Induktionskokar Med 1 Brännare: 2000 W Och 3500 W Enkelbrännare, 1800 W Och 2500 W, Betyg På De Bästa Modellerna

Innehållsförteckning:

Video: Induktionskokar Med 1 Brännare: 2000 W Och 3500 W Enkelbrännare, 1800 W Och 2500 W, Betyg På De Bästa Modellerna

Video: Induktionskokar Med 1 Brännare: 2000 W Och 3500 W Enkelbrännare, 1800 W Och 2500 W, Betyg På De Bästa Modellerna
Video: Unboxing med Kjell - Vi testar en elektrisk ogräsbrännare 2024, Mars
Induktionskokar Med 1 Brännare: 2000 W Och 3500 W Enkelbrännare, 1800 W Och 2500 W, Betyg På De Bästa Modellerna
Induktionskokar Med 1 Brännare: 2000 W Och 3500 W Enkelbrännare, 1800 W Och 2500 W, Betyg På De Bästa Modellerna
Anonim

Bordsskivor är extremt populära eftersom de är praktiska, multifunktionella och gör att du kan laga mat så snabbt som möjligt. De sparar också el, vilket är viktigt. Många köper spisar med 1 brännare, eftersom de är mer kompakta och inte tar extra plats.

Den mobila enheten är lätt att använda. Men innan du väljer det måste du bekanta dig med de viktigaste egenskaperna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Viktigaste egenskaperna

Små bärbara modeller skiljer sig från de vanliga i principen för drift och i olika egenskaper. Sådana plattor är anslutna till ett separat uttag, som har en jordning och en säkring. Induktionsspolar är inbyggda i dem, ovanifrån är enheterna fyllda med en inglasad massa. Brännarkontrollen är elektronisk, det finns ett blockeringssystem. Kroppen är gjord av metall. Den innehåller värmekretsar täckta med glaskeramik. Sådana enheter ser estetiskt tilltalande ut och förstör inte kökets inre.

Displayen av denna typ av modell är beröringskänslig. Ägaren till kaminen kan ställa in ett specifikt program för dess drift och ställa in önskad temperatur . Du kan ställa in tillagningstiden med en timer. När det tar slut stängs kaminen av sig själv. Många modeller har automatiska lägen, så ägaren behöver inte lägga tid på att justera parametrarna. Det är möjligt att välja en enhet med en effekt på 2000 watt, liksom 3500, 2500 och 1800 watt.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Modellen med en brännare har många fördelar, tack vare vilken den har blivit populär. Här är några av dem.

  • Konventionella elspisar förbrukar mycket energi, vilket inte kan sägas om induktionsmodeller.
  • Dessa spisar lagar mat extremt snabbt.
  • Ägaren kommer inte att kunna bränna sig själv på ugnens yta, eftersom apparaten efter att tillagningssensorn stängts av också stängs av automatiskt.
  • Modellerna är bekväma att använda, eftersom ytan knappt värms upp. Brända matrester kan inte ligga kvar på den.
  • Det finns många driftsätt. Du kan ställa in ett speciellt läge för stuvning, där en viss tillagningstid kommer att ställas in, liksom den önskade temperaturen.
  • Plattorna har ett estetiskt, snyggt utseende, en snygg och jämn yta.
  • Hällen är singel och har inga utskott. Detta gör att pannan kan flyttas i alla riktningar utan problem.
  • Modellerna värmer bara botten på köksredskapen, så att rumsluften inte värms upp. Detta gör att värdinnan kan laga mat i en bekväm miljö.
Bild
Bild
Bild
Bild

Men den här enheten, som alla andra, har inte bara positiva egenskaper, utan också negativa

  • När spisen är i drift skapar det ett elektromagnetiskt fält. Om bäraren har en pacemaker påverkar det intermittent och påverkar välbefinnandet. I det här fallet bör du inte köpa induktionsmodeller.
  • För att laga mat på sådana spisar är det nödvändigt att köpa ferromagnetiska köksredskap som har en speciell botten. Det är omöjligt att laga mat i glas- eller keramikbehållare eftersom de inte kommer att kunna värmas upp.
  • Induktionshällar är ganska dyra.
Bild
Bild

Populära modeller

Det finns många tillverkare som är redo att erbjuda kunderna kvalitetsprodukter. Här är en bedömning av de bästa och mest populära modellerna.

Philips HD4959 / 40 - en hyfsad modell, extremt kompakt. Det kan bäras, det kan också tas ut till landet. Förbereder mat snabbt, bevarar produkternas användbara egenskaper. Värdinnan kommer att kunna byta ström. Enheten har 6 lägen. Du måste styra den med pekskärmen. Du kan laga vilken maträtt som helst. Den har bra skydd (du kan blockera kaminen, den stängs av automatiskt). En speciell kastrull köps med modellen. Produkten har en attraktiv design, så den kan passa in i vilken inredning som helst.

Det finns några nackdelar: det kan slå på strömmen automatiskt, och du kan inte stänga av ljudsignalerna under drift.

Bild
Bild

På hällen Convito HS-III-B26 du kan laga alla måltider. Det används ganska ofta på cateringställen. Det köps för matlagning i en bar, restaurang, för hemmabruk. Det är tillräckligt kompakt och ekonomiskt. Arbetsytan är slät så att den enkelt kan rengöras. Modellen är enkel att använda, enheten är säker. Ett bra alternativ för små utrymmen, liksom för dem som arbetar på vägen. Kan byggas in i möbler, ser snygg ut, sparar el. Har inte för hög effekt.

Bild
Bild

Supra HS -700I - liten modell med medelhög effekt. Du kan laga en mängd olika rätter på den. Kroppen är tillverkad av slitstarka, slitstarka material. Arbetsytan värms upp tillräckligt snabbt. Designen är enkel och bekväm att använda, den har 4 membranknappar samt en temperaturindikator. Modellen är begränsad i funktioner, den har inte en timer och barnlås. Lätt, stöder flera tillagningslägen. Designen är snygg och intressant. Produkten kan bli en riktig dekoration av köket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modell KITFORT KT-101 inte för stor, dess mått är 28x36x6 cm. Induktionskokaren väger bara 2 kilo. Kroppen är gjord av plast, ytan är glaskeramisk. Svart, icke-märkning, extremt bekväm att använda. Det finns 10 uppvärmningslägen, en skyddsfunktion som skyddar mot överhettning och ett automatiskt avstängningsprogram. En timer kan ställas in för att förbereda en mängd olika rätter. Du måste styra enheten med en tryckknapps digital display. Om den inte tar emot kommandon på flera timmar stängs den av automatiskt. Det är billigt.

Bild
Bild

Bordsugn " Darina XR 20 / A8 " - ett intressant alternativ för dem som behöver ett bekvämt och högkvalitativt föremål. Enheten har en silverbas och en elegant glaskeramikyta. Ganska kraftfull modell. Du måste hantera det med en elektronisk display.

Styrningen är enkel, så även en oinformerad person kan använda kaminen. Kaminen har 8 funktioner och en timer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inte för kraftfull, men mycket bekväm modell Oursson IP 1200 T / S skyddad mot hög och låg spänning. Den har en timer, funktionen att bibehålla ett specifikt temperaturläge, liksom möjligheten att justera värmeeffekten. Sex skyddsnivåer och 10 grader uppvärmning - något som kommer att glädja alla hemmafruar. Ett bra alternativ med en genomsnittlig kostnad. Enheten är liten, så det tar inte mycket plats. Det ser ganska estetiskt tilltalande och snyggt ut.

Bild
Bild

För ett elegant alternativ med låg effekt, välj modellen Tesler PI-17 . Dess silverkropp är tillverkad av metall, ytan är glaskeramisk. Kan köpas för en bråkdel av kostnaden. Hon kommer att bli en effektiv hjälpare för varje kvinna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Oursson IP1220T / OR - modell med en intressant, ovanlig design. Kroppen är orange, det finns stabila ben. Flera effektnivåer gör att värdinnan kan förbereda en mängd olika rätter. Det finns också flera tillagningslägen. Du kan ställa in tiden (från 3 minuter till 4 timmar). Värdinnan kommer att kunna pausa matlagningen, blockera automatisk avstängning och skydda spisen från barn.

En sådan modell är dyr, men den är av hög kvalitet, snygg och bekväm.

Bild
Bild

Spis med hög effekt Iplate AT-2500 den värms upp bra, har en silverkropp och är extremt lätt att använda. Det är lätt att använda, det måste göras med vridomkopplare.

Bild
Bild

Urvalsrekommendationer

När du köper någon teknik bör du övervaka dess kvalitet. Det är viktigt att överväga några tips som hjälper dig att få en högkvalitativ och bekväm spis som kan hålla länge. Det är bättre att välja en tekniskt tillförlitlig modell som har en blockerande, timer och automatisk avstängningsfunktion. Detta kommer att göra matlagning enklare och enklare. Några fler rekommendationer.

  • Det är viktigt att tänka på kraften. Ju större den är, desto bättre fungerar enheten. Det är bäst att köpa modeller med en effekt på 2 kW.
  • Det finns flera typer av kontroll, men det är bättre att fokusera på beröring. Magnetstyrning är ett annat bra alternativ.
  • Det är värt att köpa kompakta enheter av liten storlek, eftersom sådana plattor inte tar upp för mycket plats.
  • Du måste köpa tallrikar, vars ben är ganska stabila.
  • Det är värt att uppmärksamma passet, utrustningen och bruksanvisningen. Kaminen måste vara garanterad i flera år.
  • Bättre att köpa en enhet som är tillverkad av ett populärt märke. Du måste kontrollera om det fungerar.
  • Ett bra alternativ är en enhet med kapacitansigenkänningsfunktion. Detta hjälper värdinnan att förstå vilka krukor som ska användas.
Bild
Bild
Bild
Bild

Driftfunktioner

Oftast är enkla brännare induktionshällar praktiska att använda. Men det finns en varning - du måste välja specialrätter för dem. Vissa människor vet inte exakt hur man väljer en behållare. Det finns några användbara tips för att hjälpa kvinnor.

  • Det är viktigt att använda kokkärl med tjock botten. Den ska vara ca 2-6 mm tjock och passa extremt tätt på hällen. Använd därför inte behållare med deformerad botten.
  • Det är värt att avsätta krukor som tidigare användes för gasugnar.
  • Behållarna som används är gjorda av ferromagnetiskt material. Detta är det enda materialet som kan reagera med en kopparspole.
  • Det är strängt förbjudet att använda kokkärl av glas, koppar eller aluminium.

Rekommenderad: