Rosa Kök (48 Foton): Design Av Ett Kök I Grårosa, Vitrosa Eller Svartrosa Toner, Beige-rosa Möbler I Inredningen

Innehållsförteckning:

Video: Rosa Kök (48 Foton): Design Av Ett Kök I Grårosa, Vitrosa Eller Svartrosa Toner, Beige-rosa Möbler I Inredningen

Video: Rosa Kök (48 Foton): Design Av Ett Kök I Grårosa, Vitrosa Eller Svartrosa Toner, Beige-rosa Möbler I Inredningen
Video: INREDNING: Kök före och efter, Planera köket 2024, April
Rosa Kök (48 Foton): Design Av Ett Kök I Grårosa, Vitrosa Eller Svartrosa Toner, Beige-rosa Möbler I Inredningen
Rosa Kök (48 Foton): Design Av Ett Kök I Grårosa, Vitrosa Eller Svartrosa Toner, Beige-rosa Möbler I Inredningen
Anonim

Den glada rosa färgen i headsetets dekoration är inte bara en hyllning till mode. Tillbaka i viktorianska England användes den blekt vitkalkade nyansen av morgongryning i stor utsträckning i interiörer. Idag kan vi med säkerhet säga att trenden för aktiva färg accenter blev rosa till en ny röd - det är lämpligt både i modern stil och i designen av kökshörn i retrostil.

Att använda ljus inredning som huvudelement i utformningen av ett utrymme är en lösning som låter dig omedelbart placera accenter, förvandla ett rum, vilket ger det elegans och chic. Mångfalden av nyanser av denna färg gör att du kan ge originalitet och mod till inredningen. Lax och körsbär, hallon och fuchsia, rosa-persika och nästan lila.

Vilket som helst av dessa alternativ ser anständigt ut i både glansiga och matta versioner, och låter dig använda olika materialstrukturer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Alla befintliga alternativ för rosa kök kan delas in i flera huvudtyper.

Linjära finns längs en av väggarna i rummet . Det är vanligt att göra sådana layoutalternativ i rosa kontrast, med en mörkare nyans av den nedre fasaden. Idag kan du möta ett linjärt kök i det inre av en studiolägenhet eller små typiska bostäder. Ett handfat i denna konfiguration, headsetet visar sig vara det centrala elementet. Ett kylskåp och en spis finns på sidorna av den. Den optimala längden på arbetsytorna för en sådan lösning bör inte överstiga 3 meter.

Bild
Bild
Bild
Bild

L-formade headset i rosa kan förbli monokroma . Layouten för ett sådant headset är det mest ergonomiska och rationella. Men den L-formade konfigurationen är inte lämplig för alla, i de flesta fall är den bekväm endast i rymliga fyrkantiga kök. Den uppenbara fördelen med denna lösning är bildandet av en klassisk "triangel" från den mest använda tekniken - handfatet placeras i ett hörn, vilket frigör det användbara området. Det kommer inte att vara möjligt att bara bygga ett sådant designalternativ i ett smalt "pennfodral" med en uttalad rektangulär layout.

Bild
Bild
Bild
Bild

U-formade rosa headset kan dekoreras i flera färger, vilket indikerar de funktionella områdena. Samtidigt upptas hela köket av arbetsytor och inbyggda vitvaror. Förutom omkretsmodulerna kan en ö i mitten av rummet användas. Detta alternativ är idealiskt för hem där matsalen är åtskild från köket, och det inte finns något behov av att utrusta matplatsen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dubbla rad rosa headset perfekt för installation i rymliga rum. Arbetsytorna är uppdelade längs två motsatta väggar, så att du enkelt kan använda både värmeenheter och en diskbänk eller kylenhet. Förblir i en sådan layout en plats för matplatsen - den ligger vanligtvis vid fönstren.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med rätt konfiguration kan du enkelt förvandla även ett litet kök till ett lättanvänt utrymme.

Skärmar och designalternativ

När du inreder en köksinredning i rosa är det värt att planera i förväg hur uppsättningen kommer att se ut. Moderna designers föreslår att spädas ömhet och karamell i denna färg med kontrasterande kombinationer. För att det rosa köket inte ska se för monokromt ut är det värt att inkludera ljusa detaljer i det, med olika nyanser och texturer för att dekorera interiörer. Till exempel ser en delikat pastell i form av matt färgning på ytan av ett naturligt trä ganska imponerande ut.

Bild
Bild

Den blekrosa paletten är ganska varierad .- från blekt, nästan omärkligt, till blommigt, med en liten marmorering. Det är mångsidigt och låter dig lägga till lätthet och luftighet i headsetet. Det blekrosa köket ser bra ut i ett privat eller lantligt hus. Här är en viss naivitet av denna färg ganska lämplig i kombination med ramen på ett headset av naturligt massivt trä.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett ljust rosa kök kan vara mycket aktivt i sin inredning . Denna stilistiska lösning är typisk för modernitet, avantgarde, där intensiva kontraster inte är ovanliga. I det här fallet dominerar nyanser av fuchsia i färg, du kan komplettera dem med gräsgrön eller azurblå, späd med solig gul. Huvudbetoningen läggs på dekorationen av headsetets fasader - den kan vara gjord av målad metall eller texturerad MDF med sniderier.

Bild
Bild

Vitt och rosa kök kräver en mycket noggrann inkludering av en rik nyans . i den allmänna konturen av headsetdesignen. Det kommer att vara lämpligt som ett dekorativt element: kant, skär. Du kan helt enkelt kombinera de vita och rosa dörrarna i en specifik ordning. Att späda ut den "dockliknande" designen kommer att hjälpa ultramoderna utförande eller användningen av flera nyanser av samma färg, med en gradering från mörk till ljus.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det grårosa köket skapar grafik så exakt som möjligt , betonar avgränsningen av funktionella områden i interiören. För en kall metallisk nyans är det bättre att välja headsetets enklaste, ergonomiska design. Kombinationen av grått och rosa ser särskilt bra ut i ett utrymme med en komplex konfiguration.

I en vinkelformad eller U-formad design undviker en sådan designlösning platituder, mättar utrymmet med färger.

Bild
Bild

Köket i svart och rosa ser ovanligt och modernt ut . Det är lämpligt i en rymlig designstudio med exklusiva högteknologiska möbler, ett kitschutrymme som kombinerar inkongruösa föremål. Svarta och rosa färger är lämpliga för en ungdomlig inredning utan alltför fast inredning. Med dess hjälp kan du göra även det mest minimalistiska köket spektakulärt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det beige och rosa färgschemat är en utmärkt lösning för att dekorera en matplats eller matsal . Det är i harmoni med naivt land och romantisk Provence, och med klassiska lakoniska lösningar i lugna färger. Med hjälp av naturliga nyanser kan du skapa snygga interiörer med headset som är värda den lyxigaste inramningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

Inkluderingen av rosa i designen av en köksuppsättning är lämplig i kombination med många stilar, det är bara viktigt att använda denna rika accent korrekt, med hänsyn till headsetets stilistiska egenskaper. Bland de mest populära alternativen är följande områden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modern stil

Helt utan pretentiöshet kan du fokusera på det viktigaste: strikt harmoni mellan linjer och geometri i varje detalj. Rosa kombineras här med stål, plast, krom och glaselement. För fasader är ett headset bättre att välja ett alternativ i ett rikt utbud. Nyanser av fuchsia, karamellrosa kommer att vara mycket användbart. I en mer neutral inredning är tvåfärgade kombinationer värda att använda. Rosa och grå kit ser bäst ut i rak prestanda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Provence

Den rosa färgen här ser så känslig ut som möjligt, knappt märkbar och väldigt romantisk. Det används som ett alternativ till lavendel eller blått, vilket skapar ett headset fullt av charm. Målat naturligt trä, korg- och snidade fasaddetaljer, spetsgardiner på fönstren och glasade kakelplattor - dessa är riktningens huvudkrav. Den rosa färgen här är pulverformig, dämpad, lätt utbränd i solen, inslag av konstgjort slitage och åldrande är acceptabla.

Bild
Bild
Bild
Bild

Etnisk

I många människors nationella kulturer är rosa en av huvudfärgerna inom inredning. Arabiska, indiska, marockanska motiv gör det möjligt att undvika överdriven femininitet, karamellnyanser i rymden. I det här fallet kompletterar nyanser av kryddor och kryddor varandra harmoniskt. En rik rosa-korallton kompletteras här med azurblå, turkos, rosenträ.

Vid dekoration av köksfasader är det bättre att använda rosa pärlemorinlägg eller dess imitation.

Bild
Bild
Bild
Bild

Retro

Beroende på valet av den tid då rummet kommer att utformas kan inredningen vara blank eller matt. Den kan användas för kontrasterande inramning av huvudfasader eller som en grundton. Rosa plast ser harmoniskt ut i en design av natursten, den kan också användas i golvdesign och ett förkläde. Om du använder en vintage-effekt kan du kombinera "mormors" headset med ultramodern teknik, en bardisk, en ö.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rokoko

Den romantiska boudoirstilen är ganska lämplig i köksutrymmet. Det kännetecknas av användningen av ljusrosa toner med pärlemorskimrande nyanser, matta pasteller. Headsetet ser bra ut i pastellrosa färg. Lyxen läggs till av dekorens gyllene duk, graciösa fresker och mosaikdetaljer. Marshmallowrosa, sockergodis, - när du väl befinner dig inuti ett rokoko -rosa kök är det lätt att föreställa dig dig själv i en virvelvind av en italiensk karneval, lätt och känslig, men ganska färgglad i sin design.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad kombineras kökssatsen med?

Kökssetet i glansigt rosa passar bra med keramiska element i dekoration: förkläden, kakel. Den matta finishen ser också ganska ädel ut, så att du kan välja grovare, strukturerade material för efterbehandling.

Det L-formade köket är väl lämpat för loft eller högteknologisk stil . Här är det bättre att välja rosa i sin mest aktiva ton, en rik och vågad fuchsiafärg. Det passar bra med detaljer av frostat eller transparent glas, glaskeramik och kan kompletteras med kromelement och rostfritt stål i finishen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För en klassisk stil är en enradig eller tvåradig headsetlayout i en delikat rosa design lämplig. Du kan använda tonat trä eller imitation av natursten. Den ursprungliga belysningen hjälper till att göra rummet mer bekvämt.

Ett snyggt modernt kök med en djärv lacklack kommer att se bra ut i kombination med matchande laminatgolv och sträcktak.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

Låt oss titta på några vackra och effektiva exempel på rosa köksdesign.

Köksdesignen i grårosa toner betonar rymdens komplexa geometri, ser ljus och ovanlig ut.

Bild
Bild

Denna köksuppsättning i vita och rosa färger är idealisk för små utrymmen. Kontrastelement ger charm till inställningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Art Nouveau -köket inrett i svarta och rosa toner kommer att ge inredning och ljushet till inredningen, göra det till ett riktigt konstobjekt.

Bild
Bild

Möbler av beige och rosa färg är perfekta för att dekorera ett hörnset, skapar en känsla av hemvärme och mysighet.

Rekommenderad: