Hood Shindo Domestic: Bruksanvisning Och Reparation, Köksstrukturers Ursprungsland, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Hood Shindo Domestic: Bruksanvisning Och Reparation, Köksstrukturers Ursprungsland, Recensioner

Video: Hood Shindo Domestic: Bruksanvisning Och Reparation, Köksstrukturers Ursprungsland, Recensioner
Video: Considering a Ceramic Coating? Watch this First! 2024, April
Hood Shindo Domestic: Bruksanvisning Och Reparation, Köksstrukturers Ursprungsland, Recensioner
Hood Shindo Domestic: Bruksanvisning Och Reparation, Köksstrukturers Ursprungsland, Recensioner
Anonim

En snygg accent i en köksinredning eller ett diskret tillägg till ett högteknologiskt kök, funktionalitet och kvalitet enligt europeiska standarder - allt detta gäller Shindo Domestic avgasutrustning. Under många års samarbete med Ryssland har detta märke blivit kär i den inhemska konsumenten och har etablerat sig som en pålitlig tillverkare av köksluvor.

Bild
Bild

Om tillverkaren

Shindo är ett känt företag som designar och tillverkar moderna kökshuvar. I många år har detta märke varit betrodd av köpare i Ryssland och OSS -länderna.

Land - huva tillverkare Shindo – Kina … Återförsäljaren av varumärket i Ryssland är KaVentDom -företaget, som har samarbetat med stora globala tillverkare och onlinebutiker i många år.

Shindo Domestic har filialer i många länder runt om i världen. Ledande europeiska ingenjörer arbetar med produktutveckling. Produktdesign är inriktad på den moderna konsumenten och är en stark konkurrent till välkända globala varumärken.

Bild
Bild

Laguppställningen

Lutande huvar

Shindo -lutande huvar blir en original dekoration i ett modernt kök tack vare användning av transparent eller tonat glas. Glaselementet hjälper till att dölja den massiva metallkroppen, gör strukturen mindre skrymmande och visuellt ljusnar inredningen. Shindo Domestic använder slagfast glas för tillverkning av utrustning, vilket gör driften så säker som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

En av fördelarna med den lutande typen av huva är lutningsvinkeln, vilket ger maximalt ledigt utrymme. Detta gäller för små kök, där andra modeller av kåpor ser massiva ut och tar mycket plats.

För ett rymligt kök kan du alltid hämta en kraftfull Shindo -modell

Ganimed … Den ovanliga designen manifesteras i baksidan av huven. Det strama fodralet är tillverkat av rostfritt stål och glas. Den maximala produktiviteten är 760 kubikmeter i timmen. Ytan belyses av halogenlampor. Touch-kontroll, det finns en display med en föroreningsindikator och en automatisk avstängningsfunktion. Med tillräcklig motoreffekt i denna huva är ljudnivån mycket låg, vilket utan tvekan är en annan fördel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kalipso … Unik design med värmebeständigt och runt glas. Det finns en pekskärmskontrollpanel under glaset som innehåller en klocka, timer och smutsindikator. Motorn är tillverkad av teflonbelagt stål och fungerar med fyra hastigheter. Med en kapacitet på upp till 760 kubikmeter per timme överstiger ljudet från en köksfläkt inte 36 dB. Denna ovanliga modell är ett exempel på harmoni och stil.

Bild
Bild
Bild
Bild

Aliot … Shindo Aliot -modellerna finns i bredderna 0, 6 och 0, 9 m. Den sofistikerade lutande konstruktionen av dessa huvor kombineras med innovativ teknisk utrustning. Led ljus. Kontrollpanelen representeras av en pekskärm. Till skillnad från de modeller som beskrivs ovan har den bara 3 driftshastigheter. Men motorn, gjord av stål, ger en prestanda på upp till 800 m³ per timme.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pallada … Ultramodern modell med omkretsluftsabsorberingssystem. Kanten är gjord av glas. Den har bekväm touchkontroll, inklusive en klocka och en timer för automatisk avstängning, med en kapacitet på 760 kubikmeter per timme och en låg ljudnivå under luftrening. Pallada Steel -modellen är utrustad med svängbara halogener.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inbyggda huvar

Shindo-märkta modeller av inbyggda kåpor är en universell lösning för alla kök. Det säregna med denna typ av kåpa är att större delen av kroppen är gömd bakom ett köksskåp. Detta innebär att apparaten inte kränker köksinredningens organiska karaktär, utan ökar funktionen i köket som helhet. Shindo Domestic inbyggda huvar ger frisk luft, renhet, hållbarhet och ledigt arbetsutrymme.

Bild
Bild

Modellerna är utrustade med allt du behöver: en uppsättning fästelement för installation av utrustning och avtagbara återanvändbara fettfilter. Metallfilterutrustningen är lätt att ta bort och rengöra. När du väljer är det viktigt att vara uppmärksam på enhetens kraft. Ett litet kök kräver inte en mycket kraftfull huva för att undvika överbetalningar för el.

Vågen … Den inbyggda huven är mycket kompakt och enkel att installera. Det finns modeller med en bredd på 50 och 60 cm. Ljudnivån under drift är låg och uppgår till endast 38 dB med en kapacitet på 400 m³ / h. Modellen arbetar med två hastigheter i luftavgaserna och luftcirkulationen. Belysning på Vågen -modeller är halogen. Mekanisk kontroll, det finns en knapppanel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Maya … De traditionella färgerna på modellerna från denna serie passar alla kök. En frontpanel i glas ger designen lite kreativitet. Liksom den tidigare modellen finns Shindo Maya -huvar i två storlekar. Två arbetshastigheter, kontrollen sker på knappsatsen. Belysningen i detta fall är LED. Huven är kompakt och kränker inte köksdesignens integritet.

Bild
Bild

Platta huvar

Shindo platta huvar är perfekta för älskare av klassisk design. Sådana modeller kommer att vara ett utmärkt alternativ för begränsat köksutrymme och omöjligheten att placera en klassisk kupolmodell. Shindo Domestic platta kåpor kännetecknas av sin funktionalitet och goda prestanda. De är lätta att installera, lätta att ta hand om och underhålla och prisvärda.

Bild
Bild

Shindo platta huvar levereras med fett- och kolfilter. Inga extra tillbehör krävs för installation och drift.

Emi … Shindo Emi finns i vitt i två storlekar. Det finns 3 driftsätt som styrs mekaniskt. Kapaciteten är 350 m³ / h, vilket är lämpligt för ett litet standardkök. Huvudområdet täcker hela arbetsytan, vilket gör att du snabbt kan rengöra luften från smuts och lukt. Paketet innehåller 4 kolfilter.

Bild
Bild

Gemma … Shindo Gemma -utrustning presenteras i flera färger, vilket gör att du kan välja det perfekta alternativet för ett kök i alla färger. Detta är en av de mest populära modellerna på den ryska marknaden. Den eleganta formen, tysta driften, elektronisk styrning och komplett utrustning är bara några av fördelarna med Gemma spisfläkt. Produktiviteten når 420 m³ / timme. Enheten arbetar med tre hastigheter. Glödlampor tänds på husets kanter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metida … Upphängd köksfläkt Metida är en kompakt modell med en roterbar dekorativ glaskåpa. Huven är låg, därför rekommenderas att köpa den för små kök. Hanteringen utförs på knappsatsen. Huven fungerar med tre hastigheter i luftutsugnings- och cirkulationslägen. Setet innehåller ett kolfilter.

Bild
Bild

T-formade huvar

Huvor av denna typ kännetecknas av enkelhet i form och snygg design. Modellerna är massiva och arbetspanelen kan användas som hylla. Bekvämhet för T-formade huvar i närvaro av bra belysning, hög prestanda och funktionalitet. Den massiva och kraftfulla Shindo -fläkten är perfekt för rymliga rum och kommer organiskt att passa in i inredningen.

Atlas … Denna modell innehåller en multifunktionell LCD -display och pekskärm. Detta är ett exempel på den senaste tekniska utvecklingen för företagets ingenjörer. Produktiviteten når 800 kubikmeter i timmen. Skalet är tillverkat i rostfritt stål och finns i två storlekar (60 och 90 cm). Arbetsytan belyses av halogenlampor. Det finns en klocka och en automatisk avstängningstimer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Allvar … En kraftfull spiskåpa passar både klassiska och moderna kök. Det eleganta svarta fodralet är dekorerat med dekorativ belysning. LED -lampor belyser arbetsytan. Produktiviteten för denna modell är 1000 m³ / h. Paketet innehåller 3 fettfilter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Demeo … Nytt från Shindo med touchkontroll och unik design. Fungerar i tre hastigheter. Belysning - LED. Den maximala produktiviteten för denna modell är 550 kubikmeter per timme. Kräver två fettfilter (ingår) och två kolfilter, säljs separat.

Bild
Bild

Kupolhuvar

Denna typ av avgasutrustning från Shindo Domestic representeras för närvarande av en modell - Reya. Den är tillverkad av högkvalitativt stål, i en klassisk kaminformad kaminform.

Fördelar med denna typ av huva:

  • två metallfettfilter ingår;
  • högkvalitativ luftrening i rum med ett stort område;
  • närvaron av ytterligare strålkastare som ger jämn och mjuk belysning.
Bild
Bild
Bild
Bild

Den minskade höjden på skåpet ger den visuella lättheten hos en sådan kåpa till det inre av köket. Hanteringen utförs på knappsatsen. Modellens produktivitet är 500 kubikmeter i timmen.

Bland bristerna i alla modeller kan bara två noteras. Ibland, när du slår på hög hastighet, kan huvarna göra mycket ljud och störa hushållen. Dessutom är priserna på kvalitetsvaror aldrig låga.

Bild
Bild

Användarmanual

Kvaliteten på enhetens prestanda beror direkt på korrekt installation. Installationen bör anförtros specialister med omfattande erfarenhet inom detta område. Innan installationen är det viktigt att avgöra exakt i vilket läge enheten ska fungera och om luftutsugning behövs. För att ta bort luft i ventilationsaxeln behöver du ett korrugerat rör eller plastlådor. Det senare alternativet är dyrare, men ser mer estetiskt tilltalande ut.

Bild
Bild

Varje modell av huva ska vara på ett säkert avstånd från spisen . Om kaminen är gas, bör avståndet vara minst 75 centimeter. Huven kan anslutas med elnätet, men experter rekommenderar att du använder en särskild separat kabel.

Bild
Bild

Garantiservice på huven och reparation utförs av speciella servicecentra, som finns i många städer i Ryssland och utomlands. Shindo -tillverkarens garanti räcker i 2 år. Under denna tid kan du kontakta supporten via företagets hotline. Om garantitiden har gått ut och huven har blivit felaktig bör du kontakta en servicetekniker.

Bild
Bild

Många recensioner av ryska köpare om Shindo Inhemsk utrustning bekräftar avgasutrustningens kvalitet och effektivitet. Alla Shindo -kåpor kommer att se bra ut i köksinredningen, eliminera problemet med luftföroreningar under matlagning och kommer att pågå i många år och lämna de mest positiva intrycken av detta märke.

Rekommenderad: