Elektriska Grillar (50 Bilder): Betyg På De Bästa Elektriska Grillgrillen 2021, Modeller För Hem- Och Sommarstugor, ägarrecensioner Om Kvalitet Och Användarvänlighet

Innehållsförteckning:

Video: Elektriska Grillar (50 Bilder): Betyg På De Bästa Elektriska Grillgrillen 2021, Modeller För Hem- Och Sommarstugor, ägarrecensioner Om Kvalitet Och Användarvänlighet

Video: Elektriska Grillar (50 Bilder): Betyg På De Bästa Elektriska Grillgrillen 2021, Modeller För Hem- Och Sommarstugor, ägarrecensioner Om Kvalitet Och Användarvänlighet
Video: 5 Best Portable Gas Grills You Can Buy In 2021 2024, April
Elektriska Grillar (50 Bilder): Betyg På De Bästa Elektriska Grillgrillen 2021, Modeller För Hem- Och Sommarstugor, ägarrecensioner Om Kvalitet Och Användarvänlighet
Elektriska Grillar (50 Bilder): Betyg På De Bästa Elektriska Grillgrillen 2021, Modeller För Hem- Och Sommarstugor, ägarrecensioner Om Kvalitet Och Användarvänlighet
Anonim

När en erfaren sommarboende hör ordet "elektrisk grill", rynkar han oftast på rynkor av missnöje. Det är omöjligt att föreställa sig en grill utan diset och utan doften av en eld. Men många bor i stadslägenheter och går sällan ut i naturen. Detta betyder inte att du behöver ge upp ett sådant nöje som grillning. Dessutom kan köttet visa sig vara inte mindre saftigt och gott om du väljer rätt elektrisk grill. Moderna ryska och utländska tillverkare erbjuder ett stort urval av modeller och konfigurationer av en bärbar elektrisk grill. Det viktigaste är att räkna ut det.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

När du väljer en bärbar grill för hemmet, var uppmärksam inte bara på materialet från vilket det är gjort, utan också på kraften. Tillagningshastigheten på grillspett eller på grillen beror direkt på detta. Till exempel är en förenklad version på 600 watt "inte bråttom" och kan laga en liten mängd kött. Och om du har ett stort sällskap av vänner och familjemedlemmar, välj en särskilt kraftfull 2600 Watt grill. Hon kan laga en stor mängd mat på bara 10-20 minuter. Den "gyllene medelvägen" kommer att vara den elektriska enhetens kapacitet från 1 till 2 tusen watt.

Det finns vertikala och horisontella bärbara grillenheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

I den första är värmeelementet fixerat i mitten och från 5 till 10 spett roterar runt det. Metallhöljet reflekterar värme, så köttet tillagas i sin egen juice. Dessutom skyddar metallhöljet en person från att hett fett kommer på huden och köksväggarna från feta avlagringar.

De horisontella grillalternativen är i huvudsak elektriska grillar eller grillar ., medan de är mer kompakta i storlek och ganska rymliga. Och det betyder att du i en horisontell grill kan laga 2 gånger fler produkter än i en vertikal genom att placera dem på många "hyllor". I horisontella modeller kan värmaren vara upptill och nedtill. När det gäller antalet spett - du väljer, eftersom denna indikator beror på antalet gäster.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Varje elektronisk grillmaskin för hemmet har sina egna nyanser och ytterligare funktioner som direkt påverkar kostnaden för produkten. Varje modell har roterande spett, och de förbättrade har en automatisk grillfunktion, en timer, mekanisk rotation av spettarna var 10: e sekund, och så vidare. Du kan läsa mer om funktionerna i enskilda modeller i vår tillverkaröversikt.

Hemmagjorda grillar, drivna med el, skiljer sig åt i typ av värmeelement.

Bild
Bild

Det vanligaste värmeelementet, eftersom det är hållbart även vid intensiv användning av enheten , dess enda nackdel är en stor mängd förbrukad elektrisk energi. Fördelarna med ett kvartsrör är snabb uppvärmning och följaktligen mindre tid åt matlagning. Dessutom är detta värmeelement lågt underhållet och lätt att rengöra. Ett keramiskt värmeelement kommer att minska energiförbrukningen och ge en grill eller elektrisk grill en lång livslängd, men priset lämnar mycket att önska.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

En av de viktigaste egenskaperna hos en elektrisk grill är valet av material. Inte bara kostnaden för den färdiga produkten beror på detta, utan också dess hållbarhet och tillförlitlighet. Rostfria modeller är större och tyngre, men hållbara och kommer att tjäna dig troget i många år, även med intensiv användning av grillen.

Aluminiumstrukturer - billiga och kompakta , de är lämpliga för dem som behöver regelbunden transport av en elektrisk grill. Priset på en grill beror naturligtvis också på materialet. Rostfria modeller är dyrare än aluminiummodeller. Förutom metaldelen av kroppen använder vissa elektriska grillgaller en värmebeständig glasyta och keramiska värmeelement.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Vertikala och horisontella alternativ för elektriska BBQ -grillar skiljer sig naturligtvis i storlek. Bland de vertikala finns det tillräckligt med minimodeller som är avsedda för en liten mängd kött (upp till 1 kg), och antalet spett är vanligtvis från 5 till 10. Men en sådan shish kebab bereds inte så snabbt pga. till enhetens låga effekt. Men mini -grillar har sin fördel - de kan transporteras vikta eller isär utan problem.

Horisontella elektriska grillar är som regel mer skrymmande och kommer att kunna ge ett stort företag en doftande grill , eftersom en enda mängd kött och andra produkter kan vara från 2 till 8 kg, och antalet spett kan nå 20. Välj därför en modell beroende på hur många du förväntar dig att bjuda till en grill.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkares översikt

Betyget för de bästa grillmakarna är baserat på kundrecensioner. Det kan genast noteras att vertikala modeller är mer populära bland våra landsmän, så den största uppmärksamheten kommer att ägnas dem. Eftersom grillen är en produkt för en inhemsk konsument är de flesta enheterna av inhemsk produktion. Samtidigt finns det också kinesiska produkter i butiker som är inriktade på den ryska marknaden.

Kinesisk elektrisk grill Mystery MOT-3321 med en effekt på 1500 W kan den fungera både i grillläget och i grillläget. Här kan du laga kebab på spett, biffar i brickor, kött, grönsaker, fjäderfä och fisk på grillen. Enhetskammarens volym är 21 liter, den rymmer 7 spett, 2 galler och en spett för grillad kyckling. Och modellen är också utrustad med en bricka där fett droppar, värmebeständiga glasögon med invändig belysning och pålitliga halkfria ben. En timer på upp till 60 minuter gör att du kan justera tillagningstiden för en viss rätt och inte kontrollera var femte minut när den äntligen är tillagad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell "Kaukasus-2 " Rysk produktion har etablerat sig från den bästa sidan, vilket framgår av de många positiva recensionerna på Internet. Denna robusta konstruktion i rostfritt stål har en effekt på 1000 watt och är utrustad med en speciell skärm för att jämnt steka mat. En sådan elektrisk grill är avsedd för en liten mängd kött, eftersom den bara har 5 spett och följaktligen samma antal skålar för att samla fett under dem. På ett sätt kommer du att kunna tillaga högst ett kilo kött.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den förbättrade Kavkaz-XXL-modellen är hållbar och rymlig. Den utmärks av sin höga effekt och prestanda.

Grillens imponerande dimensioner kommer knappast att låta dig transportera den, men du är nöjd med den stora mängden kött som kan tillagas på en gång och ett tillräckligt antal spett - 8. Med en sådan mini -grill med en kapacitet på 1800 watt, laga 1,5-2 kg kött eller grönsaker för ett stort hungrigt företag är ingen fråga.

Bild
Bild
  • Kinesisk elektrisk enhet Smile GB 3313 lockar uppmärksamhet med sin kompakta storlek och låga vikt. Det har tänkt på automatiseringen av tillagningsprocessen, det finns en inbyggd timer i 40 minuter. Den enda nackdelen är att kroppen behöver tvättas noggrant efter tillagning, eftersom den inte är avtagbar.
  • Modell "picknick " Rysk produktion kan laga upp till 1,5 kg kött åt gången. Kroppen har en originaldesign, och en nikromtråd under kvartsglas fungerar som ett värmeelement. Du kan lägga 6 spett runt värmarens omkrets, det finns också skålar för saft att tömma. Alla element är avtagbara, vilket innebär att strukturen är lätt att underhålla och underhålla. Köttet vänder automatiskt, så du kan vara säker på att din kebab inte kommer att brinna.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kitfort KT-1402 enhet låter dig laga en ganska stor mängd kött (upp till 2 kg) för att mata en hungrig grupp vänner och familjemedlemmar. Spettarna är utrustade med värmeisolerade handtag, så att du inte blir bränd även om shashlikgrillen är uppvärmd. Och den frekventa rotationen av spettarna runt sin egen axel med en hastighet av 12 varv gör att du kan laga en shish kebab med en aptitretande gyllenbrun skorpa, som verkligen inte kommer att brinna någonstans.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Shashlik -tillverkare av rysk produktion "Neptunus 001 " lätt att använda inte bara på grund av den ergonomiska kroppen, utan också det avtagbara handtaget, med vilket enheten kan flyttas från plats till plats. Den enda nackdelen är dess stora vikt, så konstruktionen är inte avsedd för transport.
  • Elektrisk brännare "Miracle ESh-8 " ganska kompakt och lätt så att du kan ta den med dig på en resa. Samtidigt är enhetens effekt (1450 W) tillräcklig för att steka 1,8 kg kött på bara 20-30 minuter. Detta är en utmärkt balans mellan funktionalitet, kostnad och hög kvalitet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En rysk tillverkad enhet som heter "Aroma " har många bra recensioner på grund av sin överkomliga kostnad och kompaktitet, eftersom dess vikt bara är cirka 2 kg. Grilleffekten ger infraröd strålning - till exempel kan ett kilo kött rostas på bara 15 minuter. Således är tillagningsprocessen, precis som tvättprocessen, så enkel som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Horisontella modeller tenderar att hålla mer kött.

De kan fungera både på principen om en grill med grillspett, och representerar ett sken av en grill eller grill med galler.

  • Av de kompakta grillmakarna till ett överkomligt pris noterar vi Akel AB 670 modell … I själva verket är detta en "3 i 1" enhet, där funktionerna för en grill, grill och grill kombineras. Enheten är utrustad med 6 spett, en grill och en speciell droppbricka. Det tar dig cirka 20 minuter att laga delikatesser i en sådan mini-grill.
  • Grillmaskin Tristar RA-2993 är en unik multifunktionell enhet med många fördelar jämfört med andra modeller. Detta är ett hållbart och hållbart rostfritt stålfodral, stora grillplattor och under dem en horisontell grill med möjlighet att samtidigt använda upp till 10 spett samtidigt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Känd tillverkare Tefal inbjuder dig att uppmärksamma en intressant modell av den ursprungliga designen GC450B32. Ett särdrag hos denna elektriska grill är möjligheten att justera temperaturen. Inte alla enheter är utrustade med den här funktionen, vilket innebär att du har ett utmärkt tillfälle att välja intensiteten av att steka kött efter eget tycke. Eftersom designen är mycket kompakt kan du enkelt transportera den vid behov.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vad ska man leta efter när man väljer?

Vi väljer en elektrisk grill tillsammans och anger vad vi ska leta efter för att bli ägare till den bästa enheten. Naturligtvis, med effekt (ju högre den är, desto snabbare fungerar maskinen och desto mer grill kan du laga). Men värmeelementets placering är också viktig. Om det är på sidan får du mindre kött eftersom spettarna blir kortare. Och med den centrala platsen för glasspiralen kan du laga olika typer av kebab på mycket kort tid.

Innan du väljer en elmotor för inhemsk eller utländsk produktion, kom ihåg att ryska enheter utmärks av tillförlitlighet och oklanderlig prestanda.

Bild
Bild

Utländska motsvarigheter kommer att glädja dig med den ursprungliga designen och ytterligare tillbehör, vilket kommer att avsevärt utöka grillens funktionalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ska du köpa?

Om du inte har möjlighet att gå ut i naturen och göra en riktig grill ska du förstås skaffa en elektrisk grill.

Hon har tillräckligt med fördelar och fördelar:

  • tillagningsprocessen är enklare än på en vanlig grill (därför behöver du inte vara kock för att göra en grill);
  • du behöver inte oroa dig för att förbereda ved, göra eld och vänta på att kolen ska vara klara;
  • i den elektriska versionen av grillen kan du göra flera olika rätter samtidigt (grillning, grillad kyckling på en spett eller baka mat på grillen);
  • du kan glädja dig själv och dina vänner med utsökt kött i alla väder, utan att ens lämna ditt hem.
Bild
Bild
Bild
Bild

Av nackdelarna noterar vi:

  • ingen röklukt, som är typisk för grill som tillagas vid eld (du kan fixa detta genom att tillsätta flytande rökkryddor till marinaden eller genom att strö rökt bacon på spett mellan köttbitar, du kan lägga kvistar fruktträd inuti);
  • komplexiteten i rengöringen, eftersom bränt fett i vissa icke-separerbara modeller är mycket svårt att tvätta;
  • ett stort slöseri med el;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • du måste marinera köttet längre än för en vanlig kebab om du vill att det ska vara saftigt och aromatiskt;
  • var särskilt försiktig, eftersom du kan bränna dig vid fel i enhetens funktion.
  • de flesta elektriska BBQ-grillarna är avsedda för en liten mängd kött (1-2 kilo), för att mata ett stort företag måste du slå på enheten flera gånger.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur gör man det själv?

För riktiga mästare innebär uppgiften att göra en gör-det-själv elektrisk grill som fungerar korrekt och steker kött inga problem.

Det är möjligt att montera en elektrisk grill av vertikal typ "från grunden".

Bild
Bild

För att göra detta måste du linda en nikrom spiral runt ett värmebeständigt keramiskt rör . Och även en kvarts transparent glaslampa används för "lampan". Detta hemgjorda värmeelement är fixerat på basen, där hålen för spett och ramfästen är genomtänkta. För installation av ytterligare behållare för droppande fett görs en slits utanför botten. Och inuti monteras fixeringsanordningar så att spettarna inte ramlar omkull och behåller det vertikala läget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tips för användning

När du köper en elektrisk shashlik -tillverkare, försumma inte möjligheten att bekanta dig med produktens tekniska datablad. I den hittar du inte bara detaljerade egenskaper hos grillen, utan också praktiska råd om hur du sköter om en mini-grill på rätt sätt, vilket förlänger dess livslängd avsevärt.

Bild
Bild

Den elektriska grillen kan inte bara användas för att steka kött, utan också för att förbereda många läckra och hälsosamma rätter:

  • fet fisk, som är saftig på grund av preliminär marinering;
  • kött, fjäderfä, korv, korv och andra halvfärdiga köttprodukter;
  • grönsaker och frukter som kan bakas med eller utan folie (så att saften inte läcker ut);
  • och till och med degprodukter (till exempel mini-pajer).

Varje köp måste vara motiverat. Tänk därför noga över vilka funktioner du skulle vilja se i en elektrisk grill. Jaga inte aktier eftersom eländaren betalar två gånger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Var noga med att studera och testa enheten innan du köper, var särskilt uppmärksam på materialet. Om det är aluminium, kommer strukturen att vara lätt och rörlig, men inte lika stark och pålitlig som en grillpanna i rostfritt stål (detta är ett hållbart alternativ, men du kan inte ta det med dig). Var uppmärksam på de fällbara modellerna, som är de mest praktiska.

Rekommenderad: