Metalliska Kök (27 Bilder): Funktioner I Nyanser Av Champagne Och Lila, Lila Och Vita, Gråa Och Andra. Det Finesser I Att Välja En Köksuppsättning

Innehållsförteckning:

Video: Metalliska Kök (27 Bilder): Funktioner I Nyanser Av Champagne Och Lila, Lila Och Vita, Gråa Och Andra. Det Finesser I Att Välja En Köksuppsättning

Video: Metalliska Kök (27 Bilder): Funktioner I Nyanser Av Champagne Och Lila, Lila Och Vita, Gråa Och Andra. Det Finesser I Att Välja En Köksuppsättning
Video: Köksmontering 2024, April
Metalliska Kök (27 Bilder): Funktioner I Nyanser Av Champagne Och Lila, Lila Och Vita, Gråa Och Andra. Det Finesser I Att Välja En Köksuppsättning
Metalliska Kök (27 Bilder): Funktioner I Nyanser Av Champagne Och Lila, Lila Och Vita, Gråa Och Andra. Det Finesser I Att Välja En Köksuppsättning
Anonim

Spektakulära kökskimrande element i metallfärg fängslar med sina färger och ovanliga reflektioner. Överflöden bildar en mängd olika färger som kommer att förvandla alla interiörer och fylla det med magi och en ovanlig atmosfär. Ett brett utbud av färgpaletter för ett metalliskt headset kommer att vara ett framgångsrikt designbeslut. Det glädjer inte bara med ett modernt tillvägagångssätt och utförandeestetik, utan också med dess praktiska.

Särdrag

De subtila skimrarna i metalliska kök skapas av små aluminiumpartiklar. MDF är täckt med emaljfärg, som innehåller aluminiumpulver, vilket skapar en magisk skimrande effekt.

Köksfasader är målade i två lager. Om den är målad i tre lager är färgen intensiv och mättad, med hjälp av mörka toner skapas en kameleont effekt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Egenskaper hos nyanser

Beroende på färgen på färgsättningen ger den metalliska finishen en annan stämning i köksrummet.

  • Champagne . Perfekt för moderna snygga kök. En mångsidig men ändå lyxig färg. Det kombineras harmoniskt med vitt och persika, liksom med andra blekrosa blommor. Det är intressant att kombinera skuggan av champagne med citron. I det här fallet är det viktigaste att placera accenter. Kombinationen med choklad eller nära träig ser aristokratisk ut.
  • Violett . Vi kan säga att detta är den mest glamorösa färgen, och dess nyanser väljs ofta av modekvinnor. Huvudnyanserna är lila och violett.
  • Lila . Det anses vara en ljus nyans av lila. Deras sort liknar knoppar av syrener. Denna palett är lämplig för att dekorera utrymmen i olika stilar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Vit . Bländande färg, ser ovanlig ut med toner av pärlemor. Det kan kombineras med olika färger, stilar, former. Kombinationen med ljusa, mättade färger anses vara den bästa. Om du väljer modernt är kombinationen av vitt med nyanser av rikblått eller pastelllila intressant. Om köksenhetens yta är blank, är detta alternativ mer lämpligt för små utrymmen, eftersom det visuellt expanderar utrymmet genom att reflektera ljus. För att undvika att lämna märken på sådana ytor är det bättre att välja ytor med ett texturerat mönster.
  • Grå . Icke-märkt, ganska praktiskt och sofistikerat. Ser lika bra ut i stora och små utrymmen. Om du väljer mörka färger kommer de att göra ett rymligt rum mysigt och intimt. Färgen är ganska mångsidig. Du måste vara försiktig med mörka kombinationer som svart och lila. Nyanser av grått metalliskt är harmoniskt i stilarna av avantgarde, hi-tech, futurism, loft, minimalism och andra. Kombination med tonade och transparenta fasader, krombeslag, metallfat och blandare förmedlar utrymmeets organiska karaktär.
  • Lila . Mörklila nyanser ser presentabla ut. Kan kombineras med gräddmarmorgolv. En liknande färg välkomnar högteknologisk stil. Originalkombination med ett flerfärgat förkläde.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Granat . Det bör noteras att saftiga nyanser med metallisk glans inte lockar uppmärksamhet. Färgen "granat" anses dock vara optimal. Ser bra ut med vitt, grått och svart.
  • Ljusgrön . Metallic gör denna färg mer aristokratisk, den gör också interiören fräsch på våren. Överflöden av denna färg lämnar inte någon likgiltig. Detta färgschema ser bra ut i stora kök; i ett litet utrymme kan en sådan nyans förlora sin attraktivitet.
  • Rosa . Denna färg förvandlar enkelt ett rum till ett Barbie -hus. Det viktigaste är att inte göra det till det viktigaste i interiören. Det är bättre att välja mjuka, känsliga nyanser för att ge rummet luftighet och lätthet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Blå . Denna färg kombineras bäst med neutrala färger. Blå fasader med träbeslag ser bra ut.
  • Orange . En glad och ljus färg, den fyller rummet med kyssar från en solig dag. Lämplig för kök i norrläge. Kan kombineras med olika nyanser. Ser bra ut med vitt, grått och svart. Bättre när du väljer bänkskivor i vit sten eller trä. En viss elegans i kombination med orange med grönt och rött. Det viktigaste är att välja rätt nyans.
  • Blå . Det ser inexpressivt ut i en metallisk glans, men det ger köksuppsättningen ett särskilt djup och nyansspel.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Svartvitt . Det visar sig vara en ganska förfinad och lakonisk kombination. Ett bra alternativ där vita väggskåp kombineras med svarta nedre nivåer på headsetet.
  • Cappuccino . Kombinationen av ljusa och mörka nyanser av denna färg ser mycket imponerande ut. Det är bättre att välja ett kök i pastellfärger, och ett bord och stolar i mörka nyanser.
  • Bourgogne . Denna variation väcker intresse och uppmärksamhet. Skiljer sig i sin ljushet och rikedom. Kombinera denna färg med vitt, grått eller stål.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finesser i att välja en köksuppsättning

Metalliska kök har sina fördelar. Fördelarna inkluderar följande:

  • enkel skötsel av släta ytor;
  • tack vare den skimrande glansen på köksuppsättningen är fingeravtryck oansenliga, de minst märkbara märkena på headsetet är röda, lila och gråa;
  • beläggningen är lätt att rengöra med vanliga hushållskemikalier, inga speciella produkter krävs, eftersom filmen är ganska stark med goda tekniska egenskaper;
  • materialet är resistent mot UV -strålar;
  • vid behov kan fasaden målas i en annan färg.
Bild
Bild

Flimrande ökar färgens ljusstyrka, kameleontfärger manifesteras intensivt. Nyanser av granatäpple, grönt, vinrött, lila och blå ser mörka och aggressiva ut, skuggorna kommer att se svarta ut. Sådana variationer passar vackert in i ett utrymme med fönster i söder eller väster.

En av förutsättningarna för att välja kök med metallisk gnista är bra naturlig och konstgjord belysning.

Metallic dämpar pastellfärger av lila, lila och rosa. Om du behöver ljusstyrka och aktiv glans, ge hellre glans och pärlemor. Nyanser av champagne och silver skimrar, så i kök med fönster i norr passar de idealiskt in i rummet och värmer det.

Rekommenderad: