Ugnar Och Redmond Miniugnar: Granskning Av RO-5705 Och RO-5701, SkyOven Smart Electric Ugnar Med Konvektion

Innehållsförteckning:

Video: Ugnar Och Redmond Miniugnar: Granskning Av RO-5705 Och RO-5701, SkyOven Smart Electric Ugnar Med Konvektion

Video: Ugnar Och Redmond Miniugnar: Granskning Av RO-5705 Och RO-5701, SkyOven Smart Electric Ugnar Med Konvektion
Video: ТОП—7. Лучшие мини-печи (электрическая, с конвекцией) в 2021 году. Итоговый рейтинг! 2024, April
Ugnar Och Redmond Miniugnar: Granskning Av RO-5705 Och RO-5701, SkyOven Smart Electric Ugnar Med Konvektion
Ugnar Och Redmond Miniugnar: Granskning Av RO-5705 Och RO-5701, SkyOven Smart Electric Ugnar Med Konvektion
Anonim

Ugnen har fast intagit vårt moderna liv och har blivit en oumbärlig assistent i köket. Hon sparar i alla situationer: när du behöver laga en utsökt hemlagad middag eller en pompös festmiddag. Ugnen hjälper både anhängare av hälsosam kost och barnfamiljer.

Bild
Bild

Lite historia

Hur kom den här användbara köksutrustningen till? År 1830 presenterade engelsmannen William Flavel den första multifunktionella bränsleugnen för London för samhället. Rangemaster, som denna uppfinning då kallades, hade flera tillagningsmetoder och kunde baka, steka och värma mat samtidigt. Kunskapen lockade drottning Victoria så mycket att det omedelbart förvärvades för hennes landboende. Senare följde andra europeiska monarker hennes exempel, och nya ugnar prydde de kejserliga husen i Italien och Tyskland.

I början av 1900 -talet erövrades marknaden stadigt av elektriska prover, en prototyp av den nuvarande spisen dök upp - ett slags sängbord med värmeelement i form av metallplattor anslutna till en ström.

I mer än 100 år har elskåpet genomgått stora förändringar, det var utrustat med en glasdörr, en fläkt och en grill.

Bild
Bild

Den moderna enheten har förvärvat inte bara många användbara funktioner, utan också fullständig valfrihet i design, färg och form. Marknaden är fylld med ett stort sortiment av ugnar och minioggnstillverkare: från inhemska till stora europeiska. Och det ryska märket Redmond blir mer och mer populärt och presenterar en rad hushållsapparater av utmärkt kvalitet med en bra uppsättning funktioner till ett lågt pris.

Bild
Bild
Bild
Bild

Redmond ugnar denna typ av produkt realiseras i två riktningar:

  • multifunktionella miniugnar;
  • smarta SkyOven -skåp.

Utåt är båda typerna av ugnar mycket lika och liknar en konventionell mikrovågsugn med glasdörrar, som kan placeras på köksbänkskivan eller på någon plats som är bekväm för konsumenten. Inuti, som i en vanlig elektrisk ugn, finns det värmeelement (topp och botten) med en kapacitet på 900-1500 watt. Utrustningen drivs från ett 220-240V nätverk.

Miniugnarnas egenskaper är också på många sätt likartade och skiljer sig bara åt genom ett litet alternativ av funktioner och dimensioner på modellerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Redmond har försökt tillgodose varje kunds behov så mycket som möjligt. Alla modeller överensstämmer så mycket som möjligt med principerna för ergonomi och praktik, vilket är särskilt viktigt för ägare av studiolägenheter och små lokaler. Ägare av teknik behöver inte ändra utrymmets design, besluta om frågan om ytterligare ledningar eller köp av speciella möbler.

På grund av sin kompakta storlek är ugnarna mycket bärbara, de kan enkelt tas med till landet eller när de flyttar till en ny lägenhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alla Redmond-ugnar har en bredare funktionalitet än mikrovågsugnar, de kan helt ersätta en konventionell inbyggd ugn. Samtidigt kommer köpet av denna teknik betydligt att spara budgeten, eftersom priset på en sådan ugn är flera gånger billigare än att köpa en ugn i full storlek.

Naturligtvis måste du betala något för kompakthet, för miniugnar (rostare) är detta en liten användbar volym av kammaren och ett begränsat temperaturintervall (upp till 230-250 grader). Även på hushållsnivå räcker parametrarna för både bakning av en hel kyckling och bakning av godis.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller och deras egenskaper

De mest populära Redmond elektriska miniugnarna idag är RO-5701, 5703, 5704 och 5705. De kan fungera i tre grundlägen.

  • Toppvärme. Perfekt för grillning av biffar, pizza, varma smörgåsar.
  • Bottenvärme. Lämplig för bakning av nyckfulla desserter.
  • Bageriprodukter. De nedre och övre värmarna slås på. Perfekt för att göra pajer och kakor.
Bild
Bild

Modellerna RO-5701, 5704 och 5705 är också utrustade med ytterligare funktioner

  • Konvektion. Värme och fläkt, som säkerställer enhetlig uppvärmning av maten på grund av cirkulation av varm luft. Samtidigt förlorar maten inte sin saftighet och smak.
  • Grill. Det övre bakläget fungerar när spetsen roteras.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hela serien av Redmond-ugnar visar kombinationen av pragmatism och elegant utförande av ett stålskåp med element av högkvalitativ plast. Enheterna är utrustade med en mekanisk typ av reglage (omkopplare - vridknappar) med möjlighet att reglera temperaturen och tillagningstiden med ett minsta steg.

Låt oss överväga funktionerna i varje modell av Redmond miniugnar.

Redmond RO-5705

Ugnen med den största kammarvolymen i intervallet är 38 liter. Den ökade storleken gör att du kan laga flera rätter samtidigt på två skåpnivåer, till exempel baka kött och tillbehör samtidigt. En egenskap och utan tvekan fördel med modellen är ett brett temperaturintervall från 60 till 230 grader.

Detta är en bra allround-enhet med fem driftslägen:

  • över- och undervärme med konvektion;
  • det övre värmeelementet och konvektionen fungerar;
  • båda värmeelementen fungerar;
  • bara det övre värmeelementet och grillen är på;
  • det är möjligt att slå på två värmeelement, konvektion och grill.
Bild
Bild
Bild
Bild

Redmond RO-5701

En kraftfull ugn med ett maximalt utbud av funktioner, förutom att konvektion och grill stöds. Detta är mycket bekvämt för oberoende inställning av lägen, utan att slå på värmeelementen - till exempel fungerar endast fläktkombinationens ångkokare processen att tina upp mat utan att förlora nytta.

Modellen stöder möjligheten att välja temperaturer från 60 till 250 grader och automatisk avstängning, fritt styrd av värme- och nedräkningsindikatorer.

Dessutom är enheten utrustad med en rymlig 33-liters kammare för tillagning av hel kyckling och stora grönsaker.

Bild
Bild

Redmond RO-5703

Den minsta (skåpvolym på endast 18 liter) och budgetmodell. Samtidigt fungerar den i alla grundlägen, är utrustad med ett val av temperatur och tid. Kommer att bli en oumbärlig assistent i landet eller i en ung familj.

Kanske de erkända favoriterna på marknaden var de smarta Redmond -ugnarna. Moderna prylars ålder har inte heller kringgått kökstekniken. SkyOven -serien kommer att överraska dig inte bara med sin snygga form, utan också med en innovativ inställning till arbetet med välbekanta funktioner.

Bild
Bild

Redmond SkyOven 5707S

Instrumentet kan fjärrstyras helt via den gratis Ready for Sky -appen. Bluetooth -teknik gör att du kan styra ugnen genom att ändra inställningar med bara en knapptryckning.

Och SkyOven 5707S stöder valet av tillagningsparametrar med funktionen "Multi-cook". I detta fall kan justeringen utföras flexibelt under beredningsprocessen.

Bild
Bild

De otvivelaktiga fördelarna med smarta ugnar inkluderar:

  • stöd för 20 eller fler automatiska program;
  • fjärrkontroll från en mobiltelefon eller surfplatta (iOS, Android);
  • LED -display typ;
  • indikatorstyrning av ledningen;
  • val av temperatur, tid, driftsläge, produkttyp med ett klick;
  • fördröjd startfunktion;
  • högteknologisk design.

En bonus vid köp av denna enhet kommer att vara en elektronisk receptbok med en detaljerad beskrivning av tillagningsprocessen och kaloriinnehållet i rätter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Instrument komplett set

Varumärket Redmond kompletterar sina ugnar, beroende på modell, med olika tillbehör.

  • Grillställ. Användbart för dem som inte är ovilliga att äta grill eller kyckling med en gyllenbrun skorpa.
  • Grillspett. Hjälper till att baka köttet jämnt på alla sidor.
  • Fack. Tillverkad av olika former och material. De mest populära är glasskålar för långvarig bevarande av temperatur och aluminium, utrustade med en non-stick beläggning. Fördelen med sådana pallar är deras låga vikt och goda värmeledningsförmåga.
  • Handtaget för att ta bort gallret och bakplåten gör tillagningsprocessen så säker som möjligt och skyddar dig från att bli bränd.
  • Droppbrickan för fett och smulor gör rengöringen av grillen mycket enklare. Den kan enkelt tas bort för tvätt och rengöring, medan ugnen själv förblir ren.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner i drift

Minikamin Redmond kräver inga speciella färdigheter och förmågor under drift. Innan arbetet påbörjas rekommenderas att torka av det med en mjuk och fuktig (inte våt!) Trasa. Tvätta bakplåtar och andra komponenter i varmt vatten och tvål. Det kommer inte att vara överflödigt att regelbundet övervaka sladdens och uttagets integritet, parametrarna för det elektriska nätverket. När du använder den första gången rekommenderas det att du försöker slå på enheten utan mat i 15-20 minuter med maximal effekt.

När du väljer en plats för installation av skåpet bör du ta hänsyn till att det inte ska komma i kontakt med andra föremål.

Korrekt användning av ventilationshålen för att skydda de yttre delarna av höljet från överhettning är möjlig med bibehållen liten lucka på 5-10 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vård

För att kaminen ska fungera länge och fungera korrekt är det nödvändigt att ta hand om den regelbundet. Ugnens utsida ska torkas av med en fuktig trasa. Inre element och tillbehör kan tvättas med en mild tvållösning. Det är strängt förbjudet att använda slipande produkter eller hårda svampar för rengöringsutrustning, liksom metallskrapor, borstar, spatlar . Ångrengöring av inre delar rekommenderas inte.

I allmänhet är regelbunden vård inte svår. Svårigheter kan uppstå efter att ha använt spetten, eftersom fettet från köttet rinner ner till botten. För att skydda det nedre värmeelementet och för optimal rengöring av enheten har utvecklarna placerat en speciell bricka under. Den kan enkelt tas bort och tvättas.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer en miniugn för ditt kök, ta hänsyn till familjens individuella egenskaper och köksutrymmenas ergonomi. Förekomsten av olika sätt kommer att möta behoven hos alla familjemedlemmar. Till exempel kommer grillning och konvektion att tilltala män. Och de rödiga grytorna kommer att uppskattas av barn. För dem som är nya inom matlagning kommer Multi-Cook-funktionen att vara användbar.

För dem som vill förenkla sitt kulinariska liv är den smarta fjärrkontrollen lämplig.

I videon ser du en översikt över smarta ugnar från Redmond.

Rekommenderad: