Stol "Demi" (33 Foton): Växande Modeller Med Avtagbara Lock För Små Barn Och Hopfällbara Barnalternativ Med Ett Skrivbord För Skolbarn, Föräldrarnas Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Stol "Demi" (33 Foton): Växande Modeller Med Avtagbara Lock För Små Barn Och Hopfällbara Barnalternativ Med Ett Skrivbord För Skolbarn, Föräldrarnas Recensioner

Video: Stol "Demi" (33 Foton): Växande Modeller Med Avtagbara Lock För Små Barn Och Hopfällbara Barnalternativ Med Ett Skrivbord För Skolbarn, Föräldrarnas Recensioner
Video: The Human Centipede 3 2015 2024, Mars
Stol "Demi" (33 Foton): Växande Modeller Med Avtagbara Lock För Små Barn Och Hopfällbara Barnalternativ Med Ett Skrivbord För Skolbarn, Föräldrarnas Recensioner
Stol "Demi" (33 Foton): Växande Modeller Med Avtagbara Lock För Små Barn Och Hopfällbara Barnalternativ Med Ett Skrivbord För Skolbarn, Föräldrarnas Recensioner
Anonim

När vi utrustar en förskola står vi inför valet av en stol för vårt barn. Ergonomiska möbler av denna typ erbjuds av Demi -företaget. Här hittar du stolar för förskolebarn, barn som går i skolan och för tonåringar.

Material (redigera)

För tillverkning av barnstolar använder Demi-företaget endast material av hög kvalitet som uppfyller alla säkerhetskrav och uppfyller standarderna för sanitär och epidemiologisk kontroll i vårt land för barnmöbler.

För tillverkning av dessa produkter används följande typer av material:

Metall

Stolstommen är vanligtvis gjord av den. Detta är ett pålitligt material som tål ökad belastning om ditt barn kommer att åka på denna möbel. Det är ursprungligen ett miljövänligt och allergivänligt material. Dess enda nackdel är kylan som den ger vid kontakt med den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plast

Detta material används för att dekorera möblerens egenskaper, stänga metalldelar så att de inte repar golvet och används också för tillverkning av ryggar och stolar.

Kvaliteten på detta material är utmärkt, det är absolut giftfritt, det kommer inte att orsaka allergier hos ditt barn, det är ganska hållbart.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plywood

Tillverkad av massiv björk. Det är också ett mycket miljövänligt material. Den används för att utrusta säten och ryggar på produkter. Trämöbler tål också en vuxen. Plywood är ganska hållbart, sådana stolar har en ökad livslängd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Täckmaterial

Demi använder flera typer av textilier för att göra stolöverdrag för barn.

Mocka

Detta naturmaterial är ett utmärkt val för att täcka sätet och ryggstödet. Den är behaglig vid beröring, mjuk och varm. Ditt barn kommer inte att glida på en sådan yta. Nackdelen med denna beläggning är att velourskiktet med tiden kan gnugga av sig och stolen förlorar sitt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Textil

Ett syntetiskt, ganska tätt "Oxford" tyg används, som perfekt motstår nötning, tvättas väl av smuts, inte tappar sitt utseende under hela livslängden. Dessa omslag kan tvättas om det behövs, och de kommer att vara som nya drömmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inuti, för mjukhet, har alla omslag ett lager av vadderad polyester, vilket ökar den bekväma känslan när du landar på produkten.

Design egenskaper

En egenskap hos nästan alla modeller av stolar som tillverkas av företaget "Demi" är att de kan "växa" tillsammans med din bebis.

När du köper en transformerande stol för en treårig baby kan du vara säker på att den kommer att tjäna dig i mer än ett år.

Detta är möjligt genom att öka längden på benen och höja ryggen på detta attribut, och både benen och ryggen kan fixeras i flera positioner.

Detta är viktigt för barnets rätta hållning, oavsett hur gammalt han är . Denna funktion är särskilt användbar om du köper ett”växande” skolbord tillsammans med detta attribut. Ett bord och en stol, perfekt anpassad till barnets höjd, kommer att garantera en sund rygg för ditt barn i framtiden.

Det är också bekvämt att trä- och plaststolar från denna tillverkare har möjlighet att köpa mocka eller tygmjuka lock till dem. Detta gör ditt barn mer bekvämt att sitta, och om barnet ritar eller skär dem kan du enkelt byta ut dem mot nya.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland sortimentet av detta företag finns också fällbara stolar. Detta är mycket viktigt för små lägenheter där det inte finns mycket plats i barnrummet eller om det inte finns någon alls. Du kan enkelt vika detta möbelattribut och lägga det, till exempel i en garderob, och därmed frigöra utrymme för spel i rummet. Du kan också hitta fällbara bord från denna tillverkare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensionerna på de flesta av Demis produkter är konstruerade för en höjd av 98 cm. Den maximala storleken för vilken en”växande” modell kan väljas är 190 cm. Institut. I grund och botten säljs Demi -stolar isärtagna, men deras montering är ganska enkel, eftersom varje produkt åtföljs av detaljerade instruktioner och en uppsättning nycklar som du kan behöva för arbete.

Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

Demi -företaget erbjuder ett brett utbud av färger för sina stolar.

Standardmodeller med ett säte av plywood har en klassisk färg, eller, som denna nyans också kallas, lackad apelsinlönn. Benen är gjorda i silver. Ett sådant möbelattribut kan lätt passa in i vilken inredning som helst i ett barnrum, det kommer inte att sticka ut mot den allmänna bakgrunden.

Om du vill lägga till barns ljusstyrka i interiören kan du välja ett attribut av en ljusare färg, medan sätet och ryggstödet kan väljas i färgen på ett äppelträd eller vitt, men benens färger kan vara helt annorlunda. Här hittar du rosa för tjejer, blått för en pojke och grönt eller orange - unisex. Dessutom, genom att välja olika färger för stolen, kan du differentiera dessa föremål för dina barn, om du har flera av dem, så att var och en har ett personligt attribut skräddarsytt speciellt för honom, och barnen inte förvirrar stolar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Blir du uttråkad av färgerna på Demi -stolar kan du köpa avtagbara lock till de flesta modellerna. De är gjorda i en färg, och det är lätt att matcha dem med tonen i ramen för den här produkten. Baksidan av omslaget kan ha ett roligt broderi i form av barn som hänger från ett träd, en företagslogotyp eller vara helt monokromatisk. Genom att köpa ett skydd skyddar du inte bara stolen från skador, ger ditt barn ökad komfort, utan får också möjlighet att tvätta locket, samt byta ut det om det behövs, utan att spendera pengar på själva stolen.

Hur väljer man?

Valet av Demi -stolar beror på flera aspekter.

För vilken ålder

Om du väljer möbler för ett förskolebarn kan du välja en enkel hopfällbar modell, som vanligtvis säljs med ett litet bord. Det kommer att vara bekvämt för ditt barn att rita eller leka bakom sådana möbler, medan han enkelt kan flytta stolen och sitta på den, eftersom sådana möbler har en lätt design. För en student behövs redan en mer seriös struktur, som kommer att stödja ryggen väl och låta honom spendera lång tid på det utan att skada hälsan. Ett utmärkt skolalternativ är en transformerande stol som kommer att ändra höjd efter behov.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den storlek som krävs

Produktens åldersgrupp överensstämmer inte alltid med ditt barns parametrar. För att produkten ska passa ditt barn så mycket som möjligt måste du sätta barnet på baksidan. I detta fall bör ditt barns ben installeras på golvet i en vinkel på 90 grader, utan att nypa kärlen under knäet. Ryggen ska ligga på ryggen, barnet ska inte vilja böja sig, eftersom den resulterande positionen är bekväm för att arbeta vid bordet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Till vilken interiör

Stolen ska matcha det inre av rummet. Naturligtvis kan du välja ett universellt alternativ i beige eller vitt, eller så kan du välja en färg för andra möbelattribut.

Barnets åsikt

Ditt barn borde tycka om möblerna, då kommer han att vara mer villig att hantera det, så innan du köper, fråga ditt barns åsikt om denna produkt.

Recensioner

Det kommer inte heller att vara överflödigt att läsa recensioner om denna modell innan du köper en stol, vad folk som redan har köpt en sådan möbel säger, och utifrån den mottagna informationen, dra en slutsats om modellen du är intresserad av.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modell exempel

Sortimentet av modeller av stolar från Demi -företaget är ganska brett. Här är några modeller som är mycket efterfrågade.

SUT 01-01

Bild
Bild
Bild
Bild

Detta är den enklaste modellen av en "växande" stol . Dess sits och rygg är gjorda av plywood, huvudramen är av metall. Det finns inget överflödigt i detaljerna, medan den här produkten perfekt stöder ditt barns rygg, är det möjligt att anpassa attributets storlek till barnets längd, vilket gör det så bekvämt som möjligt för honom att sitta vid bordet. Stolens mått kan ändras i tre plan: höj och sänk ryggen, sätet, ändra den sistnämnda. Sittbredden är 400 mm, djupet varierar från 330 till 364 mm och sitshöjden varierar från 345 mm till 465 mm. Denna produkt är konstruerad för en vikt på upp till 80 kg, så den är också lämplig för en tonåring. Kostnaden för modellen är cirka 4000 rubel.

SUT 01

Bild
Bild
Bild
Bild

Denna modell är utåt ganska lik den föregående, men istället för plywood används grå plast. Måtten på denna stol är desamma. Den enda skillnaden är barnets maximala vikt, för vilken detta möbelattribut är utformat. Den ska inte överstiga 60 kg. Kostnaden för den givna modellen är cirka 3000 rubel.

Fällbar stol för förskolebarn nr 3

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellen är utformad för förskolebarn från 3 till 6 år . Kommer vanligtvis med ett bord. Ramen är gjord av lättmetall och sätet och ryggstödet är gjorda av plast. Produkten kan utrustas med ett tygskydd med en praktisk ficka för små föremål. Den tål en belastning på upp till 30 kg, har följande dimensioner: sitthöjd - 340 mm, bredd - 278 mm, vinkeln mellan sätet och ryggen är 102 grader. Kostnaden för en uppsättning med ett bord är cirka 2500 rubel.

Rekommenderad: