp vattnet och inte skadar rören.

Jacuzzin är enkel att installera och demontera . Varje modell är utrustad med en kraftfull pump som snabbt överför vatten. Blås inte upp poolen med en maskinpump, eftersom det starka lufttrycket kan skada väggarna. Satsen innehåller också detaljerade instruktioner för användning och justering av enhetens funktioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

På några timmar tar värmaren vattnet till en temperatur på 40 grader. Modellerna har 100-160 massagestrålar med funktionen luft och hydromassage, placerade runt hela skålens omkrets. Setet innehåller också en vattentät fjärrkontroll för att reglera poolens funktion. Med korrekt drift kommer SPA -poolen att hålla länge.

Utomhus uppvärmda jacuzzi är utrustade med ett hydrokloridsystem som desinficerar vatten med en speciell saltkomposition . Regelbunden vila i en sådan enhet främjar inte bara avkoppling, utan läker också kroppen som helhet, eftersom den har vissa SPA -element. Luftnings- och filtreringsfunktionerna säkerställer vattnets mjukhet, som inte torkar ut huden, utan lugnar den.

Bild
Bild
Bild
Bild

En vistelse i en utomhusjacuzzi toner och stärker kroppen, förbättrar ämnesomsättningen, stärker musklerna och slätar ut huden, avlastar den från celluliter med hjälp av hydromassage. Det finns också en förbättring av sömnen, normalisering av nervsystemet, en förbättring av blodcirkulationen, vilket resulterar i att syretillförsel av vävnader sker.

Således kan vi dra slutsatsen att när du köper en uppblåsbar jacuzzi med hydromassage köper du ett helt hälsokomplex.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du köper en uppblåsbar jacuzzi bör du ta hänsyn till några av dess funktioner. Man måste komma ihåg att dess användning endast är möjlig från april till oktober, simning på vintern är förbjuden, eftersom kroppen kan spricka.

Trots den speciella filtreringen kräver enheten fortfarande vård och rengöring . Försök att inte tillåta djur med vassa klor och tänder, eftersom det trots materialets ökade styrka fortfarande kräver noggrann hantering. Du kan inte pumpa skålen för mycket, för i värmen tenderar luften att expandera och det kommer att behöva ytterligare utrymme, så sidorna bör sänkas något.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man installerar?

Den stora fördelen med uppblåsbara jacuzzis är deras enkla installation, vilket inte innebär något extra arbete som krävs för stationära modeller. Det räcker att bara blåsa upp SPA-poolen på våren och tömma den först på hösten, varefter den försiktigt läggs upp på vinden eller i garderoben.

Installationsplatsen ska vara nära kommunikationer, men samtidigt bort från staketet . Det är lämpligt att placera en uppblåsbar uppvärmd pool på solsidan av sommarstugan för att ta emot värme från strålarna också. Inspektera platsen noga: det ska inte finnas några växter på den, det är önskvärt att den är platt och av en sandig typ.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vissa användare har speciellt betongat området för en utomhusjacuzzi, men detta är inte nödvändigt. För att förbereda en plats för enheten är det tillräckligt att jämna ut plattformen, ta bort allt skräp, stenar, växter och andra föremål som kan skada skålens botten. Därefter rekommenderas att täcka platsen med sand, försiktigt tampa den. För ytterligare skydd kan du ta en speciell matta, tack vare vilken det är möjligt att installera SPA -poolen direkt på marken.

Nästa steg kommer att vara anslutning av kommunikation, för i landet kommer det inte att finnas en vanlig uppblåsbar pool, utan en jacuzzi, vilket kräver ett nära fynd av ett vattenförsörjningssystem.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att utföra allt nödvändigt arbete är det lämpligt att ringa en specialist som kan mycket om denna verksamhet och kan garantera optimal drift av enheten. Det finns dock också ett ekonomiskt alternativ, det vill säga att ansluta slangar eller jordgummirör till jacuzzi -strålarna.

Denna metod är också mycket mer praktisk, eftersom rören kan tas bort på hösten tillsammans med poolen ., och de kommer inte att vara i frost respektive kyla på vintern, de behöver inte vara extra isolerade och spendera pengar på det. Markplastkommunikation låter dig självständigt välja installationsplatsen för den uppvärmda poolen, så den kommer inte att vara bunden till samma område.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granskning av populära modeller

De mest kända tillverkarna av uppvärmda utomhuspooler är Intex och BestWay.

Bild
Bild
Bild
Bild

Intex 28404 PureSpa Bubble Therapy

Denna modell av en uppblåsbar pool med hydromassage har en rund form, kroppens beige färg och sidornas vita färg, dess mått är 191x71 centimeter, innerdiameterns längd är 147 cm, vilket är tillräckligt för gratis arrangemang av fyra personer. Volym vid 80% fyllning - 785 liter.

Huvuddragen i Intex pooler är enkel design , tack vare vilken installation och demontering av enheten sker mycket snabbt. Denna modell är gjord av höghållfast material med hjälp av Fiber-Tech Construction-teknik, tack vare vilken skålen inte deformeras även om fyra personer lutar sig på sidorna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En kraftfull värmare ger vatten till optimal temperatur på några timmar. Den uppvärmda utomhuspoolen är utrustad med 120 aerofoils för en riktigt avkopplande massage.

Hårvattenbehandlingssystemet är inbyggt för att mjuka upp hårt vatten och minska saltavlagringar . Denna modell är avsedd för både inomhus och utomhus installation. Förutom pumpen innehåller satsen instruktioner med en DVD, som beskriver installation och underhåll, samt ett speciellt förvaringsfodral, lock, droppbricka, kemikaliedispenser och speciella remsor för testning av vatten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Intex 28422 PureSpa Jet Massage

Denna modell har alla fördelar som den föregående, men den är dessutom utrustad med några fler bonusar. Chokladfärgen är mycket praktisk att använda, mindre smutsig och lättare att rengöra. Jacuzzin är utrustad med fyra kraftfulla jetstrålar med kraftfulla jetstrålar för en original SPA -massage, och den patenterade PureSpa Jet Massage -tekniken kommer att göra ditt bad ännu roligare.

Justering av massage och temperaturregimer utförs med en speciell vattentät fjärrkontroll. Utomhuspoolens mått är 191x71 cm med en innerdiameter på 147 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Lay-Z-Spa Premium Series BestWay 54112

Modellens vita sommarfärg passar perfekt in på alla lantgårdar. Dess dimensioner är 196x61 centimeter med en innerdiameter på 140 cm, vilket är tillräckligt för gratis boende för fyra personer. Skålens kapacitet är cirka 850 liter vid 75% fyllning.

Den inre beläggningen har en terylenyta, bestående av en polyestertråd med lucilikon i kompositionen . Modellen är utrustad med ett speciellt Lay-Z-Spa massagesystem, vars funktion är 80 luftmunstycken över hela skålens område.

Setet innehåller ett lock för en jacuzzi, ett isolerande lock, en utbytbar patron. Kontrollen utförs med hjälp av en liten digital skärm på bassängens kropp.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

När det gäller recensionerna om den uppblåsbara uppvärmda jacuzzin, oavsett modell och tillverkare, är de flesta positiva.

Köpare är nöjda med möjligheten att ha en privat pool mitt på sin egen bakgård från april till oktober. Enkel installation och demontering av enheterna noteras, deras positiva effekt på huden och hela kroppen som helhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

SPA-pooler har inte bara en avslappnande effekt, utan har också en fördelaktig effekt på de inre organen och nervsystemet. Varje ägare till en sådan enhet är utan tvekan nöjd med köpet och rekommenderar det till alla vänner och bekanta.

Den enda nackdelen som våra landsmän noterar är omöjligheten att använda poolen på vintern, eftersom dess yta kan skadas av frost.

Rekommenderad: