Hood Gorenje: Inbyggd Retro-modell I Elfenbensfärg För Köket, Karim Rashid-kollektionen, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Hood Gorenje: Inbyggd Retro-modell I Elfenbensfärg För Köket, Karim Rashid-kollektionen, Recensioner

Video: Hood Gorenje: Inbyggd Retro-modell I Elfenbensfärg För Köket, Karim Rashid-kollektionen, Recensioner
Video: How it works? • WHI649EXBG Review • Wall Decorative Hood by Gorenje 2024, April
Hood Gorenje: Inbyggd Retro-modell I Elfenbensfärg För Köket, Karim Rashid-kollektionen, Recensioner
Hood Gorenje: Inbyggd Retro-modell I Elfenbensfärg För Köket, Karim Rashid-kollektionen, Recensioner
Anonim

En huva för köket är ett nödvändigt och bekvämt köp som gör att människor kan bli av med lukt i rummet och njuta av frisk och ren luft. Vissa tillverkare tillhandahåller inte bara en pålitlig assistent, utan också ett intressant snyggt tillbehör som kan komplettera kökets övergripande design.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkarens funktioner

Gorenje är en värdig tillverkare vars enheter är populära i många länder på grund av deras positiva särdrag. Enheterna stör inte vid låga hastigheter, de är effektiva och av hög kvalitet. Förbättrade motorer av europeisk kvalitet gör att enheterna får mer effekt. Vid tillverkning av produkter används material som är resistenta mot yttre påverkan och har ett attraktivt utseende. Detta gör att huvarna kan bli ett extra tillbehör och harmoniskt passa in i designen. Det finns många designalternativ. Det finns modeller i vitt och elfenben.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också andra produktfördelar

  • Tillverkaren erbjuder ett stort urval av kåpor. Du kan köpa teleskopisk, infälld, upphängd, kupolformad, lutande, öppen spis, ö och många andra enheter till ett överkomligt pris. Varumärket ger också kunderna horisontella och vertikala alternativ.
  • Huvarna har ett luftuttag och återcirkulationsläge, vilket garanterar snabb och effektiv avlägsnande av främmande lukt.
  • Varje modell har många ytterligare funktioner. Det finns flera hastighetslägen, en timer, automatisk avstängning, bakgrundsbelysning, en indikator som låter dig övervaka status för filter och många andra funktioner.
  • Ekologiska material gör att du inte behöver oroa dig för att produkter kan skada din hälsa.
  • Det finns ett luftjoniseringssystem.
  • Modellerna kommer att hålla länge, och de har också en garanti för kvalitetsservice i tjänsten.

Det finns praktiskt taget inga nackdelar med huvarna hos denna tillverkare. Det är dock värt att notera två punkter - buller vid hög hastighet (inte för alla modeller) och hög strömförbrukning vid frekvent användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

För att välja en huva som uppfyller alla krav måste du bekanta dig med de kollektioner som märket erbjuder. Baserat på deras funktionella och andra egenskaper kan du köpa exakt det som är mest lämpligt för köparen.

Karim Rashid Collection

Denna linje är ganska ovanlig. Det är exklusivt, har en original, slående design, som utvecklas av amerikanska designern Karim Rashid. Intressant utseende och högteknologi gör att du kan skapa en otrolig kombination som kan locka alla människors uppmärksamhet. Huvarna på den här linjen kommer att komplettera rummets design, de har touchkontroll och LED -bakgrundsbelysning, vilket är en ljus och kreativ accent i designen och som också belyser arbetsområdet väl.

Karim Rashid -kollektionen är idealisk för dem som gillar originella, snygga, designade och samtidigt funktionella saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Gorenje classico

Tillverkare förstår att kåpor inte bara är praktiska och bekväma, utan också vackra. De försökte skapa den mest attraktiva och snygga modellen som kommer att göra rummet till en oas av friskhet. Minimalism, flytande linjer och detaljer i färgen på gammalt guld pryder köket och betonar designens individualitet och originalitet.

Dessutom är enheterna gjorda av högkvalitativa, hållbara material, fungerar tyst och så effektivt som möjligt. De har en kapacitet på 750 kubikmeter, renar helst luften från olika lukter, damm och fettpartiklar, även i rymliga rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ora Ito

Ganska intressant modell som har en sensor som bestämmer föroreningsnivån. Den kan också justera fläkthastigheten. Om fläkten inte behövs stängs den av automatiskt. Timern kan ställas in så att enheten stängs av automatiskt efter 10-20 minuter eller en halvtimme. Det finns en bekväm funktion som slår på enheten varje timme ett tag så att luften i rummet alltid är frisk. Den har en original design, bra belysning och tre hastigheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Oändlighet

Designen av strukturen kombinerar minimalism och nostalgiska retro accenter. Glaset är svart eller beige, markerat med koppartoner. Huvorna är tysta och otroligt kraftfulla, effektivt uppfriskande och renande inomhusluften. De har en inbyggd sensor som detekterar intensiteten av föroreningar. Detta hjälper till att reglera motorns funktion, samt stoppa den om den inte behövs.

Bild
Bild
Bild
Bild

Enkelhet

Denna modell är en snygg artikel i svart och andra neutrala färger. Den passar perfekt in i köksinredningen, kompletterar den, tillför elegans. Kapacitet - 660 kubikmeter, den kan fungera i flera lägen (dränering och återcirkulation), men för detta är det nödvändigt att köpa kolfilter. Enhetens höjd kan justeras med hjälp av lådan. Enkel att installera, allt du behöver ingår i enheten. Fungerar utan problem, eliminerar effektivt lukt. Garanterar inget ljud.

Bild
Bild
Bild
Bild

Orsaker till haverier

Om enheten har upphört att utföra sitt arbete bör du först kontrollera hälsan hos uttaget som den är ansluten till. Om allt är i ordning med henne måste du se till att sladden är intakt. Orsaken kan också vara en kränkning av anslutningarna till kontakterna som finns inuti enheten. Det är viktigt att kontrollera om det finns skador på nätsladden, smälter, påfrestningar eller kabelbrott i kontakten. Om det inte finns någon sådan skada kan orsaken vara skada på strömbrytaren som levererar ström till enheten. Du bör använda en testare och ringa sladden, ansluta ledningar och strömbrytare, ändra regelbundet läget.

Om strömbrytaren är på och det inte finns någon kontakt, ligger orsaken till störningen i omkopplaren . För att vara säker på detta är det nödvändigt att ansluta ledarna direkt och sedan slå på enheten till nätverket. Om den börjar fungera måste omkopplaren bytas ut. Om huven avviker från normal drift, är orsaken en annan.

Det är viktigt att vara uppmärksam på om det finns ytterligare skyddsanordningar inuti huven. Om säkringar är tillgängliga är det värt att kontrollera om de har gått.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om de tidigare manipulationerna inte hjälpte till att identifiera problemet kan motorn vara defekt. Att stoppa driften av motorn medför utbränning av dess lindningar, så att åtgärda problemet själv är en dålig och osäker idé för hälsan. Byt i så fall motorn genom att köpa en del som är lämplig i storlek och andra egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns ytterligare några problem som huva ägare kan stöta på

  • Bakgrundsbelysningen tänds inte. Den vanligaste orsaken är lamputbränning. För att verifiera detta måste du ta bort lampan och kontrollera den. Om delen verkligen är utbränd måste den bytas ut. Om det fungerar korrekt är det värt att inspektera ljusströmställaren och ansluta ledningar.
  • Enheten befriar inte rummet från lukt. Huvudorsaken till en sådan uppdelning är dålig efterlevnad av driftsregler. Det är nödvändigt att slå på enheten innan tillagningsprocessen börjar och stänga av den efter ett tag (10-15 minuter) efter avslutad.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Många köpare är glada att tillverkaren producerar ganska kompakta och snygga köksutrustningar som enkelt kan "döljas" i rummets design. Modeller har en mängd olika nyanser och stilar, även den mest kräsna klienten kommer att kunna välja något intressant och originellt. Även om rummet är rymligt är kraften i enheterna tillräckligt för att hålla luften frisk och ren. Varje modell har flera hastighetslägen, så en person kan justera hastigheten. Enheterna fungerar tystast i det första läget.

Av recensionerna att döma har enheterna praktiska inbyggda skjutpaneler placerade ovanför kroppen . Detta gör att du kan ställa in önskad hastighet utan problem och enkelt dra ut filtret. Knapparna sitter bakom panelen, de är otillgängliga när de är stängda.

Huvorna slås på och av automatiskt, vilket är extremt bekvämt, eftersom köparen inte behöver beräkna tiden och tänka på när enheten ska stängas av.

Bild
Bild
Bild
Bild

Många rapporterar att om rengöringen av rumsluften inte är särskilt effektiv, bör ett annat filter köpas, eftersom modellen bara har en fettpanel. I allmänhet är recensionerna positiva, de flesta ägare berömmer kvaliteten på huvarna av detta märke. Vissa noterar också ett bra pris, tack vare vilket vem som helst kan köpa en pålitlig assistent utan stora ekonomiska kostnader.

Folk berömmer varumärket för att de erbjuder en mängd intressanta och originella samlingar, från vilka du kan välja exakt vad som bäst passar in i rummet. Köpare gillar också bekvämligheten med att använda huvarna, materialkvaliteten och hållbarheten (enheterna kan fungera ganska länge utan betydande haverier och andra problem).

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är ganska svårt att hitta dåliga recensioner för en tillverkare som Gorenje . Vissa användare hävdar dock att bullernivån inte motsvarar den som företaget specificerat. Vid höga hastigheter kan spiskåpan låta mycket ljud och störa vila eller samtal. På grund av sin kraft absorberar företagets produkter mycket el.

Rekommenderad: