Hood Smeg: Inbyggd Och ömodell För Köket

Innehållsförteckning:

Video: Hood Smeg: Inbyggd Och ömodell För Köket

Video: Hood Smeg: Inbyggd Och ömodell För Köket
Video: The K181X90 Smeg Canopy Rangehood reviewed by product expert - Appliances Online 2024, April
Hood Smeg: Inbyggd Och ömodell För Köket
Hood Smeg: Inbyggd Och ömodell För Köket
Anonim

Mycket ofta, när kunder letar efter den nödvändiga huven för sitt kök, uppstår frågan om att välja rätt märke, eftersom det finns för många av dem på hemmamarknaden. Smeg -huvar är ett riktigt fynd för dem som vill betona sofistikering och kvalitet. Produkterna från detta märke är kända för sin oändliga kvalitet och tekniska kapacitet.

Innan du köper den bör du dock överväga alla fördelar och nackdelar med denna typ av produkt, dess egenskaper och, naturligtvis, bekanta dig med recensioner från specialister och köpare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Egenskaper

Smeg -kåpor kommer att tilltala sanna teknikintresserade, eftersom de säkert inte kommer att svika dig även efter många års drift. Smeg -märkesvaror kommer från soliga Italien, men det har enorm popularitet i andra länder runt om i världen, inklusive Ryssland.

  • Alla tekniska produkter från märket har en individuell design, som utvecklats av de mest verkliga proffsen inom sitt område.
  • Tillverkaren ger utmärkta garantiperioder för sin högkvalitativa utrustning, som till och med kan ökas mot en extra avgift.
  • Märkets utrustning är inte billig, och i händelse av haveri måste du spendera pengar. Men alla dess fördelar täcker förstås denna lilla nyans.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Moderna huvar från märket är utrustade med en mängd olika alternativ och lägen för ännu mer bekväm användning av utrustningen hemma.
  • Nästan alla modeller är mycket kompakta och ergonomiska och tar inte för mycket plats. Sortimentet av märket innehåller både upphängda och inbyggda modeller.
  • Alla märkeshuvar är mycket snabba och enkla att rengöra. Smeg -kåpor köps inte bara för hushållsbruk, utan också för en mängd olika företag.

Alla Smeg -tekniska produkter som tillverkas i Italien anses vara helt säkra. Det är certifierat och uppfyller inte bara europeiska utan också internationella kvalitetsstandarder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stor variation

I det nuvarande sortimentet av märket kan du hitta många serier med huvar som kan tilltala dem som letar efter ett riktigt exklusivt. Låt oss sedan ta en titt på några av de mest ovanliga och högkvalitativa modellerna.

  • Vi rekommenderar att du ägnar särskild uppmärksamhet åt huven Smeg KCI19AOE . Denna modell ger nästan inget ljud och är utrustad med kolfilter som perfekt absorberar lukt från tredje part. Och även denna huva är utrustad med utmärkt LED -belysning och armaturer, kontrollen kommer att glädja även de mest kräsna.
  • Den inbyggda modellen anses vara inte mindre populär. KSGT56B rostfritt stål och vitt glas. Det passar perfekt i alla kök i Provence -stil.
  • Väggmonterad gräddhuva ser väldigt dyr och extraordinär ut KS59POE . Den har utmärkta tekniska egenskaper och låg ljudnivå.

Ömodeller anses inte mindre originella, som i sina tekniska egenskaper på inget sätt är sämre än de klassiska versionerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Pris

Priserna på kåpor från märket är väldigt olika. Små modeller med minimal effekt och modern design kommer att kosta cirka 15-20 tusen rubel. Deras kapacitet är cirka 300-400 kubikmeter.

Mer kraftfulla inbyggda modeller av huvar kan kosta cirka 75-100 tusen rubel. De kommer att kännetecknas av lyxig design och unik kontroll. Det kommer att vara trevligt att vidröra en sådan huva för varje efterföljande gång.

Traditionella modeller av kåpor i serien representeras av kupolmodeller. Kanske är dessa de billigaste alternativen som går upp till 20 tusen rubel. Dessa alternativ fungerar bara i tre hastigheter.

Sortimentet av märket innehåller många kåpor med paneler av glas och rostfritt stål, med en kapacitet på 650 kubikmeter. Som regel har de knapptryckning. Till en kostnad kommer de ut cirka 30-40 tusen rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Trots att kåporna från märket inte kan kallas prisvärda på Internet du kan hitta många positiva recensioner om dem.

  • Vi är nöjda med det stora utbudet av produkter, inklusive de mest moderna modellerna.
  • Tillverkaren vet säkert vad den moderna köparen behöver och släpper årligen ut förbättrade modeller av huvar.
  • Tekniska produkter från märket fungerar i många år utan en antydan till några haverier och funktionsstörningar. Utrustningen är lätt att rengöra, nästan ljudlös.

I allmänhet kan vi säga att produkterna från det italienska märket verkligen är värda uppmärksamhet, eftersom inte bara nöjda kunder, utan också riktiga proffs inom sitt område lämnar positiva recensioner om det. Priserna är naturligtvis höga, men den riktiga europeiska kvaliteten talar för sig själv.

Rekommenderad: