Vitt Och Blått Kök (27 Bilder): Köksset Med En Vit Topp Och En Blå Botten I Inredningen

Innehållsförteckning:

Video: Vitt Och Blått Kök (27 Bilder): Köksset Med En Vit Topp Och En Blå Botten I Inredningen

Video: Vitt Och Blått Kök (27 Bilder): Köksset Med En Vit Topp Och En Blå Botten I Inredningen
Video: Катя и её мистические Принглс приключения на Хэллоуин 2024, April
Vitt Och Blått Kök (27 Bilder): Köksset Med En Vit Topp Och En Blå Botten I Inredningen
Vitt Och Blått Kök (27 Bilder): Köksset Med En Vit Topp Och En Blå Botten I Inredningen
Anonim

Den blå och vita färgpaletten är en klassisk kombination som kan användas för att visuellt förstora köket. Blått och vitt kan kombineras med nästan vilken stil eller inredning som helst. Med traditionella, franska mönster, land- eller gårdsmotiv ser de vackra ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Palettfunktioner

Köksskåp och hyllor, matmöbler och dekorativa tyger i blått ser spektakulära, lugnande och fräscha ut. Blå nyanser, enligt psykologer, minskar aptiten, hjälper till att gå ner i vikt, så att de säkert kan läggas till moderna mönster och färgscheman för smycken för att skapa en vacker och mindre stimulerande miljö för binge -ätning.

Blå design kombinerad med vit lugnar och slappnar av men om du gillar varma färger kan du lägga till trämöbler med färgade tyger för att ge denna inredning en varm känsla. Ljusa färger ger energi och skapar en glad design. Att blanda ljusblått med de levande tonerna eller brunt av naturligt trä skapar en varm, mysig, harmonisk och trevlig modern interiör.

Den blå färgen är en symbol för vatten, därför ser denna design särskilt attraktiv ut på platser där solen inte är tilltalande med sina strålar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Inspirerade av blå havsvågor, älskvärda floder och hisnande sjöar kommer blåa mönster på vit tapet att bidra till att skapa en speciell stämning, visa karaktären hos invånarna. Att blanda blå och vita toner med andra möjliggör fantastiska färgkombinationer . Att lägga till röda och rosa accenter eller lila med varma färger kan förvandla en köksinredning till ett färgstarkt och välkomnande utrymme. Färgen blå låter dig skapa den nödvändiga kontrasten och lägga till personlighet i köket. Denna kombination kan användas tillsammans med mörkare färger. Köksskåp eller väggar i blått och vitt ser harmoniskt ut med gult eller rött.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad ska man kombinera med?

Ljusblått i kombination med vitt är perfekt för klassiska köksdesigner som är eleganta och lugna. Turkos och vit, dekorerad med ljusgröna eller mjuka accenter, ser särskilt attraktiv ut. I denna version av köksdesignen rekommenderar experter att använda fler träelement.

Sådana enkla kombinationer passar inte bara för klassiska mönster, utan också för dem som är inredda i retrostil.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Blå och vita toner kan kombineras med varma nyanser . Rött, orange, gult eller brunt fungerar bra med köksskåp och ödesigner i ljusblå färger. Gröna nyanser, inklusive turkos, blått och hela pastellspektrumet, är perfekta för modern inredning. Den vita toppen och den blå botten ser alltid bra ut.

Design exempel

Du kan blåsa nytt liv i ditt kök genom att lägga till vitt och blått i klassiska panelskåp. Ett specifikt exempel är ett franskt provinsiellt kök med mörkt trägolv och detaljer i mosaikplattor. För att skapa ett nytt utseende måste skåpen vara blå med vita ramar. Denna kombination kommer att fräscha upp rummet. Armaturer i rostfritt stål och en bänkskiva i vit marmor är ett välkommet tillskott.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den svala blå färgen skapar alltid en tydlig kontrast till golvet som imiterar naturligt trä . Det är bättre att dekorera väggarna i vitt i denna version av interiören, flera skåp ovanpå eller en ö också. Ett litet kök kommer att se attraktivt ut. Inuti kan du känna en avkopplande atmosfär när du använder de klassiska köksskåpen med paneler i turkos färg, med vita marmorbänkskivor och rustika ekgolv. Svarta smidda detaljer ska användas som ett fint tillägg.

Om du vill lägga till lite rustik inredning, är panelskåp, som bör färdigställas i en unik nyans av blått, det bästa alternativet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De ljusa väggarna kompletteras otroligt med en svart målning, golvet kännetecknas av en kryddad valnötskugga . Ett klassiskt vitt kök kan göras mer intressant genom att lägga till blåklintblå möbler. Blått ger en sval, uppfriskande touch till köksutrymmet, medan resten av köket behåller ett helt vitt färgschema. Det är bättre om en ö föreskrivs i designen. När det gäller golv kan du experimentera efter din smak.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det höga taket och den öppna planlösningen hjälper till att få det lilla köket att känna sig rymligare . Använd kristallvitt på dina väggar och lägg till en sval nyblå ton till utrymmet i dina stenplattor. Varma färger och mosaik i denna variant kommer att se bra ut på golvet.

De viktigaste köksskåpen ska förbli vita, bänkskivan ska vara svart granit och den smala köksön ska målas blå.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett retrokök sitter mitt i en öppen planlösning, vilket gör det tillgängligt från andra delar av huset. Eftersom innerväggen är målad ljusgrå, bör vitt råda på de viktigaste köksskåpen. Bordsskivan är färdig i svart för kontrast. Baren är målad i en ljusblå nyans.

Rekommenderad: