Vitt Och Blått Kök: Ett Set Med Blå Botten Och En Vit Topp I Inredning

Innehållsförteckning:

Video: Vitt Och Blått Kök: Ett Set Med Blå Botten Och En Vit Topp I Inredning

Video: Vitt Och Blått Kök: Ett Set Med Blå Botten Och En Vit Topp I Inredning
Video: Acharuli Popuri - Gandagana (Remix) [Bass Boosted] 2024, April
Vitt Och Blått Kök: Ett Set Med Blå Botten Och En Vit Topp I Inredning
Vitt Och Blått Kök: Ett Set Med Blå Botten Och En Vit Topp I Inredning
Anonim

Blått är himlens och havets färg, lugn och fridfull. Azure -ton - den mest "balanserade" för mänsklig uppfattning. Kall ton ger sinnesro, så många designers älskar den här färgen och använder den ofta i modetrender. Till exempel i minimalism och högteknologisk stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner blå

Blått är perfekt för en köksuppsättning. Det kan hjälpa dig att skapa en mängd olika inredningar. Sådana möbler är oftast gjorda av spånskiva och MDF . Glas- och plastkomponenter används också ofta som inredning. Alla kommer inte att våga köpa sådana köksmöbler. För att lätt späda ut den azurblå färgen, och köket verkade inte deprimerande, använder de ofta toppen i en ljus palett och botten i en mörkblå nyans. Naturligtvis kan andra färger kombineras, till exempel orange och mjölkigt, svart eller beige.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förekomsten av en blå ton ska vara svag och svag.

Bild
Bild

Gardiner, backsplash och blå bänkskivor kommer att se perfekt ut för dem som gillar att experimentera i köket . Bakgrund för denna design är bättre lämpad vit, med ett stort mönster. Du kan också använda en annan fast färg med en stor prydnad. Ritningen kommer att se bäst ut endast på en vägg. Detta kommer att ge en slags kontrast. De andra tre väggarna ska klistras över med vanligt material.

Bild
Bild

Förkläde och gardin dekoration

Nästa viktiga punkt är förklädet. För ett kök i minimalistisk stil eller Provence -stil rekommenderas att du använder ett blått kakelförkläde utan mönster och mönster. Det rekommenderas att använda ett vanligt blåaktigt glas. Mosaik och dekorativt gips ser bra ut. Detta förkläde är i perfekt harmoni med bänkskivan i vita, gråa eller mörka nyanser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Blå gardiner är endast lämpliga för klassiska kök . De kan vara raka och halva fönstret. Det är viktigt att komma ihåg att högteknologisk och minimalistisk design perfekt kombinerar persienner eller blå plastgardiner. Det är vanligt att använda gardiner av denna nyans i rymliga och ljusa kök. Metallparkettgolv kommer att harmonisera väl med de övre fasaderna i samma färg. Du måste också använda blå dekorativa element.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kombination av olika nyanser

Blått finns i många nyanser. Färger som azurblå, turkos, safir, blåklintblå ser väldigt vackra ut. Varje alternativ kan väljas för en specifik stil, individualitet kan införas i köksutrymmet. Valet av nyans beror på själva köket och dess storlek. När du väljer ljusblå toner måste du förstå att sådana färger är lämpliga för alla rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Väggar, golv, möbelfasader är idealiska för att använda en ljusblå ton.

Bild
Bild

I det här fallet är det bättre att välja ljusgardiner. Den vanligaste kombinationen är azurblå och snövit. Tonvikten ligger på blått, vilket är huvudfärgen i denna kombination. Köket kommer att vara modernt och dyrt om du använder vita väggar, ett förkläde och en bänkskiva med en blå nyans på headsetets framsida för design. Den perfekta versionen är grå och blå . Experter rekommenderar att kombinera mjuka lila och silverfärger. Du kan dekorera köket med gardiner i dessa nyanser, eller ordna klädseln på kökssoffan eller stolarna. Köket i liknande nyanser kommer att se väldigt elegant och aristokratiskt ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Azure och gul: dessa färger rekommenderas för att dekorera rum för älskare av ljusa och soliga . Den dominerande färgen här är gul. Kallblått betonar bara individualiteten i denna design. För mys och komfort väljs färger som blått och orange. Det finns ingen huvudskugga, allt ska vara i samma skala. Denna söta kombination skapar en slags värme.

Bild
Bild
Bild
Bild

Blått och svart är en av de mest intressanta, ovanliga kombinationerna . Det är värt att notera att det är nödvändigt att späda ut denna palett med beige och vitt. Använd bara svart som en sak. Till exempel för att dekorera golvet eller klädseln på stolar. Det är lämpligt att göra gardiner och inredning i en beige palett. Prioritera inte en mörk nyans. Detta är mer ett tillägg än ett huvudfokus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Designers rekommenderar att du inte använder blå toner om köket är litet. Skuggan ska vara ganska blek. En annan sak är när det är ett kök-vardagsrum. Det finns ingen gräns för fantasi. Huvudbetoningen kan läggas på väggarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Loftstil kan kombinera stål och glas . Dekorativa material och nyanser som ljusblå, blåblå, safir används. Huvudpaletten ska vara exakt blå. Även sådana dekorationselement som en handduk, servetter, örngott för soffkuddar i köket, lambrequins görs bäst i ljusblått för att framhäva det unika och lägga till smak i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan välja mycket, experimentera, resonera. Blåvita kök är ganska ovanliga idéer. Snarare väljs en sådan design av kreativa och frihetsälskande människor. Kanske, under en kall vinter, kommer en person inte att känna mycket mys i ett sådant rum, men sådana färger kan hjälpa till att minska aptiten. Å andra sidan är blå möbler väldigt vackra, aristokratiska, eleganta och ser bra ut. I ett sådant kök vill du sitta tyst, ta en kopp kaffe och drömma. Den blåvita inredningen är mer lämplig för ensamma människor som älskar lugn och ro . Detta kök är en av de mest extraordinära och minnesvärda.

Rekommenderad: