Rött Och Svart Kök (56 Foton): Kök I Vitt Och Svart I Interiören

Innehållsförteckning:

Video: Rött Och Svart Kök (56 Foton): Kök I Vitt Och Svart I Interiören

Video: Rött Och Svart Kök (56 Foton): Kök I Vitt Och Svart I Interiören
Video: Маша и Медведь (Masha and The Bear) - Маша плюс каша (17 Серия) 2024, April
Rött Och Svart Kök (56 Foton): Kök I Vitt Och Svart I Interiören
Rött Och Svart Kök (56 Foton): Kök I Vitt Och Svart I Interiören
Anonim

Röd och svart tandem av färger är en kombination av lyxig högtidlighet, eldande flamma av sensualitet och elegant drama. Den ljusa trenden i köksinredningen ser förvånansvärt original ut. En sådan stilren design föredras uteslutande av extraordinära och självförtroende individer som vet värdet av tid och frihet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

De senaste årens trender visar tydligt extravagans, önskan om originalitet i inredningen. Allt detta är fullt möjligt att kombinera i ett rum med röd agat. Den mörka "partnern" passar utmärkt till skarlet. Denna ambitiösa komposition ser på med energi som fyller dagarna och tillför kvällarna passion.

I det inre av köket, inrett i svart och rött, är rött, oavsett mängd, alltid nyckeln.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det definierar rummets karaktär, humör och energi. Och den svarta färgen i interiören är inneboende i grafik och dynamik. Dessutom fokuserar han på energin i den röda tonen. Det är svart som gör att rött kan visa sin dramatiska karaktär så mycket som möjligt . Men inte alla människor uppfattar den svarta och röda paletten i ett bostadsformat på samma sätt. Någon hämtar inspiration från det, medan andra känner en obehagskänsla. Detta tyder på att tanken på att skapa ett kök i röda och svarta färger måste komma överens med alla hushållsmedlemmar. Med överenskommelse kan lyxköket förväntas bli en favoritplats för hela familjen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Färgvariationer

Den röda och svarta stilen i köket accepterar inte överdrivna dekorativa tillägg. Allt på det ska vara väldigt lakoniskt, inklusive beslag, fasadlinjer och dekoration. Istället för böjar och fantasifulla detaljer - strikt geometri. Tvärtom rekommenderas det starkt att kombinera texturer i en kontrasterande interiör. Den svarta strukturen skimrar otroligt vackert i den glansiga ytan på de röda fasaderna. Och eldbländningen på köksmöblernas svarta glans kommer att se inte mindre imponerande ut.

Köksdesigners försöker undvika att använda en ren kombination av rött och svart i sin inredning . I praktiken kommer det att vara användbart att införa en tredje nyans för att lindra stress. Denna uppgift utförs briljant av vitt. Han lyckas inte bara diversifiera och uppdatera interiören, utan också att mildra påverkan från aggressiva partners. I köket, med dominerande röda och svarta färger, existerar vitt mycket harmoniskt och är vackert för visuell uppfattning.

Men förekomsten av rent vitt i ett ljust kök är endast tillåtet i taket.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I utformningen av väggarna och på golvet kommer det att se alltför formellt ut och skapa en obehaglig känsla av sterilitet i rummet. Det är mycket mer lämpligt att använda pärla, beige, krämig, vanilj, nyanser av rökig rosa och elfenben.

Ett bra komplement till den aktiva svart och crimson interiören kommer att vara rikgrå . Han kommer att kunna betona rummets unika stil. Individuellt låter det kan verka tråkigt och monotont. Men i ett företag med starka karakteristiska färger fylls det med adel och ser otroligt snygg ut. Rött och svart i ett företag med en lugn grå ton gör atmosfären ädel och ersätter aggressionskaraktäristiken för ljusa färger med harmoni. Kökssatsen i rött och svart kan dekoreras på olika sätt. Det är viktigt att framgångsrikt välja deras kombination för önskad inredningsstil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man en design?

Kanske anses en av de mest populära mönster av en köksuppsättning vara separationen av färger längs toppen och botten, när en röd topp lyser mot bakgrunden av en svart botten.

Mättade toner är lämpliga för att skapa en interiör i stil med minimalism eller högteknologi . Fasader ska spegla situationen i glans, glans med metallbeslag och glasfragment. För en mer uttrycksfull design kommer headsetet att lägga köksförklädet perfekt med brokigt svartgrått-rött mosaikmurverk. Härdat glas med kontrastfototryck ser också bra ut på ett förkläde.

Röd botten med svart topp - det här alternativet är endast lämpligt i icke -begränsade utrymmen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De nedre fasaderna kan vara av massivt trä, rött spånskiva, MDF eller plast. Det är lämpligt att göra överskåpen lätta - till exempel glas. I ett sådant utrymme är det bättre för väggar och golv att vara ljusa (helst gråa). Köksförkläde - av porslinstengods, härdat glas i grått, vitt, svart med röda eller silverfärger. Ett svart förkläde i ett rött kök är en spektakulär och elegant rymddesign . Särskilt när underskåpen och överskåpen är gjorda i samma röda och svarta stil och separeras av en hartsplatta. Ett bra komplement till denna tolkning av interiören är det svartvita golvet, som ett schack. Samtidigt är väggarna att föredra ljusgrå, och taket är svartvit vitt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I stil med högteknologi eller minimalism uppmuntras inte användning av textilier . De nedre och övre panelerna i möbeluppsättningen ser extraordinära ut i hartstoner med lila prydnader. Ett utmärkt inslag i inredningen kommer att vara ett köksförkläde i mosaik i alla slags grå nyanser. Stolar bör också väljas gråa, och det är lämpligt att göra arbetsbordet svart, av natur- eller konststen.

Blått i ett eldigt svart kök är också en intressant lösning som framgångsrikt appliceras i stora och medelstora kök.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är viktigt att den blå tonen inte dominerar utan snarare kompletterar inställningen . Till exempel i färgerna på förklädet mosaik eller textilier. Ett bra alternativ skulle vara att komplettera den röda och svarta uppsättningen med ett korpfärgat bord och rödfärgade stolar. Ett undergolv är tillåtet, men för väggarna är det lämpligt att välja någon av de grå tonerna.

För möbler och textilier

I den moderna interiören i kök med röd och svart design är kromdetaljer, kristall och glas prioriterade. Naturmaterial hjälper till att ge en strikt glamorös atmosfärmys och fyller den med värme. Till exempel ett träd med sin inneboende naturliga struktur eller dess analoga. När du väljer element i miljön är det viktigt att agera försiktigt så att atmosfären inte visar sig vara förtryckande och aggressiv. Gör helst botten mörkare än toppen.

Huvudbetoningen bör ligga på den röda skalan, och mörka element kommer att vara ett bra komplement till den.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om rummet är litet är det bäst att göra bara en catchy accent, till exempel en röd-svart garderob . Skapa resten av det saftiga sortimentet genom att använda ljusa nyanser på förklädet, bänkskivan och andra saker. Men om du ändå vill placera en uppsättning med harts nedre fasader och en eldig topp i köket, rekommenderas en ljus väggfinish. Inredningen kommer också att defuseras av frostade glasfragment på dörrarna, fasadernas blanka yta, strama men moderna beslag. Headsetet bör utgöra den övergripande sammansättningen och kombinera med resten av inredningen.

För efterbehandling

På tal om den röda och svarta inredningen är det inte alls nödvändigt att dessa toner läggs till grund i dekorationen. Detta är ett ganska aggressivt sortiment som måste balanseras med lugna vägg-, golv- och takytor. Köket har sitt eget speciella mikroklimat, så du måste närma dig beklädnaden eftertänksamt. Dessa bör vara material som är resistenta mot hög luftfuktighet och höga temperaturer och som enkelt kan rengöras. Samtidigt tilldelas de estetiska egenskaperna en ledande roll. Ett kök i en korp-röd färgschema behöver en ordentlig dekoration av den allmänna bakgrunden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Golv

Bland alla typer av täckning är det bättre att välja kaklat murverk. Förutom praktiska egenskaper kännetecknas detta material av en rikedom av färger och ett urval av mönster på ytan. Golvet i svart kommer att ge chic till den övergripande bakgrundsfyllningen, betona all rikedom av lila nyanser. Ett vitt golv för dekoration är oönskat på grund av risken att förvandla härden till ett statligt rum. Ett mörkt golv är väl kombinerat med ett värmesystem. Och i rymliga rum, särskilt de som kombinerar ett vardagsrum och ett kök, kommer en kombination av material att bli framgångsrik.

Således kan du skilja kökets arbetsområde från rastplatsen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Väggar

Att skapa huvudbakgrunden är inte en lätt uppgift. Som beklädnad kan du välja tapeter, vattenbaserad färg, keramik i en spektakulär design "tegel", texturerat gips eller sten. 3D-skär och fotopapper, präglad prydnad ser vackra ut. Lättare halvtoner av grått, mjölkigt, grädde föredras. Du kan fokusera på vissa områden med färg, till exempel dekorera väggen nära matsalen med en enfärgad pärlfärgad tapet. Liten teckning i rött eller svart är tillåtet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tak

En ljus yta kommer att vara idealisk här: vanilj, mjölkaktig, pärlor. Det finns massor av ytbehandlingar tillgängliga, från traditionell vitkalkning eller målning till invecklade upphängda strukturer med tygtak. Ofta används tak i två nivåer av gipsskivor för zonindelning av volymetriska rum. I det här alternativet kan ljusa nyanser användas för ytan ovanför matlagningsytan, och den lila färgen kan avgöra insatsens roll i form av ett glansigt tyg över matplatsen eller viloplatsen. Det finns också en plats för en hartsaktig färg, men bara i rymliga studiolägenheter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Belysning

Det galna och röda parets galna energi behöver ständig utspädning och återhållsamhet. Därför måste rummet vara väl upplyst hela tiden. På dagtid klarar solbelysning detta, och du måste ta hand om hur köket kommer att se ut på kvällen. Förutom att använda spotlampor används ofta riktningsbelysningsenheter. Belysningsprocessen är inte komplett utan ljuskronans direkta deltagande. Vad de blir avgörs enligt interiörens allmänna stil.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Intressanta designlösningar

En ganska svår uppgift är att vackert kombinera två uttrycksfulla färger i interiören. Valet av komplementära nyanser kräver känslighet i förhållningssätt för att få ett visuellt balanserat utrymme. Genom att välja en patetisk tandem av rött och svart för köksdesign blir det möjligt att utföra inredning ibland i de mest kontroversiella stilarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Japanska

I svårighetsgraden av linjer och matta ytor kan man spåra filosofin och andligheten i östlig kultur. Det mörka golvet samsas harmoniskt med terrakottafärgade möbler, bänkskivor i sten och glans av hushållsapparater. Det är bättre att välja rätter från keramik, metall. Koppar nyanser är att föredra. Rullgardiner är välkomna i textilier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Klassisk

I en klassisk miljö ser ut som en uppsättning med mahognifasader med snidade inläggningar, lila textilier. Sofistikationen av atmosfären i köket eller i matsalen kommer framgångsrikt att kännetecknas av metallöverlägg och förgyllda element. Väggarna är dekorerade i diskreta färger, lugna mönster eller prydnader är tillåtna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modern

Köket i röda och svarta toner nuförtiden är mättat med en metallisk glans. I en så kontrasterande inredning måste allt verka extraordinärt och spännande. Det ser snarare ut som ett kök i ett rymdskepp än ett traditionellt matrum. I ett modernt kök installeras transformerande möbler och mångsidiga hushållsapparater är inbyggda, tillbehör i metallfärg råder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Minimalism

I det minimalistiska formatet finns en tydlig uppdelning i zoner och en tydlig skärpa av linjer. Lätthet och dynamik ges av den metalliska glansen på förkromade ytor: möbelben, VVS-armaturer, möbelbeslag, takräcken, fönsterkorn. Glansen på rostfria ytor är utmärkt i reflektionen i glansen på dörrarna till köksmöbelväggens svarta och röda moduler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Land

Denna stil lyckas inte bara få vänner med aktivt rött och pastellvitt, utan också att introducera svart accenter i detta företag. En ljus röd färg råder i ett sådant kök. I närvaro av en vit man skapar han en lätt och vänlig miljö. Det är lämpligt att dekorera golvet med keramiska plattor i en rödvit bur. En mängd ränder, användningen av smycken i textilier, en uppsättning saftiga röda nyanser ser bra ut. De djupa svarta lägger till dramatiska accenter. Det kan vara eleganta beslag av samma typ, lampor, smidda bitar i inställningen, efterbehandlingsmaterial.

Minimalism i röda hartsfärger är mer sannolikt att föredra av unga människor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Och countrymusik i utförandet av dessa nyanser kommer att vara bekvämt för den äldre generationen. Det är detaljerna som avgör mycket i inredningen. Mysiga hemtillbehör och textilier kan ge ditt kök ett helt annat ljud. I en sådan atmosfär kommer mer värme att dyka upp och klubblansen försvinner. Allt detta är bra för att vilja spendera så länge som möjligt i köket för samtal från hjärta till hjärta och tedryck.

Rekommenderad: