Hansa Spisar (42 Bilder): Gas-, Elektriska Och Kombinationsmodeller Med Ugn. Hur Fungerar Lägesomkopplaren På En Elektrisk Spis? Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Hansa Spisar (42 Bilder): Gas-, Elektriska Och Kombinationsmodeller Med Ugn. Hur Fungerar Lägesomkopplaren På En Elektrisk Spis? Recensioner

Video: Hansa Spisar (42 Bilder): Gas-, Elektriska Och Kombinationsmodeller Med Ugn. Hur Fungerar Lägesomkopplaren På En Elektrisk Spis? Recensioner
Video: Hur Man Väljer Ugnsgaller Och Bakplåtar Till Spisen 2024, April
Hansa Spisar (42 Bilder): Gas-, Elektriska Och Kombinationsmodeller Med Ugn. Hur Fungerar Lägesomkopplaren På En Elektrisk Spis? Recensioner
Hansa Spisar (42 Bilder): Gas-, Elektriska Och Kombinationsmodeller Med Ugn. Hur Fungerar Lägesomkopplaren På En Elektrisk Spis? Recensioner
Anonim

Köksugnar är ett oumbärligt attribut för alla hem, eftersom de är förknippade med värme, lugn och mat. Ett av de mest kända företagen som specialiserat sig på tillverkning av sådana enheter är Hansa. Under åren har det polska varumärket etablerat sig som en pålitlig tillverkare och levererar endast högkvalitativa och hållbara produkter till marknaden.

Bild
Bild

Tillverkarens information

Det polska företaget Hansa har arbetat inom produktion och försäljning av köksugnar i många år. Ett brett utbud av produkter gör att varje person kan välja det mest optimala alternativet för sina lokaler. I den polska tillverkarens katalog kan du se både gas- och elektriska modeller.

Polen är ett land med låga skatter, vilket positivt påverkar den slutliga kostnaden för köksutrustning som produceras där. Tallrikar presenteras i ett stort sortiment, så du kan välja ett alternativ som kommer att vara en utmärkt lösning för alla interiörer.

Företaget erbjuder sina kunder både fristående och inbyggda alternativ som kommer att tillgodose alla kräsna kunders behov.

Bild
Bild
Bild
Bild

Idag erbjuder varumärket Hansa olika spisalternativ, bland vilka de mest populära är glaskeramiska och elektriska modeller . Varje variant har en mängd avancerad teknik och funktioner som gör att de passar även i professionella kök. Detta resultat uppnås på grund av att alla nödvändiga säkerhetsstandarder beaktas även i produktionsskedet och endast material av hög kvalitet används. Allt detta säkerställer varumärkets popularitet och hållbarheten hos de produkter som det erbjuder.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Hansa spisar är mycket populära och efterfrågade på grund av ett antal fördelar som skiljer produkter från konkurrenter. Bland de främsta fördelarna är följande.

  • De flesta moderna modellerna har en glaskeramisk panel som är av hög kvalitet, tillförlitlighet och motståndskraft mot mekanisk belastning.
  • Alla modeller är utrustade med bandvärmare, som ger snabb uppvärmning av ytan.
  • I utvecklingsprocessen används den innovativa tekniken "HiSpeed", tack vare vilken brännaren kan värma upp till önskad temperatur flera gånger snabbare och värms upp mycket starkare än konventionella spisar.
  • En avancerad elektrisk tändning baserad på en avledare. Till skillnad från ett piezoelektriskt element, innebär denna metod inte begränsningar för antalet tändningar.
  • Förekomsten av ett gasstyrsystem för brännare, utformat för att garantera maximal säkerhet under drift av utrustningen.
  • I produktionsprocessen används moderna värmeisoleringsmaterial som inte tillåter att sidoytorna värms upp.
  • Ugnarna är utrustade med avancerade teleskopskenor för att hålla brickorna på plats.
  • Tillgängliga reservdelar. Om kaminen misslyckas kommer det inte att vara svårt att hitta komponenter för reparation.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den största nackdelen med Hansakokaren är dess kostnad - den är för dyr för varje person . Det har dock ett unikt värde för pengarna. Om du spenderar en gång på sådan utrustning kan du glömma problemen med huvudassistentens prestanda i köket i många år.

Sorter och deras designfunktioner

Hansa -företaget erbjuder ett stort utbud av spisar, tack vare vilka alla kan välja det lämpligaste alternativet för honom. I tillverkarens katalog kan du hitta gasugnar med ugnar, elektriska spisar med olika brännare, kombinerade, samt induktionsalternativ. Innan du väljer en specifik enhet är det absolut nödvändigt att ta hänsyn till möjligheten att ansluta kaminen till strömkällan i lägenheten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hansa gasspisar är mycket populära idag. De har snabb tändning och gör att du kan använda nästan alla typer av köksredskap . Dessutom är sådana spisar mer prisvärda jämfört med elektriska alternativ. Med tanke på det faktum att temperaturen på en öppen eld är betydligt högre än den som uppnås med en elektrisk spis, är matlagningshastigheten högre på en gasspis högre.

För att öka komforten med att använda sådana modeller utrustar Hansa-företaget dem med modern funktionalitet: gasreglering, automatisk tändning eller funktionen att självrengöra ytan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hansa elektriska spisar, som består av en spis och en ugn, är också mycket efterfrågade.

Idag erbjuder företaget brädor av följande material

  • Emalj , som kan skilja sig åt i olika färger.
  • Glaskeramik - kännetecknas av ett snyggt utseende, tvättar snabbt. Den enda nackdelen med detta material är att det snabbt tappar sitt attraktiva utseende. Ytan blir inte svår att repa, så du måste ständigt övervaka disken som används och vara snygg.
  • Rostfritt stål - är dyrare än emalj. Den största fördelen med att använda en aluminiumlegering är att den inte förlorar sin attraktivitet och kräver minimalt med underhåll.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hansa utrustar sina modeller med en temperaturkontrollsensor, timer och andra innovativa funktioner som är utformade för att förenkla användningen av elspisen . Bland de främsta fördelarna med Hansa elektriska spisar är närvaron av en bekväm ugn med ett antal avancerade funktioner, samt användarsäkerhet, förutsatt att de är korrekt installerade.

Induktionshällar, som gör det möjligt att styra uppvärmningen, är mycket populära idag. Ett särdrag hos en sådan spis är att själva disken på kaminen värms upp, men brännaren fortsätter att förbli kall. Alla typer av köksredskap kan användas på sådana spisar, inklusive gjutjärn och glas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Varumärket Hansa erbjuder ett stort utbud av köksugnar, så att alla kan välja det mest optimala alternativet för sitt rum. Under de senaste åren har varumärket ägnat stor uppmärksamhet åt tillverkning och försäljning av kombinerade plattor, bland vilka flera modeller kan särskiljas.

Hansa FCMW 53020 - en av de mest populära plattorna, som kännetecknas av mekanisk styrning och vridomkopplare. Enheten är utrustad med fyra gasbrännare och har också en snabb uppvärmningsfunktion. Arbetsytan är tillverkad av emalj, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot mekaniska skador.

Bild
Bild

Hansa FCMW 68020 -en avancerad elektrogasmodell med inbyggd låda för porslin. Närvaron av fyra gasbrännare gör att du enkelt kan tillgodose alla människors behov, och snabbuppvärmningsfunktionen gör det möjligt att snabbt förbereda en maträtt om det behövs. Ugnen är utrustad med en gångjärnsdörr, vilket förenklar användningen av den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hansa -katalogen producerar också ett stort antal kokplattor. Bland de mest populära modellerna är följande.

Hansa BHI68621 - en ultramodern modell som inte är rädd för spilld vatten, mjölk eller kaffe. Fördelen med plattan är närvaron av en glaskeramisk yta, som är lätt att rengöra och kännetecknas av motståndskraft mot mekanisk påfrestning. Touchkontroll förenklar processen med att använda enheten avsevärt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hansa BHGS65010 - gasspis 60 cm bred, tillverkad av metall, vilket garanterar dess tillförlitlighet och hållbarhet. Bland fördelarna finns gallerens ergonomiska linjer, unika stylinglösningar och bekväma kontroller.

Bild
Bild

För särskilt kräsna och krävande kunder erbjuder det polska märket fristående plattor

Hansa FCCW53040 . Bland fördelarna finns den unika uppvärmningstekniken, förekomsten av klassiska reglage samt användningen av högkvalitativa material i produktionsprocessen.

Bild
Bild

Hansa FCMW53044 - en gaselektrisk spis med ett attraktivt utseende och en elektrisk ugn. Hällens yta är gjord av hållbar metall, så att du kan använda de hårdaste rätterna utan problem och rädsla. Men ugnens yta är keramisk, lätt att rengöra och tål höga temperaturer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Hansa -spisen kommer att bli ett viktigt element i köket, så du måste vara extremt försiktig när du väljer den. När du väljer en Hansa -spis måste du vara uppmärksam på följande punkter.

Uppvärmningstyp . Först och främst måste du bestämma vilken typ av uppvärmning som passar ditt rum - elektriker eller gas. Bland fördelarna med en gasspis kan man notera en hög effektivitet och en överkomlig kostnad. Men när det gäller effektivitet blir en elektrisk ugn en mer rationell lösning. Om så önskas kan du köpa kombinerade alternativ, som har varit mycket populära de senaste åren.

Ugnar i sådana enheter har en mängd olika driftsätt, och hällen är vanligtvis utrustad med stål- eller gjutjärnsgaller.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kontrolltyp , av vilken enhetens hållbarhet och användarvänlighet beror på. Det vanligaste idag anses vara mekaniskt, vilket alla kan hantera. Dessutom erbjuder Hansa sina kunder elektromekaniska spisar, som styrs av speciella brytare och knappar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktionella funktioner … Allt beror på hur många ytterligare funktioner du behöver. Hansa erbjuder sina kunder en innovativ bakplåtsteknik som kallas "ProCook", vilket garanterar högkvalitativ matlagning. Dessutom, för maximal bekvämlighet, är ugnarna utrustade med teleskopiska styrningar, vilket minskar risken för brännskador kraftigt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kännare av kötträtter kommer definitivt att uppskatta närvaron av en grill, vars användning gör det möjligt att laga dem med en krispig skorpa. Uppnå det mest imponerande resultatet med den kombinerade användningen av en grill och ett spett.

Användarmanual

Ett särdrag hos Hansa spisar är deras tillförlitlighet och hållbarhet. Självklart måste du ansluta och använda den på rätt sätt för att enheten ska kunna fullgöra de ansvar som tilldelats den.

Innan du sätter på utrustningen för första gången måste du bli av med alla förpackningsmaterialets delar och skölja enheten ordentligt så att det inte finns några spår av fabriksbevarande. Inkluderingen av brännare beror på deras typ, så först måste du noggrant läsa instruktionerna. Om en vanlig Hansa elektrisk spis används, räcker det bara att använda handtaget för att sätta på brännaren, men för induktionsmodellen är en reglage installerad.

Med gasspisar är det mycket lättare, eftersom du måste använda en tändsticka eller ett halvautomatiskt tändsystem för att slå på dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Processen för att slå på och använda ugnen är densamma. Först måste du ta reda på vilket läge du planerar att använda ugnen i, varefter du kan välja driftläge och ställa in önskad temperatur. Hansa utrustar sina spisar med två indikatorlampor: den första informerar om att skåpet är på och det andra tänds först när den temperatur som användaren ställt in har uppnåtts.

Användningsprocessen och valet av vissa ugnslägen beror på dess modell, därför måste du använda den officiella bruksanvisningen före användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du använder kaminerna blir det nödvändigt att rengöra hällen och ugnen. Stäng av strömmen innan rengöringsarbetet påbörjas och se till att alla element i kaminen är helt svala . Det är bäst att använda varmt vatten och milda tvättmedel för bearbetning.

Om du behöver komma till svåråtkomliga platser kan du ta bort ugnsluckan-en liknande möjlighet finns i alla Hansa-modeller.

Bild
Bild

De flesta moderna Hansa-spisar är utrustade med en inbyggd klocka. Men om detta är första gången du ansluter enheten eller om den kopplades från strömmen ett tag, måste du konfigurera dem. Du kan ställa in rätt tid med hjälp av displayen och knapparna nedanför.

Bild
Bild

Om det är nödvändigt att ta bort hällen under drift, kan detta göras med en liten skruvmejsel. Bänd bara på ytan och lyft den försiktigt efter att ha kopplat bort strömförsörjningen tidigare.

Recensioner

Hansa spisar anses vara en av de mest populära och efterfrågade modellerna på marknaden idag. Om du tror att recensionerna är sådana köksanordningar av hög kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet. Med korrekt installation och korrekt användning kan de hålla i många år. Dessutom, på grund av sin unika design, passar sådana plattor perfekt in i alla interiörer.

Således kan Hansa -plattor med rätta kallas det bästa när det gäller förhållandet pris / kvalitet.

Rekommenderad: