Burgundy Kök (59 Foton): Välj Ett Köksset I Vitt, Grått Eller Svart Och Vinrött, Burgundermöbeldesign Och En Kombination I Interiören I Beige Toner

Innehållsförteckning:

Video: Burgundy Kök (59 Foton): Välj Ett Köksset I Vitt, Grått Eller Svart Och Vinrött, Burgundermöbeldesign Och En Kombination I Interiören I Beige Toner

Video: Burgundy Kök (59 Foton): Välj Ett Köksset I Vitt, Grått Eller Svart Och Vinrött, Burgundermöbeldesign Och En Kombination I Interiören I Beige Toner
Video: Flooring Selection | Interior Design 2024, April
Burgundy Kök (59 Foton): Välj Ett Köksset I Vitt, Grått Eller Svart Och Vinrött, Burgundermöbeldesign Och En Kombination I Interiören I Beige Toner
Burgundy Kök (59 Foton): Välj Ett Köksset I Vitt, Grått Eller Svart Och Vinrött, Burgundermöbeldesign Och En Kombination I Interiören I Beige Toner
Anonim

Vin nyanser är mörka, så köket i denna design ser ovanligt, och ibland även ovanligt. Det ska sägas att användningen av vinrött i interiören gör att du kan lägga till lyx i utrymmet om du arbetar med den beskrivna färgen korrekt.

Bild
Bild

Särdrag

Den vinröda nyansen är en blandning mellan brunt och rött. Denna rika ton tolkas som sofistikerad, mer allvarlig jämfört med ljusare nyanser av rött. Den saknar den ljushet och lättsinnighet som finns i rosa. Bourgogne kan ses som en färg som indikerar kraft, styrka, mognad. Denna kombination gör att vi kan tala om höga ambitioner.

När du väljer en köksuppsättning i vinröd färg bör du förstå att du kan behöva möta svårigheter i utformningen av rummet . Bourgogne passar dock bra med ett brett utbud av väggfärger. Slutresultatet beror på vilken effekt designern försöker uppnå. Det är viktigt att ta hänsyn till arrangemanget av möblerna, naturligt och artificiellt ljus.

Ljusa, varma neutrala nyanser kan kompensera för burgundens komplexitet, särskilt om köket bara har ett fönster, och även då är det inte för stort, så det finns lite naturligt ljus.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om headsetet placeras i ett mycket skuggat område och använder en mörk yta för väggarna, kan du visuellt minska storleken på det tillgängliga utrymmet. Det är bättre att använda gräddeväggar som partner för ett vinrött headset.

Att kombinera djupa färger, inklusive vinrött och grått snarare än vitt eller svart, är en modern trend inom inredning. Gråa väggar med vit trim kan se fräscha ut med en vinröd uppsättning. Mörkbrun finish eller accenter kan liva upp ett kök.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Medan många avskräcker från att använda ljusa färger kan guld- och gultoner komplettera mörka möbler vackert. Välj bara inte en varm apelsin som granne, eftersom den inte kommer att kombineras med en cool vinröd ton. Den vita finishen kompenserar fint för väggarnas färg.

Bourgogne är en kunglig färg, så att det ser bra ut, det ska inte vara för mycket . Även om du verkligen tycker om det, ska du inte bli för lockad av det, utan bara använda det för att betona interiören. Inte alla husägare älskar det på grund av den kraftfulla effekten det skapar. Du kan dock göra ditt kök personligt med denna nyans.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

Om inredningen i köket är gjord i orientalisk stil, vintage, art deco eller bohemisk, kommer ett headset målat i denna färg att se väldigt harmoniskt ut. För att fullt ut uppskatta alla fördelar och nackdelar med den beskrivna tonen är det nödvändigt att ta hänsyn till rummets storlek. Ju mindre köket är, desto mindre av den här färgen ska finnas inuti. Det är också viktigt att resten av nyanserna på väggar, tak och golv är mindre levande.

Varje vinskugga är mycket betydelsefull . Trots det faktum att vinrött är en mörk färg, i själva verket ser det ganska ljust ut och sticker ut. En lekman i utformningen av ett kök kan göra ett misstag och överbelasta rummet med denna nyans, vilket resulterar i att en känsla av billighet och vulgaritet skapas, särskilt när valet stannar vid den klassiska stilen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Designers noterar att hur vacker en vinröd färg kan se ut, lika vulgär som den kan vara vid analfabeter. Det är därför det finns tillräckligt med möbler i den här färgen i köket, allt annat ska vara mindre ljust och sticka ut.

I headsetets design används ofta arbetsytor av olika färg. Eftersom en ljus bänkskiva hjälper till att fräscha upp helhetsbilden lite, försvinner onödigt dysterhet.

När du använder den eller den stilen finns det ett antal regler som du bör följa:

  • där det inte finns tillräckligt med utrymme är det nödvändigt att använda så lite vinrött som möjligt;
  • du kan visuellt öka takhöjden, men bara om möblerna är blanka;
  • den bästa kombinationen med väggar, golv och tak i följande nyanser: grädde, vit, grå, ljusblå;
  • produkter av siden eller sammet, äkta läder, plast eller glas bör användas som tillbehör.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan använda möbler av denna djupa nyans i följande stilar:

  • art déco;
  • glamorös;
  • Bohemisk;
  • Arabiska;
  • romantisk.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Ett mörkt vinrött kök kan helt ändra utseendet på ett välbekant utrymme. Headsetet kan tillverkas inte bara av massivt trä, eftersom detta är ett ganska dyrt material, inte tillgängligt för alla. Möbler av MDF har blivit mer efterfrågade, med en blank eller matt fasad. Om du använder de klassiker som alla älskar, kommer färgen inte att se snygg ut, men måttligt ljus. Ett sådant headset kan utföras i vinröda och vita toner för att minska belastningen något.

Bild
Bild
Bild
Bild

För dem som föredrar mer moderna trender inom design, rekommenderas att använda möbler som inte är gjorda av naturligt trä, utan av akryl, vilket är populärt på grund av sin attraktiva blanka fasad. Det kommer att vara ett bra komplement till bra belysning och kommer att hjälpa till att lysa upp köksutrymmet. Beslag för sådana modeller måste nödvändigtvis vara gjorda av metall med en kromyta. Glasdörrar och öppna hyllor ser bra ut.

När du förbättrar köket bör du definitivt uppmärksamma lite konstgjorda möbler. Det matchar perfekt den lantliga stilen, men då måste du komplettera interiören med textilier, ovanliga keramiska rätter och andra spännande detaljer. Dessutom ser den gyllene patinan fantastiskt ut på vinröda möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller den allmänna utformningen av rummet, så är det värt att noga överväga färgpaletten för väggar och golv för headsetet i den beskrivna nyansen. För att skapa den nödvändiga känslan av komfort är det bäst att välja ett efterbehandlingsmaterial i beige ton. Det kan inte bara vara färg, utan också tapeter. Mjölkiga, karamell, ljusrosa toner passar också bra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Helst skulle ett vitt golv se helt underbart ut, men å andra sidan är det opraktiskt, eftersom någon fläck direkt sticker ut. Bättre att överväga en beige finish, grön eller grå. En kakel som upprepar natursten i färg skulle se bra ut. Det är tillåtet att använda laminat, parkett.

Eftersom du inte kan använda vitt på golvet, bör du definitivt göra ett tak i den här nyansen. Det kommer att betona mättnaden av den vinröda färgen. Den kombinerade versionen med svart ser inte mindre intressant ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Det finns en mängd olika färger som passar bra med vinrött. Om vi pratar om vilken version av headsetet att välja, kan det vara vita och vinröda möbler, gråa och vinröda eller till och med svarta och vinröda, allt beror på personliga preferenser och designerns allmänna idé.

Kombination med vitt, svart, grädde, guld, vanilj, wenge, brun - det här är de bästa kombinationerna att vara uppmärksam på. Ljus botten och mörk topp eller vice versa - sådana alternativ används oftare i layouten på köksutrymmet. Fördelen med en sådan kombination av skåp är att zonindelning kan användas med fördel för rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Burgund är en klassisk färg och kan kompletteras med många toner . Det är tillåtet att blanda färgen inuti med markering och skugga.

En liten guldpatina i headsetet ger möblerna den nödvändiga lyxen. Marmor bänkskivor, dyra efterbehandlingsmaterial på golv och väggar - och resultatet är en unik inredning som har sin egen personlighet.

Om du inte vill ha något överflödigt och ännu mer elegant, bör du välja ett headset med en akrylfasad med en unik glans, inbyggda apparater och kromdetaljer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modulära mönster är mycket efterfrågade för små utrymmen, eftersom de kan anpassas till alla rum, oavsett dess funktioner. Det är möjligt att helt enkelt göra ett kök i mitten av lägenheten med åtkomst från alla rum.

Bredvid det vinröda headsetet måste det finnas kontrasterande nyanser, helst ljusa . Detsamma gäller naturmaterial - om du använder trä på golvet, natursten som arbetsyta, så är det bara ljusa färger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vit färg är alltid bättre än andra för att betona saftigheten i vinrött, beige kommer att ge inredningen värme och skapa den nödvändiga atmosfären av mys och komfort. Sand, grädde och andra lugna pastellfärger är de bästa grannarna för honom.

Bild
Bild
Bild
Bild

Färgens intensitet kan också innehållas genom att inkludera element i gråton, samtidigt som du lägger till lite ljusare accenter.

Bild
Bild

Men när det gäller den svarta och vinröda duetten är den inte så ofta lyckad, det kommer att krävas mycket kunskap och erfarenhet för att harmoniskt kombinera dessa nyanser tillsammans. Så snart det är för mycket svart, tappar vinrött mot sin bakgrund och blir helt dyster. Men om du använder en kombination av vitt och vinrött som det främsta, så passar svart perfekt som tillägg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

Interiören med den beskrivna djupa färgen kan vara annorlunda, men det är alltid inte lätt att föreställa sig vad som kommer att bli i slutändan, eftersom många andra faktorer kommer att påverka hur harmoniskt köksuppsättningen passar in i designen.

Den mest framgångsrika kompositionen kan kallas användningen av blanka vinröda, vita bänkskivor och öar som fasad . Om möjligt är golv, tak och väggar också målade i samma kristallvita färg. Det är sant att bara en mycket ren person har råd att ha ett sådant kök, eftersom det ur praktisk synvinkel är obekvämt och kräver daglig städning.

Bild
Bild

Ett av alternativen för en vinröd-vit-svart kombination, när en röd nyans råder i headsetet, flera utdragbara garderober och hängande från ett hörn är svarta, och ön är vit tillsammans med väggarna. Laminat i mörk kastanjskugga används på golvet.

Bild
Bild

Det röda och silver ser bra ut, medan väggarna och bänkskivan, öns yta är målade i en ljus nyans och skåpen är i vinrött. Golven är också nära silver i färgen. En sådan harmonisk fusion skapar en känsla av energi, har en gynnsam effekt på det psykologiska tillståndet för de boende i en lägenhet eller ett hus. Att hitta vitvaror i silver är enkelt.

Bild
Bild

Om designern strävar efter en mer neutral kombination kan skuggan av moget körsbär kombineras med beige eller mjölkaktig. Denna typ av kök verkar mer återhållsam, men det ser bra ut. Allt som finns i utformningen av headsetet ovan och under utförs i vinrött, och mitten ska bara vara ljus.

Rekommenderad: