Vitt Och Brunt Kök (39 Bilder): Kök I Vitt Och Choklad Och Andra Kombinationer Inom Inredning

Innehållsförteckning:

Video: Vitt Och Brunt Kök (39 Bilder): Kök I Vitt Och Choklad Och Andra Kombinationer Inom Inredning

Video: Vitt Och Brunt Kök (39 Bilder): Kök I Vitt Och Choklad Och Andra Kombinationer Inom Inredning
Video: INREDER OCH FIXAR I LÄGENHETEN | DYRT** 2024, April
Vitt Och Brunt Kök (39 Bilder): Kök I Vitt Och Choklad Och Andra Kombinationer Inom Inredning
Vitt Och Brunt Kök (39 Bilder): Kök I Vitt Och Choklad Och Andra Kombinationer Inom Inredning
Anonim

Kombinationen av vita och bruna färger i det inre av köket är en riktig klassiker. Vilka idéer kommer att göra det möjligt att maximalt betona sådana nyanser i en möbeluppsättning?

Fördelar med att välja just dessa färger

Brun är färgen på komfort, aptit och avkoppling. Det förknippas med en trevlig tidsfördriv. Därför är dess användning som grundton för köket ganska motiverad. Varma familjekvällar, tillsammans med lukten av utsökt mat, kommer att gå av med en smäll, omgiven av ett brunt headset.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nyanser av brunt kan vara mycket olika . Mörkt träigt, wenge, ockra, gyllene beige, blekt ek, präglad valnöt, körsbär, al - valet beror på smakpreferenser och interiörens allmänna stil. Den bruna färgen symboliserar stabilitet, tillförlitlighet, fertilitet. Regelbunden kontemplation av nyanser av brunt främjar bra beslutsfattande och koncentration.

Men vi får inte glömma att allt är bra med måtta. Därför kommer ett monokromatiskt headset att se tråkigt och omodernt ut. Du kan späda ut det med en kontrasterande kombination. Alla vita nyanser är mycket lämpliga för alla bruna färger. Vitt symboliserar frihet och fullständighet, öppenhet och förtroende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Grundläggande regler för användning

  • Överflödet av mörkbrun används främst i stora kök. Då kommer ett sådant headset att se relevant ut. I ett litet utrymme är det att föredra att använda ljusare färger och projicera ljus belysning. Mjölkchoklad, beige - det här är nyanserna som är perfekta för moderniserad Chrusjtjov.
  • Headsetet görs bäst i en klassisk färgkombination: vit topp och mörk botten. Detta val är inte bara estetiskt tilltalande. Nedre skåp är mer benägna att smuts. Om det görs i mörkbruna toner kommer det att förkorta rengöringstiden.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • En extra accent, till exempel grön, kommer att späda interiören perfekt i vit och chokladfärg. Denna färg bidrar också till en god aptit. Om du inkluderar gröna i form av krukväxter, kommer matsalen att berikas med syre. Detta är också viktigt för alla hörn av huset.
  • För att diversifiera köksuppsättningens lakoniska färger kan du använda ytterligare tillbehör: vackra broderade kuddar, dekorativa tallrikar och burkar, ljusa målningar och väggpaneler.

Sådana saker kommer att lägga till mys och göra köket till en favoritplats för varje familjemedlem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Använda textur

Numera är köksapparater inte bara gjorda av trä. MDF, spånskiva, plast och andra material används också för tillverkning av fasader. De låter dig implementera en mängd olika texturer för alla smaker och färger. Traditionellt utförs bruna och vita toner under ett träd . Denna textur skapar en känsla av mysighet, vilket är särskilt viktigt i köket. Komplettera den här uppsättningen med rustika broderade sittdynor, halmkärl och andra matchande tillbehör.

Glans används också ofta i moderna kökinredningar. Det matchar bättre med modern teknik och metallytor. De enda problemen vid användning är att det är lätt att lämna ett tryck på glansen och det är svårt att hålla det i perfekt skick.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Om du är tveksam när du väljer en köksenhet i brunt och vitt, det är värt att uppmärksamma de betydande fördelarna med sådana möbler.

  • Mångsidighet . Ett kök i bruna och vita toner är lätt att göra i vilken stil som helst, vare sig det är högteknologisk eller old school. I detta avseende är färger helt enkelt oersättliga och blir dessutom inte uttråkade med tiden.
  • Praktiskhet . Mot bakgrund av bruna möbler är smutsen som är typisk för köket inte så märkbar. När du lagar mat vill du vara i en mysig atmosfär och inte varannan sekund för att skrubba bort smuts och fett.
  • Neutralitet . Inga andra färger kommer att matcha resten av inredningsartiklarna på det sättet. Grönt, svart, blått, vitt och många andra nyanser kombineras med brunt och vitt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel i inredningen

Modernt lakoniskt köksset . Den är gjord huvudsakligen i vita toner, vilket ökar det redan stora rummet i rummet. Den bruna bänkskivan och väggskåpen ser väldigt mysiga ut. Hela kompositionen andas frihet.

Bild
Bild

Stort kök med matbord och panoramafönster i modern stil . Den ganska lakoniska designen uppvägs av ett intressant marmorförkläde i kaffeskärmar, samt en stor glaskrona. Setet och tillbehören kompletterar varandra perfekt.

Bild
Bild
  • Litet brunt kök med vit bänkskiva . Det stora antalet lådor och hörnarrangemanget utgör det lilla utrymmet. En vit bänkskiva är en bra lösning för dem som gillar att laga mat ofta och välsmakande, eftersom allt syns bättre på en arbetsyta med denna färg.
  • Mysig wenge . Ett litet, mysigt köksutrymme är dekorerat med en mörk wengefärgad köksuppsättning. Det likvärdiga förklädet som imiterar tegelstenar blir en stor accent. Dess färg är också icke-märkning, vilket är användbart för köket.
Bild
Bild
Bild
Bild

Samtida design i brunt och vitt . Ett optimalt utnyttjat litet utrymme är både kök och matplats. Intressanta fåtöljer och ett attraktivt förkläde späd ut det konservativa rummet i detta rum.

Bild
Bild

En kaffesaga . Lätt kök med en härlig kombination av kaffe och mjölk. Den lakoniska designen är lätt att komplettera med ljusa tillbehör eller lämna den som den är. Modern teknik passar bra in i ett sådant kök.

Bild
Bild

Kök med bardisk . Litet kök med lätt köksdel. Bardisken med vackra beige stolar i form av omvända pallar ger en twist. Förklädet med bilden av en metropol spelar en viktig roll - det är en riktig inredning.

Bild
Bild

Lantlig stil . Denna stil tvingar dig helt enkelt att använda bruna nyanser. Nästan vita möbler med en brun topp och grå marmor backsplash ser mycket intressant ut. Den enkla designen kompletteras med tillbehör och krukväxter.

Bild
Bild

Mönstrat set . Monokromatiska möbler är dekorerade med tillbehör, men du kan också göra en uppsättning som i sig blir höjdpunkten i interiören. En fantastisk brun och vit uppsättning med ett stort blommotiv är en gåva för älskare av allt ovanligt.

Bild
Bild

Klassiker inom genren . Mysigt träkök-matsal i mahognifärg. Den vita bänkskivan och den vita huven ser väldigt snygga och fräscha ut. Vitt porslin sticker ut vackert mot bakgrunden av trähyllor.

Bild
Bild

Skotsk stil . I ditt eget hem eller på landet är ett sådant kök perfekt. Konservativa möbler, en matplats gjord av snidade element, ett förkläde med en natursten -look - detta är drömmen om en sann "gourmet" av interiörer.

Bild
Bild

En kombination av två nyanser av brunt och vitt . Den lakoniska stilen uppvägs av ett intressant färgschema: wenge, ockra och vitt är huvudnyanserna i denna inredning. Trevligt, mysigt och utan krusiduller.

Bild
Bild

Vintage kök . Vita köksfasader med glasinsatser, snidade mönster kompletteras med en brun bänkskiva. Antik ljuskrona passar perfekt in i en vintageköksinredning. Denna stil är väldigt mysig och skickar oss tillbaka till barndomen.

Bild
Bild

Ultramodern inredning . Fasadernas mjuka bruna färg kompletteras av en helvit ö. Strikta geometriska former står i kontrast med ovanliga lampor. Ett fyrkantigt panoramafönster ger möjlighet att observera utsikten från fönstret medan du äter.

Bild
Bild

Vit prioritet . Vita möbler och mörkbruna bänkskivor ser rika ut. Ovanliga men mycket bekväma stolar ekar i köket. Ett mörkt förkläde betonar liksom headsetets linje.

Rekommenderad: