Liten Hörnsoffa I Köket: Smal Kökslätt Minisoffa "Etude", Välj En Kompakt Och Liten Modell

Innehållsförteckning:

Video: Liten Hörnsoffa I Köket: Smal Kökslätt Minisoffa "Etude", Välj En Kompakt Och Liten Modell

Video: Liten Hörnsoffa I Köket: Smal Kökslätt Minisoffa
Video: 200 Modern sofa set design ideas for living room interior designs 2021 2024, April
Liten Hörnsoffa I Köket: Smal Kökslätt Minisoffa "Etude", Välj En Kompakt Och Liten Modell
Liten Hörnsoffa I Köket: Smal Kökslätt Minisoffa "Etude", Välj En Kompakt Och Liten Modell
Anonim

Det finns många sätt att skapa en bekväm och mysig kökshörna. En liten hörnsoffa hjälper dig att förverkliga din dröm. Med sin hjälp kommer den möblerade platsen inte bara att vara bekväm att äta utan också att umgås med familj och nära vänner över en kopp te. Och dessutom är det bekvämt att använda som en arbetsplats eller en plats att koppla av - ta en paus från vardagens liv och rörelse eller en bullrig familj.

När du utrustar ett kök köps stolar eller pallar oftast, men deras nackdel är deras frekventa brist med ett stort antal människor, och dessutom tar de mycket plats.

Redan tråkiga möbler kan ersättas med en kompakt soffa, som kan väljas för alla kök i små och stora storlekar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kök hörnsoffa modeller

Det är mycket viktigt att skapa komfort i köket. Små dimensioner kan också rymma mångsidigheten i själva strukturen, med nischer för förvaring av olika saker och möjlighet till en extrasäng.

Låt oss överväga flera modeller som kombinerar alla användbara funktioner

Hörnmöbler

Denna typ av soffa är mycket populär. Det kommer inte att orsaka mycket problem med placering - det kommer att passa fritt i hörnet av köket. Du kan också ställa ett matbord där. Soffan kan idealiskt kombineras med extra lådor för lagring av spannmål, färska grönsaker (morötter, potatis och andra inte särskilt lättfördärvliga grönsaker), som kan förvaras utan kylskåp.

Nyligen har tillverkare förbättrat designen, som används som en extra kaj.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rektangulära soffor

Designad för smala kök. Det är viktigt att komma ihåg att principen för att vika en sådan struktur är framåt.

I mindre utsträckning är det bekvämt, eftersom det tar mycket plats kan det lediga utrymmet under sätet användas som ett litet förråd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Runda eller halvcirkelformade soffor

Denna design är mindre funktionell, inte avsedd för att utvecklas - det finns inget sätt att använda den som en extra sovplats. En rundad soffa kan bli centrum för uppmärksamhet i ett hörn av köket genom att täcka den med en filt och slänga in ett par små kuddar för att skapa ett mysigt hörn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modulärt kit

Det anses vara en multifunktionell och kreativ modell som låter dig diversifiera din köksdesign. Soffan består av flera delar, vilket är bekvämt att använda, eftersom var och en av delarna kan bära ett separat syfte. Rörelsen av både ett enskilt element och hela strukturen kommer inte att vara svår. Om det behövs kan du dölja eller ta bort några av komponenterna i satsen helt.

Det är nödvändigt att säkerställa materialets styrka och kvalitet, eftersom frekventa transformationer kan leda till skador.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bänk

Det ser ut som en bänk, bestående av ett ryggstöd, två armstöd och naturligtvis ett säte. En smal soffa, där det inte finns någon sovplats. Den har den största fasta längden upp till en och en halv meter, är funktionell - det finns nischer för lagring. Modellen är prisvärd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fönster soffor

Vanligtvis görs denna typ av konstruktion enligt vissa dimensioner. Utrustad med extra utrymme under sätet, gör att du kan ta bort onödiga saker under fötterna. Oftast placeras de i stora rum längs hela fönstret, vilket ger en panoramautsikt från fönstret.

Ett runt bord ser bra ut med en sådan modell.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varje modell är full av sina egna meriter, så du måste bestämma vilken som passar dig i köket och inte bara blir ett föremål för vardagen, utan också diversifierar köksdesignen, lägger till värme och komfort.

Soffa "Etude" för köksdesign

Etude-minisoffan blir en integrerad del av inredningen, så du måste ta ett ansvarsfullt förhållningssätt till dess design. Att välja en typ av liten struktur kommer att underlätta bildandet av ett mysigt hörn. Och även små dekorationselement passar bra in i någon av stilarna: filtar och minikuddar av olika material och färger, med eller utan mönster, med hängande bilder, hyllor för böcker eller burkar med mat, små lampor och mycket mer.

Bild
Bild

Stilar

Den klassiska stilen kommer att se bra ut i det inre av köket. Ljusa färger med möjlig förekomst av träsniderier eller läderklädsel är lämpliga.

Minimalism är ofta sammanflätad med klassiska mönster. Till exempel: en återhållsam modell i pastellfärger, snål med små detaljer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skandinavisk stil välkomnar naturliga finish. Inbyggd funktionalitet och maximal användbarhet. Hörn och raka soffor passar in i detta koncept.

Bild
Bild
Bild
Bild

Provence kännetecknas av färgpalettens ljusstyrka och värme, olika mönster, bilden av blommor.

Formens rundhet ger mjukhet och komfort. Armstöden eller benen i soffan är gjorda av naturligt trä, det stoppade ryggstödet och fjädersätena.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den högteknologiska stilen är i perfekt harmoni med det vanliga hörnet eller soffan i form av en bänk. Materialkombinationer används: blank yta med läderklädsel. Färgschemat är baserat på kontrast.

Bild
Bild
Bild
Bild

En strikt skinnsoffa med asymmetriska former är ganska lämplig för jugend- och barockstilar, art deco och barock - material tillverkat av velour eller sammet med tränare och hög rygg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Countrymusik kommer att se bra ut med en träbänksoffa och mjuka madrasser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Man måste komma ihåg att modellen måste vara praktisk, hållbar och pålitlig. Soffans material får inte orsaka en allergisk reaktion. Om det finns en plats att sova, ta hänsyn till kökets dimensioner, om det kommer att räcka för att expandera soffan.

Rekommenderad: