Vit Elektrisk Inbyggd Ugn (41 Bilder): Inbyggd Vit Ugn I Köksinredningen I Klassisk, Retro Och Andra Stilar

Innehållsförteckning:

Video: Vit Elektrisk Inbyggd Ugn (41 Bilder): Inbyggd Vit Ugn I Köksinredningen I Klassisk, Retro Och Andra Stilar

Video: Vit Elektrisk Inbyggd Ugn (41 Bilder): Inbyggd Vit Ugn I Köksinredningen I Klassisk, Retro Och Andra Stilar
Video: Oven unboxing + install in cabinet 2024, April
Vit Elektrisk Inbyggd Ugn (41 Bilder): Inbyggd Vit Ugn I Köksinredningen I Klassisk, Retro Och Andra Stilar
Vit Elektrisk Inbyggd Ugn (41 Bilder): Inbyggd Vit Ugn I Köksinredningen I Klassisk, Retro Och Andra Stilar
Anonim

Inbyggda hushållsapparater anses vara en av de bästa typerna av utrustning för modern heminredning. Förutom att spara utrymme är det praktiskt och bekvämt, och förädlar också lokalernas inre betydligt. Inbyggda ugnar är en av varianterna av denna teknik. I vår artikel kommer vi att prata om vita modifieringar som drivs av elektricitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Den elektriska inbyggda ugnen i vitt anses vara en slags klassiker. Vit färg gör tekniken universell, det passar trots allt harmoniskt in i de flesta stilistiska designriktningar . Vi kombinerar vitt med alla färger i färgpaletten, sådan utrustning ser snygg och fräsch ut, oavsett typ av skåpmodell och dess funktionalitet. Vanligtvis, ugnar är lätta att använda.

En viktig egenskap hos sådana ugnar är möjligheten att installera headsetet på olika platser i vilken höjd som helst. Vita inbyggda ugnar presenteras i ett brett sortiment på disken i butikerna för moderna hushållsapparater för kök.

Samtidigt kan inte bara uppsättningen alternativ variera: fodralets dimensioner är varierande, vilket gör det möjligt att välja produkter med hänsyn till de befintliga möblerna och platsen för inbäddning av ugnar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inbyggda ugnar som drivs av det elektriska nätverket, kompatibel med olika typer av hällar … Utåt kan de skilja sig åt i design, form, beslagstyp etc. Detta gör att du kan välja produkter för en viss interiörstil, utan att störa dess funktioner. Till exempel kan det vara materialets struktur (matt, glansigt), genom vilket du kan betona eller mjuka upp färgschemat för befintliga möbler.

Nackdelen med vit teknik är dess smuts: all kontaminering på ytan kommer att synas . Detta är i sin tur orsaken till mer grundlig vård, eftersom daglig rengöring kan leda till repor.

Ibland tappar den vita färgen med tiden sin ursprungliga fräschör, vilket också förstör headsetets estetik.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Vita elektriska inbyggda ugnar kan skilja sig åt på olika sätt. I de flesta fall är de utrustade med alternativ som t.ex. Mikrovågsugn, upptining, grillning, fryst mat, ångkokning . Dessutom kan funktionen inkludera möjlighet till dubbel matlagning. Ugnen fungerar med ett infrarött värmeelement. Vart i varmluft, beroende på modell, kan levereras både underifrån och uppifrån.

Andra ändringar är utrustade med ett rengöringsalternativ. Andra har en timer med en ljudsignal som signalerar slutet på tillagningen, vilket eliminerar behovet av att ständigt vara i köket och styra tillagningsprocessen.

Produkterna skiljer sig åt i typ av energiförbrukning . På grund av termostaten, vid uppvärmning till en förutbestämd temperatur, upprätthålls den termiska regimen med minimal strömförbrukning. Efter typ av uppvärmning kan en elektrisk ugn ha övre och nedre värmeelement utrustad med varmluftsfläkt och ringvärmare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enligt typ av installation kan elektriska ugnar vara beroende och oberoende . Produkter av den första typen byggs in tillsammans med hällen. I det här fallet är ugnen placerad under hällen och har en enda kontrollpanel med sig. Oberoende ugnar kan installeras på valfri höjd.

Det unika med sådana produkter är det faktum att på toppen kan du installera en spis med valfritt antal brännare . När det gäller dimensionerna kan modifieringarna vara både kompakta och övergripande. Dessutom är det storleken som bestämmer arbetskammarens volym.

Efter typ av strömförbrukning ugnar klassificeras i klasserna A, B och C. Låg förbrukning är inneboende i klass A.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Efter att ha bestämt dig för att köpa en inbyggd ugn är det värt att själv notera flera viktiga regler för ett bra köp.

Dimensioner

Vita ugnar kan ha standard och anpassade storlekar . Till exempel är smala modifieringar med en bredd på 45 cm bra för små kök, det här är produkter för en familj på 2-3 personer. Om det finns fler hushåll är det vettigt att köpa ett alternativ med en bredd på 90 cm. Om det inte finns tillräckligt med utrymme i rummet kan du köpa ett alternativ med en höjd av 38-55 cm. Om bilderna är tillräckliga, Du har också råd med en dubbelugn.

För att inte beräkna storleken kan du ta den största bakformen som finns hemma till affären.

Bild
Bild
Bild
Bild

Arbetsrumsmaterial

I budgetugnar är kammarens beläggning typisk emalj … I jämförelse med andra material är det mindre motståndskraftigt mot högtemperaturförhållanden och blir därför täckt med sprickor med tiden. Easy Clean är en modifierad analog med en annan applikationsmetod . Denna beläggning är mindre porös och mjukare. Det är mer bekvämt att ta hand om och rengöra.

Katalytisk emalj kännetecknas av grovheten i strukturen på grund av ett speciellt reagens som aktiveras vid en viss temperatur och påskyndar nedbrytningen av fett.

Bild
Bild

Kontrollera

Ugnskontroll är mekaniskt och elektroniskt … Vilket alternativ som är värt att välja beror på de befintliga möblerna och stilen på inredningen där köket är gjort. Mekanik är dock mindre mottaglig för spänningsstötar det motiverar sig bara om antalet tillagningslägen inte överstiger 5 . Elektronik öppnar upp många navigationsmöjligheter, även om det kännetecknas av avbrott under kraftöverspänningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Grundläggande funktionalitet

Ugnens huvudalternativ är över- och undervärme , vilket är mycket produktivt och låter dig steka rätten med hög kvalitet både uppifrån och nedifrån. Grillalternativ bra för att grilla kött eller fisk tills det är krispigt. Bottenvärme och konvektion nödvändig för avfrostning, tillagning av fisk och andra halvfabrikat.

Avfrostningsfunktion låter dig tina en eller annan halvfabrikat utan att förlora dess användbara egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ytterligare egenskaper

Vi är vana vid saker som kan ge oss allt vi behöver i största möjliga utsträckning. Därför kommer närvaron av ytterligare alternativ att göra ugnen så effektiv som möjligt. Dessa möjligheter inkluderar barn skydd blockerar manöverpanelen och dörrarna under tillagningen. Dessutom blir en trevlig bonus timer , genom vilken du kan ställa in önskad tillagningstid.

En annan användbar funktion kan vara kylsystem , med hjälp av vilka det är möjligt att förhindra uppvärmning av köksmöblerna intill spisen och ugnen.

Dessutom kan ugnen utrustas med en säkerhetsavstängning och en klocka.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pris

När man tittar närmare på en viss modell är det värt att överväga: du måste betala för de alternativ som kommer att användas. Om produkten inte kommer att användas till sin fulla potential, om det inte behövs några funktioner, är det bättre att leta efter en annan modell. I detta fall är det nödvändigt att notera det vad exakt är viktigt för köparen . Någon behöver ugnen fyllas med en mängd olika driftlägen, andra behöver att den ska vara lätt att rengöra. Ytterligare andra förlitar sig på energieffektivitetsklassen, medan den fjärde måste välja vad de har tillräckligt med medel för.

Bild
Bild

Stilar

I grund och botten beror ugnens utformning på dess funktionalitet. Det är allmänt accepterat att vitt är mer lämpligt för moderna interiörgrenar. Ett sådant skåp kan placeras i ett kök i stilar modern, högteknologisk, art deco, samt designriktningar som skandinavisk stil . För att harmoniskt införa den önskade atmosfären behöver en inbyggd ugn inte så mycket: huvudsaken är att den matchar designen med spisen och interiörelementen.

Till exempel, om en köksuppsättning kommer att ha alla nödvändiga attribut för den klassiska stilen, som är imitation av pelare, stuckaturer, glasdörrar, snidad dekoration och förgyllning, så kommer även en lakonisk ugn att se mycket lämplig ut här.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att skapa möbelensemblens enhet är det tillräckligt uppmärksamma beslag (t.ex. vred och omkopplare). Dessutom är det viktigt att uppmärksamma priset: neoklassicism och klassisk stil tolererar inte billighet, ugnen ska vara dyr, men utan iögonfallande elektronik.

Om produkten är köpt, till exempel för ett kök i stil modern , den konstgjorda komponenten är viktig här. Det är nödvändigt att markera metallhölje , medan strukturen inte bara kan vara matt, utan också blank. Det är bra om produkten är tillverkad enligt den senaste tekniken: modern stil (modern, högteknologisk, art deco) behöver en demonstration av alla typer av elektronik. Om vi pratar om retrostil, här måste du välja en variant med en viss antikvitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Bland den enorma listan med erbjudanden som finns på hyllorna i hushållsapparater är flera modeller av vita elektriska ugnar efterfrågade störst bland köpare.

Bosch HBG634BW1 - en stabil arbetsugn med pekskärm och strömbrytare. Utrustad med ett självrensande alternativ, kännetecknas den av låg energiförbrukning och närvaron av 13 tillagningslägen. Volymen inuti är 71 liter, det finns ett barnsäkert lås och en kameralampa.

Bild
Bild

Hansa BOEW68120090 - analog med en kapacitet på 66 liter, utrustad med en klocka med en timer. Ugnen kännetecknas av attraktivt utseende, enkel mekanisk kontroll, mångsidighet och rimligt pris. Dess funktionalitet inkluderar 10 driftslägen, inklusive grill, avfrostning, konvektion.

Bild
Bild

Gorenje BO 75 SY2W - en rymlig inbyggd ugn med en volym på 67 liter, bra för en stor familj. Listan över mjukvarukitet är tillräckligt för att väcka alla kulinariska experiment till liv.

Utrustad med möjlighet till samtidig matlagning på fem nivåer, vilket sparar både tid och energi.

Bild
Bild

Fornelli FEA 60 Coraggio WH - ett alternativ för en familj på 3-4 personer med en kapacitet på 56 liter. Kontrollprincipen är mekanisk, operationen utförs med hjälp av vridomkopplare. Ugnen har 8 driftslägen, är utrustad med en avstängningstimer och ett hydrolysrengöringssystem.

Bild
Bild

Kuppersberg SB 663 W - en modell med en lakonisk design och en kapacitet på 56 liter. Den kännetecknas av enkelheten i elektronisk styrning och har 9 driftslägen. Gör att du kan reducera tillagningen av rätter till automatiskt läge genom att stänga av utrustningen vid slutet av den inställda tiden för matlagning. Den har 2 teleskopiska styrningar, den kännetecknas av enhetlig uppvärmning inuti.

Bild
Bild

Vackra exempel

Vi uppmärksammar dig några exempel på det harmoniska arrangemanget av en vit ugn i det inre av köket.

En original lösning för inredning av kök i modern stil

Bild
Bild

Vitt är ett utmärkt val för ett kök i Provence -stil

Bild
Bild

Den vita ugnen ser harmoniskt ut inuti ett ljust kök

Bild
Bild

Retroversionen är alltid ovanlig och effektiv

Bild
Bild

Glasdörr alternativ

Bild
Bild

Upplyst ugn i klassisk stil

Bild
Bild

Elektrisk inbyggd ugn i det inre av ett rymligt kök

Bild
Bild

Hushållsapparater i det inre av minimalismstilen genomsyras av laconism

Bild
Bild
Bild
Bild

Hi-tech är en bra lösning när du väljer en vit ugn

Rekommenderad: